Anyone out there?

Hej kära blogg! Jag har ingen aning om vad jag gjort de dagarna jag inte kunnat blogga. För så illa är mitt minne men det jag vet är att just nu är att jag har återförenats med min kära syster, åkt ner till Småland, huggt en gran (!) och klätt den.
Efter min gran-experiendece har gett mig lite julstämmning. I am officially de-Grinched!:D Jag antar att ni har saknat mina google-bilder så jag tänker sno en som ni kan njuta av nu!
You is welcome!

Thought y'all wanna know!

Anledningen till att jag varit frånvarande de senaste dagarna är för att vi inte har något internet hemma. Så mycket ute på landet bor jag! Antog att ni var utom er av oro och ville stilla den!:-)

Hello nightmares!

Var på Vasa museet idag med en jättegullig tysk praktikant på min mammas jobb tillsammans med en tjej i min klass. Herre min Gud vilket spöklikt skepp!

I miss the cold!

Kära människor som trillar in på min blogg! Jag antar att när det går så lång tid mellan att jag skriver något här på bloggen livet känns tråkigt och färglöst. Det är med er i tankarna, mina trofasta förljeslagare, jag vill berätta att jag lever. No need to worry!

Idag när jag var ute i snöslasket insåg jag att jag sakna vintern och att den vägrat komma har gjort mig lite ledsen. I och för sig så är det alldeles för varmt för att vara vinter men den har definitivt artat sig!


Lite så här känns det med vintern. Winter is coming!

Jag vill ha en sån här klocka!

Någon som har en som ligger och skräpar?


Julstämningsletare!

Förut var jag lite bitter på en viss läkare men inte längre. Jag gick förbi min farfars fina trädgård där scouterna säljer julgranar nu. Det är så sjukt fint! Som en labyrint av granar och julstämmning. Hade tänkt att ta kort på det men när jag gick förbi nästa gång var det beckmörkt ute.

Nu sitter jag och äter russin i väntan på att min mor ska komma hem. Fick nyss nys om denna nya låt från Peter Nilson. Helt fabulös!

Hahahaha...

Leif, Leif, Leif...

Jag har försökt gå ur Ungdom mot rasim nu i snart ett års tid. Jag vill inte vara med. Jag vill inte ha mail. Snälla låt mig gå ur? :(

Var btw hos min läkare idag. Han är säkert hur smart som helst kan jag säga endast baserat på det faktum att den mannen inte tog sig igenom läkarlinjen med sina people skills. Jag har faktiskt aldrig träffat en person som lyckas vara en så unik blandning av likgiltighet och nedlåtande.

Men just därför tror jag honom. Jag är nog inte sjuk alls men det skulle vara urmysigt om han kunde berätta hur han kom fram till det så jag slipper oroa mig! :)


Får vi se hur det går!

Finaste gåvan!

Nu när Internet lagt av med sina divalater kunde jag langa bilden på Ottis fina present. Det och så ändrade jag om i min design. Bordedom makes me productiv however never in a useful way. My body resents necessary changes like Hulk Hogan does nice clothing!


The truth shall set you free!

Har försökt ladda upp en bild på den finaste presenten jag fick igår men Internet vill inte och jag om någon är en slav under den så ingen bild för er! Istället kan jag skriva att min dag varit mysig men jag gått omkring som en zombie hela dagen. Like freakin' zombie-boy, for reals!Just come running!

Snart lider min första dag som nittonåring mot sitt slut och allt jag kan tänka på är A Clash Of Thrones. Den boken upptar mitt sinne i en sådan utsträckning att jag är säker på att det inte är hälsosamt! Antar att jag får leva med att hamna med en man som R-Patz! :(:(:( Antar att jag kan leva med det i och för sig... ;)

“If you find a girl who reads, keep her close. When you find her up at 2 AM clutching a book to her chest and weeping, make her a cup of tea and hold her. You may lose her for a couple of hours but she will always come back to you. She’ll talk as if the characters in the book are real, because for a while, they always are. Date a girl who reads because you deserve it. You deserve a girl who can give you the most colorful life imaginable. If you can only give her monotony, and stale hours and half-baked proposals, then you’re better off alone. If you want the world and the worlds beyond it, date a girl who reads.”
- Robert Pattinson

 Robert Pattinson: “If you find a girl who reads, keep her close. When you find her up at 2 AM clutching a book to her chest and weeping, make her a cup of tea and hold her. You may lose her for a couple of hours but she will always come back to you. She’ll talk as if the characters in the book are real, because for a while, they always are. Date a girl who reads because you deserve it. You deserve a girl who can give you the most colorful life imaginable. If you can only give her monotony, and stale hours and half-baked proposals, then you’re better off alone. If you want the world and the worlds beyond it, date a girl who reads.”

A very marry un-un-birthday, to me!

Mycket har hänt sedan senaste gången jag skrev. Jag har blivit helt övertygad om att jag ska bli amerikansk medborgare, gifta mig med Anna så hon också får medborgasrskap och sedan ska vi flytta till USA tillsammans och leva loppan där ett tag. För att sedan skilja oss och flytta tillbaka till Sverige.

Det andra som har hänt är att jag fyller år. Min första alldeles egna födelsedag. Känns ganska bra måste jag säga!I do like the rain!

Jag är uppe för sent på kvällarna. Detta leder i sin tur att jag svimmar/börjar gråta när min väckarklocka ringer på morgonen! Inte så där jättetrevligt måste jag säga! På tal om abslout ingenting så såg jag en film igår som var en sån där härlig film som man skrattar med hela kroppen åt. En film som i och för sig inte var meningen att vara rolig men fick det att rycka i mina smlgropar anywho! :D


Hollywood..!

Psst!

Jag fyller år om en dag nu!

Julstämning var det!

Känner mig fortfarande som en Grinch och tänker därför hijakca min födelsedag! För tydligen så kommer det krävas lite mer i år för att det ska kännas som jul eftersom att min sämre hälft flyttat ner till Linköping! Jag tänker tvinga mig själv till julstämmning!

Trycka i mig pepparkakor, glögg och julmust. Tänker även börja lyssna på en massa julmusik. Lite Sean Banan kanske, the things you do for chirstmas...

Sean Banan - Gott Nytt Jul

"Geek" doesn't begin to cover it!

Skulle egentligen träffat Heidi och fikat ikväll men fick reda på att det är demonstrationer i stan, så vi beslutade att ta den innan dansen imorgon. Vilket är skönt för att jag slipper, i min borderline sjukligt paranoida rädsla för rasister och nazister, oroa mig över att pendeltågsresan hem!

Lite tråkigt dock eftersom det betyder att det är lördag och jag inte har några planer (ovanligt! ;)). Funderar seriöst på att äte lite godis och läsa A Clash Of Kings. Sounds fantabulous!


Looks fab don't it?

I'm a monster, mrs Grinch

Jag blir mer och mer som Grinchen desto närmare jag kommer min födelsedag. Förra veckan förbjöd jag sång vid frukosten på sängen och runt matbordet. Nu funderar jag på att skippa hela "frukost på sängen" grejen. Jag älskar att fylla år men jag gillar min sömn mer! I år har liksom blivit året då vi har brytit traditioner.

Min första egna födelsedag, ingen sång på morgonen, ingen julgran på min födelsedag. Antar att det kan vara kul att testa utan frukost på sängen också!Hoppas att jag aldrig växer upp!

Idag har jag verkligen "lekt rövare". Gett blod och hälsat på en gammal vän. När jag var och gav blod fick jag reda på att människor som har min blodgrupp, AB+, även kan ge plasma varannan vecka! Vet ni hur lycklig jag blev? Det finns inget som häftigare än att ge blod. Att få chansen att kunna rädda ett liv är det mest fantastiska jag upplevt i mitt liv och nu kan jag göra det varannan vecka?!

Helt fabulöst!!! Livet är så fullt av möjligheter att förändra saker till det bättre. Jag kan bli så rörd av det ibland. Vissa är sådana som tror på det fula i människor men sån är inte jag. Jag är fortfarande sådär härligt naiv och det är helt fabulöst!


Ett år gammal bild men det låtasas vi inte om!

18, 80 what's the difference these days?

Idag blev minn föreläsning inställd. Så jag fick verkligen sova ut och tänker leva lite rövare idag. Typ sätta mig på stadsbiblioteket och plugga. Living. On. The. Egde!!!

Efter det ska jag besöka Nadja. Sen planerar jag att somna innan klockan nio ikväll och vakna upp pigg som en lärka på lördagen. Som btw är min sista lördag som 18-åring!


Gjorde den här igår när kjag var uttråkad! Paint! :D

I do have a strange sense of hygiene!

Trött igen men nu sitter jag hemma, tittar på repriser av Game Of Thrones och fryser lite. Jag borde verkligen duscha eftersom jag inte kommer ihåg senaste gången det hände. Det var säkerligen någon gång i veckan dock!

Jag vill också sova middag!

Tror att mitt förra inlägg slog rekord i osammanhänglighet (it's a word, trust me!) och att det kräver lite förklaring. Kan säga ill mitt försvar att jag inte bara var helt slut i huvudet utan även höll på att dö av svält!

I måndags skickade jag ett mail till min lillasysters gamla skola och frågade om de behövde extrahjälp någon gång. Igår fick jag ett samtal där de bad mig komma in nästa dag. Idag jobbade jag där åtta till fyra. Ska dit imorgon igen. Vilket är helt fabulöst, helt sjukt bedårande barn!


Bild jag stulit från Fredriks facebook från i lördags. Sämsta bloggarn evah!

I love it, I love it and I like it!

Idag har jag jobbat på dagis. Det är typ det fabulösaste som finns. Vi åkte tills tant Bruns kafe och fikade. De är så sjukt söta. Är stört trött nu när jag halvsover, äter lite godis och tittar på Buffy och vampyrerna.Tumblr, I love you!


Antar att jag får leva med det!

Hej, mitt namn är Jessica och jag har ett problem med socker. Mitt problem är att jag aldrig tänker sluta överkonsumera det!

The candyman can!

Idag ringde jag och bokade en tid på vårdcentralen så dit ska jag nästa torsdag. Egentligen är det nog ingenting men det värsta som kan hända är ju att jag faktiskt är sjuk och behöver vård eller så är jag bara en hypokondriker och då kanske jag kan bli rekomenderad någon stödgrupp?

Idag ska jag plugga och besäka Nadja. Innan, under tiden och efter ska jag äta en massa godis. Godis som jag gick jag tre stationer före min egen för att köpa igår.


När jag köper godis har jag den goda smaken att bara köpa samma sort. Nämligen denna!

För så mycket av en Krösa-Maja är jag!

Denna blid skickade jag till min mamma idag med texten:

Vad var det jag sa?

Jag tror på fullaste allvar att det kommer slå till och bli en vargavinter i år som kommer få förra året att framstå som mild.


True love never runs smooth but I don't care!

Nu har jag suttit på min buss och väntat på att den ska röra sig i nästam 40 minuter. Jag borde vara bitter men min buss är det vackraste som finns och alla stunder på den bär jag inom mitt hjärta och minns med kärlek! :-) Plus så har jag den skönaste bussföraren som bender på reglerna och kallar dem som inte gör det gör puckon!

Det farligaste man kan göra är att ta mig på allvar!

Idag ska jag iväg och lyssna på en föreläsning i skolan. Jag har även intalat mig själv att jag har en ny exotisk sjukdom. Får se hur lång tid det tar innan jag inser att jag inte alls är sjuk! Lär bli intressant att se.

På tal om abslolut ingenting så hittade jag dessa vackra bilder på denna otroligt vackra, underbara man.


I love you, I love, you, I love you, I love you!

Finaste vän!

Idag är det andra advent men viktigare än det är at idag fyller min käre vän Fredrik år. Han blir 20 vilket innebär att han nu kommer kunna bli min personal dealer. För ja, kontra till popular beliefs så handlar allas födelsedagar egentligen om mig!

Igår firade honom vi honom med ett, hans egna ord, födelsedagsbaluns. Det var sjukt roligt och han hade lagat mat, lussanudlar och pizza. Jag var så stolt att jag höll på att spricka. Nu sitter jag dock här igen utan några som helst blider på eventet men det lär väl komma upp några på facebook som jag kan lägga upp senare.


En gammal bild på en gammal vän!

Grattis igen!

Så igår firade jag Jenny ute i Rimbo. Det var kul. Det var det, fram tills en liten kille började må dåligt. Long story short så slutade med att jag tog hand om honom. Vilket faktiskt inte är helt fel, kanske inte så party dock. Jag gillar att ta hand om människor. Jag är seriöst en pensionär. Det är sorgligt!

Hur som helst fick jag skutjs av Nina till Märsta så det var bara att ta pendel hem. Vem hade trott att det skulle finnas fördelar med att bo på landet?Wish me luck!

Idag ska jag iväg och skriva min tenta. Håret blev inte ojämt färgat, det skulle krävas att man faktiskt såg någon skilland! Vilket jag inte vill påstå att man gjorde men tur att min gamla hårfärg är så fabulös! ;) Lite drygt dock att jag sov med huvudet inlindat i plast och en sjal... :p

Första december utan snö...

Sitter med henna i håret och oroar mig lite över tentan jag ska ha imorgon. Jag fattade nog aldrig hur nasty henna faktiskt är. För det är det. Och nu har jag det i mitt hår. Men vad är det värsta som kan hända? Det är nog att jag sitter med huvudet invorat i plast, med något bajsliknade i håret och att det sen blir fläckigt.

Ojämn hårfärg i mitt hjärta.


Snygg man är! ;)

Saker som känns mer vettiga än att plugga:

Att dansa till Burt Bacharach!

RSS 2.0