We didn't make forever!

I stormen av plugg och den allmänna utmattning/lättja som drabbar mig på hösten kommer nog den här fina lilla bloggen bli bortglömd och undanstuffad! Men det var nice så långe det varade! Nästan 600 inlägg och en massa dåliga skämt! It's been awesome i alla fall för mig som fått sitta bakom min datorskärm och skratta åt mina "vitsar" ni andra kan gå tillbaka till att läsa om saker som är roliga på riktigt nu! ;)


Hard to say goodbye - Dreamgirls

I've been looking for freedom!

Herregud vad trött jag är idag! Det kan vara en produkt av det faktum att jag precis gjorde något jag sagt att jag ska göra i x antal månader nu. Jag fixade Julias Eclipse, mitt forna besatthetsobjekt. Det känns skönt nu. Lite som att avsluta det månadser långa grepp de där inte så jättebra bäckerna hade på mig!

Free at last!


You no longer have a hold on me boy! :D


True obsession

Jag börjar se mitt True Blood beroende lite som ett problem. Eller det blev ett problem igår när jag såg färdigt på alla avsnitt jag har hemma! Nu sitter jag och tittar på de delar som är bäst! Haha jag är en sådan stor tönt! Typ den värsta ever! But I like it! ;)

Snart ska jag bege mig till skolan och ha fysik och engelska. Min lärare pratar en blandning av brittiskt och australiensisk engelska. I don't trust them God damn brits!


Så jävla fantastiskt!

Watch how fast I can type "motherfucker"!

Jag börjar få seriösa problem med True blood. Jag kan inte sluta titta! It feels so bad but still so good!


Crazy ass motherfucker! :D

Thank you Lord, I am done!

Nu ha jag skickat in min historiauppgift. Not one minute to late! Åtta minuter tidigt faktiskt! Sen att den är skit är en annan femma! ;)

Blääää!

Idag mår jag inte så bra så jag ska ligga hemma och vila upp mig så jag orkar gå till skolan imorn. Tråkigt nog så måste jag skriva på en historia uppgift. Annars hade jag legat i min säng hela dagen och stirrat upp i taket. Inte för att jag brukar göra mer vettiga saker men bara för att jag inte orkar göra något annat.

Jag är dock trött som en motherfucker!Hatten av för vår dag!

Idag är det 100% scout. Vilket är ett evenemang där scouter ombedes ha på sig scoutskjorta en hel dag. Jag funderar på att ha det men bara om jag kan få det att se bra ut. Visst att scouting är bra och yada yada yada men jag tänker inte så ut som ett as för det! Totally not worth it!

Någon annan som blev lite sugen på att på sig den här babyn idag? ;)

Dagens lärdom

Nu sitter jag här i skolan och myser med Kajsa på historian. Här lär jag mig nya saker om mig själv. Till exempel tycker jag inte om historia. Det är galet vad man lär sig i skolan! Och politiker som klagar på den, den är ju awesome!Do I know it's christmas?

Igår såg jag på hela första säsongen av True Blood. Jag hade ju bara sett några avsnitt på tredje säsongen och nu känns mitt liv lite mer komplett. Things make sense. God bless the mother fucker som gjorde den serien. Fast det faktum att jag gick och la mig igår klockan halv fem gör mig lite trött.

Det gör det inte så lätt att plugga. Nej, det är inte lätt att vara jag! Men var är min gala? Var är min låt som ska samla in pengar till stackars, stackars mig?


Band Aid - Do they know it's christmas?

Är det mitt fel att jag har rätt hela tiden?

Igår var jag hos min kära Petra med Sofie, Heidi och Fredrik. Det var en bitter singelkväll men som vanigt var den inte så där jättebitter med undantag för mig självklart. Jag är ju alltid bitter liksom! Men vi kom hem igår/idag halv två. Tog ungefär en timme at åka från Petra, nice!

Något annat som hände igår var att jag insåg att jag kanske är lite enivs. Jag har alltid trott att jag inte var det. Jag ärju faktiskt villig att erkänna när jag har fel. Men jag kanske aldrig riktigt tycker att jag har fel? Då blir det lite jobbigt! :P


Divalicous

Idag firar mina folks tioårig förlovningsdag så det har bara varit vi crazy-ass-Andersson-systrarna hemma. Det var jävligt nice och jag fick se Idol för första gången. Jag tyckte de flesta var bra men de nådde inte riktigt upp till Jessica-standard om jag säger så!

I don't want to brag but my singing is known to bring tears to people's eyes! In a good way! Make way Mariah, there's a new diva in town.


Everchanging

Ibland är det läskigt hur tiden går förbi. Kanske är det inte så att tiden går snabbt förbi utan så är det så att jag inte har någon uppfattning om tid och rum alls. Vad gjorde igår till exempel är ett mysterium! Jag får hoppas att jag inte begick något oförlåtligt brott.

Nu är det torsdag och jag måste gå till skolan snart. Om tjugo minuter för att vara exakt men jag sitter fortfarande i pyjamas osminkad! Den här gamla hunden vägrar lära sig sitta!Kudos till den som förstår det här inlägget!

Idag gick väldigt snabbt och smärtfritt förbi. Inte för att dagen är slut. Det är fortfarande mycket som ska göras! Till exempel så ska jag titta på True blood! Väldigt viktigt! Idag känns allt väldigt mycket bättre än vad det gjorde igår. Jag fick nämligen för mig att jag var sjuk för att jag hade en liten öm rund sak i min armhåla... Det låter lite äckligt men jag fick för mig att jag kunde vara sjuk i både det ena och det andra så jag grät lite i duschen. Haha jag hanterar inte "kriser" så bra måste jag erkänna!

Jag måste också säga att jag är helt förälskad i min matte och fysiklärare! 


Fysik... *trånar drösmkt*

Jag är en galen hypokondriker men läkarna måste ju ha något att göra, aight?


Koffein will be the death of me

Jag kan inte dricka kaffe. Det som händer är att jag blir jättepigg och blir även innehavare av egenskapen att kunna koncentrera mig i mer än 10 minuter. Sen blir jag trött som ett as och allt jag tänker blir dränkt av en kletig dimma som gör det praktiskt taget omöjligt att plugga! Vilket leder till att jag behöver mer kaffe!

Eller egentligen måste jag skriva färdigt min historia uppgift. Helst utan kaffe. Kaffe är ett gift men ack så gott i alla fall! :(


Vacker! 

Jag säger hej vilken underbar dag det är där man kan vara som man är och endå leva tillsammans!

Idag kom jag lite för tidigt till skolan. Jag var här tio över åtta men mitt schema envisades med att börja halv tio! Jag måste verkligen börja kolla på school soft när jag brörjar på morgonen. Det här börjar bli liiite tröttsamt! Särskilt som jag i likhet med de flesta människor gillar att sova!

Men men nu sitter jag i skolan och slösurfar samtidigt som jag läser svart litteratur och njuter av min älskade musik!Hej min otroligt försummade blogg!

Y'all know I love you but with my computer being broke and my being in Västerås my blog has been just a tiny bit to neglectable. Dåliga skämt åsido så var det awesome i Västerås. Alla därifrån sa att det inte fanns så mycket där. Själv tyckte jag att det var lite av en metropol!

Jag har i helgen faktiskt hunnit plugga och se obscena mängder filmer. De flesta va rätt dåliga vilket är precis den sortens film jag älskar! En film som var helt awesome var Stepbrothers, God bless curly headed chubby funny old men!Hide your kids, hide your wife!

Idag är dagen jag lämnar hufvudstaden för den ack så fina staden Västerås. Eller det vet jag inte. Jag har ju aldrig varit där. Men som jag sa igår så har de ett väldigt förnämt klockspel. Inte för att jag vet vad det är heller men fint och väldigt världsvant låter det ju. Och om det är något livet har lärt mig så är det att allt är alltid som det verkar vara! :D

Men nu ska jag åka iväg och plugga på la stadsbibliotek och känna min intellektuell while you enjoy this!


Bed intruder song!

Tekniska under och speciella människor

Life is sweet just nu! Min dator må vara helt oanvändbar men min mobil funkar igen! Inte nog med det så är jag ledig imorgon och ska åka iväg till Västerås. Jag älskar Stockholm men Västerås har ett klockspel som är ett av världens förnämsta (KÄLLA!!!)

Idag hade vi partiledardebatt i skolan. Väldigt intressant. Vi fick besök av alla ungdomsförbund samt piratpartiet och Sverigedemokraterna. Vi fick höra fina ord från Daniel, svergiedemokrat representanten. Tydligen handlar det inte om människor, det handlar om invandringspolitik! Väl valda ord, Daniel! Väl valda ord.You may not be so good but you sure as hell look nice

Nu sitter jag hemma och lyssnar på dålig musik. Tydligen fungerar inte ljudet på min mobil så min väckning uteblev och jag vaknade liiite senare än tänkt. Egentligen är det rätt så skönt. Jag har redan hunnit bli skoltrött och jag ska/bör jobba lite på saker jag ändå inte kan göra i skolan.

Känns liite trist med min mobil. Jag som sagt till folk hur underbara sony ericson är. Kanske är den hemska sanningen att de är rätt så dåliga? Men snygga är det i alla fall och det är ju utsidan som räknas! ;)

sony ericsson c903 cyber shot 5mpix slider
Fantabulous! :D

Rest in peace, my true love!

Min dator har dött. Det är lite sorgligt! Man har en dator och så tar man den förgiven och så helt  plötsigt en dag är den borta. Helt plötsligt kommer aldrig kunna förklara vad den betyder för en. Vad allt den gjort för en varit magiskt och underbart! I love and will never forget you!I am sick! I am sick, sick, sick. And I am tired! I am sick and tired!

Prioritet ett idag är egentligen att göra min engelska läxa som är till imorgon. Funderar på att göra den sent ikväll! Vissa jobbar bra under press och jag jobbar under press. Idag var jag ute och sprang. Det var inte lika skönt som det brukar vara. Det kändes lite konstigt. Får kolla om det känns lika konstigt imorgon.

Blä jag är fortfarande trött. Fett konstigt! Börjar kanske bli lite sjuk?


Sick and tired - Anastasia

Amen sister! AMEN

Saving my day!

Jag hade en ganska dålig dag eftersom jag varit oförklarligt trött och gnällig men nu är allt bra! Jag har minst en timmes Jersey Shore att se fram emot! Thank you lord I will never dout ever again! Bless you, bless them, bless freakin' everyone!


I love you guys!

Ät inte min kompis

Igår var jag på "kräftskiva" hos min "vän" Johan. Anledningen till citattecknen är att 11/13 gäster inte hade med sig kräftor och att Johan är en väldigt elak person, en riktig abbedonk. Trots det var det väldigt kul. Riktigt skönt att chilla lite efter en i och för sig ganska kort skoldag. Nu har jag en massa saker jag borde göra. Och det gör mig väldigt ovillig att röra på mig. Vill bara lägga mig ner och sova lite.

Jag kan inte äta kräftor. Jag tänker bara på Sebastian och då känns det så fel. Han kan ju både sjunga och komponera musik! Hur kan man äta något sånt? :OGod morgon världen

Det är är tv när det är som bäst! Fett sorgligt att det inte sänds mer men vi har ju i och för sig fått Jersey Shore. Even score!Eliminate the negative

Kom hem och är på bra humör. Tyvärr blev det inget True Blood idag helle! Sorgligt, sorgligt! Men jag håller tummarna för imorn. :) För det är som min kära vän Aretha sa "You got to accentuate the positïve."


Ac-cent-tchu-ate the positive - Aretha Franklin

The wicked witch is dead

Nu efter att få sova lite kan jag känna bitch-mode försvinna. Vilket är skönt. Vem gillar att bete sig som en apa? Dock i mina aggressioner igår lyckades jag fixa en dragkedja på en klänning som varit sönder i några månader. Lite som Hulken skulle man kunna säga. Fast mycket farligare självklart!

Hell has no fury like a woman scorned. ;)Turning into a full grown guido

Jag tror att Jersey Shore har påverkat mitt humör. Eller min attityd i alla fall! Jag vill bli som Snooki! Eller så är jag på dåligt humör för att jag missade True Blood för något som visade sig vara en waste effort. :( May very well be so, hehe illa!If you really love someone you gotta be able to let them go!

Jag har köpt en ny jacka idag! Jag var i princip snorfattig hela augusti och så fort jag fick pengar gick jag ut och köpte en fin och jätteonödig lila skinnjacka. That's just how I roll! Det där med mina shoppingproblem är ärvda. Alla säger att jag och min mamma inte är lika någonstans men ack så fel de har. Ge oss båda lite pengar så kan vi förvandlade dem till fina plagg och några timmar på stan! Magi.


Kör på fjortisposen, strumpor på golvet och obäddad säng! :D

The situation

Jag är kär. I kanske den bästa serien som någonsin fått sändas på tv. Nämligen Jersey Shore, helt fantastiska människor. Om jag kunde födas som någon annan än mig själv skulle jag lätt vara The Sititaion. Den mest fåfänga och sexiga man som någonsin gått på Jorden!


Grr! ;)

RSS 2.0