Yo!

Nu sticker jag iväg till Gotland. Jag vet inte hur min uppdatering kommer se ut men jag gissar på SÄMST! Hehe, ni får ha det så bäst så ses vi på fredag, eller tidigare... Vem vet? ;)

Sol och rynkig hud

Idag har jag legat ute i solen och cyklat med min lillasyster till Stinsen. När jag låg ute i solen insåg jag att jag kanske borde chilla lite med solandet. Visst det är nice att bli brun meeen jag vill inte få sån där krokodilhud när jag blir gammal! På Stinsen köpte jag ett läppstift och såg en fin liten lapp på br. En lapp där de förbjöd folk att röka i butiken.

Det fick mig att tänka efter. Den lappen var ny. Själv tycker jag att den är lite onödig eftersom butiken ligger inomhus men någon måste ju gjort något för att få upp den. Undrar vad... Det kommer jag nog aldrig få veta! :(


Mitt nya läppstift och en brun liten fjortisbild :)

America your head's too big

Igår kom Grim över och vi såg på Hercules aka en awesome Disney-film och den där jättefina som gick på fyran igår. Det enda som är bättre än Amerikanska high school b-filmer måste vara Amerikanska filmer där de överdriver det patriotiska till en nivå där det går beyond att vara löjligt till en nivå som det inte finns ord som beskriver på svenska!

Helst ska hjälten flyga förbi en Amerikansk flagga på väg till ett hjältedåd (Spiderman 3) eller så räcker det med att slutet och och riktigt stora vinsten är att hissa upp en Amerikansk flagga (The last castle). God bless America!


Oh say can you see by the dawn's early light!

Sex and the city

Jag kom hem nyss efter att ha sett Sex and the city 2, jag tyckte att den va divine! När den kom ut fick jag läsa att det var som om Sarah Palin och jihad-Jane hade skrivit manuset. Efter att ha sett filmen tvivlar jag starkt på att den recensenten vet vem Sarah Palin är. Illa, illa!

Kanske tyckte jag att filmen var bra eftersom den senaste filmen jag såg (It's a boy girl thing) sög så hårt att det lämnade ett fult sugmärke. Ett sånt man gav sina kompisar i fyran.



Home alone

Har precis ätit frukost och blivit väckt av Anna. Hon tyckte att det var illa att jag låg och sov halv elva... Tydligen är det illa att sova dagen efter midsommarafton! Igår gick jag och la mig i mitt lilla hus själv. Förra året när jag sov hemma själv blev jag ofta lite rädd men så är nu inte fallet. Nu kan jag bara njuta av tystnaden och känslan av att kunna göra vad som helst!


Haha borde kanske testat något sånt här!

No pole dancing for me!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha firat midsommar med min kompis Becka, hennes tjej och några av hennes kompisar. Det var jättemysigt men jag fick inte dansa kring en en stång. Fett sorgligt det enda jag hann med var slutet av raketen. 

Nu tänkte jag sätta på en film på voddler nämligen "It's a boy girl thing". Låter som en härlig Amerikansk b-film men man vet ju aldrig!



Midsommar

Så nu fick jag sova ut för första gången den här veckan. Jag känner mig betydligt mindre gnällig än vad jag gjort föregående dagar vilket känns rätt så skönt! Det kan ju vara en produkt av att jag sovit ut eller så har det att göra med mina sparsamt gjorda planer idag. Jag ska nämligen bara baka en kaka och åka ut till min kompis och fira midsommar.

Jag vet att "lagom" är ett ord som används "för mycket" i det svenska språket men det är ju bara för att det är så awesome, så jag tänker inte skämmas när jag säger att jag har lagom mycket saker att göra idag. För det har jag! :D


Får dra ut ikväll, hitta sju blommar och drömma om min framtida man! ;)

Eftermiddagar i solen

Min gamla kompis Becka var förbi här mitt i att jag satt och gjorde ingenting. Eller egentligen satt jag ute på studsmattan och schtekte järnet! Sen satt vi och skvallrade som kärringar tills hon åkte hem. Asså jag säger det, jag är gjord för livet som hemmafru!
  • Jag både älskar och är bra på att skvallra!
  • Jag är expert på att ligga i solen och inte göra nåt!
  • Jag gillar att städa, diska, shoppa och fixa mina naglar!
  • Jag skulle aldrig klaga och ha middagen på bordet klockan fem som Teskeds-gumman!


Confession part one

Jag har något att bekänna. Något som tar emot att säga. Nämligen att jag har gjort planer att göra saker. Vissa saker bara roliga men andra jobbiga. Nästa vecka ska jag åka till Gotland men mina systrar och min mamma och det ska bara bli kul men jag har anmält mig till en sak som kallas blå hajk. Där jag ska gå ungefär tjugo mil med tjugo kilos packning i fjällen... Det blir säkert skitkul men jag kommer definitivt att dö.

Kanske är det den nalkande döden som gjort mig så religiös på senaste tiden. Eller så är det det faktum att Måns drog mig iväg på en massa kyrkor under den tiden han var här. Vi har en massa fina kyrkor i Stockholm!




Usher - Confessions Part II

There's a redneck in all of us!

Nu har jag legat och gjort precis det jag ville idag. Nämligen ingenting och jag är nästan framme vid mitt mål fast jag glömde i och för sig att vända på mig i solen. Vilket har resulterat i att jag är svart på baksidan av kroppen och löjligt blek på magen. Gillas inte så jättemycket måste jag erkänna! :p

Så blev det bestämt hur jag ska spendera den kvarvarande delen av dagen. I solen men denna gång på ryggen! Bonnbränna må vara en av de mest charmiga sakerna som finns men en ojämn bränna är inte riktigt min stil! ;) 


Känns lite elakt att lägga ut den här bilden eftersom jag inte har någon aning om vem killen är men en medalj i awesomenss ska mannen ha. Fetaste brännan jag sett! :D

I ain't got nothing to do

Min fina lillasyster har precis gått iväg till fritids. Jag gick alltså igen upp klockan åtta för att göra henne i ordning och se till att hon borstar håret. Att gå upp tidigt eller rättare sagt tidigare än jag måste tar emot men idag när jag vaknade visste jag en sak. Nämligen att jag inte skulle göra något idag. Jag ska nog bara gå ut och lägga mig i solen med en dålig bok och fokusera på att bli så svart som möjligt! :D

Rå fisk och tystand

Nu har Måns åkt hem och jag sitter i mitt tysta hus och gör inget vettigt alls. Jag har i och för sig gjort lite saker idag till exempel så gick jag på museum och så har jag ätit sushi. Det var typ ett år sedan jag åt det och halleluja! Kände mig lite som Gollum när jag satt och åt rå fisk.



Ännu en turist-dag

Idag när jag vaknade var det sol utanför mitt fönster och en stor blå himmel. Så även trots att klockan var åtta blev det en bra morgon. Snart ska jag ut och gå på något museum med Måns innan han åker tillbaka till Småland. Sen ska ja återgå till att göra ingenting. Jag har gjort allt för mycket de senaste dagarna. Kul maybe men inte okej! Det går emot alla mina principer!


CHECK!

Turist måndag

Nu ska jag ut och vara äkta turistig. Jag ska åka båt runt Kungsholmen och gå en visning i Stadshuset. Helt galet! Jag tror inte jag har turistat så här mycket när jag är utomlands men nu när jag är hemma i min egen stad då jävlar! Men det är lite kul Stockholm är mysigt och jag vet sorgligt lite om den...


En sån här fin båt kommer man kunna se mig i. Kanske vinkar till folket Victoria-style! ;)

I can't take it no more!

Nu har jag varit på slottet och just nu sitter jag och tittar på ännu mer bröllop. Jag som trodde att det var över. Det var kanske lite naivt. Det kommer aldrig ta slut. Slår var om att de kommer köra bröloppsspecial fram tills augusti. Jag får hålla mig från public service tills dess bara. Svt i all ära men det klarar jag nog! ;)


Bye bye!

Mer kungligt för mig!

Nu har jag fått sova och äta frukost så nu är jag glad. Inte bara glad, jag känner ett enormt lugn. Känns lite konstigt, som om någon har kört ner valium i halsen på mig. Inte för att jag tänker klaga. Det är skönt! Idag ska jag ut och titta på ännu ett slott, denna gång ett slott som ligger i Ulriksdal. The things I do for my guests, crazy I tell you! Crazy!


Fint i alla fall! :)

Jag är inte bitter!

Nu har jag precis genomlidit tv-programmet om bröllopet. Kanske är anledningen till att jag tycker att jag är en sån bra värdinna just nu mest på grund av att jag är en urusel värdinna annars. Men om nu så är fallet så tycker jag att sitta och titta på en främlings bröllop en hel dag would make that right and give me the right to be an aweful hostess for all eternety.

Förhoppningsvis är jag mindre trött (Läs: bitter) imorgon!



Oh happy day!

Det vare mer än sju timmar sedan jag åt. Jag sitter fast med en jobbig jönköpningsbo som vägrar säga vad han vill äta. Jag har trängts med en massa äckliga turister som inte vet var de får stå i tunnelbanan. Jag har sovit i fyra timmar i natt. Hehe, jag är inte alls bitter! ;)

En tyst minut till stackars Måns som måste stå ut med mig!

Och ett stort grattis till fina, fina Victoria som fick sin Daniel idag!



Fredagsplaner

Har precis sagt hej då till min lillasyster och sett henne gå iväg till fritids. Snart ska jag bege mig in till stan för att hämta en kompis som kommer upp från Småland idag. Han kommer vara här till på tisdag så fram tills dess kommer jag ha en liten bonde att ta hand om! ;)

Imorgon ska jag på klassåterträff. Jag råkar ha den gulligaste gamla klassen någon någonsin haft. (Känner att ingen kommer säga emot mig här ;) ) Det kommer bli apkul!


Inte för att bilden har så mycket med inlägget att göra men den är för underbar! :D

Dregel, dans och polygami?

Åååååh asså jag har suttit och dreglat över den här videon i snart två dygn nu. Jag tror/vet att jag är kär i dem båda! Kanske kan jag övertyga dem om om månggifte? Det har fungerat för många andra män och kvinnor i flera tusen år! Jag tror det kommer funka för mig och mina babys nu också!


Lord have mercy!

Holiday (It's the best day)

Det känns så konstigt. För en vecka sedan hade jag skola. Helt galet! Känns som att jag ar haft sommarlov hela livet. Något som jag by the way skulle kunna vänja mig vid. Jag är väldigt osäker på vart mitt liv kommer leda mig men till en liv med mycket ledighet vet jag att det kommer vara.


Holiday - Doktor Kosmos

Det vore bara drygt att skriva...

Isn't it kind of racist to dislike people only because of thier beliefs? In that case you all hate not only each other but also yourself. That sounds kind of unneccessary. How about we all try to understand one a nother and not create harsh feelings towards people you know very little about?


Resisting the urge to write that. Resisting it!

Min första riktiga sommarlovsdag

Idag skulle jag träffa min kompis klockan tolv. Tjugo över elva vaknar jag, kastar i mig frukost och hinner in till stan strax efter tolv. Det tar tjugo minuter för att att komma in till stan så jag gjorde mig i ordning på tjugo minuter... Det är stort, gigantiskt till och med för miss "jag byter kläder minst fem gånger innan jag blir nöjd och går utanför dörren".

Sen träffade jag min kompis, pressade henne på en fika och hon köpte en massa presenter. Det va skitkul att träffa henne och som grädde på moset fick jag ta min underbara buss 516 hem.

Coolaste saken någonsin!:D

dsc01573 (MMS)

Coolaste saken någonsin!:D


Trying new things

Idag gjorde jag något som jag inte brukar göra. Jag satte på en film jag inte hade sett förut. Den va bra. Eller den va skön, en sån där huvudrensar-film där man inte behöver tänka eller reflektera under eller efter filmen.

En Bond-rulle, shit vilken slut den mannen är alltså! Kan tänka mig att Freud hade gottat sig i den mannen. Tror han hade lite hanky panky med fyra kvinnor i en film. Det är bra jobbat!


Hurra, hurra, hurra!

Idag är det min namnsdag! Jag fick tidigare idag ett telefonsamtal av min kära styvfar och jag trodde direkt att han skulle påminna mig om att jag skulle hämta min lillasyster. Ack, så fel jag hade! Jag fick istället ett stort fett "Grattis på namnsdagen!". Hade jag inte väntat mig, känns bra! :D

Det är rätt så många som inte tar mig seriöst när jag säger att jag heter Margit, kanske för att jag inte ser så Margit-ig ut. Mina rötters sträcker sig ut över hela världen, no doubt there, men de sträcker sig även ner till lilla, lilla Småland.


Grattis på mig! Bild som jag tog på facebook av Kajsa

I ain't done nothing!

Idag vaknade jag återigen klockan åtta för att lämna min fina lillasyster på fritids men det är en stor skillnad idag. Idag ska jag nämligen inte göra något. Möjligen ringa till Canal digital eftersom våran tv inte funkar! :( Annars nada!

Eller jag kanske bakar.


Länk till recept i bilden! Inte för att jag tror att jag bakar såna här. De verkar lite jobbiga att göra! ;)

Ja, det gör det fan!

Har precis slutat se på Ace Ventura - pet detective kan vara en av de roligaste filmerna som någonsin gjorts. Måste btw berätta om en galen sak som hände ikväll efter jag hade ätit middag. Jag fick inte ont i magen. Helt galet, känns som att allting kommer lösa sig nu. Allt.

Det är en härlig känsla. Tänker bara sitta och vänta på att allt ska lösa sig och bli underbart!


Det löser sig - Timbuktu

Jag och min coola musik!

Nu sitter jag här hemma och chillar. Det var apkul att träffa Becka. Hon är den enda människan jag kan prata musik med. Kanske för att hon är den enda av mina vänner som värderar en varm, mjuk röst, en fin melodi och distinkta instrument när vi lyssnar på musik! ;) Hehe, nej mina andra vänner lyssnar också på bra musik men den är inte lika cool som min!


Det finns väl inte en människa som skulle säga emot att den här mannen är cool? Nej, tänkte väl det! ;)

Sommarlov?

Idag gick jag upp klockan åtta för at lämna min fina lillayster på fritids. Sedan åkte jag in till skolan för att lämna böcker och prata med lite lärare... Känns det som sommarlov? Att gå upp tidigt för att åka till skolan, nej nej nej! Nu ska jag vara lite äkta sommarlovig och träffa en kompis i stan och inte göra något vettigt alls!

Amen!

Hallelujah

The lord knows I should not stress

Jag tror inte att min kropp har fattat att jag inte behöver stressa mer. Att jag inte borde stressa. Jag borde ta det lugnt och snart ska jag försöka göra det. Snart, snart, snart! Jag ska liksom bli hemmafru och vi vet alla att de inte klarar av stress bra. Blir typ helt crazy och skickar iväg sina barn på beauty pageants.


Creepy...

The little little land!

Nu är jag hemma från det lilla landet av efter och förmiddagsfika. Känns bra att vara hemma!

Nu ska jag efter sex långa timmar med min familj i en trång bil sätta mig och titta på en film. P.s. I love you om man ska vara helt exakt. Finaste filmen någonsin. Eller nej det är det inte men söt som fan är det!



Vad vore Småland utan eftermiddagsfika? No...

dsc01572 (MMS)

Vad vore Småland utan eftermiddagsfika? Nothing I tell you, nothing!:)


Småland

Snart åker jag iväg till min morfar vilket betyder att Internet inte kommer finnas tillhanda. Jag vet att tanken på en helg utan min underbara blogg måste vara hemsk men ni måste vara starka! I will be back!


Kontaktannons

Angående förra inlägget där det stod om att man kunde vinna en smekmånad säger jag detta:

Jag är ju en hemmafru seeking husband so to speak så om det är någon därute som känner att "Shit, Jessica och jag borde gifta oss!" Så säger jag bara go for it. Ni får inte bara moi utan även den där gratis smekmånaden och om du är en snygg läkare/blivande läkare slänger jag in ett par kameler!

Någon som är intresserad?



Borde kanske gifta mig, gratis smekmånad v...

dsc01569 (MMS)

Borde kanske gifta mig, gratis smekmånad vore inte helt fel!:D


Not one day to late!

IDAG ÄR DET SKOLAVSLUTNING! Och det regnar, I love it, I love it and I like it! Jag älskar regn! Fan vilken underbar dag!



Peace mon!

Jag ska seriöst sluta lova att baka. Det är tröttsamt och idag så glömde jag bort det. Jag lovade att baka till min klass imorgon och jag pallar inte. De kanske inte får någon fin kaka men var och en av dem kan få en kram och en massa kärlek. Låter det som en fair deal? :D


Peace and love to you all wonderful, luminous beings of light and fulfillment! LOVE!

Min sista dag som en fånge!

Jag ska stjäla bilder från min fina systers blogg från festen igår. Idag va fett chill. Va på picnic med min klass och sen gick jag på stan med en tjej i min klass. Jag köpte då presenten till min lärare från min klass. Jag har aldrig varit den där duktiga eleven som sitter längst fram och ger äpplen till läraren men att kräva mina klasskamrater på en tjuga och sen gå på stan och spendera pengar. Det klarar jag!


Här är mannen ifråga som fyllde år, grattis igen! :)

Julias fina vänner.

Här bad jag dem att se naturliga ut... ;)

En fin lapp August (the birthday boy) hade satt upp i sin hiss.

Countdown initiated

Igår när jag hade duschat, tagit av mig sminket, satt i en handduk i mitt rum och funderade på om hål i armarna på en t-shirt verkligen var en anledning att slänga den kom Julia in i mitt rum och frågade om jag ville följa med på fest. Och det ville jag! Det var stört kul och igen, grattis i efterskott August!

Idag ska jag ut på picnic. Trots att vädret ser ut att vara piss är jag optimistisk. Kanske är jag det för att imorgon slutar det helvete som kallas "andra ring". Kan vara det... eller så är det att jag älskar regn!


Mr cloud, you are my only friend!

What comes before part a?

Kom precis hem från en fest min kära syster drog med mig på. Fett kul, känner mig lagom svettig och mysig nu. Trött som en apa är jag också. Berättar mer imorn när jag stulit lite bilder från eventet från facebook! :D

Say it loud!

Idag när jag gick av i Karlberg blev jag frågad av en man var jag kom ifrån. När jag svarade Sverige utbrast han förvånat: "Men du är ju svart!". Sen förklarade jag att min pappa var från Usa, då såg han lugn ut. Efter det såg jag treorna i min skola ta studenten. Sist men inte minst har jag fått iaktta dramat som sker på lågstadiet på min lillasysters skola.

Och det är juicy, I'll tell you that people! Haha fett med drama! Till och med mer än det som händer i min skola och min skola är en liten incestskola! :P



Onsdag onsdag

Jag är pigg som en mört. Jag skulle kunna göra något vettigt idag men funderar på att inte göra det. Det skulle inte kännas som jag liksom. Annars ska jag typ inte göra något idag, förutom att köpa en present och att hämta min lillasyster. Och det är något jag tror jag klarar av. Inte för stora utmaningar nu alltså!



Sometimes I just feel like


Shiney!

Idag efter jag hade slutat gjorde jag stan med fina Kajsa, förra veckans babe alltså. Då köpte jag dessa underbart fina solglasögon. Mitt kort funkade dock inte så min fina, fina vän kom med sitt handelsbanken kort till undsättning! Min räddare i nöden! :D


Bjuder på en exklusiv visning av mitt kök, enjoy! ;)

God does love his Mondays, does He not?

Sitter just nu hemma och lyssnar på Eric Saades Manboy och begrundar morgondagen. Idag var fett skön och det kommer inte imorgon vara. Jag ska ha matteprov då. Det kommer verkligen gå käpprätt åt helvete! Det är tur att jag har Eric, vad skulle jag annars göra liksom?

Nej, nu ska jag plugga! Plugga, plugga, plugga!!! Bara att kötta liksom!



Epiphany!

Efter i morgon har jag inget mer att stressa över på två underbara månader! Idag är det "läxförhör" på tyskan och imorgon är det matteprov sen är det inget... Inget alls på två månader! Om jag någonsin varit religiös är det inget jämt emot vad jag är nu!

Tror jag börjar tala i tungor snart! Thank you lord!


This clearly states what Jesus would do! He would drink some wine and eat some crackers!

Hur kan man inte vara patriot när man bor i ett sådant fantastiskt land?

Nu när jag har återfått min fattning kom jag på att jag inte har skrivit något om att det är Sveriges nationaldag. Vilket är illa! Jag älskar ju Sverige mer an jag älskar Glee till och med! Eller nej det gör jag inte men om det nu var fysiskt möjligt att älska något mer än Glee skulle jag göra det!

God bless Sweden! Nej, det där lät konstigt! "God bless America" ska det vara men Sverige är fortfarande fett mys!


Världens vackraste stad!

(Kudos till den personen som lyckas de-code detta inlägg!)

Jävla appenisar!

Idag dissade tv 4 igen att visa Glee. Mitt liv raserades återigen. Man skulle kunna tro att smärtan som slog mig förra veckan skulle gjort mig okänslig men så var det inte. Allt är tomt. :(


Jag har blivit emoooo!

Musik, sol och söndag

Känner att mitt mycket speciella inlägg från igår kräver en förklaring. Det var alltså en buss som gick en gång i veckan. Känner att sl pulled that one out of thier asses! Igår va fett kul hemma hos Petra. Jag tyckte att jag skötte mig exemplariskt och det finns inga fotobevis som talar för något annat! ;)

Nu ligger jag i solen med min dator och lyssnar på helt awesome musik och ska plugga lite. Känns som en värd söndag!


Morrissey <3<3<3<3<3333<3<3<3<<3<3<3

En buss som går en gång, VÄRT:D

dsc01561 (MMS)

En buss som går en gång, VÄRT:D


Doing nothing a work of arrrrrt!

Den här fredagen har jag inte gjort något vettigt! Det börjar bli lite av en livsfilosofi. En sådan jag är fett stolt över med rätt. Jah har i och för sig gått på två studentmottagningar men det räknas inte som vettigt!

Take what you can, give nothing back!



Shit my britt vilket långt inlägg!

Är stört prutttrött och om inte det är nog har jag låtit mina misstankar om att jag har ADHD rota sig. Jag har alltid varit lite av en hypokondriker och som den extremt lata människa jag är har jag också alltid letat efter en anledning till att jag inte kan koncentrera mig under längre tid. Nu har jag hittat en. Inte för att jag tror att jag har det men det finns vissa likheter!

Pratar för mycket, avslutar folks meningar, distraheras lätt av ljud, är ofta rastlös, har svårt att koncentrera mig på vad folk säger även om de talar direkt till mig, gör ofta slarvfel, plockar med saker och har svårt att sitta still, skjuter upp saker som kommer kräva mycket tankemöda och har svårt att göra saker som kräver organisation. Till exempel ;)


Veckans babe!


Tyra-pose! Grr... ;)

God morgon people!

Idag har jag en fet sovmorgon, något som jag uppskattar men bara liiiite! I tumultet igår glömde jag bort att informera om två viktiga saker som hände igår. För det första hittade jag en larv som hade börjat göra en kokong på en av mina klänningar och för det andra fick jag åka min älskade buss hem.


Jag borde nog blivit mer äcklad än jag blev...

Oj, nu blev det sommar!

Idag har jag fått mitt allra första stora, saftiga, köttiga myggbett för i år. Other then that har jag inte gjort så mycket idag. Kommit fem timmar tidigt till skolan, jo visst men annars. Inget vettigt och snart kommer jag inte behöva göra det heller på några ljuva månader! SOMMARLOV!

Är lite taggad måste jag erkänna. Nästan så taggad att jag vill skriva en dikt... 

Snart är helvetet slut
Inga mer måsten, krav eller uppgifter att bena ut
Inget mer nödvändigt eller jobbigt och svårt
Förnuftet ska behållas bara hjärnceller ska gå åt!
Chilla i solen med med bikini och sololja
Bli brun som en pepparkaka och sedan över sockersug sig oja
Åh sommar du kommer inte en dag för tidigt
Utan dig hade mina drömmar om att bli hemmafru lidigt
Och det finns inget som är för mig så viktigt
Så ska man bli hemmafru gäller det att inte gå fram försiktigt
Så även nu när det drar ihop sig till sommartider
Är jag ute och letar framtida man när jag chillar och glider


SOMMAR!

A nail-taster!

Jag har precis förstört mina naglar. Jag fixade dem med någon slags något så de blev långa i Tyskland. Trots att jag gillade tröttnade jag lite. Om jag ska vara ärlig har jag tröttnat helt faktiskt så jag tänkte ta bort dem. Det gick åt helvete, därav ordvalet "förstört". It aint pretty I tell you that folks!


Min hand är den brunaste handen till vänster.

Kajsa är nervös!:O

dsc01546 (MMS)

Kajsa är nervös!:O


Good morning

Så blev det återigen morgon, inte för att jag klagar. Morgnar är min favorit del på dagen... Jo, men jag älskar dem. Särskilt när jag ska upp till något så roligt som skola. I love it, I love it and I like it! Har en massa saker som jag måste göra idag. Får se om jag väljer att följa gårdagens mönster och göra dem. Den som lever får se!



RSS 2.0