Frizzy hair, frizzy mind!

Idag hann jag i princip ta min ner till tåget när jag insåg att mitt hår hade blivit frizzigt. Så min första dag i skolan spenderades i Frizz Central. Så när jag kom hem kände jag mig tvungen att duscha och fixa till mitt hår och så kände jag mig lite rastlös så jag sprang lite. Efter det gick jag till fabulösa Nadja och hade det som vanligt hur mysigt som helst.

Nu sitter jag i mörkret och funderar lite. På livet. Livet är ganska roligt. Det tyckte jag den här bildern var också. Rolig är fel ord men lustig är den. Doesn't god sound like a prick? Gangstah eller wangstah?

Idag börjar jag skolan. Tänkte skriva attd et var ganstah men det är det ju inte. Det som är gangstah är den låten jag lyssnar på nu, tycker jag i alla fall. Min referens till gangstah musik är Kajsa. Hon tyckte inte att Yng Yagn twins var tuunga så detta kanske inte är det heller.

Hur som helst gillar jag det och snart ska jag till skolan. Jag får sällis av Fredrik. Han har gått med på att vara min fadder idag och se till att ingen puttar mig rasterna och tar mina lunchpengar! :D


Necro - Creepy Crawl


Så här ser jag btw ut i håret. Think I like it!

I am super human

Igår hos Heidi var hur mysigt som helst. Helt fabulös mat, en massa cheesecake och Dreamsgirls. Men jag visste ju redan att det skulle vara helt fabulöst. Något jag inte trodde om gårdagen var att högskoleprovet skulle kännas bra. För det gjorde det. Fine att det fortfarande kan ha gått käpprätt år helvete men det vet jag först om 4 veckor. Nu kan jag leva i total ovetskap.

Idag var vi ute och gick, åt nutella med pannkakaor och dansade hip hop. Även där har jag börjat inte suga röv. Känns riktigt coolt. Plus det så börjar jag skolan imorgon och jag fick en extra timme idag. Känner mig ganska bra alltså! :D


Härligaste bilden på härligaste Heidi! :D

I'm a survivor!

Jag överlevde tristessen som är högskoleprovet och nu ska jag hem till Heidi. Mysigt! :D

Mitt problem är att jag tror att jag är rolig!

Först vill jag sga grattis till alla Violor som hittar in på min blogg. Grattis på namnsdagen!

Sen vill jag tacka alla som när de läser det här vill lyckönska mig högeskoleprovet. Jag antar att det är alla som trillar in på min blogg och jag är rörd! Så TACK TACK TACK!

Bitches be trippin and dementors be everywhere!

För mycket tankar och alldeles för lite vettigt!Lejonkungligt!

Idag har jag varit otroligt produktiv och lånat en massa böcker på statdbiblioteket som jag kommer behöva när jag börjar skolan nu på måndag. När har jag kommit hem gick jag och besökte min kära vän Nadja. Verkligen en helt fantastikt person som jag älskar att spendera tid med!

Så nu är det fredagskväll och vad har jagför vilda planer? Jo, denna dvd är mina planer. Världens äldsta 18-åring! :D

Life could be a dream!

Jag må känna mig lite trött just nu men idag har jag saker att fixa. Saker inför imorgon då jag har högskoleprovet och saker inför måndag då jag börjar skolan. Snacka om att mitt liv varit en dvala och att bryskt bli väckt från den men det är lugnt. För det här ska bli så jävla kul!!! :D

Försök att ha en dålig dag efter att ha lyssnat på den här låten! Not possible!

The Chords - Sh-boom

Tired anywho

Igår somnade jag innan tio. Och idag har jag, i egenskap av amatördoktor, ordinerat mig själv till en massa vila, kakor och kaffe. Och i egenskap av hypokondriker börjar jag tro att det är något fel på mina njurar. Det är faktsikt en fördel med att vara en hypokondriker never a dull moment I tell you!

Mina tankegångar

Jag måste verkligen gå in på SEBs hemsida och betala min telefonräkning

Är helt inställd på att bli fattigare, klickar upp min webläsare och skriver in Blondinbella.se

Jag måste köpa Egoboost magazin den här veckan! Juste mina räkningar.

Ser mig om efter min dosa hittar den och vänder mig möt datorn och klickar in på gaybloggen.

Hehe han är ju allt bra rolig den där Amir... Juste räkningar!!

Och nu är de betalda. Vissa människor är lätt distraherade och andra människor tar tio minuter på sig att komma in på en hemsida. Antar att summan av kardumumman är att räkningar suger!


I have no need for souls or doctors!

Idag har jag diagnostiserat mig själv med någon slags muskelinflamation i mitt vänstra ben. Detta grundrar jag på det faktum att jag har lite ont i någon muskel i vänstra men inte i högra benet. Om inte det är en solid diagnos så ska jag äta upp min hatt!

Så jag har ordinerat mig själv att ta det lugnt och inte springa idag eller tills det slutar göra ont. Solid diagnosis, solid advice. I'm practically a doctor!

Who needs a soul anyway?

Hej underbara, vackra, fabulösa och helt fantastiska människor som trillar in och blir kär i min blogg. Idag har varit helt fabulös. Jag åkte in och träffade fina Petra och fikade lite. Köpte en målarduk, fick reda på att mysterisk inte är ett ord (go figure!), köpte Lejonkungen på DVD och nu har jag precis sköljt ur en massa vidriga kemikalier ur mitt hår.

Tanken var att jag skulle bli en ginger. Tror jag misslyckades lite på den fronten, min själ känns fortfarande intakt, men om man kisar mot direkt solljus och verkligen ser efter så skiftar mitt hår numer i lite vinröda toner. Försäk slå det suckers! ;)


GINGER!

Why should I have to pay a millionaire's tax? I'm a billionere


Förlåt Otti men... det är för roligt!!!

Min katt har bajsat i min systers säng... Hur kan jag inte skratta?

What I lack in cleanliness I make up for in swag!

Igår när jag hade dansat med Heidi pratade vi lite om jeans. Mitt i vår konversation vänder hon sig mot mig och frågar med allvar i blicken om jag tvättar mina jeans. Snabbt svarar jag att jag inte gör det. Hon ser lättad ut men säger med fortsatt allvar att man inte ska göra det.

Jag har inga direkta planer på att tvätta mina jeans men jag använder inte bara mina jeans som byxor. De är liksom mer. Oljiga händer? Torkar av sig på jeansen! Mysteriskt tunnelbaneklägg på händerna? Torkar av sig på jeansen! Mina jeans måste innehålla så hemskt mycket skit att jag inte ensa vill tänka på det. Jag tror faktsikt jag måste tvätta dem. Givetvis kommer det dröja i alla fall ett år men fortfarande! :(

Mitt skrivbord just nu, en härlig röra. Lite som jag alltså! ;)

Min fina we save elephants-mugg från Köpenhamn och mina kakor! :D

Jag bryr mig inte om att mannen hade varit typ åttio, jag hade INTE bangat!

Idag satt jag och velade lite på vad jag skulle göra. Baka eller jogga? Så kom jag på att jag kunde göra båda. Är livet fullt av möjligheter or what?

Igår efter dansen satt jag och lyssnade på Marvin Gaye på pendeltåget hem. Jag satt och log så mycket att mina kinder började krampa. Det satt och ryckte i min kind och jag tänka mig att det såg lite creepy ut men det är svårt att bry sig när man har min baby i huvudet! :D

I heard it through the grapevine - Marvin Gaye

It's funny cause it's true!

Funny or sad. Who knows the difference really?För bra för mitt eget bästa!

Idag ska jag iväg och dansa. Eller "dans" känns lite som fel ord. Försök till rytmik och koordination till tung musik. Jag ser i och för sig bara fördelar med min dans. För antingen blir jag bra på det eller så blir det kanske  bara en humbling experience (översättning någon?) för mig.

And Lord knows I could need not a slice but two or three big humble pies!


Hahah a love it! :D

Jag har blivit en mes!

Jag är rädd att jag börjar bli en sån där person som klagar på kylan i oktober, rynkar näsan åt lite frost och sätter på sig vinterjackan innan vintertiden! :( Jag brukade vara en viking som gick omkring i skjorts i november och hade min fejk diesel-tjocktröja som jacka väl under tio minuergrader!

Vad har hänt med mig? :(:(:(

Crazy runs in the family!

Om det är något jag lärt mig under den här hösten så är det detta: Gelatinfritt godis är typ det bästa som finns. Visst jag kanske känner så just nu för att jag är sjukt sockersugen men jag är ganska säker på att det är sant!

Jag var och hälsade på min underbara vän Nadja idag. Vilket alltid är roligt men nu var det lite extra kul för min mami har åkt iväg till Budapest med sitt jobb. Vilket innebär att jag är ensam med Otti och Swarlos. De är jättehärliga men lite som jag kan de skifta i mognad på ett sätt som skrämmer mig ibland. Man vet liksom aldrig om man pratar med 47-åriga Kalle eller kiss och-bajshumör Kalle! :P

Fin, fin, fin syster jag har!

My moma didn't raise no fool

Idag när jag var ute och sprang insåg jag att det finns en sak jag borde sluta med när jag är ute och springer. Nämligen det faktum att jag ibland stänger ögonen och springer i blindo utan vägen i tankarna endast Glasvegas visdomsord.

Känns lite småkorkat om jag ska vara ärlig då jag det finns saker som bilar, onda hundar och annat djävulsskap där jag springer som lurar på ovetande och naiva varelser så som jag själv!

Grattis min fina mor!

Idag fyller min älskade mami år. Vilket innebar att jag var uppe vid sex och sjöng för mor min tillsammans med Otti och Swarlos. Precis som när Swarley fyllde år fick hon inte sin present på morgonen men till skillnad från hans present tänker jag inte vänta i två månader innan hon får den.

Den kändes bara lite för personlig att ge så där på morgonen. I och för sig så har redan resten av familjen sett den så att jag inte ville ge den på morgonen är helt ologiskt! Men sedan när har logik eller förnuft varit saker som mitt irrationella psyke lyssnat till? Aldrig? Ja, kan nog stämma! ;)


In honor of my mother I give you this fabulous pic of Charlie Tiger's blood Sheen!

Världens vackraste man?

May very well be true!


Winter is coming

Jag har börjat läsa en bok. Det böcker jag gillar mest är böcker som jag vet hur de slutar. Nu såkar det vara så att jag vet hur denna bok slutar. Det är nämligen boken baserad på serien Game of Thrones som jag blev kär i för några veckor sen. Serien följde boken så pass mycket att jag i princip vet vad som kommer hända i varje stycke! :D

Skååris! :D

Fördomar är för töntar!

Idag har varit en sådan däg då jag fixat saker, tagit tag i mina oupplarade businesses. Känns bra. På pendeln i morse råkade jag höra tjuvlyssnade jag på ett samtal mellan ett äldre par och en man i trettioårsåldern. Han hade pratat i telefon och när han hade avslutat samtalet frågade de äldre paret lite om vilket språk han talade, vilka språk han kunde och var han kom ifrån. Jag satt och lyssnade lte och det visade sig att mannen kom från Kongo.

Det jag älskar med det jag hörde var det fatktum att det samtalet ens ägde rum sa emot en fördom och det finns inget jag älskar mer än motbevisade fördomar. Svenskar är inte ett kallt folk som vägrar möta folks ansikten på pendeln. Det finns gulliga små par som sitter och frågar ut multilingvist kongoianer i lokaltrafiken. Gjorde min morgon kan jag bara säga!


Såg denna på väg hem. Fett skön! :D

I am the blood of the tiger

Jag börjar känna mig lite som Charlie Sheen. Inte på ett jag-missbrukar-droger-alkohol-och-all-möjlig-skit-som-finns-där-ute sätt utan lite mer i den stilen att jag benämner olika sortes människor i mitt liv med diverse fiktiva karatärer. Till exempel så har jag en dementor i mitt liv. Sounds just a tad crazy which must be the common denominator with me and Charlie!

Förutom dessa ganla funderingar träffade jag Anna och Nadja idag. Såg även den nya Jedward skivan på Åhléns, som Anna förvisso hindrade mig från att köpa. Såg även att det var en priskillnad på tio kronor mellan de olika skivorna i buktiken. Antar att vissa skivor bara är lite bättre än andra!


Vilken tar man liksom..?

I only speak the truth!

Idag började jag med min kära syster. Vi såg på den fabulösaste danska filmen. Jag fullkomligt avudar den filmen och personen som skrev den förtjänar... något utomvärldsligt. Den finns inget i den här världen som kan beskriva hur fabulöst det är och inte heller finns det något att jämföras med. Så underbar är den filmen!

Sen gick jag och dansade med min fantastiska vän Heidi. Samma sak gäller egentligen med henne också. Inga ord i något språk kommer någonsin kunna ge henne rättvisa och det vet jag utan att ens känna till en bråkdel av de språk som finns!

Fabulöst!

Och jag som hade klätt upp mig!

Idag skulle jag ut och se Fredriks band på söder. Heidi, Johan och Petra skulle komma hit på middag och sen skulle vi rocka staden. Först kunde inte Petra komma för hon var inlåst, sen kunde inte Johan följa med ut eftersom han började bli sjuk och sist men inte minst så glömmer jag mitt leg hemma.

Tydligen behövde man det för att komma in på krogen? Not that I should know, I never go out! Universum vill tydligen att jag ska vara en nucka och sitta inne! Så det gör jag nu men chips och sprite.


Ledsen tjej!

Inte alls avundsjuk...

Igår skrammlade min fina lillasysters klass pengar på gatan och de samlade ihop 38 000 kronor. Den summan pengar kommer att gå till Världens barn och eftersom de samlade ihop mer pengar än någon annan klass som var med i en tävling kommer Otti få gå på någon gala ikväll.

Då skulle man kunna tänka sig att jag är lite avundsjuk på detta men det är jag inte. För det första så har jag köpt veganskt godis, för det andra är min tvillingsyster på besök och för det tredje så ska jag iväg och träffa min fabulösa vän Nadja nu! :D Fast å andra sidan kommer hon få se Danny live... :(:(:(Who run this kitchen?


Det är seriöst något fel på min kropp

Inte nog med att det visade sig att jag inte skulle till Nadja idag. Jag håller även på att dö av hunger. Jag vet inte varför men varje gång jag bli hungrig blir jag illamående. Sjukt konstigt och lite småbittert. Ska i alla fall laga piroger senare till mig och min lillasyster. Mumma! :D


Hur fabulöst ser inte det här ut att vara liksom?

Hey convict!

Att springa har blivit lite som att besöka Nadja för mig. Det är båda två saker som kan få vilken dålig dag att bli bra, något jag älskar att göra, varje gång jag kommer hem kommer jag med ett leende på läpparna och precis som med Nadja känns det som att det var en evighet sen jag sprang trots att det bara var för en dag sedan.

Så idag vet jag kommer bli en bra dag för att först ska jag springa och sen ska jag hälsa på min homie Nadja. I do love Thursdays! Såg btw den här låten på youtube och blev nostalgisk!

Smack that - Akon ft. Eminem

I have a gift, the pleasure of my company

Idag har jag fixat lite på min mammas present. Hon fyller år nästa vecka och jag försöker toppa hennes present förra året. En teckning av mig och hennes i blyerts. Blir svårt. Hon kanske inte får någon present i år. Eller så kan hennes present vara att hon är min mamma? Funderar seriöst på det...

Blir nog det! Men nu blir det tv. Det går säkert något jag kan rensa huvudet samtidigt som jag tittar på!


Hon är fin min mami och nu blev hon en blogg-kändis!

"Bigoted"? Jag läste Bigfoot!

"THE BIGOTED AND THE IGNORANT ARE VERY SURE OF THEMSELVES. NO BUSINESS SEEMS TO BE TOO IMPORTANT OR TOO PERSONAL FOR THEM TO UNDERTAKE. ONE OF THEIR CHIEF PASTIMES IS THE REGULATION OF OTHER PEOPLE. THEY ARE WILLING TO DO ANYTHING TO OTHERS THAT TO THEM SEEMS IMPORTANT. TO COMPEL ALL OTHERS TO ADOPT THEIR OWN VIEWS AND WAYS OF LIVING IS THEIR AIM. IN FACT, ONE OF THEIR CHIEF SOURCES OF COMFORT AND PLEASURE IS MAKING OTHERS UNHAPPY. HOW SAFE WOULD IT BE FOR THE HUMAN RACE AND THE COMFORT OF THE INDIVIDUAL UNITS IF THE PRODUCTION OF HUMAN BEINGS WERE LEFT IN THEIR HANDS?"

Clarence Darrow

Fina saker man hittar på tumblr

Idag fick jag ett sms av Petra som undrade om jag ville fika med henne. Som om det ens var en fråga. Finns det någonsin en tid då man inte vill fika med henne liksom? Heidi kom in också och jag köpte en målarduk. Nu sitter jag hemma och har ont i magen. Livet är fullt av upp och nedgångar!


It's time to run, run rabbit run

Igår visade det sig att min runda var cirka 7 km. En väldigt skön runda. Egentligen spelar det kanske ingen roll. Tror inte att jag bryr mig så mycket men jag vet faktiskt inte. Ofta jag ska hålla koll på vad jag själv tycker! Känner mig lite seg och trött. Luckily for me the best cure for that is running and that's easy accessible. I alla fall när man bor på landet som jag gör!

Det här är btw det nya läppstiftet jag köpte. Visst att jag ser ut lite som en häxa i det men det känns lugnt. Häxor verkar vara fett missförstådda anywho!Go square go!

Känner mig på topp. Anledningen till det är att jag snart ska ut och springa. Att springa är nog det mest fabulösa som finns. Anledningen till att jag tycker det är att jag tänker hela tiden. På saker som är tråkiga, allvarliga och oftast onödiga. Fast inte när jag springer. Då kan jag skratta lite åt Glasvegas låttexter och titta på kossor. Idag ska det bli extra kul att springa, för idag ska jag få reda på hur långt jag faktiskt springer. Ska bli intressant! :D

19 personer på facebook kan inte ha fel!

Var och dansade hiphop med Heidi idag. Jag börjar verkligen gilla det. Fortfarande inte bra än men let's face it, om jag bara skulle göra saker jag var bra på skulle jag bara blogga och dricka te! Desutom var och är jag fortfarande lite distraherad. Jag har nämligen klurat ut hur en app funkar på min mobil så nu kommer jag kunna se hur lång min joggingrunda är! 

Ikväll åker min syster tillbaka till Linköping. Trots att det är tråkigt att hon åker har jag saknat att sakna henne lite. :pHur ser man rädd och glad ut samtidigt?

Igår var en mycket upplysande dag. Jag gick ut med Fredrik, Johan, Jacob och Calle. Jag fick uppleva konversationer jag aldrig trodde jag någonsin skulle få höra. När jag gick i högstadiet umgicks jag i princip bara med två tjejer, mina vapendragare. En utav dem umgicks mest med killarna i vår klass innan dess att vi blev homies.

Det var först igår jag insåg vad det faktsikt betydde. Jag har aldrig känt mig lika mycket som en tjej som igår. Jag kände mig som jag kan tänka mig att män gör när de kollar på Sex and the city. Helt förvirrad. Oh my freakin' Lord vad konstiga konversationer män har! 


Har fem bilder på Fredrik på in mobil så langar en utav dem. Han tycker ändå att min blogg handlar för lite om honom!

Medical advice anyone?

Känner mig lite konstig i kroppen. Typ ett lätt tryck över halva ansiktet, huvudet och nacken. Någon som vet vad det kan tänkas vara? Säkert någon tropisk sjukdom. Lord knows how they've been going around!

Haha skit jag ser verkligen sjuk ut på den här bilden. Sjuk eller/och död!My fabulous sister!

Igår klockan elva ringde det på dörren och vem stod på andra sidan den dörren om inte min fabulösa tvilling! Hon kom på en liten surprise visit och det är hur mysigt som helst. Så men andra ord slutade min lite prövande dag helt fabulöst.

Nu sitter jag i mitt rum och funderar på att köpa en ny duk som jag kan måla på samtidigt som jag lyssnar på Wannabe med Spice Girls. Have I told you that I love Saturdays?


Snygga systrar! ;)

Upp på sadeln bara!

Bad news: Today was kinda hard
Good news: The day isn't over yet!

Need my running

Idag ska jag iväg och äte lunch med Nadja. Det är en lunch där anhöriga och bekanta till de som bor på äldreboendet kommer på besök och äter. Jag måste erkänna att jag är lite nervös. Hela mitt liv har varit ett socialt magplask. Jag kan knappt kommunicera med folk i min egen ålder. Det är altid skitkul att träffa Nadja men hoppas att jag inte skämmer ut henne! :P

Tänkte dra ut och springa nu. Springa av mig min nervositet. Wish me luck! Har btw hittat den bästa springmusiken. Musik som får en att le och skratta lite när man lider. För mig i egenskap av bitterfitta så är denna låt helt perfekt!

Fuck you, it's over - Glasvegas

I do love myself some rain!

Idag var jag ute med Nadja. På väg hem började det spöregna. I vanliga fall hade jag gått på en promenad vid vattnet och om det inte var så att jag höll på att kissa på mig hade jag nog gjort det idag också. Tur att jag gick hem för under de tio minuterna det tar att ta sig hem hann jag bli dyngsur.

I love rain but no need for overdriving, fi you know what I mean! Så nu sitter jag hemma med en kopp te, förgås av hunger och väntar på att maten ska bli klar! :D


Den här bilden är helt taget ur sitt sammanhang men kände att jag var tvungen att posta den... Snooki :D

Ch-ch-ch-ch-changes

Idag känner jag mig lite trött och lite bitter. Jag gillar mitt liv men det enda jag gör är att söka jobb, träffa vänner, gå på promenader och fikar. Okej, när jag faktsikt skrev ut det känns det fett töntigt att klaga över det. Mitt liv är ganska fabulöst men det känns som att jag trampar på samma ställe. Jag har lust att göra något galet. Bara ta ett kliv, blunda och falla i det okända.

Fast det enda radikala jag kan tänka mig gör nu dock är att raka av mig håret and lord knows that ain't never gonna motherfuckin' happen! Ibland får man kliva ur sin bubbla av självbelåtenhet och inse att bara för att Natalie Portman can pull it off betyder inte det att jag kan det! 


I got my lippstick on

Var lite rädd att jag inte skulle göra något vettigt idag eftersom jag var helt utan planer. Istället klippte gräset hos min farfar, åkte jag in till stan och träffade Petra och köpte lite underkläder. Det var long over due. Det är liksom hål i i princip alla underkläder jag äger. Nasty ass!

Jag kan också ha köpt ett nytt läppstift men in my defense var det i alla fall minst tre månaders en jag köpte ett! Och nu är det Glee! :D:D:DYou got to accentuate the positive

Frågade min mamma om luddet på min blomma. Mamma trodde att den hade fått växtlöss... När jag fick höra det höll jag på att börja gråta! On the plus side så sa mamma om jag lyckades få växtlöss så skulle jag få en miljon kronor.

Grönsaker och plastblommor

Idag när jag kom hem efter en joggingrunda kom jag på att jag inte kom ihåg senaste gången jag åt en grönsak! Så jag skyndade mig till kylskåpet och skalade några morötter. Som btw är sjukt gott! Jag tänker inte bli extrem och säga att det är som godis, för det är de inte men trots att de varken innehåller e-ämnen eller chockerande mängder socker är de helr okej! :D

Min orikidé har btw blivit täckt av något vitt och fluffigt... Plus så ser den riktigt död ut. Funderar på om jag borde slänga den. Får fråga min kära mor och inhandla lite plastblommor!I'm not crying it's just been raining, on my face!

Ibland har jag dagar som är lite känsligare. Dagar då jag kan få tårar i ögonen för att det tar lite längre tid än vanligt att göra min gröt. Idag var en sådan dag. Såna dagar är de bästa dagarna för mig att göra kreativa saker. Jag älskar att vara kreativ och att göra saker. Granted I'm not so good but that's not the point!

Idag är det även kanelbullensdag! I who happen to love kanelbullar! :D

I'm not crying - Flight of Conchords

Being lazy is sexy!

Det blev ingen promenad. Istället var jag ute och sprang. Konstigt nog kände jag min mindre trött när jag sprang än jag brukar när jag går. Min kropp är inte helt med på noterna gällande hur den ska reagera vid fysikt aktivitet. Kan vara för att jag under hela mitt liv undvikit det till varje pris! :p

Magisk musik

Idag träffade jag min käre vän Fredrik. Vi var inne i stan och åt lite lunch. Eller jag vet inte om man kan kalla det lunch. Jag tror att näringsvärdena på min måltid var lite för höga i socker och fett för att vara en tradtionell lunch men vad skulle man annars kalla kaka och en latte? Sounds like lunch to me!

Nu tänkte jag dra mig ut på en promenad men min fabulösa musik i hörlurarna. Jag lyssnar och älskar både bra och dålig musik. Just denna låte tillhör den bästa av det bästa. Vackert sorgligt!

Stay with me - Lorraine Ellison

I said a hip hop, hippie to the hippie

Idag hände något galet. Jag överlevde min första hiphop-lektion. Granted I was the slowest in the group however I survived and didn't embarrass myself completely. Mission well done I would say! Nu håller jag på att dö av hunger dock. Hungrig och trött.

Härlig kombo! :D Läste btw detta i min lillasysters KP. Helt fabulös person som skickade in det!Shame on me!

Idag vaknade jag upp klockan kvart i tolv. Jag kommer inte ihåg senaste gången jag vaknade så sent. Känns helt galet! Som om inte det vore galet nog så ska jag iväg med Heidi och dansa hiphop idag. Heeelt galet! Jag kommer säkert känna mig sjukt un-ganstah and subrurban... Lite som nu när jag lyssnar på Britney Spears för att tagga till.

Nothing screams hip hop like the queen of bubblegum pop!

I wanna go - Britney Spears

Jag är världens största tönt, tåls att säga igen!

Idag kom min kära, underbara tvilling hit på spontanbesök. Fabulous I might add men nu är hon påväg hem (det sved att skriva) till Linköping. Hon har det i alla fall helt fantastiskt där nere så då känns det okej. Nu sitter jag och äter godis och tittar på Chuck! :D

Såg den här fins mössan med min lillasyrra idag. Hon ville inte ha den. :( Sorgliga dag!Fabulous Saturday

Imorse när jag vaknade trodde jag att klockan var något galet som tolv. Det visade sig att klockan var nio. Nu ska jag iväg med min fabulösa lillasyster till Stinsen. Sen ska jag ut och träffa my homie Nadja. I even heard a little birdie saying that my prodical twin will be returning today but who knows!

:D:D:D

RSS 2.0