Scoutläger och hygienartiklar

Jag är nog den enda i Stockholm som har uppskattat det ned ösande regnet. Förmodligen för att när det regnar i Stockholm finns det tak och torra kläder att ta på sig! Det kommer inte finnas på det scoutläger jag ska bege mig ut på imorgon :(

Jag pratade med min kusin idag när jag råkade bli utelåst och hon kom och räddade mig (Tack Matilda!). Hon bad mig att inte supa mig för full på alcogel när jag är på lägret. Jag kan lova tt försöka men lite alcogel och en skvätt salivslatt från någons cola... Jag kan inte vara den enda vars mun blir vädligt torr när man läser detta. Och eftersom svinis inte blev en sån sor grej har man ju litervis med varan hemma... hehe! Nice! ;)


What a beautiful sight!


Norrtälje det är staden på g

Idag har jag faktiskt gjort något. Vettigt var det inte men att göra vettiga saker har aldrig varit min grej. Så istället för att göra något användbart så åkte jag in till Norrtälje utan pengar och suktade på det fina som fanns där inne i "staden". Det gjorde jag och klagade över det tryckande vädret som den gamla dam jag är.

Jag fick reda på att jag tydligen såg yngre ut än min syster. Vilket är ortoligt deprimerande. Först är jag en gammal tant på insidan och nu fick jag reda på att jag ser ut som en pubertal 14-åring på utsidan! SORGLIGT!


Ett av de hundra caféen som finns där.

Gammal och grå

Idag har jag badat för första gången ute på mitt land. Jag brukade bo i det vattnet och nu var jag typ i i max fem minuter innan jag gick upp på land för att värma mig i solen. Känns som om jag börjar bli gammal. Och inte gammal på ett bra "jag blir vuxen" sätt utan bara ett "jag växer upp och bli en tråkig badkruka"! Illa, illa, illa!

Blä på att växa upp asså! Man borde vara som han Benjamin Button, fett chill att aldrig behöva växa upp och "vara mogen"!

Hemma

Just nu sitter jag ute på mitt land på en stol som jag misstänker är den skönaste stolen någonsin. Jag har i och för sig inte känt det innan men om blå hajk har gjort något så är det att få mig att inse exakt hur underbar den är. Alla stolar jag har suttit på har i och för sig visat sig vara de skönaste någonsin så jag vet inte om det kan vara så att jag är lite partisk. En dryg vecka i fjället har den effekten på en.

Nej, men saker som duschar, toaletter och mat som inte är gjord av pulver is now and forever more the key to my salvation! God freakin' bless!


ALDRIG MER!!!

I can go distance!

Om några timmar åker jag iväg in till centralen efter att ha torkat lök i två dagar och packat en massa kläder. Om några timmar börjar äventyret. Jag har faktiskt blivit lovad ett äventyr som jag kanske kommer minnas hela mitt liv. Jag hade lite ont i halsen men efter att ha druckit lite honung med grönt te känns den mycket bättre!

Petra som jag skulle gått med dissar mig, sjuk stackaren så hon får bli klar här i varma sommar Stockholm. Inte fy skam på det heller!


I can go the distance

Jag vet inte om det värsta är att jag känner igen mig eller om det är att jag får tårar i ögonen och rysningar... :P

Nedräkningen fortätter!

Åååh idag ska jag åka ut och vandra! Usch vad jobbigt! Fast jag har ju i och för sig fått vila nu och torkat lök har jag gjort nu i snart 24 timmar. Det stod att det skull ta 6... Härlig tidsuppfattning måste jag säga! ;)

Om jag dör av utmattning på fjället vill jag att ni ska veta att jag har uppskattat den här bloggen. Där jag fått skriva av mig och tycka att jag är rolig. Vilket jag kanske inte är, kanske inte jättejätterolig! 

Lycka, lycka, lycka!!!

DET GÅR GLEE PÅ FYRAN!!! :DFilmer för mesar

Funderar på att se någon film på Voddler. Det gick inget bra på tv som jag vågar titta på. Jag är lite av en mes och filmer som Deep Blue Sea är lite för mycket action för mig. Inte är det lätt att vara en liten pussy. Thank God for Amerikanska b-filmer! :DLökiga damen

Nu har jag kommit hem från Stinsen med min fina vän Fredrik. Jag köpte cirka 20 lökar och ska köpa tolv till imorgon. Crazy onion lady! Jag ska i alla fall ha dom med på blå hajk. Tror inte att jag förstår att jag ska ut och vandra i fjällen. Jag tror verkligen inte att jag förstår att jag åker dit om två dagar!

Helt galet!


Lök, lök, lök!

Trött och sliten

Nu är jag hemma från landet och från en lååååång dags shopping. News flash, det suger att shoppa när man inte har några pengar! :(

Och snart, snart ska jag ut och vandra i fjällen. Det måste vara årets skämt att jag sa ut i fjällen och vandra. Och det kan nog vara bra det. Att jag dragit en skämt i år för mina så kallade "skämt" räknas nog inte som mycket! He he he ;)Long time no see

Jag tänker skylla min urusla uppdatering på det fina vädret och min enorma lättja. Det blir lätt så när det är varmt i Sverige. Allt jag tänkte göra blir inte av och så ligger jag bara i solen och blir brun och rynkig. Men det är väl inte fy skam på det heller!?

Nu är jag på landet. Det är något sjukt med insekter här och ni vet hur insekter är med mig. De älskar mig! Om det inte vore nog med insect-love så åker jag om några dagar upp och vandrar i fjällen. 


They love me! :) 

Min långa dag och långa inlägg

Idag har jag: Varit på mitt land, fikat med några fina fina kompisar och sett Eclipse. Trots att jag satt och skrattade åt den stundtals måste jag erkänna att min Twilight-besatthet inte har gett sig än. Vilket betyder att jag gillade den, mycket. Nu ligger Heidi (som jag såg den med) och sover. Jag borde nog göra det samma och skämmas över att se en halvnaken varg fick mig att fnittra som en tolvårning.

Såg btw Kissie, Amir och deras väninna Rosanna på biografen. Heidi tyckte att det va illa att jag kände igen dem. Jag tyckte att det va lite coolt. För under den här dagen såg vi även Tzatsiki, fett tungt! Kändisspäckad dag för mig, visserligen bara c-kändisar med det är inte fy skam!


Hehe, nice! :D

Summertime and the living is easy

Det jag saknade mest med att vara på Gotland var: min musik, att få vara själv och att bara ligga och sola utan att känna ett behov att göra något annat. Det har jag nu. Allt. Min familj har åkt till landet och jag ska i och för sig dit imorgon. Men nu ska jag njuta av min awesome musik, solen och ensamheten.

God bless summer! Well don't know if He does but He better!Summertime - Ella Fitzgerald & Louis ArmstrongGotland = love = MAT!

Egentligen är det lite ironiskt att jag inte kunnat blogga under min tid på Gotland eftersom jag till skillnad från alla andra dagar har jag gjort saker. Eller nu när jag tänker efter så har jag bara ätit, gått och badat. Jag har ätit något enormt mycket, me like!

Jag och lilla mami när vi äter!

Mina fina systrar på en restaurang i Ljugarn, där vi *suprise* äter mat!

Här står jag i skuggan. Jag köpte en klänning och en sjal som jag sedan bar som en äkta proud african woman när vi var ute och åt! ;)

Jag och Jullan-Pullan körde på en "mami-face". Det är minen min mamma gör varje gång hon går förbi en spelgel. Hehe, det är väldigt underhållande!

Min snygging syrra innan vi skulle gå ut... och ÄTA!

Där är vi igen när vi äter... Jag som en proud african woman och Julia som en liten filt-inklädd svenneBANAN!

Haha min lilla snygging när vi satt och fikade! :D

Gotland

Nu är jag hemma från Gotland. Det var som sagt jag mina systrar och min mami som åkte. Jag måste erkänna att jag är lite förvånad över min lillayster. Jag säger bara så här, ska man på semester där man planerar gå mer än tjugo minuter bör man tänka efter innan man tar med en åtta-årning... ;)

Jag har faktiskt tagit bilder och planerar lägga in dem på datorn och sedan in här på bloggen. Så ni får se vilken pepparkaka jag har blivit. Fick en föreläsning (Läs: flera) av min syster om solskydd. Heheheh!

RSS 2.0