fina människa

jag vet att det är mörkt ute, min vän
låt mig följa dig till våren kommer igen
hålla din hand genom sorg och svärta
till den dagen ditt hjärta åter lätta
snart  kommer ljuset och värmen tillbaka
till den dagen ska jag vid din sida vaka
finns här för dig var dag framöver
även efter du mitt stöd ej behöver

I do miss the good old days!

Jag sitter på tåget in mot stan för att fortsätta den spännande läsningen i Land och stad, lyssnar på min helt fabulöa musik när det helt plötsligt kommer upp en låt som kan vara den mest semi-racist låt jag hört i hela mitt liv. Eller den är inte rasistiskt bara en låt som inte skulle bli godkänd av dagens PK samhälle.

Bör kanske tilläggas att skivan är ganska gammal och även har en låt som konstaterar att om man som kvinna inte har hunnit fixa sitt hår innan ens man åker iväg till jobbet får skylla sig själv om mannen hittar någon ny på kontoret.

Bobby Goldboro - Me Japanese Boy I Love You

Hur mysig är inte min lillasyster?

Idag fixade jag middag åt min helt fabulösa syster. Köttbullar, för så satsig är jag! Dock blev de inte så goda men jag har hört någonstans att det är tanken som räknas and that notion I plan to cling to like a freaking leech. Efter vi hade ätit tvingade jag henne att sjunga lite Sing Star och sen läste jag Harry Potter för henne.

Diva... ;)

I only speak the truth!Smells like fun!

Igår så visade det sig att båda mina föräldrar ska åka iväg och resa med sina jobb båda två. Detta innebär att jag tydligen ska laga mat åt mig och min kära lillasyster. Jag tycker att det är rätt så kul att laga mat men hade önskat mig lite framförhållning.

Men så visade det sig att de hade sagt till mig, för en månad sedan. Än en gång fick jag ett slap in the face av mitt dåliga minne. Nu ska jag forsätta läsa om land och stad från medeltid till nutid i Land och stad.


Hehe mina paintskills alltså..!

But I do like my glitter!

Hej min älskade fina blogg. Idag har jag varit i skolan och diskuterat tenta med mina kära klasskamrater. Efter det har jag tjatat sönder stackars Anna med en massa onödigt skit. Eller onödigt, inget är väl onödigt som jag väljer att prata om men kanske lite för tjejigt för min stil.

Jag är mer av en spotta i hinkar i flanell och skitiga arbetsbyxor kind of girl!Freakin awesome!

Jag sitter och tittar på South Park, varför har ingen sagt att det typ är det skönaste programmet som finns?You know it's true!

Sitter nu och lyssnar på helt fabulös musik. Sjukt deprimerande dock. I alla fall när det är regn ute och grått. Knappt att jag minns hur det ser ut med sol och jag är ganska säker på att den kikade fram igår. I sånt här väder saknar jag min syster.

Såna här gråa och tråkiga dagar skulle jag frågat henne om hon ville gå på en promenad, hon skulle dissa mig och återgå till någon av de vettiga aktiviteterna hon oftast höll på med. Sen skulle hon klaga på att jag aldrig frågade om hon ville gå på promenader med mig. Usch, usch, usch vad jag saknar min syster!

Brook Benton - A House Is Not A Home

Världens coolaste tioåring!

Ibland kan jag översköljas av medlidande för min underbara lillasyster. Det flickebarnet hade aldrig någon riktig chans att växa upp och bli en redig människa. Jag älskar min familj med hela mitt hjärta men vi är alla ganska speciella. Kan ju bara säga att jag inte ser fram emot den dagen jag måste förklara för henne att ett slick för ett slick inte är en vedertagen regel i dagens samhälle. :(

Men hon är helt fabulös. Ett maskrosbarn som växer upp till en helt fantasisk människa surrounded by a whole lot of crazy!


Internet låg nere igår, things to be expected while living in freakin' Tjotahejti!

Igår var jag ute och träffade en massa mysigt folk. Efter det åkte jag och Petra hem till mig och sov tillsammmans i en 90 säng. Om inte det är vänskap vet jag inte vad!

Där fick du!

Nu känner jag mig inte lika bitter över äckliga män. För att jag har varit barnvakt åt mina underbara grannar. Så sjukt söta.

När jag kom hem var jag dock hungrig som en oxe och åt som ett djur. I tyska skiljer man på ordet äta om det är ett djur eller människa som gör det. Människor essen och djur fressen. Kan bara säga att jag fressed that dinner like a motherfucker!


Seriöst, jag har hundra såna här!

Fuck you din äckliga gubbe!

Idag blev jag förföld av en äcklig man, igen. Det finns nog ingenting som är läskigare än det. I alla fall i ett land som Sverige där civil kurage är något som inte finns. Jag är trött på att vara rädd, nära till tårar och att känna mig helt säker på att ingen skulle göra något om den här mannen hade följt efter mig hem, till min gata, min dörr...

Jag orkar bara inte. Jag är ett kontrollfreak, därför finns det inget som är värre än att känna att jag inte har någon kontroll på vad som kommer hända med min kropp.

Soooolen!

En gång fanns en sol ljus och varm och underbar. Som en älskad vän som tog min hand!

Som för att fira att min älskade sol beslutat sig för att visa sitt vackra ansikte ska jag åka in och hämta min mobil, som jag var tvungen att lämna in för några veckor sedan.


Jon Lovitz, I love you!


He, he, he...

Idag höll jag på att bli överkörd av en buss. Tydligen ska man titta efter innan man springer ut mitt i gatan? Ja, tänk man lär sig något nytt varje dag! Tror jag tänker skylla det på att jag är lättdistraherad. För om det är något jag vägrar göra så är det att ta ansvar för mina egna handlingar! 

Haha typ den skönaste bilden någonsin! Har typ 40 såna här bilder på min dator. Borde skaffa en fruksammare hobby!Good fucking morning!

Imorse vaknade jag och kände mig snuskigt trött. Klockan hade inte ringt men jag gissade att den var fem. Tydligen så hade jag fel med några timmar och jag skulle gå upp om några minuter. Det var ett otroligt mysigt sätt att vakna på måste jag säga!

Nu sitter jag här, trött som ett ass, med mensvärk och borde sminka mig. Jag älskar morgnar! (Ett ord som google fick hjälpa mig stava!)

Någon kanske bör ringa PETA?

Jag tror det är något fel på min katt. Han vägrar dricka vatten ur sin skål utan insisterar på att dricka ur vår dusch. Stackars, liten kissemiss! :(
Bitch, you know it's true!

Idag har jag varit på Nordiska museets arkiv och läst lite om gastkramning, ätit en kringla och druckit en massa kaffe. Som om inte all denna aktivitet var nog har jag även lyckats ha en awkward konversation med en hantverkare som jobbar på vår källare. Poor thing didn't see it coming, hurricane Awkward tearing up the kitchen.

Jag får jobba på mina people skills lite så att nästa gång jag stöter på honom jag inte kommer stamma fram att han kan få ta ett glas när han dricker vatten. Gästvänligheten själv har talat! Jag tar ju aldrig blider men den här är i princip jag idag! ;)Nonsensical is so 2011

Idag var jag inne på skolan och redovisade ett grupparbete om statare. Jag tror att jag inte bara hällde ur mig en massa non sense men man vet aldrig och det är lite del av the thrill, you never know what's going to happen!

Efter det träffade jag Anna och där vet jag att jag inte sa något vettigt. Vi satt och fikade och herren bredvid kunde hålla sig för skratt antal gånger då han satt bredvid oss, komikerna. Efter det gick jag av några stationer tidigare för att inhandla dessa godingar! Så fina! <3<3


Forgive me Father for I have sinned

Vi har två regler i vårt hus. Ett spott för ett spott och ett slick för ett slick. Sedan så har vi några påbud men de räknas inte. Idag bröt jag en av dessa relger. Jag slickade min lillasyster i ansiktet och sprang sedan iväg. Helt fel! Det som är fel är inte lagbrottet utan även att det är en aning läskigt att slicka på sina småsyskon.

Tomorrow I will make amends!:D

Människor som inte avgudar Disney asså...

Igår var jag ute med Petra, Jenny och några av deras urhärliga kompisar. Det var hur mysigt som helst men idag vaknade jag upp och insåg att jag är lite borderline narcissist och jag är ganska säker på att det inte är charmigt! Fast i och för sig så är väl att ha en blogg höjden av narcissism och min blogg är ju den chamrigaste som finns så det finns en chans att jag har fel!

I egenskap av dålig bloggare tog jag inga kort igår men denna godingen, som Petra tog, hittade jag på facebook idag. Vacker bild! ;)Duktig, bara lite galen också!

Idag gick jag och mina föräldrar och såg en Odd Nerdrum utställning. Två tavlor gillade jag och resten var fulla av penisar och döda djur. Inte riktig min sak! I och för sig så målade han typ bara av sig själv vilket är typ vad jag gör med, så jag kanske inte ska säga något! Bör också nämnas att när min kära mor såg min bild trodde hon att det var en apa, känns liiiite fail!

Efter det gick jag och köpte godis. Winning!Att vara subtil är såå 2010!

Min mamma berättade nyss att hon skulle tvätta jeans och undrade om jag hade några som behövde tvättas. Jag förklarade att kanske Heidi skulle döda mig och det gick hon med på men hon sa även lite casual att man ska vara försiktig för att de kan börja lukta.

Jag är riktigt värdelös på att koda männskliga konversationer men jag är ganska säker på att det var en hint? I och för sig så var hennes förra hint en deo, lite mindre subtilt.


Så såg det ut då, med min spidermanklocka! :D

God morgon

Idag är jag helt ledig. Jag ska skriva lite på en uppgift om statare men det lär inte ta allt för lång tid. Detta innebär att allt jag gjort under de tre timmar jag har varit vaken är lite yoga. Började förresten måla lite igår på den duken jag köpte för några veckor sedan. Jag vet inte varför men jag målar i princip bara av mig själv. Känns som att det är något man borde frågat Freud om..!

Så eftermiddagen kanske jag spenderar med en avbildning av mig själv men sen ska jag till Nadja. Jag har inte träffat henne på en hel vecka! :( Ska bli sjukt kul att träffa henne igen! :D

My dream is to be free

Jag har blivit lat. Blivit och blivit men förut så gick jag ut på mina älskade promenader varje dag. Oftast två. Nu sätter jag mig och läser, ritar eller tittar på vackra tumblr-bilder. Visst var det så att lättja var en dygd? Igår fick jag btw reda på en sak om min farmor. Det visade sig att hon undevisade i etnologi  och skrev kurslitteretur.

Jag trodde att hon var hemmafru fram tills igår klockan halv tio. Egentligen förvånar det mig inte. Min farmors energifrekvens var alldeles för intensiv för att kunna vara hammafru. Samt så förklarar det varför alla av hennes barn hade en folkdräkt. Sjukt fin låt förresten!

Common - A Dream

Walt Disney är kärlek


Varför ser han alltid så extremt plågad ut i ansiktet?

Idag är en stor dag. Jag kände det imorse när jag vaknade utan att veta varför men nu vet jag...

Den nya Twilight filmen har premiär. Magiskt! Antar att alla mina läsare inte bara hade koll på detta utan även står i kö nu för att se den ikväll! Best of luck to you!To err is human, to forgive is divine

Var ute och träffade Anna. Vi hade hur mysigt som helst när hon tar upp sin mobil, jag ser att klockan är 18:38 och det innebär att min buss inte går längre. Jag låter ett läte, som endast kan liknas med en döende varg i ett skruvstäd, glida ur min mun likt en ål i en smörig rutschkana och inser att jag inte kommer kunna ta bussen hem.

Trots det missödet var det sjukt kul att träffa Anna och jag förlåter henne att hon tillät mig distraheras! Nu sitter jag hemma och tittar på busstiden till Skansen. För dit ska jag imorgon med skolan! Nice!


Så här såg det ut när jag skulle dit med min oändligt söta lillasyster i våras!

Vad ska man göra?

Lämnade in min mobil igår så nu har jag min gamla semi-trasiga Sony-Ericson. Jag har i och för sig saknat den lite men asså jag pallar inte att det alltid är fel på mina saker! Som om alla de produkter jag köper är måndagsexemplar. Jobbigt! Jag är ju liksom ett söndagsbarn! I don't deserve this right now :(God's honest truth!

Har egentligen inte så mycket att säga i det här inlägget, bara att jag är den bästa systern en flicka någonsin kan önska sig!

I do love my turtlenecks!

Idag ska jag ut och träffa Tovelicious som jag inte sett på evigheter! Hur mysigt som helst. Jag har även på mig en ny tröja jag fick av min mamma när hon rensade ut sin garderob. Jag fick typ sex nya tröjor. Vilket ökade ut min garderob med 150%!

I tell you people, I ain't got no clothes!


Truer than rain, lover!

Som vanligt kände jag mig ganska töntig när jag dansade. Jag älskar det av hela mitt hjärta och skulle inte byta det mot något i världen (Förutom att få min älskade Marvin Gaye, testa att gå som kille en dag, längre hår eller en aldrig sinande källa till lycka och what not!) men jag ser ut som Janne Långben.

Jag tror att jag skulle behöva ett sjyst järnrör när jag dansar hip hop för att känna mig cool! (Torkel i knipa referens!) Hur som var det urmysigt att träffa min vanilla bear, Heidi. Ritade förresten den här teckningen imorse. Kan få såna ryck ibland. Väljer att tycka att det är nyttigt och bra att uttrycka sig kreativt lite då och då!Gangstalicious, definition make them the boys go loco!

Idag började jag dagen med att gratta min käre styfar på farsdag! För att en sådan underbar person är jag. En sådan som innan hon har ätit frukost kan tänka på någon annan än sig själv! Något jag inte kunde säga om mig själv för bara något år sedan. Efter det och en mysig frukost gjorde jag lite yoga, något jag inte gjort på några dagar. Det var fett skönt i alla fall och nu sitter jag framför datorn och känner mig fett duktig.

Annars ska jag dansa idag så idag kommer jag inte bara känna mig duktig utan även fett gangstah!

Of course it's true, it's magic!

Idag blev jag väckt klockan halv tio av min granne som undrade om jag kunde vara barnvakt. Jag hade blivit lite förvarnad innan och var redo. Redo eftersom jag gick och la mig klockan tio igår. Mina grannar var hur gulliga som helst. Sa bara att jag var dum två gånger, kastade bara saker på mig som en slags ömhetsbetryggelse(är helt övertygad om att det inte är ett ord!) och var gosiga hela dagen jag var där!

Nu är jag dock helt slut! Så jag tänker vila mig med Prinsessan och Grodan och choklad i mängder! Jag har btw börjat ana ugglor i mossen på hela den där "man får finnar av choklad"-teorin som folk sprider omkring sig som herpes! Jag har finnar hela tiden men aldrig när jag äter på choklad! Sug på den haters!Always be prepared!

See all the CollegeHumor Original Videos here.


Jerry, hette han förresten!

Hej fabulösa blogg!

Idag har jag kommit fram till följande:
  • Gubbsjuka äldre herrar är inte slta utan irriterande.
  • Jag är nu så pass dålig på tyska att jag trodde jag hörde tyska när jag hörde franska.
  • Det börjar bli kallt ute och som nyfunnen mes hatar jag det!
  • Jag stötte på en man på stationen ida som frågade var jag kom ifrån, nästan blev förolämpad när jag sa Sverige men lugnade ner sig när jag sa att min pappa är amerikan. Det var ett tag sen!
  • Efter det gick jag in på Ica och köpte choklad! Känns som att mina fettreserver behöver back up i kylan (OBS rationalisering!)
Om någon timme ska jag till Nadja men nu ska jag gotta mig i värme och te!

Word!

Så idag vaknade jag upp efter nio timmars ljuv sömn, fit for fight och otroligt taggad. Har suttit och funderat på mina sämre kvaliteér om de nu skulle fråga efter dessa. Det är svårt att komma på mina dåliga kvaliteér som skulle röra en arbetsplats. Jag tror till exempel att de inte skulle bry sig om att jag inte gillar kanter på bröd, alltid ska hitta på sånger om min lillasyster för att irritera henne och att jag inte kan stava.

Det enda jag kunde komma på var att jag på riktigt är helt övertygad om att jag är rolig! Min övertygelse går så djupt att inte ens skriva det här och liksom erkänna att jag inte är rolig förändrar det faktum är övertydag om att jag är en komedins gudinna!Spöken är mer rädda för dig är du är för dem!

Idag har jag gått och blivit lite hängig. Kan ha varit de dammiga kartorna på krigsarkivet! Hur som helst har jag druckit c-vitaminbrus, ätit en ipren och tänker gå och lägga mig!

Imorgon ska jag på arbetsintervju så då måste jag jus e lite snajdig ut eller i alla fall inte som det gråa spöket jag går omkring som alla andra dagar i veckan!


Tyckte att den här gamla bilden visade lite hur jag brukar se ut när jag stryker omkring!

Ni som tror jag är oseriös har fel!

Jag läser bara en tidning och anledningen till det är för att jag läste den och blev kär. Om man har hittat något som passaer en perfekt, är full med intellegenta frågor och intressanta inlägg varför läsa en tråkig tidning med ovidkommande artiklar av utråkade vuxna människor?

Jag kommer inte på en enda anledning. Jag tror seriöst jag gillar KP mer än min lillasyster, vilket är ganska skönt. Jag slipper vänta på att få läsa den!


Sjukt rätt!


Och det här, har jag aldrig funderat över men är sjukt glad över att jag fick reda på!


Ost är äckligt, inget nytt här liksom... ;)


Älskar det!


Helt klart!

Bäsa serien ever!

Hahaha detta är ju det bästa jag sett i hela mitt liv!

Lättja är i alla avseenden en dygd!

Jag startade dagen med att yoga lite. Eller "yoga" känns fel att kalla det. När jag tänker yoga tänker jag graciösa, viga och lugna människor inte en skakig, vinglig och pustande tjej i trasiga kläder. För sån är jag, en brud som typ aldrig köper kläder och sover på äckliga lakan.

Just nu är de så pass äckliga att det inte längre känns okej att sova på dem. Jag har därför trätt på en stor gammal tröja på min kudde. För visst att jag inte vill sova på den men jag pallar verkligen inte byta lakan!Goder morgon!

Idag vaknade jag på på egentligen på fel sida eftersom det var tidigt när jag vaknade. Som att det ens finns en sida som är rätt innan klockan åtta! Efter det följde jag instruktioner från den mysiga damen med tysk brytning. Så nu känner jag mig stark, vaken och är påväg att bli sen till skolan! (Därav det abrupta slutet på detta inlägget!) :D

Älska engelska med tysk brytning!

Det var helt fabulöst att träffa Heidi idag. Jag börjar inse att jag gillar söndagar. Uppladdning inför kommande vecka och så är det ett skönt avslut på helgen. Det finns inget jag gillar mer än saker med en tydligen början och slut. Det är anledningen till att jag gillar att veta slutet på saker innan jag börjar läsa/se dem. Det finns väl inget tydligare än ett slut man redan känner till?

Idag bestämde jag mig också för att börja göra lite yoga på morgonen. Haha, får se hur länge det håller i sig. Är helt ärligt talat lite osöker på om jag gör det imorgon men det får tiden utvisa!


Hallelujah!

Blev ingen Heidi igår så jag får min dos idag istället!

Flätor och dålig musik

Nu sitter jag och lyssnar på Britney och gör mig i ordning. Snart ska jag iväg med min kära mor. Tror vi ska iväg till Sollentuna centrum. Sen ska jag iväg till Nadja och efter det ska jag träffa Heidi. Safe to say att helgen efter min första riktigta vecka på länge kommer bli awesome!

Briteny Spears - If U Seek Amy

80% rea... borde kanske satsa?


I ain't crazy, I'm special!

Jag blir alltid så varm i hjärtat när jag besöker Nadja. Den kvinnan förstår mig nog bättre än någon annan. Och det beror nog på att hon har upplevt så mycket och är otroligt förtsående och att jag är lite galen. Som till exempel idag när jag beskrev gamla skogar och hur mycket jag älskar mystiken där. En sten är aldrig bara en sten, vad som helst kan gömma sig bakom den. Och hon förstod vad jag menade!

Skogar är magiska och någonstans där ute finns min jätte och väntar på mig! Tills dess får jag transportera mig till och från skolan kommunalt som så många andra. Men när jag får honom, då blir det andra bullar!

Tycker att den här bilden ser lite galen ut, passade till inlägget!

It just ain't ok, regrdless!

Idag lånade jag en bok på stadsbiblioteket där jag fick läsa om en man som inte tyckte det var någon större skillnad på en kvinna och en kalv. Än vet jag inte om jag gillar boken eller inte men de gånger det har nämnts i boken gör jag en grimas som jag först inser att jag gör när jag känner mina ansiktsmuskler dra ihop sig.

Så här såg i alla fall filmatiseringen ut. Beloved, med Oprah. Funderar på att se den! Beror på hur hemsk boken är, jag vill ju inte se något allt för otäckt!Together we would walk under moon and stars

I förgår gick jag på en promenad med min otroligt söta lillasyster. När jag på ett väldigt naturligt sätt nämnde att jag fyller år snart om sex veckor frågade hon vad jag önskade mig. Jag vet inte och det svarade jag henne. Då föreslog hon att jag skulle önska mig en jätte.

Fatta va skönt! Strul med pendeln och man kommer inte hem? Då är det bara att hoppa upp på sin jätte så kan den bära en hem till dörren. Samma sak gäller om ska åka iväg någonstans. Alla vet ju att jättar är bra på att simma så det all access-kortet jag har till Julia rum skulle helt plötsigt sträcka sig över hela världen! Inte helt fel!


Länge sen jag hade en paintbild i min blogg, crazy!

Effektiviteten själv!

Idag har jag varit på föreläsning, sprungit, duschat och städat mitt rum. Produktiviteten tar inte slut där dock. Snart ska jag iväg och träffa Petra. Känns som att det var en evighet sedan men det är nog min bristande tidsuppfatning som spelar mig ett spratt!


Bild från ettan då Petra var turkosare och jag korthårig. Shit va tiden springer!

In your face, Anna!

Träffade Anna idag. Det första hon gjorde när hon såg mig var att brista ut "Oj, du är ju rödhårig!" Det var faktiskt med henne idén till att färga håret men hade fötts så det var hon inte förvånad över. Snarare att det faktiskt syntes!

När vi var ute kom vi att tänka på björnen man kan se i bilden nedanför. Anna gav den till mig i femman och hon hade en tillhörande med "friends" på. Hon trodde att jag hade tappat bort den men tji fick hon!


En ängel bland vanligt folk

Vaknade klockan åtta imorse. Funderade på att sätta på jättehög musik och väcka min lillasyster som har höstlov. Valde dock att inte göra det, för att en sån snäll storasyster är jag!

RSS 2.0