Nu när vintern har rasat

Idag träffade jag en gammal kompis och det var fan det roligaste jag gjort på länge. Hon är så extremt härlig, värsta mozartbollen jag känner (choclate on the inside vanilla on the out) och helt störd i huvudet.

Jag har också läst en bok av min nya favorit författade Buchi Emecheta, Gwendolon. Jättevacker bok. Nu ska jag som den tant jag är sova och njuta av avsaknaden av skola!


Otroligt rörande!

Valborgsmässoafton

Nu blev det fredag. Vilket betyder att det snart är helg och att det är valborg idag. Jag har alltid haft lite problem med ju den här helgen, den känns lite töntig. Typ fjortisfylla och kladdigt sockervadd.

Men tror jag ska vara med min kära vän Bechs idag, vi kanske går ut på en picknick. Får se hur vädret blir men det vore kul. Vet inte varför men varje valborg har sätter de upp karuseller och sockervaddsstånd där jag bor. Så man kan ju alltid hälla i sig en dunk hb och åka karuseller på ip. When in Rome, do as the Romans do... ;)Dömd till att vara mentalt blond!

Nu är det fastslaget jag är typ helt dum i huvudet. Jag piercade örat i tisdags och va fett nöjd med det. Nu idag tänkte jag vara en duktig bloggare och lägga upp en bild men eftersom jag inte pallade ta kort tänkte jag ta en från Internet. Då hittar jag en sida som säger att när man rengör piercingen ska man ta ur den ur örat... Vilket jag gjorde... Och nu har jag ännu igen bara två hål i örat.

Jag grät lite och bröt lite smått ihop men nu är det bra. Nu skrattar jag bara, ibland är det roligt att vara mentalt blond även fast det är dyrt.


Värt!

Palla fisk

Jag är trött och blä på det. Jag vill bara vara pigg och glad. Glad som en jävla lax vill jag vara. Eller go och glad som kexchoklad. Det är jag nog hellre. Fisk luktar rätt så äckligt.

Kattkiss

Det luktar kattkiss i mitt klassrum. Undrar om det är jag? Det vore lite äckligt, hehe... ;)

Ny design

Vet inte om jag älskar den nya designen men jag har tröttnat på min gamla så jag får ha denna ett tag. Hehe, nej men nu måste jag plugga, God bless den människan som inte ville att jag skulle ha ett liv och "skaffa en utbildning så att jag kan bilda en framtid". 

Tydligen ska jag ha engelska nationella imorgon. Vilket betyder att min sovmorgon dör. Sorgligt!!!

Jesus, what would you do?

Nu sitter jag har och slutar snart skolan. Sedan ska jag gå in till stan och så planerar jag tjocka mig. Får se hur det går med det dock. Tänker lämna er med denna mening!

WHAT WOULD JESUS DO?


En sån här måste jag köpa!!!!

Den bästa listan!

Snart ska jag hålla ett tal på svenskan som handlar om relationer eller egentligen handlar det mer om romantiska komedier. Som ligger högt uppe på min kärlekslista. Efter buss 516 och bananer självklart! Så här skulle den se ut, om jag nu hade en lista, vilket jag inte har! ;)

  • Bananer
  • Buss 516
  • Romantiska dåliga komedier
  • Sam Cooke och Marvin Gaye
  • Uttrycket W.W.J.D,
Min mycket fina lista. Kan vara det vackraste jag sett i hela mitt liv!


I love you! 

Bränd Dennis-korv

Nu är jag mindre seg i huvudet. Förmodligen för att mina älskade kids har skrikit ut vad för slags gojs jag kan ha haft där och att jag andats in en massa nyttig rök från när vi grillade korv, jag och mina guldklimpar. 

Jag har faktiskt börja gilla dem. Vissa är ju söta på riktigt och andra gillar jag för att jag får skrika lite på dem. Det är skönt. Vem hade trott att man skulle bli en bättre människa av att skrika på tioåringar en dag i veckan? Inte jag i alla fall!


Niiice! Eller? ;)

Mos i min hjärna

Va mycket som har hänt idag. Jag va trött, blev pigg, pluggade och köpte upp pengar som jag inte borde ha gjort. Nu är jag piercad i örat och seg i huvudet. Inte på grund av det dock. Jag är väl seg i huvudet bara, lite som gröt. Havregrynsgröt skulle jag gissa på.

Det är ju i och för sig inte så illa pinkat. Det är rätt så gott! Scoore!


Jag bangar inte!

Sometimes your dreams are controlled by your present

Idag kommer jag inte gå till skolan. Detta på grund av det faktum att tanken på att gå till skolan får mig att må illa och ger mig en klump i magen. Och trotts att jag kan verka vara en sådan människa som är lite smått masochistisk så är jag det inte.

Hehe, nej skola... Jag tror på en karriär där skola inte är nödvändig som till exempel kanske HEMMAFRU. Jag tror starkt på det alltså! Diska, städa och laga mat kan jag!


Looks like heaven!

Freaky friday

"I hate you, you're totally ruining my life!"

normal_FREAKY_FRIDAY_2003-215.jpg image by eerferac
Reminds me of someone I know, hehe!

Kajsas fina dikt!

Min kära fina vän

Varför är du alltid på spänn?

Som om någon har en påle i din rumpa

Dock den inte på ett skönt sätt skumpa

Du ser på dig själv med ögon fulla av grus

Din syn så dålig att det är som om du vore väldigt berus-ad

Du ej kan se att du är en fantastisk apa

Inte alls en elak satmara

Trots att din själ, sedan din hårfärgs ändrats, har försvunnit

Tror jag att du ett bättre substitut funnit

Nämligen en fin vän som lilla mig

Vem hade kunnat tro att du var en sådan tursam liten tjej?

Med dessa ord når denna dikt sin enda

Glöm nu inte bort att mig med fina presenter blända!

Till Kajsa-bajsa!


Nice; en resa i bilder

Nu mina kära vänner har jag läst ut the-book-who-shall-not-be-namned, kommit hem från Nice och är nu redo att återigen tillägna en större del av mitt liv här ute på Internet. Anledningen till att jag inte bloggat under helgen var att det inte fanns något Internet på vårt hotell.

Nu kommer dock den lovade bildbombningen!


Min fina crepe första dagen i Nice.

Jag och min snygging-syrra!

Jag och mor min.

Haha fett fräääsch bild! ;)

Jag och Swarles.

Fina, fina syster!

Nice

Så nu har jag varit i tre länder, badat i havet och spenderat alldeles för mycket pengar. Jag vet inte vad som är grejen men så fort man handlar med euro känns allting mycket billigare. That being said, Nice äger. Herregud vilken vacker stad!

Lägger upp bilder sen men nu måste jag plugga/sova/läsa. Gick upp fyra imorse, inte så nice måste jag erkänna!


Här åkte vi förbi i fina Mote Carlo!

God morgon, Nice!

dsc01500 (MMS)

God morgon, Nice!


Sister Rosetta Tharpe

Coolaste jag sett i hela mitt liv? Ja, helt klart! Nästan så att jag skulle vilja kunna spela gitarr men bara nästan. Inte nog med att jag fick höra om den här fantastiska sångerskan nu är jag nästan helt övertygad om att vi kommer kunna åka imorgon. NICE!

Sister Rosetta Tharpe - Up above my head

Crazy bananas

Haha mina systrar är så roliga. Vi är alla lite störda i huvudet . Det är många som att jag är den mest störda av oss är fallet inte sådant. Min kära syster är lite smått galen, fab! Nej, helt spritt sprängande galen är hon. Det är helt otroligt uppfriskande. Min fina syster!


Haha gammal bild. Shit my brit vad kort hår jag hade, so not afrotastic style!

Det ser btw ut som att vi kommer kunna åka imorgon. Fett nice!

Time, what to do with it?

Så blev det morgon och för en gångs skull har jag gått om tid. Tror att det är för att min syster har beslagtagit den sista boken i serien Twilight. Det ät nog bra, mina prioriteringar började skrämma mig lite. Skola vs. en inte så bra och lite pinsamt skriven bok? Vad väljer man liksom?

Haha ni måste läsa den här twilight bloggen, helt underbar! Måste säga att jag fann den där bloggen på ett väldigt oskyldigt sätt. Jag sitter inte och letar... Den kom bara upp. JAG LOVAR!!!


Haha berätta när jag börja gå till sådana här extremer!!!

Book report

Nu ska jag skriva färdigt min analys av den fantastiska boken Andra klassens medborgare. Precis som det var en dröm som gick i uppfyllelse när jag fick jobba på den efter skolan brinner min insida av lycka just nu. Vad skulle man annars vilja göra klockan elva på kvällen?

Sova? Nej, det är för nördar!


Sam Cooke - (I love you) For sentimental reasons

Anger management

Nu är jag inte lika arg längre. Visst min dator suger röv men det är okej. Det är det många som gör, vem är jag att döma? Det kanske är nice! ;)

Nu ska jag arbeta på en bokanalys som ska in idag. Min lycka går inte att beskriva med ord men dessa osammanhängande bokstäver kan nog göra det:

NIUHBFKJDBCVHJVDSCHDBJDJDBJDBJVCBDSJVJBDS!

Nu känns det bättre! Det kan dock vara tack vare denna fina hemsida!


I fucking hate you!

Min dator kan gå och dö. Jävla attention whore. Helt galet, den är utan sladd i kanske fem minuter och den dör! Anuslilja!


Fuck you, fuck you very much! PENIS, PENIS, PENIS!

Fortfarande i Twilight-koma

Tänka sig att jag inte bloggade igår heller. Got two words for you: Breaking dawn. Men jag planerar läsa färdigt den eländiga boken och få tillbaka mitt liv snart. Jag tror starkt på att jag är färdig snart. Det är faktiskt rätt så skönt. Vem hade kunna tro att en bok kunde vara så livfråntagande.

Nej, men ärri serri. Jag börjar tröttna på den här jävla boken! Och jag har bråttom. Jag måste gå om tio minuter och sitter återigen i min pyjamas. Vem sa att man lär sig? ;)

Despite appearances I'm alive

Jag har inte dött! Jag har faktiskt flera anledningar bristande närvaro i bloggosfären . För det första var jag nere hos min morfar där prioritering av Internet ligger på samma plats som... något som verkligen inte prioriteras alls faktiskt! Jag kom till och med inte på något som kunde vara lika oviktigt för min kära morfar.

Och för det andra har jag varit i en så kallad "Twilight"-koma. Har läst ut tvåan och har en tredjedel kvar av trean. Och just nu är jag så trött att jag inte orkar bry mig om att det är illa. Jag gillar twlight, there I've said it. 


Landet staden utan Internet... Hos min morfar i alla fall! ;)

Är det bara jag som tycker att mr Bean ser...

dsc01490 (MMS)

Är det bara jag som tycker att mr Bean ser ut som en ful kvinna?;)


Be more like the man you were meant to be

Serve God love me and men
This is not the end
Lived unbruised we are friends
And I'm sorry
I'm sorry

Sigh no more, no more
One foot in sea, one on shore
My heart was never pure
And you know me
And you know me

And man is a giddy thing
Oh man is a giddy thing
Oh man is a giddy thing
Oh man is a giddy thing

Love that will not betray you, dismay or enslave you,
It will set you free
Be more like the man you were made to be.
There is a design,
An alignment to cry,
At my heart you see,
The beauty of love as it was made to be

Mumford and sons - Sigh no more

Jag har lagt ut den här låten här förut men den är så stört bra att jag inte tror jag skulle klara av att inte lägga upp den igen. Den är så vacker att jag knappt vågar andas. Praise the lord!

Underliga morgon

Idag snoozade jag i en halvtimme och nu sitter jag och nu sitter jag här i mitt rum och försöker komma på en anledning att gå till skolan. Jag vill ju bara sova! 

Jag är till och med så trött att det tog mig mindre än en timme att somna igår. Kanske till och med mindre än en kvart. Till er som inte känner till mina sovvanor kan jag berätta att jag blir jättenöjd om jag somnar inom loppet av två timmar! Men jag kan ju inte sitta hemma och uggla hela dagen tror dock jag släpar min till skolan... fun fun fun!


Crazy bananas!

Dagens citat

"I "gina tricot"-påsen ligger det lite undisar!"

Det där kan vara det mest underbara jag hört i mitt liv. Det var en kommentar från min käre styvfar, den kommer jag skratta åt länge. Det ordet ska tillbaka till mitt ordförråd! Han sa det angående en av mina påsar som legat och skräpat nere i hallen i en vecka nu. Undis... jag måste börja säga det!

Och ni med!


DO IT!

Skål medmänniskor!

Nu sitter jag i skolan men planerar gå hem snart. Och när jag säger "hem" menar jag självklart stadsbiblioteket. Mumma!

På stadsbibblan ska jag finna info om antioxidanter och fria radikaler. Vem hade kunnat tro att de var så intressanta? Inte jag i alla fall!


Vin är fullt av antioxidanter, skål!

Pigg som en apa

Jag blev helt plötsligt väldigt trött. Vilket är konstigt med tanke på att jag gick och la mig före tio igår. Min kropp är konstig! Är jag uppe till fyra och får sova två timmar då är jag pigg. Går jag och lägger mig halv tio och sover nio och en halvtimme, då blir jag trött!?


Fett konstigt...

Firree

Jag har blivit förvånad över hur mycket tid jag ha spenderat idag med att prata om firrar. Hehe fast det är inte mitt fel. Snarare är det Kajsa med hennes besatthet av dem! Jag är även förvånad över hur trött jag är med tanke på hur länge jag sov i natt. Tror jag går och lägger mig nu innan jag skriver något konstigt!

Måste dock berätta att jag avlägsnat nyckelpigan som belägrade mitt rum!


"Vad tycker du om min firreee?"

Team nerd

Igår somnade jag klockan halv tio skönaste jag gjort på länge! Nu sitter jag sådär igen och har gått om tid på morgonen vilket inte är bra för mig. Det slutar alltid med att jag sitter fem minuter innan jag ska gå i pyjamas framför datorn. Will I ever learn?

Jag läste förresten ut Twilight igår också. Jag är inte helt överväldigad men om jag arbetar upp mig själv (Shit va det uttrycket inte funkade på svenska! Förslag?) i en diskussion med team Jacob-fans var snälla att ha tålamod med mig. Jag blir nog sane snart. Eller i alla fall lika sane som jag var innan.


Hahahahahahahaha!

Hardcore!

Idag när jag tog hand om mina kids gick jag igenom värsta känslovågorna. En sekund var jag något otroligt arg och i samband med det hittade jag min auktoritära röst! Några minuter senare var det en av mina kids som slog sig och då drunknade jag i moderskänslor.

Det viktiga i historien är också det mest otroliga. Jag hittade min auktoritära röst!? Jag ha en rätt så djup men ändå nasal röst. Så fort min röst höjs lite låter jag som en gnällig femåring. No more nu kommer jag vara Terminator!


GANGSTAH!

Sug

Nu sitter jag har i skolan på engelskan. Jag ska dock sitta kvar i skolan skriva ett prov, ta hand om mina skitungar och sedan ska jag läsa om min lilla Edward och dreggla! Sorgligt nog är det sant. This sucks! At least Edward does... Ha ha ha ! ;)


I natt sov jag två timmar för att jag låg och läste Twilight

Inte okej. Tänker skylla på temporär insanity.

Dagens chock!

Idag ska jag faktiskt inte titta på Svenska Hollywood fruar. Jag är rädd att jag kommer tycka mindre om Maria och det vill jag inte. Istället ska jag läsa Om jag bara kunde drömma. Vem hade kunnat tro det? 

Bring it Edward!Det bästa jag sett i hela mitt liv!

Jag börjar kanske länga lite väl mycket youtubeklipp men den här var så underbar att jag inte kunde låta bli! Mitt liv fick en ny mening efter det här klippet.

I LOVE IT, I LOVE IT AND I LIKE IT!!!Storleks hysteri!

Jag skrev precis färdigt en engelska uppgift. Min lärare tyckte att den såg lite kort ut. Varför ska alltid män fokusera på storlek hela tiden? :(

Det är ju vad man gör med den som spelar roll! :D

Är btw fett nöjd med det här inlägget, hehe!

Time is ticking

Nu blev det alltså skola igen. Jag är förvånansvärt varken trött eller självmordsbenägen. Vem vet, jag kanske till och med har saknat skolan? Eller? One can never know!

Nej men nu måste jag klä på mig. Att ha tio minuter på sig att göra sig i ordning för att man fastnat på datorn i all ära men jag tror jag ska testa det andra sättet också. Just to be sure!


Just a minute - Rongedal

Stor fail

Idag har jag gjort inget som jag hade planerat göra men dagen blev nice i alla fall. Något jag har gjort dock är att jag har städat och ätit cheesecake. Så en jättestor fail var det kanske inte? Nu ska jag läsa ut en bok av Buchi Emecheta och sedan ska jag åka till Bedfordshire. 

Stört bra bok!


Bilder från igår

Det togs inte så många bilder igår men jag lånar dessa av min systers blogg. Visserligen togs bilderna med min kamera men den suger röv. Det är btw anledningen till att det inte blev fler bilder än dessa. Inte ska det vara lätt att bo i ett i-land!


Karin, Lula och Lisa.

Haha den enda bilden på mig och jag torkar golvet, nice!


Alexander med sin pipa...


Roliga dag!

Imorse när jag vaknade låg jag och hoppades på att klockan var över nio och det var den! Kvart i tolv om man ska vara exakt, påsklovets bedrift måste jag nog säga. Känns bra...

Idag hade jag önskat att jag inte skulle behöva göra något men så är inte fallet. Jag måste plugga, städa sen plugga lite mer. Men men lite plugg har väl aldrig skadat någon?


Det här såg mycket bättre ut!

Småfåglar...

Nu kom jag hem. Jag är trött som ett svin fast känner mig jätteglad. Det kvittrar fåglar utanför mitt fönster. Känns nästan som att jag borde säga åt dem att det är kallt ute men struntar i det. Varför ska jag förstöra det roliga för de stackars små liven? Nej, jag går och lägger mig i stället!Fekke

Det visar sig att jag kan följa med på ett kalas idag. Egentligen är det väl fest men jag gillar inte riktigt det ordet. Jag håller btw också på att dö av hunger. Vem visste att friterad banan kunde vara så extremt mättande under en extremt kort tid? Nu ska jag nog tjata lite på mor min så maten blir klar snart. Har hört att tjat ger både en glad mor och mat snabbare!


Mamma ska göra yakiniku! :)

My inner african woman

Jag har under mina senare levnadsår försökt klura ut vad jag är för något. Afrikan? Amerikan? Svensk? Smålänning? Nigerian?

Egentligen är det väl löjligt för svensk är jag ju men ibland poppar my inner American woman fram och motsäger sig detta. Det är då jag får enorma cravings efter något som dryper av fett, socker och choklad. Jag är även snäl som en smålänning (Tack mamma!) och blyg och lite inåt som en svensk. Men fram tills idag har den enda indikation på att jag varit afrikan varit min hudfärg. No more though, my inner AFRICAN woman kom fram och åt lite friterad banan och gillade det!

Till alla mina vänner som sagt eller tyckt att det är lite löjligt säger jag bara detta: Att klura ut vem man är är både töntigt och onödigt men samtidigt något jag och alla måste göra. Och ni vet att ni älskar att följa min identitetskris! ;)Blueberry New York cheesecake

Idag skulle jag ge bort en fin present och baka lite dammsugare. Men så blev det inte. Heidi som jag skulle hem till ikväll blev sjuk. Så jag får väl spendera min dag med en ansiktsmask från body shop och min död nyckelpiga. Mamma har i alla fall gjort cheesecake så en helt misslyckad dag blir det inte.


Naje! Recept

Katrinplommonpuré

Ska försöka skriva ett inlägg utan insekter. Får se hur det går med det!

Jag kände mig något extremt gammal idag för att ett: jag håller på att dö av trötthet nu och två: jag tyckte att katrinplommonpuré inte lät så äckligt. Jag råkar vara en sån där tonåring som gillar katrinplommon. Sorgligt nog är det bara jag och människor med sega tarmar som gör det.


Någon annan än jag som blev suktad?

Jag har ett ruttnande lik i mitt rum

Jag har kommit hem från staden med syrran och fortfarande ligger det en död nyckelpiga i mitt rum... Har inte hjärta eller modet att slänga ut den. Tror att jag lämnar den där, om inte någon stor, stark karl/kvinna vill avlägsna den? Insekter

Nu idag ska jag ut på stan med min syster. Tror jag har spenderat nästan varje dag på lovet med henne. Förmodligen för att min syster är helt underbar!

Måste btw säga att igår när jag kom hem var det sex flugor i mitt rum och en död nyckelpiga. Blääää!


Min var dock inte lika söt. Den var grå, äcklig och DÖööÖÖöD!

Hair

Jag är uttråkad. Detta har lett till att jag har bytt frisyr sju åtta gånger de senaste tjugo minutrara. En kompis frågade idag om jag borstade håret ofta. Hon trodde att det inte skedde så ofta... Jag har idag borstat håret antal gånger på skilda tillfällen.

Jag har seriösa problem. Hur kommer det sig att jag utvecklar problem med alla vanor jag har? Inte okej!


Hair

Dagens ord

Bögiositet

Det ordet kom min kära syster på idag. Kan det vara det bästa ordet någonsin? Ja, det kan det mycket väl vara! Jag skulle faktiskt satsa mina pengar på det, andras pengar också! Smör!

Idag hade jag inte, precis som alla andra dagar, planerat göra något. Så blev det inte kan jag säga. Min fina syster drog med mig på Friskis och Svettis, vilket i och för sig var kul. Jag känner mig dock lite för nyttig detta trots att min syster bjöd mig på glass efteråt.

Ska kanske äta lite smör för att neutralisera att jag tränade? Det lutar åt det just nu!


Mums!

Na na na!

Känner mig riktigt nöjd med hur min dag löste sig. Jag hittade en bra present och fikade med min fina syster. Efter en sådan dag känner jag mig så hääär glad:

Na na na- Johan Glans

Gift shopping

Idag ska jag köpa en present till min kära vän Heidi. Det är i princip det enda jag planerar göra, fett värt! 


Jag ska inte säga vad det är men det är freakin' säxii!

Mjööölk

Jag ska sluta terra er med en massa inlägg men ville bara berätta detta: Jag har precis druckit en liter mjölk! God bless it!Så jävla bra att ord inte kan beskriva

Blev nästan ledsen när jag insåg att den här videon var oseriös! This is freakin' fantabulous!!! I love it I love it and I love it!


!
WWJD

Trött som ett svin!

Jag är så trött. Hade tänkt gå till Friskis & Svettis imorgon men jag tror inte jag orkar det. Imorgon ska jag bara vara hemma, chilla och plugga. Och vet ni varför? (Jag vet att det är ett jävla tjat men...) It's what freakin' Jesus would have done!


Jag har inga nya bilder på mig, inga intressanta bilder jag kan stjäla från Internet så jag tar denna gamla denna. What you gonna do about it!?

Jag vann hundra spänn!:D

dsc01483 (MMS)

Jag vann hundra spänn!:D


Jag är sen!

Här sitter jag tio minuter innan jag ska gå i pyjamas. Det där med att ha gott om tid fixar inte jag, då gör jag ju inget! Nu måste jag verkligen skynda mig. På tio minuter ska jag:
  • Borsta tänderna
  • Sätta på mig kläder
  • Plocka ihop mina grejer
  • Och skriva färdigt det här inlägget!
So many things to do, so little time!


Inget är lätt!

Har precis kommit hem efter både ett Friskis och Svettis pass med mor min och att ha varit på stan med min käre vän Fredrik. Egentligen gjorde vi inget vettigt förutom att jag köpte rakhyvlar. Oh my lord vad jag behövde det! Men dessa hyvlar fick mig bara att inse hur dyrt det är att vara kvinna i Sverige. Att det finns människor i andra delar av världen som klagar är ju skrattretande. De vet inte vad riktigt problem är!

Nej, men nu ska jag gå och nyttja mina nya Venus Embrace hyvlar och inte för att jag vill, utan för att jag måste!Tassels!

dsc01482 (MMS)

Någon annan som som fick lust att köpa en tassel?;)


HAHAHAHA

Vad ska man säga? Sommar? Vinter? Vår? Man vet aldrig med det här landet och det är därför vi älskar det! Men snö? Känns väl liiite overdrive!

Sommar!

Nu har jag varit ute på promenad i två timmar. Jag höll på att dö av lycka! Det är ju sommar ute! Jag vet att folk säger att det är vår nu men jag tycker att det blir vår när temperaturen cirkulerar runt nollsträcket. Vem bryr sig om att det finns snö kvar när det är över tio grader ute!

Nej, nu ska jag cykla till Stinsen med min kära lillasyster!

What would Jessica do?

Min familj måste vara den tråkigaste som finns. Först väcker den mig tidigt och sedan vill den inte följa med mig ut på promenad. Vad skulle Jesus säga om det här? Jag tror att han skulle bli skitsur. 

Men jag får väl gå ut på promenad själv because we all know that that is what Jesus would have done! 

-Can I get a "hell yeah"?
- Hell to the yeah

Haha jag vill ha den här tröjan!

Min lilla tjockis

Idag har jag tillsammans med fyra andra vuxna samt tre ungdomar i min egen ålder återigen konstaterat att min katt är tjock. Alla ni som har sett min katt vet att han är en liten tjockis men min styvpappa vägrar inse det. Han pratar om att han har gått ner i vikt och det har han visserligen men tjock är han fortfarande. Min baby!


Min fina fina tjockis!

Äggletning!

Just nu sitter jag och väntar på när min kära mor och styvfar gömmer ägg i huset. Då kan man fråga sig hur gammal jag är egentligen. Sju, åtta eller sex kanske? Nej, kära läsare, jag är sjutton år gammal. Nu råkar det vara så att påskafton är förutom min födelsedag och julafton den bästa dagen på året och man blir aldrig för gammal för att krypa runt på golvet och fråga sina föräldrar om det bränner eller inte!

Om ni ursäktar ska jag gå och leta lite ägg!Give me everything!

Idag har varit en sån skön dag. Jag har en otroligt stor lust att gå och ge alla jag känner en stor blöt kyss men jag kontrollerar mig själv. Tror att anledningen till detta är att jag inte ätit så mycket idag och har tränat(!?).

Idag var jag hos min kusin och firade att hon hade fyllt år. Att hon hade fyllt år fick mig att inse att det är allt för lång tid kvar tills jag fyller år. Tur att det är påskafton imorgon då kan jag kräva mina föräldrar på saker och sedan kalla det kärlek!

Mer saker till folket och när jag säger "folket" menar jag självklart mig!


Me, me, me!

Både friskis och svettis

Nu ska jag med min syster och mamma gå till friskis och svettis. Sooo afrotasic syle!(Gissa bloggaren!) Hehe, nej men de är ju helt awesome. Om man vill se en gammal man i alldeles för små byxor och turkost linne är det på friskis man ska leta. Börjar nästan tro att det är någon slags standard för dem. God bless 'em!


Han är inte med i bild men vi vet alla att han är där!

Jesus dog och jag fick lov

Idag har jag gjort sorgligt lite med tanke på hur mycket jag har gjort. Det viktigaste som hände idag dock förutom att jag fick lov var följande, jag fick höra att min blogg är rolig! Ja, hör och häpna. Eller hon sa kanske inte att den var rolig men nu är det så att jag valde att höra att hon älskar min blogg och att den är det bästa som har hänt i hennes liv!

Skååååris!


Tack för att du dog och kom tillbaka!

Nobody's perfect

Vissa va mina vänner tror hoppas kanske att jag är oseriös när jag säger att jag gillar den här låten men det är jag inte! Men jag skäms lite lagom i alla fall, hihi. I love it, I love it and I like it!

Nobody's perfect - Miley Cyrus

RSS 2.0