Facebook i sin bästa form!

Insåg precis att jag har en facebook-vän som heter Kaka Idin Röv. Det är ju helt underbart! Varför tog jag mitt riktiga namn och inte något roligt? Suck på mig!

Min största sorg

Den största sorgen i mitt liv måste vara att jag inte har en cool dialekt så som denna. Typ den häftigaste accenten jag någonsin hört. Jag älskar Sverige och allt med det men hade inte bangat på det här coola uttalet!
Varsågod!

Idag när jag läste en blogg insåg jag detta:

När vi läser eller skriver bloggar hjälper vi den dåliga ekonomin. Jag menar jag med andra har gett Alexandra sin bröstoperation och en Louis Vuitton väska. Jättegeneröst av oss! Dagens goda gärning?

Det är de gamla oljekåta gubbarna i USA som skapade krisen och vi små bloggläsare som fixar den. Kudos till oss!


Vet inte om ni behöver en länk till denna blogg men som den laglydiga människa jag är får ni det, i bilden självklart!

Nu ska jag fan göra något!

Då blev det söndag igen. Idag har jag bestämt mig för att plugga. Eller i alla fall ska jag kryssa bort alla förutom en sak på min "Att göra"-lista
 • Plugga fysik
 • Plugga kemi
 • Natur och friluftsliv uppgift
 • Kolla upp hur lång tid det tar för solrosfrön att växa
 • Kolla upp brandkåren
Haha får se hur det går med min ambitiösa dag. Det finns så mycket att göra på Internet som inte har något att göra med skola eller solrosfrön?!

Händelserik lördag! Eller?

Ikväll hade mina föräldrar bestämt sig för att det skulle vara kul att bjuda hem ett gäng skitungar och deras föräldrar hem till oss. Syster min bjöd hem sin vän Vera. Jag hade kul och en resa med okänd destination bestämdes. Men så under kvällen vänder sig en förälder till mig och frågar om jag inte ska gå ut i kväll. Jag svarar att nej det ska jag inte. Hon nickar lite och gör ett misslyckat försök på ett oberört ansiktsuttryck. Illa!

Och inte nog med det. Det visar sig att mina föräldrar funderar på att bjuda hem folk till den trettonde februari. Vilket betyder att DEN bittra-singel-kvällen är i riskzonen! Grymma öde!!!Min idol

Idag har jag varit med min underbara syster och varit på Stinsen, shoppat lite och haft lite av en system meltdown. Lite i klass med min förebild i livet Chris Crocker! Denna underbara man måste ju vara en av de mest stabila människor jag någonsin stött på. Någon som motsätter sig? 

Nej, tänkte väl det! :)Be aware!

Var ett tag sedan jag skrev. Sedan det senaste inlägget har jag insett att jag verkligen är en crazy stalker! 

Bakgrundshistoria:

I oktober förra året var jag på en Green Day konsert med min kära vän Jenny. VI stod otriligt långt farm och eftersom jag inte ätit något under hela dagen, stått ute i nollgradigt i nio timmar med en kofta och leggins och aldrig hade varit på konsert innan pallade jag inte trycket ch gick ut till kanten. Där träffade jag en kille som berättade lite om bandet och vi prata i kanske en kvart max!

Igår var jag på jag på ännu en konsert med några kompisar. Det var en tävling med rockie band. Jag kände igen sångaren i ett band och det visade sig att det var killen från Green Day... Jag är fan helt störd! Det är omöjligt att komma ihåg något ur kemiboken men jag kommer ihåg utseendet på en person jag träffade EN gång för frya månader sedan!


This is the face of a crazy stalker! Be afraid, be very afriad!

Ge mig sommar!

Jag är trött på vinter!

Jag vill ha sommar!

Idag ska jag göra stört mycket saker. Jag ska på konsert och så ska jag på Body pump. Om inte det vore nog så ska jag bada isvak imorgon. Herregud! Vad hände med min slacker-livsstil?

Jag måste bättra mig. I sommar ska jag slackasönder!

Sommar! 

Snö?

Idag snöade det ute om det var någon som lyckats missa det. Om jag hade vetat det hade jag inte satt på mig gympaskor. Inte det skönaste att gå på i snöblask! I tell you that my friends!


Denna vackra bild såg jag på en buss häromdagen. Haha, den bästa på länge!

Äckel-Gustav!

Just nu sitter jag brevid en kille i min tyskagrupp. Han deltar i en tävling som pågår. En tävling som går ut på att inte raka sig, vilket för mig innebär att jag tvingas se pubesbehåringar i ansiktet på tre små pojkar varje tyskalektion. Inte okej alltså! Det värsta är nog nästan att det bara är ett getskägg dom sparar. Blää!!! Inte okej Gustav!

That was it!

Jag tror att jag precis insåg vilken sorg det är för världen att Michael Jackson dog. Han var en otrolig artist och en inte skadad men vounded (kommer inte på ett bra ord på svenska) människa. Han var en förvirrad liten pojke. Det kan jag ju inte klandra honom för! Tog mig några månader, att vara snabb är inget man kan anklaga mig för i alla fall


Maffigt!

Should have, shouldn't I?

Jag borde sova. Det skulle vara stört skönt. Det skulle också vara skönt att sluta oroa mig för nödvändiga saker och börja bry mig om de viktiga saker. Som typ pengar, kläder och latte OCH sömn. Det är fan det som är viktigast. 

Det hade också varit mysigt att ha en vacker man som kan sjunga så här fint till mig. Någon som har en som ligger och skräpar hemma? Du kan få en femma för honom eller en kladdkaka. Det är bara att säga till, jag är flexibel!


Trouble sleeping- the Perishers

Äggstockar no more!

Idag blev jag ännu en gång påmind om varför jag inte vill ha barn. Påminnelsen kom i form av kidsen i mitt miniorlag. Jag är ledare för en gäng vandaler, som jag sjävklart älskar med hela mitt hjärta, på tisdagar. Dessa ungdomar som är åtta till tio år gamla avgudar mig självklart och en armé med viljelösa zombies är ju alltid bra att ha... men annars hade jag kunnat leva utan dem.

Mina är ju självklart mycket sötare, eller? Självklart skojar jag de här är mycket snyggare!

Själviska människor...

Imorse hände det underbaraste jag någonsin upplevt. Jag stod och diskuterade varför jag inte tvättar mina kläder... någonsin! Detta är på grund av det stackars fattiga barnen i Afrika som törstar ihjäl varannan dag. Då svarade min väldigt smarta vän detta:

- Men dom har ju sten!

Jag har inte ens tänkt på det, själviska människor! "Jag vill ha vatten, jag är törstig!" Herregud va dom klagar! Ni har ju sten!

Vem behöver vatten när man har detta?

The cat is out of the bag!

Några saker saker ni inte visste om mig:

 • När jag gick i sexan gick jag omkring med mjukisbyxor, en brun manchester kavaj och ett klistermärke på kinden och tyckte jag var ascool!
 • När jag var liten var jag rädd för svarta män (OBS! Måste tilläggas att jag själv är svart!)
 • När jag gick i fyran klippte jag lugg och såg ut som Fred Flinta i tre år.
 • Jag var en gång del av den dynamiska duon "Spice girls- björnarna"
Nu har jag inga hemligheter jag är lika naken som Dita von Teese i sitt martini-glas!

Hon har ju i och för sig lite kläder på sig... tricky!

Skönaste människan

Fick en kommentar gällande mitt förra inlägg. Uppenbarligen var det inte en så seriös sida. Eftersom att: "Det värde som beräknas behöver inte ha något med verkligheten att göra. Då denna beräkning görs med tränade apor är det svårt att uppskatta ett exakt värde."

Älska den människa som satte sig ner en dag och bestämde sig för att göra den där sidan. Jag önskar att jag har så mycket fritid när jag bli äldre!Fake sida?

Haha, jag har just nu mycket tråkigt och gick in på en hemsida som säger sig värdera bloggar. Jag kollade min och den visade att min blogg är värd 3657 vilket är rätt så nice. Eftersom jag är nyfiken ville jag kolla upp vad Kissies är värd och den visade 4913?

Nog för att kvinnan kanske överdriver och provocerar i sin blogg men jag tror nog att sidan kan ha fel? Eller så är det jag som har gjort fel. Kolla själva!

Det är bara att klicka på bilden, do it!

Goder morgon

Idag blev det morgon igen. Stor skillnad från igår var att min klocka ringde svart över sex och inte klockan elva. En besvikelse, som alltid när man blir väckt av något så ovackert som min ringsignal.

Men som tur lever min fina lillasyster framför tv:n så nu kan jag titta på American Dragon utan att skämmas, eller jo! Nu har jag i alla fall något att skylla på. Stackars mig som inte vill kolla, fast måste! Hehe...Stört nice

Jag insåg precis att jag inte upplevt så mycket tragiska saker i mitt liv. Det faktum att Patrik Swazy var före min tid är en av de största sorgerna i mitt liv. Och seriöst hur underbart är inte det? Det är kanske lite illa. Men jag lär uppleva hemska saker i mitt liv men nu vill jag bara vara glad och titta på film.


I said it once I'll say it again, God bless America!

Idag har vi släppt av Måns och varit på Cosmonova. För er som tycker att det är för småbarn kan jag bara säga detta. Ni är okunniga apor! Det är stört kul. Men nu har han åkt tillbaka till Jönköping Jerusalem. Jag är stört trött och hungrig. Funderar starkt på att äta upp min dator. Men (sagt med Tony-accent) det känns lite dumt.


Detta skapliga naturfenomen fick vi se en film om. Where do we find this awesome place? AMERICA, God bless!

When does it stop?

Nu har vi kommit hem från ett biobesök med Petra och apan. Vi såg "Har du hört ryktet om Morgans?" Den var rolig två gånger. En gång innan filmen hade börjat och en gång i slutet. Apan aka Måns har varit som en fallande stjärna hela dagen. Det började med Goddess divine och slutade med grindstolpe! Apa!


Well, tell me does it ever?

Breakthrough!

Idag har jag äntligen hittat någon som förstår precis vad jag är. En Goddess divine! Äntligen någon som ser mig för den jag är. Synd bara att han bor i Jönköping... Någon i Stockholm som känner att den håller med denna smarta människa? Du är välkommen hit!

Någon som har sett min krona, det verkar som att jag har förlagt den? :(

Let's watch let's dance!

Nu är Måns här och jag har lyckats tvinga dom ( Förutnämnda, Petra och Emelie) att titta på Let's dance, jag är chockad! Men otroligt glad. Egentligen så har låten inget med inlägget att göra men den är stört bra! Gleeeee!

Bust your windows - Glee

Klorstinkande och trött som apa

Idag har jag varit och simmat vilket började en timme tidigare än vad jag trodde. Tur att jag är en tidspessimist och ställde klockan två timmar innan jag behövde gå. På simmningen ville dom att man skulle simma ner på fyra meters djup för att rädda en docka!? Knappt att jag skulle göra det för en människa ofta jag gör det för en äcklig docka!

Sen gick jag på stan och köpte en jacka med Becka i min klass. En liten vinröd vårjacka. Kanske inte riktigt är något man bör köpa nu men jag avskyr att köpa sådant man måste köpa. Den fina jackan behöver jag verkligen inte därför var det faktiskt kul att köpa den.


Visserligen en bild från igår man ungefär så där glad blev jag över min fina jacka! ;)

Jag tänker för mycket på kvällen

Jag ser mig som en ganska glad människa. Det finns inte mycket som gör mig ledsen eller arg. Förutom inställda vackra program och saker jag verkligen inte vill eller kan förstå. Jag älskar att tro något och bli motbevisad! Prove me wrong, make me undetsand!

I don't!


Länk i bilden. Hmm... tricky. Det behövs lite glad musik. Lite bra musik typ Marvin Gaye, *host* Backstreet boys *host*.

-Vem sa något?

-Nej, jag fick något i halsen.

-Jaha okej.

Upprörande!

Jag är fett arg! Idag började tydligen Glee klockan åtta. Något tv 4 inte lyckats förmedla. Detta resulterade till att jag missade första halvan av den underbara serien och det är inte okej. Jag är faktiskt en fattig afrikan! (uppe i femton kronor i mitt lilla projekt)

Och inte nog med det. Dom jävlarna har tagit "en paus" på Glee eftersom "Robinson Karbibien" (sagt med sarkastisk röst) har nåt skit som jag inte kunde bry mig mindre om! Fan för tv 4 som ger mig något jag älskar och tar sedan bort det utan nåd. Un-break my hert!


Helg? Nej, snart!

Idag har jag varit i skolan. Och jobbat? Lite fika fick jag också till idag. Vilket var stört nice. Det visade sig att det finns något som var bättre än vanilj-latte: En steamer. Vilket bara är varm mjölk som är skummad och smaksatt med hasselnöt och vanilj. Muuuums!

Och imorgon har jag en lektion som inte ens är i skolan. För vi ska simma och efter det ska jag åka hem och göra vad? Jo, CHILLA JÄRNET!Barnprogram på morgonen!

Idag börjar den första av min syster-fria-dag. Jag såg henne visserligen inte igår men hon var hemma så det räknas inte.

Idag hade jag också en lång sovmorgon och samma problem som igår återkom. Inget på tv! Förutom Familjen  Flinta. Tyvärr är det ungefär lika illa som att ha på sig pyjamas klockan sex.


Det är ju rätt så nice, hehe!

I have a dream

I have a dream, that one day hot guys like this one will roam the streets of Stockholm. I have a dream, that one day no woman or man should be without a man as beautiful and talented as the Puck. I have a dream.Sweet Caroline - Glee

Onsdagkväll

Jag är något stört glad just nu. För att jag ska kolla på Glee. Det går nämligen repris på första säsongen på tv 400. Lovely!

Jag satte dock på mig lite kläder. För visst är det lite sorgligt att gå med pyjamas så här tidigt? Jo, kläder it is! Fast självklart är det otroligt bekväma kläder som jag aldrig skulle lämna hemmet med. Det borde finnas mer såna kläder. Det borde bara finnas såna kläder!!!Nu har jag bestämt mig

Här sitter jag i pyjamas så där lite innan halv sex. Sorgligt eller skönt? Den frågan kan jag svara på och svaret är definitivt NEJ, det är underbart!

Jag slutade efter två lektioner på skolan idag, så skulle jag gärna leva hela mitt liv: två timmars ansträngningar varje dag och sen chilla gärnet resten av dagen. Allt pekar alltså på att jag blir hemmafru!


Det ser inte så farligt ut tycker jag!

P.s. Insåg nu att jag svarade "NEJ" på en fråga som inte var en ja och nej fråga - EPIC FAIL! d.s.

Sömn är ju rätt så mysigt

Idag har jag sovmorgon. Liksom sovmorgon på riktigt. Typ jag kommer åka till skolan klockan... öh sent? Något som är dåligt med denna långa sovmorgon är att det inte går nåt på tv. Why?

Men jag tänker vara den större personen i det här ärendet och förlåta Jesus. För så snäll och mogen är jag!I have forgiven Jesus - Morrissey

Chris Crocker

Är det bara jag som tycker att det är roligt att efter Chris Crockers video där han går från kille till tjej visas det en reklam för en muslimsk hemsida. Känns lite ironiskt men I love it! Antar att jag blev kär i Chris i nian när jag för första gången såg hans desperata försök att få folket att lämna hans älskling i fred.

Den som vill se förvandlingen behöver bara klicka på bilden!

Blää va äckligt!

Otti rapade i min mun precis. Usch va äckligt! Vem har sagt att bara killar kan vara snuskiga? Halleluja va snusk.

Min första "videoblogg"

Jag försöker desperat få upp en video på den här bloggen men det går inte. Och nu gick det! Enjoy!Idag idag idag

Aaah! Idag försov jag mig, inte så bra. Så två lektioner idag. Vilket var rätt så skönt dock. It feels good to be bad! Nu ska jag äta med min vackra syster som åker till London imorgon. Sista måltiden på ett sätt. *Snyft*


Är det sista gången jag ser hennes förtrollande leende?

You have to love America

"Tough love" är ju det underbaraste programmet någonsin! Haha jag i framtiden så jag kan hitta min rika man och gifta mig rikt med min snuskigt rika man! Nämnde jag att han skulle vara rik?


Haha inte så snygg kanske men kärleksguru? Maybe so!

Här är tjejerna som han ska träna. Whip in to shape!

Romme, Romme hela dagen!

Ja idag har jag inte varit så aktiv i bloggvärlden. Jag har faktiskt inte varit inne på Internet på hela dagen?! Men nu är jag hemma. Jag har idag varit och åkt skidor i Romme. Stört kul! Mina fingrar är intakta och hjärnsubstans är kvar i huvudet. Känns bra.

Men imorgon ska jag till skolan. Åh vad jag inte orkar, jag vill bara sova. Fast inte nu för nu är det tv. Jag har varit ute och varit nyttig (nästan) hela dagen, min kropp behöver lite onyttigheter för att må bra.


Den här är visserligen inte min, men jag hade inte bangat! *dreggel*

Nothing suits me like a what?

Haha, ord är överflödiga!


Imorgon kommer jag gå upp klockan 04:50 för att åka till Romme. Om jag lägger upp ett inlägg innan jag åker dit har jag officiellt problem!

Dagens snileblixt!

Det händer rätt så ofta att jag skämtar om att jag är en fattig afrikan. Jag tycker att det är okej för att:
 • Ett, jag är en afrikan
 • Två, jag är ofta fattig!
Men vissa tar kanske illa upp så jag har bestämt detta. Varje gång jag skämtar om att jag är en fattig afrikan ska jag skänka fem kronor till välgörenhet! Det hjälper både mig att få mindre dåligt samvete för att jag skämtar om mänskligt lidande (inte okej!) och det hjälper dom.

Visst är dom för gulliga? Gud, vad jag känner mig som en bra förebild. Dom här söta tjejerna påminner mig om mig och min syster när vi båda va små och söta!

P.s. Jag drar det skämtet pretty often så det blir mycket pengar till mitt hemland ;) d.s.

It's a beautiful day!

Satt och tråkade när jag insåg att snart är det sommar och då blev jag lite melankolisk. Vinter är rätt så nice. Lite mysigt trots att det är kallt och urrigt. Så tänkte langa lite bilder från denna underbara årstid!


Snyggaste potatisen någonsin


Min fina tjockis som värmer sig på vårt element. Trots att det har blivit "varmt" hemma hos oss.

Haha alltså han är för rolig. Den kommentaren gjorde min dag!

I love it!

Det här klippet säger allt om mig, människa, djur och levande varelse.Något det inte säger dock är att jag aldrig mer ska låna ut mitt rum till min otacksamma bortskämda lillasyster och att jag verkligen måste lära mig ta emot pengar! Hehe, det finns en längre och om möjligt ännu bittrare historia men de känns bättre att låta den smälta lite tills jag kan tänka på det utan att gnissla tänder.

Min framtid

Idag gick jag emot allt jag står för. Idag är dagen jag alltid kommer titta tillbaka på och tänka; "Herregud vad hände här?!" Dagen-d...

Jag pluggade! Jag satt i cirkus två timmar och pluggade! (Jag skriver inte bara att jag pluggar här för att må bättre, uan jag pluggade på riktigt!) Det känns skönt, lite ovant men det får man leva med. Det känns skönt att ha testat det men jag har kommit fram till att det verkligen inte det är för mig. Jag tror på en framtid som hemmafru eller städare på konsum (dom behövs också!)


Visst blir man lite frestad! Hoppa av skolan redan idag!

OBS! Oseriöst inlägg! ;)

Lördag = pluggdag?

Idag har jag bestämt mig för att vara duktig trots att jag är trött som ett as. Jag har bestämt mig för att plugga!? Jag ska plugga allt det där jag borde ha gjort nu i veckan man skjutit upp, får se om jag lyckas göra det samma idag eller om jag tar mig i kragen?

Inte för att vara den som är den men mina chanser för utveckling skulle göra mor min mycket orolig. Stackars kvinna, hehe. Nej jag är en otroligt duktig dotter! Eller skicklig på att hålla hemligheter? Same same but different! 


Tog typ en halvtimme för mig att göra den här, lite rolig kuriosa! ;)

Nobody puts baby in a corner!

Åh vad jag blir upprörd! Det är inte okej hur dom hackar på min baby! Jävla jury! (Förutom Tony, han är ju underbar!)

You are not alone! 

Det är dags för fredagsmys!

Idag har varit en underbar dag! Trots att det har varit en lång sådan. Efter skolan gick jag och Heidi in till stan. Där mötte vi Petra och Sofie och fikade. Haha inte alls mycket fika den här veckan? Hehe...

På vägen hem insåg jag att jag älskar den här låten. Den är helt underbar. Kanske den bästa låten ever! Och jag skäms inte över att säga det! Eller jo det gör jag men bra är den i alla fall!

Westlife- Something right

Idag blev det morgon igen

Igår blev det inte mycket skrivande här. Så jag tänkte uppdatera lite om vad som hände igår.

1.
Jag slutade efter min första lektion. 2. Jag köpte två nya nagellack. 3. Petra kom hem till mig och gick på los scoutos. 4. Min syster kom och psykade sig lite och åt fika*. 5. Gleeeeee!


Man kan ju bara hoppas att det där blir jag en dag!

*= man fikar alltid på scouterna. Förmodligen för att vi heter BRED LAST och har mycket att leva upp till.

Det här är vad för mycket tid kan göra

Imorse när jag vaknade och hade ätit frukost insåg jag att jag hade löjligt lång tid på mig så jag har plattat min lugg. Den är nu rak (definitions fråga, men den är så rak den kan/vill bli) och lite sne. Jag gillar det men chanserna på att den håller sig i det här vädret... Jag mot moder natur? Jag skulle gissa på väldigt dåliga så nu kommer få njuta va en av mina otroligt vackrafjortisbilder!Blåmärke?

Ååååh jag tror jag kommer däcka snart. Idag har jag fått ett blåmärke. Jag får aldrig blåmärken. Precis som jag aldrig blöder näsblod och jag har aldrig bränt mig i solen. Jag missar alla dom roliga sakerna med att bo i Sverige! 

Heidis brasilianska jui jitsu var smärta. Typ det värsta jag gjort i hela mitt liv men ändå uppfriskande. Typsikt hurtiga människor att lura iväg en på sådant dravel! Nu ska jag sova.

Dagens sömnpiller: High fidelityP.s. Vilken fin målning, den skulle jag kunna ha gjort. Men det gjorde jag inte... d.s.

Onsdag morgon

Nu har jag haft mitt tal i svenska. Det var stört skönt att ha det överstökat. Nu kan jag fokusera på allt annat jag har de här veckan.

 • En uppgift i natur och friluftsliv.
 • Och en idrottsuppgeift.
Det är dock ett litet problem. Idag ska jag rulla med Heidi på hennes jujutsu (stavning?) och imorgon har jag scouter. Hehe, får göra det till Glee på torsdagkväll antar jag. För egentligen har jag inte så mycket. Det jag inte har är tid. Hermione kan kanske låna mig sin tidsgrej (VARNING! nörd preferens)


Underbart! 

Late night shift

Nu är jag färdig med swänskan. Jag jobbar bäst under press eller jag jobbar under press. Det är kanske det som är skillnaden, hehe. Efter den här underbara filmen ska jag gå och lägga mig.

Hehe cool tiger. Han är kanske hälften kines, eller vad tror ni?

Jag borde lära mig prioritera!

Nu ska jag bestämma och skriva mitt svenska tal som jag ska ha imorgon. Blää! Jag kom verkligen på att jag inte gillar skola. Något som jag gillar är russin och House, helt underbart! Känner mig förresten tvungen att säga tt jag tittar på en film på trean nu...hehe!


*DREGGLAR*

Skola...

Idag har jag märk både de bra sakerna med skolan och de dåliga. Jag var väldigt taggad på skolan när jag gick dit i morse. Jag satt och chillade innan lektionen, kollade facebook och pratade skit. Skön! Sedan kom en lärare in och sa åt oss att arbeta och att våran lärare var sjuk. Under den minuten som jag trodde att jag skulle vara tvungen att jobba under en hel timme(!) blev jag ledsen.

Nu har vi ätit lunch och jag tänker chilla den här timmen. Arbeta? Nej tack! Sen ska jag gymma med Petrus och Heidi, härligt!


Grr!!

Usch blä!

På att gå upp tidigt på morgonen. Det är inte okej. Jag bryr mig inte om att man borde "skaffa sig en utbiiidling"! Hrmpf! Det är för töntar, jag drar till Nigeria när jag blir arton! Eller så blir jag amish... Vem har sagt att man behöver ha en utbildning för att ha val!?

Det vi alla måste fråga oss är: Ser det här nödvändigt ut?

One to thee four! I don't want no school no more! Five six seven eight! Or y'all get married to late!

Ja nu har ni något att tänka på!

Om jag var man...

Det finns så mycket jag skulle göra.

 • Hoppa på studsmatta utan kalsonger.
 • Klia mig på flera olika ställen utanför hemmet.
 • Skaffa en cool mustasch! (inte en sån där äcklig jag-har-precis-fått-hår- i-ansiktet-getskägg!)
 • Självklart mycket mer men det där skulle jag prioritera.
Hmm jag tror jag skulle vara en bra man och en snygg man! Grr...


Typ så här fast svart!

God bless America!

Som ni kanske har förstått så är jag ingen teknisk gud. Men nu har jag ändrat min design igen. I like it, I like it and I love it! 

Tror förresten att jag fick en smärre köldknäpp när jag gick ut idag. Det var stört kallt ute och när jag kom in ville jag duscha mig varm. När jag klev ur duschen var jag röd och prickig på benen. Kände mig nästan som en rosa drake med fjäll.Funny story!

I natt låg jag och sov med min katt, vilket är det mysigaste som finns. Det tog ett tag för mig att somna men när jag vaknade vaknade jag till att min mobil spottade ut en gammal "Spice girls"-låt. Jag svarade i telefonen och fick reda på att jag hade sovit genom tyskan. Lika bra det tyckte en mycket smart tjej som sa att det inte var något  vettigt i skolan. Så när ni är där ute och sliter i skolan chillar jag järnet.

Haha stört skön film!

B-filmen som svek mig
"Mannen i mitt liv"

En b-film som inte ens jag gillade vilket är väldigt konstigt. Jag älskar alla b-filmer. Dom är underbara men denna sög! Nittiotalets filmer håller inte måttet!

Visst ser man att den suger?

Klippa mig?

Funderar på att klippa mig. Hmm... Jag vet att jag kommer ångra mig och jag vet att jag kommer sakna det när det ar växt ut.

Ger det en vecka. Om jag fortfarande vill så klipper jag mig då! Tror jag. Eller? Ahh va det är svårt!

Typ så här fast längre i mitten och lockigare... Vad tycker ni?

Heldag med Otti

God morgon kära medmänniskor! Låt er inte luras av min hälsningsfras, jag har varit uppe i många timmar och till och med hunnit göra något?! Jag har nämligen gått på promenad med min underbara lillasyster! 

Nu ska vi sätta på en gammal disney-klassiker (hehe), "Svärdet i stenen".


What have you done today to make you feel proud?

Idag har jag köpt en fin kjol, en nagellack och ett diadem. Jag har också haft spa-grej med min psyk-syster and on top of that så har jag och syster skrikit sjungit till några av dem bästa låtarna ever! Jag tror att vi alla har en psykpatient som vill komma ut i bland. Och det minsta vi kan göra är att släppa ut den!Heather Small - Proud

I look into the window of my mind 
Reflections of the fears I know I've left behind
I step out of the ordinary
I can feel my soul ascending
I am on my way
Can't stop me now
And you can do the same

What have you done today to make you feel proud?
It's never too late to try
What have you done today to make you feel proud?
You could be so many people
If you make that break for freedom
What have you done today to make you feel proud?

Still so many answers I don't know
Realise that to question is how we grow
So I step out of the ordinary
I can feel my soul ascending
I am on my way
Can't stop me now 
And you can do the same

What have you done today to make you feel proud?
It's never too late to try
What have you done today to make you feel proud?
You could be so many people
If you make that break for freedom
What have you done today to make you feel proud?

We need a change
Do it today
I can feel my spirit rising 
We need a change
So do it today
'Cause I can see a clear horizon

What have you done today to make you feel proud?
So what have you done today to make you feel proud?
'Cause you could be so many people
If you make that break for freedom
So what have you done today to make you feel proud?
What have you done today to make you feel proud?
What have you done today
You could be so many people?
Just make that break for freedom
So what have you done today to make you feel proud?


Jag har gett er redskapen, nu är det bara att go crazy!

Jag är kär

Idag när jag satt och tittade på Let's dance med la familja insåg att jag älskar lätt. Jag föll platt för Rabih idag och för Gudrun Schyman. Helt underbara människor! Vem blev inte kär i dom i kväll? Morr på den personen säger jag bara!


Mitt hemmagjorda fula hjärta går att förklara med detta. När jag var liten hatade jag allt tjejigt, även sådant jag älskade, så som rosa och att göra hjärtan.

P.s. Han är ju stört snygg och charmig! Mums! d.s.

Min hjälte

Jag har sedan trean varit kär i en mycket speciell man. Han har hjälpt mig genom stört mycket och vad kan jag säga? Han är underbar!

Så smart, så snygg!


Haha inte snygg kanske men smart som fan!

Modernatur vad hände?

Konstig sak som hände nyss:

Jag var törstig och tänkte ta ett glas vatten. Men jag  gjorde som vanligt och sköt upp det i typ en timme. Så när jag tog mitt glas vatten var jag stört törstig. När jag drack blev jag mer törstig? Va!?


Vad har hänt? My world is shook!

Skooola bläää!

Jag har varit så glad över att jag börjat på tisdag. Trodde jag i alla fall, men nej så var det inte! Jag börjar på måndag men jag vägrar gå dit. Jag tänker gå dit på tisdag i protest. Min skola is out to get me! (Bättre alternativ på svenska?)

Jag ska bli hemmafru!

Neeeeeeeeej! Jag har skola nästa vecka! Nästan så att jag hoppar av skolan slänger mig på ett flygplan till mitt hemland (Nigeria) och gifter mig så jag slipper gå! Eller så gifter jag mig med en snygg kändis. Kanske satsa på Justin?

Cry me a river - Justin Timberlake

God morgon för fan!

God morgon människor. Visst är det fortfarande morgon? Jag kan ibland nli lite upprörd när jag läser om människor som skriver:

"God morgon, eller det är det väl inte längre"
- Skrivet av random bloggare klockan 3.

Det är morgon fram tills klockan fyra, där med basta! 

(Märkte att solen började gå ner nu, MEN det är fortfarande morgon!)


Definitivt morgon!

Förändring

Jag vill förändra något. Göra en skillnad. Någon som har ett förslag på vad jag ska göra? För jag tror jag måste ringa någon, trotts att jag är rädd. För jag måste ha svar. Jag måste veta. Och jag måste förändra något!Changes - David Bowie

Vem kan inte älska henne?

Idag har varit ännu en sådan dag som jag trott att jag inte skulle göra något på men så blev det så att saker blev gjorda. Till exempel detta:

Jag och min kusin startade en facebookgrupp jag vill inte säga vad det är för grupp utan tänker bara säga att det är en grupp till min största idol!


Min idol har ingen navel!

Ren idioti

Igår gick jag och syster ut på ett mindre självmordsuppdrag. Klockan tio när jag har lagt mig i min säng, satt på mig min pyjamas och precis tänkte sätta på en film kommer hon och frågar om jag vill gå på promenad. Som vi gör. I 20 minus! Haha, människor från Sollentuna, vi är nog lite störda. Och inte nog med att det var stört kallt, mitt hår blev vitt. Blond nästa? :D


Haha fast Julia var glad i sina termobyxor.

Haha bilden bjuder jag på, ville bara visa för er non believers att mitt hår blev vitt!

Värme är för töntar!

Ville bara klaga lite och på vad kan man då fråga sig. Jo, nämligen att det är stört kallt hemma hos mig. 14.3 grader, inomhus det är sjukt! Jag håller på att frysa ihjäl. Finns inget annat att göra än att krypa ner i min säng med mitt duntäcke.


Älska svensk vinter!

Dagens hjältar

I natt kom jag hem klockan halv tre. Stört trött och stört kall och ville bara in. Min lilla tjockis(katt) kom och snodde sig kring benen, den stackaren ville ju också in! Jag vred om det första av två varv i vår dörr och började fantisera om att ligga i min varma sköna säng. När det andra varvet ska bli vridet vill det inte. Jag står i tio minuter och försöker förgäves vrida om skitnyckeln.

Jag går tillbaka till filmkvällen muttrandes i kylan och värmer mig samt stjäl lite mat. Efter det tänker jag ännu en gång ge mig på min dörr men nu med förstärkning, Fredrik och Johan. Efter gemensamma kraftansträngningar lyckas Johan öppna dörren och jag kommer in till mitt lovade land, PRAISE THE LORD!

Men nog gnällt nu ska jag ut och träffa Heidi i vinter kylan. 16 minus på landet där jag bor!


En av mina hjältar Fredrik :D

Latte á la shopping

Nu borde jag verkligen dra. Jag är verkligen motsägelsefullhetens drottning, (långt ord!) ofta är jag ute i löjligt god tid eller så sitter jag och bloggar när jag borde gått för 10 minuter sen... Hehe måttfullhet är inget för mig, här är det allt eller inget.

Idag var jag och kollade Sollentuna centrum med Anna. Sollentuna sög röv. Jag hade verkligen höga förväntningar men det enda jag hittade där var en latte. Jag börjar se ett mönster. Jag går ut för att shoppa men det enda jag hittar är en utspädd kaffedryck.

Men nu ska jag dra vidare på filmkväll, kul!

Sollentuna centrum here I come!

Igår misslyckades jag med att inte gör något alls och jag måste tyvärr erkänna att samma sak råde idag. Jag kommer att gå ut och göra saker. Träffa en gammal kompis faktiskt. Vilket kanske inte är så hemskt? Eller? (Sagt med Skurt dialekt.)

Nu ska jag i alla fall åka till Sollentuna centrum. Alla säger att det har blivit fräscht, nice.

Fresh and clean. ;)

It's a new day and a new bed

Idag blev inte som jag hade tänkt det. Jag gjorde faktiskt saker. Som till exempel köpte jag en ny säng! Niiiice! För er som inte vet så är var min säng otroligt obekväm. Först jättemjuk och sen stenhård lite som att ligga på en hängmatta som ligger på marken. Min nya säng är alltså helt underbar  life is good!


Passade även på att byta lakan som jag inte gjort på *HOST HOST*. Nej, men nu ska jag pussa lite på min syster!

What to do?

Haha asså jag borde verkligen göra något. Det finns en gräns för till och emd mig om hur lite man får göra under en dag och jag är pinsamt nära den gränsen. Måste hitta på på något produktivt. Kanske pilla mig i naveln? Hmm, frestande...

Ja, så får det bli!

Nu ska jag vara produktiv hoppas ni ha en BÄST dag!


Paint skillz :D

Welcome to Hollywood! What's your dream?

Jag som älskar filmer måste säga att "Pretty woman" är en av dom härligaste filmerna som finns. Hur ofta blir horan lycklig i slutet? Jag kan faktiskt inte komma på en enda. Dom dör ofta eller så knarkar dom sönder, vilket kanske inte är så nice. Eller jag borde inte döma en barndomsdröm för några kanske? Vad vet jag, jag vet dock att om jag var hora skulle jag fördra att få en massa pengar och en snygg man som älskade mig framför att dö i en soptunna. Men jag har ju alltid varit lite speciell, hehehe.


Give a little help to the helpless!

Idag har jag varit så dör jobbigt hungrig hela dagen. Jag som tycker jag äter så duktigt. Det är inte okej, den där jävla Gud som går omkring och leker Gud. (Jag vet inte om det känns okej att svära i samma mening som Gud men jag gör det i alla fall!)

Idag köpte petra fett mycket saker och jag köpte... en latte? Jag får skylla på att jag är en fattig afrikan och det är inte lätt!!!


Ser ni hur ledsen och fattig jag ser ut? I desperat behov av era donationer! Make a difference, help an AFRICAN!Do they know it's christmas - USA for Africa

Början på det roligaste året i mitt liv!

Idag blir en gammal gammal klasskompis till mig arton. Vilket fick mig att inse att det är nästan ett år kvar tills att jag kommer få gå med i den inte så exklusiva myndigaklubben. Ett år av människor som går ut på krogen och har roligt. Egentligen gillar jag inte att gnälla! *host* jag älskar det *host* Men i år då blir det jag och mina kompisar som fyller sent som få parta, lagligt självklart, hehe.

Nej nu ska jag sticka vidare och klaga lite till Petra som fyller år i juni, asshole!


Hehe, Petra min förmodligen krog-svikar-kompis och i där bak har vi Kajsa som fyller år i november, härligt! ;)

OBS! insåg hur ironisk och bitter rubriken kan ha låtit men ack nej, det var jag inte! 2010 here I come!

Nyårsdagen

Årets första dag har passerat och jag har gjort absolut ingenting, vilket var väldigt skönt! Alla dagar borde varit som idag. Det enda jag har gjort idag som jag är stolt över är att jag åt upp en hel pizza, årets bedrift! Jag är stört stolt över mig själv. Nu ska jag titta på Bolt ett tillskott till min och systers Disney-samling. Otroligt gullig film!


När jag googlade Bolt kom det upp en massa bilder på nån springare, ofta jag bryr mig om honom!

Första inlägget

Igår fanns det snö ute. Det var alltså en vit nyråsafton på mer än ett sätt dock. Nu så var det visserligen så att jag hade hoppats på att minnas nyår och kunnat titta tillbaka på en massa roliga minnen men lite blur hade inte varit så fel, hehe.

Nyktert nyår? Inget hit!

Men nästa år då vet jag bättre! Eller är det i år?

RSS 2.0