Money gave give you the power that comes from facial hair!

Idag var jag iväg och var stöd till Petra när hon fixade sin tatuering. När vi först klev in blev jag lite sugen på att göra en. Men så gick vi in i ett litet rum och jag hörde ett surrande I did not appreciate. Min låga smärttröskel i kombination med att jag knappt kan ha mitt hår i samma frisyår i tio minuter utan att tröttna ledde mig till slutsatsen att det blir o tatoo for me!

Sen gick vi och fikade. På väg till fiket stötte vi på Jacob som gick i min gamla tyskaklass. Han hade börjat odla mustsch. Jag vet inte om han läser min blogg men om han gör det vill jag säga följande: DON'T EVER SHAVE, JACOB!


Så här såg den ut. Bild som jag stal från Facebook! :D

It is time to take a stand!

Idag ska jag iväg och träffa Petra. Jag vet inte när eller var men vi måste vara vid Hötorget klockan tolv. Testade min nya hårprodukt, so far so good! Tänkte även testa balsammetoden som Kajsa rekomenderade. Efter att ha haft frissigt och slitet hår hela mitt liv har jag tröttnat. 

Hur cool är inte jag? ;)

Creepy people and nasty hair

Idag träffade jag Anna. Det känns som att det var en evighet sedan men det var det tydligen inte. Hur som helst så gick vi på stan och sjöng ganska mycket. Vilket kombinerar mina två favoritsaker sång och att bete sig underligt offentligt. Den sista är väl inte riktigt en favorit sak men trots det är det vad jag oftast gör när jag är bland folk!

När vi var inne på The Body Shop fick vi lite råd om hur man ska sköta lockigt hår. För tydligen har jag gjort helt fel! Så jag och Ani gick och köpte en produkt så förhoppningsvis ska mitt hår sluta se ut som något en hemlös skulle skämmas av att ha på huvudet!


Får se om den är bra! :p

Oh happy day, mama!

Om det någonsin funnits tvivel på att jag är min mormors barnbarn dog det för ungefär en minut sedan. Min mormor var en helt fantastisk människa och det fanns en sak hon kunde göra har alltid förbluffat mig. Jag har inte förstått hur det kunnat vara möjligt. Min mormor var en fena på att döda flugor. Något som är mycket viktigt om man bor på en bondgård som min mormor gjorde. Hon kunde smälla till en fluga med handen. Något som är sjukt svårt eftersom flugor är sjukt snabba.

Denna livskunskap är nu även något jag besitter. Feels pretty awesome I must say! ;)


Gammal bild men så glad och stolt känner jag mig!

Bye bye cell phone!

Fick ett sms av tele2 idag:

"Hej, Överlåtesle av abonnemanget kommer nu att genomföras. Abonnemanget blir obrukbart och ett nytt simkort kommer leveraras till den nya abonnenten. Mvh Tele2"

Så min mobil funkar inte! No phone calls, no text messages. Great! :p

No fan pic for you, ms Andersson

Jag var tvungen att pausa mitt fan-bild projekt eftersom Petra messade och frågade om vi kunde hitta på något. I egenskap av the good samaritan jag är åkte jag in till stan och träffade min Soul sistah. Hur mysigt som helst. Det känns dock lite dåligt att vi träffades på bekostnad av mitt projekt...

Men vi ska ses igen nu på fredag då hon ska fylla i sin tatuering. Fett HC vänner jag har vilket får mig att inse vilken goody two-shoes människa jag är. Jag drömmde i natt att jag piercade mig i läppen och i drömmen fick jag panik! Min mamma skulle dö om hon såg den så jag var tvungen att ta ur den! Illa...


Jättefin bild på Petra från i sommras! :D

Expansion är inte det enda det har gemensamt med universum

Idag ska jag börja på ett nytt projekt. Eller egentligen två. Det första och viktigaste är att jag ska göra en fan-bild av mig själv. Jag var inne på michas.se och där såg jag att hon hade fått en och kom på att det vill jag också ha. Eftersom min blogg är en smula mindre än hennes får jag nog göra dem själva men det går lika bra för mig det med. Mitt ego är liksom lika uppblåst som en balong och expanderar som universum.

Det andra projektet är mindre viktigt får se hur det går med det. Guess time will tell! :D

till micah
Jag kan gör sååå mcyket bättre! ;)

I eat more and more chicken nuggets every day!


Thank God it's Monday!

Idag var jag och hälsade på Nadja för första gången på en vecka. Gud, vad jag har saknat henne. Jag ska aldrig mer bli sjuk. Och eftersom sjukdom inte har något alls med bakterier och virus utan bara är mentalt lär jag hålla mig frisk. Psyke och antioxidanter. Så jag får börja äta mer grönsaker.

Inte helt fel måste jag säga!Epifani

Igår städade jag mitt rum och då hittade jag lite pengar. Det är något jag tror bara händer om man städer hemskt sällan. Därför tänkte jag införa en sån policy i mitt rum. Less cleaning more money! :D

Mama's little helper!

Idag var jag och hjälpte till på Ottis kalas. Hjälpte och hjälpte. Jag stod på kanten till bassängen i bikini och såg efter om någon drunknade. Det gjorde dock ingen så jag gjorde nada. Det var i och för sig en snygg kille som jobbade där. Men så råkade jag titta ner och då såg jag att han hade Foppa-tofflor på sig... Jag bryr mig inte om hur sköna de är!

De är inte okej!

Glad tjej... ;)

I was going for skeptic, think I failed big time!

Sleep tight or how was it?

Efter mitt bittra inlägg samlade jag mig satte på mig lite snygga kläder, tog av mig dem, satte på mig nya, upprepade detta minst 15 gånger och drog ut och träffade Heidi. Vi hade hur mysigt som helst men det tänker jag inte skriva om nu. Utan det jag tänkte skriva om nu är den ogästvänliga sängen jag kom hem till...

15 klädbyten kanske inte syns på mig men det syns defintivt på mitt rum. FML!


Bitter but true!

Sånt här är så sjukt irriterande. Som om den enda möjliga anledningen till att jag vill raka mina ben är för att andra människor bryr sig om mina ben är stubbbiga? Jag tror att den här gjordes av en tjej som av någon anledning tror att tjejer rakar benen för att de inte har modet att säga att de inte vill på grund av samhällets  normer. En brud som tydligen har såna fördomar mot sitt eget kön att hon tror att tjejer inte kan raka benen för sin egen skull.

Jag hoppas att mina fördomar om skaparen till den här bilden är falska för annars vore det hemskt sorgligt! För det finns inget mer enerverande än en tjej som utgör sig för att vara feminist som själv utgör en del av befolkningen som har mest fördomar mot kvinnor.


Dagens ungdom...

Igår var jag barnvakt till mina grannar. Det var hur kul som helst inte bara för att mina grannar är urgulliga utan även för att jag nästan är på väg att börja knäcka Sixtens språkkod. Det kanske känns så för att i princip det enda han ville ha igår var godis, popcorn och Skrot-Nisse. Små lätta ord som till och med jag med hjälp av hans storasyster kunde knäcka.

Jag har äntligen tänkt bort min irriterande fökylning så nu är det bara att rock on. Så idag ska jag hjälpa min lillasyster att fixa inför hennes kalas imorgon och gå ut och gå lite. The world's oldest 18 year old! sad but oh so true! :D

Poor girl didn't stand a chance!

Jag lämnade precis min lillasyster på ett kalas hon ska gå på. Innan jag låter henne gå böjer jag mig ner, ger henne en riktigt stor kyss på kinden och ber henne att i alla fall försöka ha kul utan mig! Vilket innebar att min lillasyster mötte sina vänner med Chanel nr 71, Fatale, utsmetat i ansiktet! Hahaha, annoying older sister fo sho!


Hehe...

Growing up means paying bills!

Dagens planer består av att träffa min mami i stan och fixa över mitt mobilabonnemang över till mig. Känns lite illa att det fortfarande är skrivet på henne. Vilket betyder mer räkningar post till mig! :D

Bling, bling baby!

Jag och Heidi träffades på söder och fikade. Det var verkligen hur mysigt som helst. Vi satt och filosoferade så där länge på ett kafé att ens kaffe blir kallt och man inte längre känner sig välkommen. Efter det gick vi förbi East Street där jag köpte nya smycken till mina achors. Så nu är de lika blingade som jag är!

Så här fina är dem! Kanske inte så jäättestor skillnad från innan men som sagt lite mer bling!

Köpte även en ny skiva. Vem gör sånt nu för tiden? Jo, jag! :D

Good morning world!

Igår var jag banrvakt åt mina grannar. De är verkligen hur söta som helst. Det som är lite jobbigt med deras yngsta är att han är en väldigt bestämd kille. Han vet precis vad han vill och han säger det också. Tyvärr har jag inte ännu knäckt hans språkmönster och har oftast ingen aning om vad han pratar om. Vilket gör honom en smula frustrerad och jag blir lämnad kunfunderad.

När jag kom hem somnade jag innan elva. Vaknade klockan nio och snart ska jag iväg och träffa Heidi. Life is good! :D

Only a weak mind will let sickness fester in it's body!

Idag känner jag mig mycket bättre. Egentligen vet jag inte om det stämmer men jag tror starkt på att man mentalt kan bli av med sina förkylningsbesvär och göra dem värre om man vill. Jag tänker att jag inte är sjuk, därför är jag det inte!

Funkar vid förkylning, lite svårare när man ligger i 39 graders feber. Försökte det en gång då jag var så sjuk och svimmade innan jag hunnit släpa mig de tio meterna till badrummet. Men nu kommer det funka! Det plus myntate, honung, ipren och en massa värme!

Om inte det funkar kan jag alltid lyssna på detta och känna mig bättre!

Life ain't easy for the common people

Är något galet sugen på godis. Allt är gaybloggens fel. Han fick godis hemskickat till sig. Jag vill också! Jag får väl ta och li storbloggare så kanske kamamellkungen skickar hem godis till mig med. :(

Jag är en nörd.

Igår blev jag sjuk. Anledningen till det är för att jag gick ut i regnet på en promenad. I en och en halv timme. Riktigt korkat inser jag nu. Som om inte det vore nog gick jag omkring i mina blöta kläder i flera timmar. När jag kom hem visades ett avsnitt av Game of Thrones på Canal+. Hälften hade gått och det var ett avsnitt mitt i serien men jag blev fast!

Så igår kväll låg jag och streamade den serien. Jag var lite rädd att mina föräldrar skulle tro att jag satt och tittade på porr. För den serien är verkligen bara blod, inälvor och en massa högljutt sex!


Coolt!

Did some just wish that it would rain?

Jag var helt övertygad om att min lapp igår skulle bli ignorerad men det blev den inte. Funderar på att sätta upp en massa nya lappar. Kanske en "Tänd inte alla 20 lampor innan du går och lägger sig och lämnar mig med att släcka dem"-lapp. Eller en "Ge mig pengar"-lapp.

Fast det var ju i och för sig en sak kvar i sinken. Ett glas som demostrativt hade ställts på min lapp. Så antar att jag skiter i lappskrivarkarriären för att jag för det första gillar att vara omtyckt i min familj och för det andra inte vill bli en lappfacist! There's a slippery slope to crazy catwomanhood I just don't want to be on!Står för min bitterfittighet!

Lämnade precis den här lappen i mitt kök. Jag har under de senare åren av mitt liv börjat förstå såna människor som lämnar "Din mamma jobbar inte här"-lappar aka bitterfittorna in life. För vem sätter upp såna här lappar i sitt eget hem? En riktigt bitter brud. Lär bli intresant att se vad som hände imorgon!


For those of you who can't read what I've written I'll tell you the note reads: BITTER!

Avundsjuk, jag är så avundsjuk!

Idag dog jag av avundsjuka när släkten åt fika hemma hos min kusin som flyttat till en helt fabulös etta i Gamla stan. Tre och en halv meter i tak, precis vid Kornhamstorg (Tror jag det heter i alla fall) och en helt sjuk utsikt. Trots att jag kände vikten av ett stort grönt monster på axlarna var det hur mysigt som helst.

Nu har jag inget att göra så jag ska ut på Internet och söka jobb. Fun, fun, fun, fun!


"Oj, det var ingen bra bild!", tänker ni och nej det är det inte. Men så blir det när man käser en blogg av en människa som är en värdelös fotograf!

Fett värt det!

Igår var jag med min fabulösa lillasyster och besökte Nadja. Igår var även dagen Jedward uppträdde i Kista Galleria. Att det någonsin funnits en bättre anledning att pallra sig dit, är jag säker på är en osanning. Jag var lite osäker på vad jag skulle göra. Besöka Nadja eller se två ADHD tvillingar. Men jag kan säga detta, det finns bara en person jag hade ångrat att jag inte såg om det innebar att jag missat Nadja igår och det är Marvin Gaye.

Och Marvin Gaye är en Gud. Det säger mycket om vilken fantastisk kvinna Nadja är. Hur som helst kom jag hem till Otti och hon visade mig hennnes låda som hon hade dekorerat. Min lillasyster är ett konstnärligt geni!


Och otroligt söt är hon också! :D

Glitter, rosa och metallicfärger. Stolt storasyster säger jag bara!

Jag är så otroligt rolig!

Igår var jag barnvakt åt min lillasyster. Mina föräldrar hade nämligen 11-årig bröllopsdag och åkte iväg till Norge. Bergen mer bestämt. Men jag och syrran beställde pizza och sen såg vi på Easy A. Otti somnade under tiden som de fortfarande visade the opening credits! (Det finns ett ord på svenska men det sög!)

Helt fabulös dag och idag ska vi cykla iväg till Stinsen och köpa godis och annat viktigt som typ smör!


Borde kanske köpa två och ha som vantar i vinter?

Tänk om jag hade en liten, liten apa!

Har varit på stan med Anna. Det är något med Anna som får mig att bete mig som en barnslig femåring. Till skillnad från annars då jag beter mig som en äcklig femåring. Vi hade i alla fall jätteroligt inne poå Designtorget där vi lekte med apor. Jättesöta apor! De i kassan kollade väldigt konstigt på oss. Antar att det hade varit socialt accepterat att kommentera hur söta aporna var. Inte lika socialt accepterat att stå och leka med dem i en kvart.


En bild säger mer än tusen ord... Jag tror Annas kille har lite konkurrens ;)

My poor sugar monkey!

Jag pallade inte fixa kakdeg. Det är för jobbigt. När man ska baka kräver det att man plockar fram saker, mäter, vispar, tänker efter och städar efter sig. Att gå ut och gå är så mycket lättare. Bara att gå ut och resna huvudet! Efter jag ännu en gång svikit mitt sockerberonde tog jag mig till Nadja och hade det hemskt trevligt. Helt fantastisk kvinna!


Fin svamp jag hittade i skogen när jag var ute och gick.

Which deadly sin am I today?

Efter att ha pratat i telefon med Anna i två timmar funderar jag lite på vad jag ska göra. Funderar på att göra kakdeg men jag vet inte och jag orkar. Det är mycket lättare att bara hälla upp lite flingor. Min lättja kommer bli slutet för mitt sockerberoende! :( Antar att det inte vore världensände men ändå!

Det vore i och för sig väldigt gott. Får se hur saker artar sig!

Chocolate chip cookies
Hur gott ser inte det här ut?

Guess it could have happned to anyone...

Jag gick till Ica Maxi med ett mål. Mitt mål var att hitta godis. Och jag kom ut med tomater i lösvikt... Jag vet inte riktigt vad som hände där inne men det känns kusligt! Jag vägrar att bli en health nut! Får kompensera med lite cheesecake ikväll så känns det bättre! ;)

Sen gick jag i alla fall över till Nadja lite tidigare än vanligt för att solen beslutade sig för att kika fram. Det var hur mysigt som helst och nu sitter jag här med mina tomater lite konfunderad i solen och dricker te.


Fina är de i alla fall!

Crazy!

Idag har jag följande planer: gå till Stinsen och köpa godis, söka lite jobb och besöka Nadja. Chill dag!

Thought you guys would want to know!

När min syster reste iväg till Linköping var mina lakan verkligen äckliga. Det var egentligen oförklarligt att jag lyckades sova där. Hon reste för fyra veckor sedan och det var först idag jag bytte lakan! Jag vet inte varför jag har samma hygienkrav som en femårig pojke but I do know it's nasty!

Jedward kommer btw till Kista galleria på lördag. Ska jag se dem eller besöka Nadja... Mitt Sofies val! (Inte för jag har läst boken men jag har sett en film där de refererade till den boken på liknade sätt!) ;)


Julias screensaver just nu på hennes mobil fyi!

Förnuftig brud, den där Jessica!

Jag åkte in till stan imorse. Där hittade jag inte ett utan två par fina och relativt förnuftiga skor. Men eftersom förnuft var den känsla som styrde valet av skor kom den in också och sa att det inte vore vist att köpa upp alla mina pengar dagen jag fick dem så jag köpte inga skor alls. När jag kom hem gick jag över till min farfar och klippte hans gräs och plockade upp en massa äpplen

Min farfar har en av 20 tomer i Sverige med en äppellund. Det innebär att det finns minst 20 äppelträd på hans tomt. Det plus ett stort päronträd, en massa röda vinbär, krusbär, hallon och två körsbärsträd. En massa antioxidanter det vill säga!


En av skorna jag inte köpte :(

Jag gick om la mig klockan tio

I natt vaknade jag legit en gång i halvtimmen plus så somnade jag ungefär fyra timmar efter jag gått och lagt mig. Sov sjukt dåligt men nu är jag vaken och glad som en lax. Om det inte börjar regna ska jag ta mig ner till min farfar och klippa hans gräsmatta. Annars måste jag köpa nya skor eftersom mina är trasiga och Julia har tagit med sina hela skor till Linköping! :(

What good is an all access-kort om det inte finns något på insidan! :(:(

Just becauce I'm a drama queen that don't mean there is any drama in my life

Efter att ha tittat på ett avsnitt av 16 & Pregnant kände jag mig så otroligt tacksam över bristen av aktivitet i mitt liv. Fett med drama i det programmet och inte den roliga draman som man finner i Jersey Shore utan lite sorglig drama. Tacka vet jag Jersey! Bitterfitta

Har nu suttit i en halvtimme och lyssnat på samsungs värdelösa telefonmusik i väntan på att få hjälp med min mobil som vägrar fungera. Ska testa att ta ut allt ur min mobil och göra om allt igen. Om inte det fungerar får jag väl ringa till samsung igen... Joy!

Storasystersyndromet

Så imorse åkte Julia hem till Linköping. Det var helt fabulöst att ha henne här men det är lite skönt att hon har åkt tillbaka. För herregud vad folk tror att hon är min storasyster. Det började bli riktigt jobbigt!

Så men nu tänkte jag gå ut lite i regnet. Det blir min första dag utan Nadja sen i onsdags tror jag. Känns lite konstigt och tråkigt. Guess you got to do your best with it! Låten kändes passande. Solen bestämde sig ju lite för att försvinna och ge vika för a freaking waterfall!

Bill Withers - Ain't no sunshine

Old spinster no more!

Så i fredags kom min syster hem. Vilket var helt otroligt kul. Men också väldigt nyttigt. Allt som hon gör som är jätteirriterande har jag förträngt men nu ligger det färskt i minnet så nästa gång jag saknar henne är det bara att plocka upp de minnena!

Igår var vi och shoppade och sen fikade vi hemma hos min farfar. Nadja var där och hon fick träffa min familj. Hon tyckte inte att vi var så lika vilket är ännu en anledning att gilla henne. Efter det drog vi till uttömningen av Sommar. Skitmysigt!


Måns från Jönköping, jag, Heidi och Elin


Kids...

Min lillasyster alltså... Idag när jag frågade om jag skulle byta klänning svarade hon att nej det behövde jag inte. Och så konstaterade hon att jag gillade korta klänningar. Det i kombination med att hon tycker att jag sminkar mig för mycket. Jag har seriöst haft smink på mig max fem dagar den här sommaren! (Läppstift räknas inte!)

Är jag syster med en tioårig flicka eller en amishtant?Charming creatures are they not?

Så idag har jag varit ute med min fina vän Nadja. Vi gick ute i solen och sen visade jag henne lite foton på min familj. På väg hem kom jag på att jag känner en dementor. En sån som suger liv och lust ur en. Hur mysigt som helst! Hehe jag får väl lära mig en patronos-trollformel!

Min syster kommer snart hem från Linköping!!! :DKajsa, se den här!Bret, You Got It Going On
Flight Of The Conchords
Series One - Episode Six - Bowie

Hey there, Bret
I see you looking down
Don't want to see my little buddy there with a frown
Just because I get more women than you
Well, that's only because they don't know you like I do.

Sure, you're weedy and kinda shy
But some girlie out there must be needy for a weedy, shy guy.
They want you as they needle when they're rolling in the hay.
Just hear me out when I say,

Bret, you got it goin' on
The ladies get to know your sexuality
When they get to know your personality.
I said, Bret, you got it goin' on.
Not in a gay way
Just in a hey, mate,
I want to say that you're looking okay, mate.

Why can't a heterosexual guy tell a heterosexual guy
That he thinks his booty is fly?
Not all the time, obviously
Just when he's got a problem with his self esteem
Don't let anybody tell you you're not humpable
Because you're bumpable
Well, I hope this doesn't make you feel uncomfortable
If I say you've got a boom o wow
Come on, Bret
Help me out now

Bret you got it goin' on.

Bret : I got it goin' on.

That's the conclusion that I've come to
But that doesn't mean that I want to bum you.
Bret, you've got it goin' on

Bret : Got it goin' on

No doubt about it
We'd be getting crazy
If one of us was lucky enough to be born a lady.

Oooh, if one of us was a lady
And I was your man, if I was your man
Well, sometimes it gets lonely
And I need a woman
And then I imagine you with some bosoms
In fact, one time when we were touring
And I was really lonely
And we were sharing that twin room in the hotel
I put a wig on you when you were sleeping
Put a wig on you
Ooh ooh ooh
And I just laid there and spooned you
Bret, you've got it goin' on

In my heart lives a consumption-loving American!

Så jag åkte in till la stada och köpte ite saker. Kanske lite för mycket saker men saker jag behövde. Eller "behöva" och "behöva" men inte saker som jag bara ville ha! Nya jeans och lite ansitksprodukter. Nu sitter jag hemma och lyssnar på Flight of the conchords. Fabulöst!Försökte ta ett kort med jeansen på men det var omöjligt att inte se ut som en douche så jag tog en från Internet!

Får passa på att använda hennes saker tills hon kommer!

Så igår var jag över hos underbara Nadja och vi lyckades, som vi alltid gör, undvika regnet och gå ut och gå i solen. Lång och en ganska dålig mening det blev, min gamla svensklärare hade nog varit lagom imponerad! Efter det var i alla fall min mammas kusin från Lund över på middag. Det var sjukt mysigt och så fick amn höra skvaller från sydligare breddgrader.

Idag är jag ledig. Lisom helt ledig. Jag har var besökt Nadja varje dag sedan lördag och visst att det är jätteroligt men nu har jag en hel dag att göra vad jag vill på! Funderar på att åka in till stan. Mitt hus börjar bli deprimerande!


Gammal bild på min syster som kommer hit på fredag!

Tired

Hade tänkt att gå ut lite i regnet. Tror nästan att jag måste det! Fine att jag är sysslolös (låter bättre än arbetslös!) men jag kan inte bara sitta inne och löka i mitt rum. Jag måste ju göra något!

Och regn är ju faktiskt helt fabulöst!

Reptilhjärnan in action

När jag var ute och gick tidigare idag blev jag livrädd. Jag såg en kvinna som stod böjd över en man som låg på marken och gjorde konstiga läten. När jag kommer dit börjar hon springa mot mig och jag mot henne. Hon kommer fram och säger att mannen på marken är hennes son och att han genomgår vad hon tror är ett epeleptiskt anfall. Jag ringer 112 och berättar var vi är. Sedan ger jag mobilen till henne eftersom de börjar ställa frågor jag inte kan svaren på.

Mannen ifråga försöker ställa sig upp och bredvid honom står det en pojke som inte var över arton och försöker få honom att sätta sig ner. Jag står som en idiot och ser på. Efter att killen inte får honom att sätta sig ner utan att mannen faller till marken sätter jag mig ner på knä och börjar prata med honom. Han verkar rädd och inte helt hemma ännu. Han kan inte svara i ord men jag berättar att ambulans är på väg.

Mannens mamma sätter sig ner på huk bredvid mig och börjar berätta lite om vad som hände. Efter några minuter kommer det en ambulans. De hjälper honom att ställa sig upp och efter att det känns som att de har situationen under kontroll lämnar jag dem och önskar dem lycka till.

Han ser mig i ögonen och säger tack. Jag ler och säger att det inte var något. Sen går jag.

Hoppas att han mår bra nu!

How much is too much?

Jag dricker ungefär 3 liter te om dagen och jag börjar undra om det är för mycket. Tror inte det men samtidigt vet jag inte mycket om te. Någon som vet om jag borde skära ner på min konsumtion? :p

God morgon förresten!

Idag städade jag köket. Oftast lyssnar jag på The voice men ibland kan de spela så urusel musik att jag måste byta kanal. Så idag när jag stod och damsög bytte jag kanal för de började spela "Mr saxobeat". På kanalen jag bytte till spelade de "I want to break free" med Queen. Kände mig som Freddie Mercury, fabulös och mustaschprydd när jag städade färdigt!

Fast utan muschen!

Queen - I want to break free

For reals?

När jag träffade Petra och Kajsa blev jag frågad vad jag gör om dagarna. Antar att det blir så när man har en blogg och bara skriver att man går ut och går, söker jobb och träffar människor. Det är i princip det jag gör dock! Fast idag kommer nog dagens bedrift ligga i att jag ska duscha. För precis som ett femårigt barn är det något jag ibland glömmer bort.

Såg precis det näst sista avsnittet av True Blood. I don't know what to say... However, "shut the fuck up", "are your fucking kiddin' me?" and "what the fucking hell" comes to mind.

FUCKING OVER KILL!

Spasíba Nadja!

Jag var förbi Nadja idag och trots att hon var lite nedstämd så var jag glad att jag gick dit. Det är jag alltid efter jag har varit hos henne. Hon är verkligen en helt fantastisk människa. Vackrare människan inifrån och ut får man leta efter!

Hon skickade liksom blommor till min mamma som tack för att hon lärt känna mig under sommaren. Den mest fabulösa rysk-finska gammla sjuksöterskan jag någonsin träffat. Miss you, sis!

Igår kom min släkt över för att fira min lillasyster och Swarlos som fyllt år. Otti fick en massa nagellack som jag planerar använda. Massor. De var väldigt fina färger. Heidi var här också. Det känns lite konstigt att ha släktträffar utan systra mi men det är lugnt.

Förresten kommer hon kanske hem nästa helg. Hoppas, hoppas, hoppas! :D My crazy ass sister!


Första dagen i nian.

Only one man understands my bitterness!

Idag är jag lite bitter. Varför kan man fråga sig och svaret är detta: Visst att det var min äldre syster som åkte iväg och den yngre som stannade men trots det så åkte den personen som ville göra roliga och barnsliga saker iväg. Vilket betyder att jag får gå och gunga själv om jag ville det. Att det inte finns någon som vill pyssla med mig. (Det tror jag i och för sig att Julia hade bangat på men anywho!)

Tror att jag gick igenom någon slags regretionsperiod nu när Julia åkte iväg. Jag har ju liksom växt upp och blivit "vuxen" så tätt inpå henne och nu när hon inte är här känner jag mig som en femåring. Som vill gunga och måla saker glittriga men ingen finns här att göra det med! SUCKS!
Koffein och socker

Idag var jag och fikade med Petra och så ploppade Kajsa upp. Hur mysigt som helst! Eftersom jag är den sämsta bloggaren någonsin tog jag inga bilder men jag kom på att det gör min blogg till en Waldorf-blogg. Mina vänner är liksom som Waldorf-dockor, man får liksom fantisera fram ansikten på dem.Vissa saker är viktiga!


En filmatisering av min lillasysters reaktion på hennes födelsedagspresent!


I hate being poor

Ååh jag har så himla stor lust att göra en keratin behandling på mitt hår! Och sen färga det. Typ ljus-mökbrun sitället för det mörk-mörkbruna jag har nu. Om jag ska vara helt ärlig så vill jag bli helt vanligt ljusbrun med lite rött i kanske. Det vore fett coolt, synd att jag är fett fattig!

I love my fro men it would be fun to do something different! Antar att det sitter i från den tiden jag ville vara blond och ha lugg. Tror att det är en look som skulle funka för mig dock!A new meaning to "tough love"

Så igår var jag barnvakt åt mina otroligt söta grannar. Efter att ha blivit dragen i håret, hoppad och pruttad på får jag bara anta att det är så de visar att de tycker om mig. Hemskt gulliga ungar! Så nu tänkte jag gå till Ica. Känns som att jag kommer komma dit slightly over dressed. Så blir det när man i princip aldrig lämnar huset. 

The world is my runway!

RSS 2.0