Förvirrad no more

Igår gick jag från att vara förvirrad till att hoppa stutsmatta med min kära lillasyster. Under ett otroligt snyggt hopp där jag skulle illustrera ett "O" sprack mina byxor. Det hela styrker bara min teori om att all form av fysisk aktivitet bör undvikas till varje pris!

Efter det fikade jag och familjen hos min otroliga farfar och sen drog jag till Nadja. Sedan avslutade jag kvällen med att inte alls vara förvirrad. Nu funderar jag på att hoppa lite mer med min syrra. Jag har ju fortfarande några hela byxor kvar! ;)


Jag och min snyggsyrra! :D

I'm serious, I'm delirious

Livet är allt bra roligt ibland. Men jag fattar seriöst ingenting. Det är helt galet faktsikt. Well, what's a girl to do? Shit just don't make no God damn sense.It sure is nice to have her here though

Igårkväll vid tiotiden kände jag att jag faktsikt inte brydde mig så mycket om vem som åkte ur Let's dance men jag var för pigg för att gå och lägga mig. Det resulterade i att jag läste en bok, en bok som jag för en gångs skulle inte läst eller vet slutet på. För igår började jag läsa Systar i jeans... Men trots att den var otroligt spännande gick jag och la mig vid elva. Tillräckligt tidigt för att ha knappa minnen av en hemkommen syster.

Den systern och jag gick idag ut på stan och trängdes i lönehelgsruset. Nu sitter jag och läser igenom ett grupparbete hon håller på med i skolan. Crazy's pouring out me like a baking soda vinegar volcano!It sure does take one big ass nerd to remain sane!!!

Så idag har The Avengers preimär på bio. Jag kommer själv inte gå och se den idag men jag kommer säkerligen drömma om den. Vilket är något jag gjort sen förra året då jag insåg att den skulle komma ut. Supehjältar råkar vara det coolaste som finns och nu finns det en film fylld av dem. Som om inte det vore nog är en utav dessa en hjälte baserad på nordisk mytologi!

I'm dying over here! This is cool beyond reason!Stop! Bieber-time!

God morgon kära värld! Känner mig på topp idag. Igår när jag var ute och promenerade fick jag ont i båda mina knän och i min ena höft. Det känns inte okej. Jag är inte en pensionär så att få ont i höften när man är ute och går är inte acceptabelt.

Jag tror dock är det är "mina" tre år gamla skors fel. De är helt platta med ett hål i vardera sula. Tror jag måste köpa nya skor truth be told! Men nu lite Biebder!

Justin Bieber - Baby

I say it and I mean it!

Idag har jag varit och jobbat. Sen kom jag hem dog lite, åt lite mat och blev lite arg. Nu sitter jag och äter chips samtidigt som jag önskar att jag var en apa. Då hade det bara varit att kasta avföring när man blir upprörd! :(

Who would mess with this mathafackah?


Don't I love it!

Game of Thrones på ettan just nu... Sista avsnittet på säsong ett!. I love it, I love it and I like it!

Raisins

Igår kom Heidi över och vi gick ute vid Bögs gård och lagade mat. Hon fick även sn födelsedagspresent lite tidigt. Att ge presenter till folk är typ det roligaste som finns. Efter det låg vi i det "nya" badet i källaren och väntade på att bli russin.

That did not happen however. Nu sitter jag och beundrar mina två nya Alladinfilmer. Har nu alla tre! :D


Most beautiful thing in the world!

White noise

Igår kom jag hem efter att ha jobbat på mitt älskade dagis med de helt fabulösa ungarna. När jag började där kallades jag Jessica efter ett tag fick de för sig att jag heter Kessica. Jag ska inte säga att jag inte älskar det. För let's face it, det är helt fabulöst!

När jag kom hem la jag mig ner och tittade på tvn i några timmar innan jag gick och la mig. Och då menar jag verkligen att jag tittade på tvn för något program minns jag inte!


Att jag ritade den här i min lillasysters rum kan förklara varför jag trivs så bra på förskolor...

I see you when I get there, if I ever get there

Sitter i mitt rum och lyssnar på den här fantastiska låten, för så gangstah är jag! Funderar även på att gå ut på en promenad. Det är nämligen perfekt promenadväder.

Föregående inlägg var nog det mest osammanhängande inlägg jag någonsin skrivit och lagt upp på nätet. Men summan av kardemumman var att min mormor skulle fyllt nittio år igår och att jag saknar henne.


Massor av grattis till dig med, mormor!

Idag skulle min mormor blivit 90 år gammal. Eller snarare igår, klockan är efter tolv. Det är galet lång tid. Saker var sjukt annorlunda när hon växte upp. Hon hade till exempel inte råd med en utbildning, som var gratis. Nej, Sverige har förändrats och tur är väl det!

Antar att jag är en liten smygkommunist. Antingen är det det eller så har den "sena" timmen gjort mig yr i huvudet. Hur som helst fyllde min mormors tvillingsyster år igår. Inte för att hon hänger på Internet men grattis, Gunne! Hoppas din dag var fabulös!Words of wisdom!

Igår när jag gick i solen i min jeansjacka och kände mig varm i solen tänkte jag sorgset att vintern var slut. Att det skulle dröja månader innan jag i bitande kyla kämpade genom snö och slask... Ja, tji fick jag! Det är väl det som är det magiska med svenska vårar!

You never know what you gonna get!I've changed but I'm in pain!

Igår och idag vaknade jag med ont i nacken. Jag tänkte att om jag inte ekände för mig själv att det fanns att det skulle försvinna men icke sa nicke. Vilket suger eftersom min smärttröskel är löjligt låg och jag inte kan hantera smärta. Det brukar dock inte vara något problem eftersom jag aldrig har ont någonstans.

Insåg när jag vaknade varför jag kände en sån smärta. För att jag sov med min kudde... Jag avskyr kuddar and this is why! I invite them to my bed and this is hiw they repay me! Rude!


Bitch please!

Det här är tiotalet

Igår var helt fabulöst. Jag har helt enkelt helt fantastiska vänner som är sjukt grymma. Innan spelningen åt jag och Anna sushi. Eller det var tanken men det var ett sådant där fancy ställe där jag inte fattade något av vad som stod på menyn förutom yakiniku, så det blev det.

Efter det förlorade jag typ 50% av min hörsel och kom hem utan att ha skämt ut mig allt för mycket(?). Jag insåg dock att jag hade tagit fel nyckel när jag gick hemifrån så jag fick ringa min kära mor och hon fick komma och öppna för mig. 


Snygg-Anna! ;)

Detta fick jag med mig hem, mycket fin! Kläderna som ligger på golvet drog jag fram igår när jag skulle bestämma kläder, it sure ain't easy being a woman!

Jag menar det! Säg till när jag är jobbig!

Jag fösöker bestämma vare sig jag tycker att det är sorgligt att jag faktiskt tänker så här om livet. Inte helt medvetet men om någon irriterar sig på mig och inte kupar mitt ansikte i sina händer, tvingar mig att se djut in i personens ögon, talar långsamt när den tydligt säger "Du är jobbig." så fattar jag ingenting.

True story!
God morgon!

Idag tänker jag gå ut och vara awesome. Varför? Jo, den här videon. Tror inte att den här dagen kan bli något annat än grym. Som om inte Hannah Montana var nog ska jag även se Fredriks band spela ikväll. Mys, mys, mys! :D


You know you want to!

GEBLOD.SEGEBLOD.SEGEBLOD.SE

Annars har jag ränt runt och haft det ganska bra idag! Sådant är livet när man ger blod! True story!

Sugar and caffeine

Jag fick tag på blodgivarcentralen och bytte mig tid. Vilket känns skönt. Känner mig alltid som moder Theresa eller någon annan godtycklig snäll person när jag ger blod. And I do like that! :D Ska gå till Nadja snart. Vilket kommer bli asmysigt! Hon är nog det skönaste person jag känner! Definitivt den coolaste!

Wish I wasn't serious...

Sitter just nu och är sjukt frustrerad. Jag fösöker boka om en tid på blodgivarcentralen men de svarar inte... Har ringt dem seriöst sex sju gånger nu. Känns som att jag väntar på min dejt till balen i high school och börjar inse att de bara kommer hälla grisblod över mig. Det där var btw en referens till en film jag inte sett för den verkar läskig!

Halvdanna jämförelser åt sidan så känner jag mig fortfarande lite sårad. Douchebags!:(


Känner mig så här ungefär! :(

Staden på g

Gick och la mig klockan elva igår efter att ha sett på Dumma Mej med min kära syster. Plus så hittade jag en fabulös present i snökaozzet. Jag har alltid varit under intrycket att det är kul att köpa presenter... Men tydligen så är det bara kul när man faktsikt hitar saker. Så de timmarna som jag gick omkring i diverse buktiker och letade efter min något abstrakta present var inte de mysigaste.

Idag åker Julia hem. Och det är sista dagen för att söka in till högskolor idag...


Tog den här bilden på henne igår. Tycker hon ser ut som en eländig fiskrensare från Götet!

Summer's snow

Aprilväder. Don't know what to say but I do not hate it. Jag gillar vintern. Aprilsnö känns lite som ett farväl till den. Going out with a bang if y'all know what I'm saying!

There is no suck thing as bad luck

Fredag den trettonde. Otur infann sig icke för mig dock. Jag fick jobba med mina fabulösa dagisbarn och fick pizza hemma. Vad mer kan en flicka begära? Kanske lite gammalt godis jag hittade i min sackosäck när jag städade.

Happy camper! :D


Hehe gammal bild men hur skön som helst anywho!

Teknik...

Just nu sitter jag på min lillasysters dator och lider av en matkoma. Jag sitter med mina systrar och känner verkligen att vi bor i 2000-talet. Vi sitter alla med varsin dator och tittar på tv. Känns stabilt! :D

Maskrosbarn!

Jag var jag och min underbara syster i Sollentuna centrum och chillade lite. Eller jag skämde ut henne och stackarn fick lida i tystnad. Jag testade den mest fantastiska klänningen i en butik från Tiger, hade lätt inte bangat om den inte hade kostat 1900...

Fine att jag inte köper mycket kläder och att jag tycker att det är värt att lägga ner pengar på kvalite men även jag har gränser!


Haha det här är typ min underbara, fantastiska lillasysters standardmin när vi hänger! Gulle! :)


En candid-bild på moi!

I won't do it

Den här fina boken köpte jag igår. Helt ärligt talat vet jag inte om jag kommer läsa den. Innan hade jag två böcker som låg hemma och skräpade som jag ännu inte läst nu tre. Men jag tror jag kommer läsa den, kanske bara efter jag sett filmen eller fått bekräftat att slutet är lyckligt!

Jag vägrar läsa en bok med ett sorgligt slut!


True story

Jag och min söta familj åt ute idag. Händer si sådär två gånger om året. Så idag hade jag sjävlklart ont i magen och hade förätit mig på påskgodis när vi skulle gå ut vilket resulterade i att jag tog en sallad... Det finns i princip inget som känns löjligare än att ta en sallad när man äter ute!

Möjligen att ta en sallad med ett glas vatten! :(

I know the answer but it's just to sad too admit!


This is why I love America!

Jag försöker övertala min lillasyster att hitta på något med mig idag... Går sådär! Jag älskar min lillasyster men var är den överdrivna och helt obefogade dyrkan av mig som om jag vorde någon slags gud!? :(

Tur att jag har mitt internet! They never disappoint!


I am not feeling it

Idag var lite bitterljuv för mig. Fine, att påsken är den helg där absurd godisförtärning är socialt accepterat och att jag fcick träffa min härliga släkt. Det var verkligen skitkul men jag har alltid haft lite svårt för själva äggletandet. Jag är väl medveten om att jag är 19 år gammal och inte borde leta efter godisägg men jag har aldrig tyckt om det. Som om förnedringen som efterförljdes att jag inte hittade mina ägg så åkte Julia hem till Linköping idag.

Sorgligt! Plus så sitter mina föräldrar och ugglar Austin Powers... Är inte så där jättesugen!Never mind this Babylon, I love you!

Finns det något som är bättre än att sitta vid sitt skrivbord och känna vibrationerna från högtalarna samtidigt som man lyssnar på sin sjukt bra musiksmak?

Kanske att sitta vid sitt skrivbord, känna vibrationerna från sin sjuka musik efter en sjukt härlig joggingrunda? Jag gissar bara!

Junior Kelly - Blaze

Riktning

Insåg att jag inte skrivit ut vad jag har för storslagna planer inför hösten. Jag har nämligen sökt in till Personalvetarutbildningar lite överallt i landet. Tydligen är det lite av en inne-utbildning så jag får se hur det blir med det.

Fick förresten det här brevet igår. Vilket är kul för annars får jag bara räkningar i brevlådan. Lite kul med omväxling I must say!


New direction

Det är lite läskigt att komma på vad man vill göra. Jag har nog vetat vad jag vill göra hela tiden men det var först igår föll allt på plats. Det skrämmer seriöst livet ur mig. Mitt liv har varit riktningslöst i snart ett år. Vilket har varit riktigt jobbigt ibland och ibland skönt. Antar att mitt liv börjar nu.

Scary ass shit. But no need to fear, the worst thing that can happen would be falling on my face and I got several back-up plans to my back-up plan! Worst comes to worst I move to my roots and become a housewife or a nun!Epifani

Tror att jag precis kom på vad jag ska göra i höst... Galet!

Words fail me...

Insåg att jag faktiskt inte skrivit något om det världsomvälvande händelsen jag upplevde i måndags. Jag såg nämligen första avsnitter av andra säsongen av Game Of Thrones!!!

Magi. Magi och vackra människor!When the world smiles!

Mitt liv flyter på rätt så bra just nu. Trots att jag med min egen bitchighet kan skapa någon occasional set back så är allt väldigt bra överlag. Världen är fullt av blommor och luften doftar vår. Istället för att känna igen mig i Morrissey texter skrattar jag med hans bitterhet.

Kort sagt är allt ganska fabulöst just nu!Fresh to death!

Sitter just nu i mitt rum och väntar på att min syster ska vakna. Det lär ju dröja en evighet, hon sover som en pubertal 13-åring! Jag är nu extremt rastlös och i den sinnesstämmningen har jag ätit en massa godis och är nu illamående.

Jobbigt, säger jag bara! Träffade Anna igår förresten. Hur mysigt som helst. Just because nothing makes sense it don't mean that it ain't fab!

Hur sorgligt är det inte att vissa låtar faller in i glömska för aldrig dras till minnes igen? Guldkorn som denna låt. Helt fabulös! Texten är seriöst helt galen. Texten gör oftast låten och texten till den här låten är så sjuk. Känns som om tjejen suttit med en ordlista och bläddrat i sidorna och låtit slumpen bestämma varje ord i denna låt.

I heard that you were talking shit but you didn't think that I would hear it. People hear you talking like that getting everybody fired up. Hahaha say freakin' what!? :P

Gwen Stefani - Hollaback Girl

Twinning!

Min tystand igår beror på att jag satt och skrev högskoleprovet, träffade Heidi och dog. Jag sov liksom till halv elva idag. Do not remember the last time I did that! Som en sann pensionär vaknar jag vanligast innan klockan åtta helg och vardag.

Min syster är här förresten. Trot hon stannar ett tag! :D Den här bilden var btw 20 minuter av mitt liv well spent!RSS 2.0