Min lilla baby!

Jag har nu lyssnat och tittat på min lillasysters kabaré. Sju-till tioåringar som sjunger, dansar och agerar. I love it! Min baby var bäst, självklart!

Hon skaffade hotmail för inte så länge sedan och enda sedan dess har jag fått fina små mail från henne.

Söt!

Du är mitt hjärta!

Idag har jag åkt min buss. Min älskade, vackra och helt underbara buss. Jag skrev en dikt till min älskade som jag tänkte delge här!

Varje dag du pålitlig och ståtlig är
Jag kan alltid lita på att du mig säkert hem bär
Du lyser med kärlek och värme så starkt
Du kommer alltid i mitt hjärta ligga varmt
Varje gång jag om buss 516 tala
Faller jag som handlöst i en härlig dvala
Ty, min kärlek är så stor att jag den knappt kan bära
Då är det tur att du mig skumpande hem kan köra!

I love you!


Zombies!

Kom på en sak gällande min kids. Igår skulle de rita påskkort. Jag skulle säg att 50% av alla ritade krig och därav fyra av dem ritade Jesus när hans slogs mot diverse folkgrupper, oftast zombies dock. What up med dagens kids? God bless 'em! Men seriöst? Härliga tisdag!

Idag när jag kom hem efter mina kids kände jag mig så här:
 • Jag har åter viljan att leva
 • Jag tror jag låter mina äggstockar kvar
 • Jag har inte huvudvärk
 • Eller ont i magen
 • Jag känner en stark framtidstro, dagens kids asså, dagens kids...

Det här gör jag i skolan just nu!

dsc01466 (MMS)

Sånt här nödvändigt gör vi i natur...


Min syster skaffar blogg?

Min kära syster har bestämt sig för att skaffa en blogg. Jag råkar tro att den bloggen kommer bli riktigt nice. Självklart inte bättre än min men den bloggen finns ju inte så det är inte så konstigt!

He he he he!


Så jävla vacker!

Sjögräs

Jag har en jättekonstig smak i munnen. Lite som jag tänker mig att sjögräs smakar. Eller ostron. Gott är det i alla fall inte. Kanske är det ett tecken på sjukdom som komma skall. Eller så är det en härd med bakterier som lever och frodas på mitt gomsegel! Illa nog så skulle det inte vara första gången det hände.

Inte nice!


Någon mer än jag som tycker att jag ser ond ut?

Bråttom!

Det var inte lätt att vakna imorse. Turns out I hate mornings, shocker! Nej, men här sitter jag i pyjamas när jag ska gå till skolan om tio minuter. Det är Kyles fel! Men det är lugnt för att han är med i världens bästa serie. Eller nej det är det inte jag måste verkligen skynda mig!

FUCKING AWESOME!


Plugg och sånt kul

Nu har jag faktiskt pluggat och inte nog med det jag har även spätt på mitt enorma sockerberoende. Men nu tänkte jag gå ut på en promenad. Känns som om det skulle vara en bra ide eftersom jag hört att det ökar välbefinnande och efter så mycket skola jag gjort och har kvar måste man vara rädd om mitt välbefinnande. 


Min lillasyster hittade en snöpdroppe och det vill jag med! VÅR!

Min speciella familj

I morse när jag vaknade var det helt tyst i huset. Detta fick mig att tro att klockan var något obscent mycket som typ 11 men det var den inte, klockan var halv tio. Sorgligt nog är det mycket i mitt hus. Bor man med halvdöva föräldrar vilkens enda kommunikation består av att skrika till varandra över halva huset, en lillasyster som springer upp och ner i trappor och en tvilling som tycker att det är anständigt att sätta på hög musik efter nio är halv tio en bragd!

Men nu ska jag verkligen försöka plugga! Men det finns så mycket annat roligt att göra, typ pilla i naveln.


Sen finns det ju alltid facebook...

Bella och Tyra

Idag har jag inte gjort något vettigt och kan bara säga att det är jätteskönt. Något jag gjort dock är att titta på Bella och Tyra show för första gången. Var det bara jag som hade missat att det var en bloggshow? Halleluja vad jag är efter!


Roliga tjejer!

Kyle XY

Idag skulle jag ha pluggat men så blev det inte. Istället har jag varit på stan med min syster och nu sitter jag och tittar på Kyle XY. Nu så råkar det ju vara så att det är den bästa serien som någonsin har gjorts så jag tycker att det är okej!

Jag dör lite inombords varje gång jag ser honom. Halleluja va killen är snygg!

Let's freakin' dance!

Me like! Grattis Mattias!Update!

Anna lever, hon är lite skärrad men det blir nog bättre snart med intensiv terapi i alla fall. Jag vägrar ge upp hoppet!

Rat whisperer

Snart kommer min apa/vän Anna hit. Hon blev tydligen påhoppad av en gigantisk mutantråtta på vägen hit. Osäkert om hon klarade sig. Statistiken för överlevande som stött på en GIGANTISK MUTANTRÅTTA är minimala. Kanske för att antal människor som träffat en sådan varelse är obefintliga. I'll keep my fingers crossed!


Hihi fett söt ju!

Lax-Jessica

Ibland beter jag mig och tänker som en bitter gammal tant, andra dagar som denna är jag något löjligt glad över absolut ingenting. Eller ingenting ska jag väl inte säga att det är. För det första har jag lånat avancerade böcker på stadsbiblioteke, då känner jag mig alltid något otroliga smart och för det andra har jag underbara vänner. Livet leker och ingen tråkig lek som kull utan typ kurragömma, på IKEA! Btw så jag är glad som en lax därav den klipska rubriken;)

Att försöka släppa taget

Jag saknar inte dig. Jag känner inte dig men jag saknar din röst. Jag saknar hur liten och trygg jag kände mig när du höll om mig men mest saknar jag allt du aldrig kommer vara. All lycka till dig dock och en massa kärlek.

Quit playing games!

Ännu en underbar morgon idag. Vet inte varför men livet leker just nu och jag älskar lekar! Vilket kanske är anledningen till att jag aldrig har mött Backstreet boys. De gillar inte att leka, i alla fall om man leker med deras hjärtan. Uppskattas ej, då strippar de i protest!

Det gick tyvärr inte att bädda in klippet men en FET LÄNK får ni i alla fall.


Åh va härligt! I love it! 

Droopy mästerdetektiven!

Gud va jag känner mig glad. Inte nog med att jag har fikat med en underbar vän idag, jag är även duschat och sitter just nu med en ansiktsmask samtidigt som jag tittar på "Mäster detektiven Droopy", underbar combo! När man tror att det inte kan bli bättre är det Grey's ikväll.

I love it, I love it and I like it!


Kände att typsnittet var lite mellanstadiet, nostalgi!

Sommar Sverige

Idag är det sommar ute och därför ska jag ha min sommarjacka på mig! Jag kommer dö och kommer ha på mig halsduk, mössa och vantar. Trots det så kommer jag dö. Men jag är fortfarande glad som en liten lax. För det är sommar ute!


En sån här, fast beige. Fett najigt!

Astronaut

Det här kan vara den vackraste låten jag har hört i hela mitt liv. Hur man kan vara bitter och höra den här låten vet jag inte. Det är nog omöjligt till och med för mig.

Lars Salem Al Fakir - Astronaut

Pms-väder och pms-Jessica

Idag har du blivit bortglömd kära blogg! Men frukta ej ni har inte missat något. Jag började nästan gråta dock. Detta på grund av min lärare i kemi. Jag slutade egentligen klockan ett men satt kvar i skolan till fyra. Jag skulle nämligen gå på ett viktigt kemistöd men min lärare trodde inte att någon skulle vara kvar för att alla i skolan slutat tidigt idag och ingen skulle väl vänta så länge. Trodde han i alla fall... Tack, verkligen tack! APA

"Lärare är också människor" My freakin' ass!Where are you America?

Underbar tjej helt enkelt. Hon symboliserar allt vi älskar med USA. God bless 'em!

För din skull Malin! ;)

Bajskastande

Jag konstaterade precis när jag hade en mycket seriös diskussion med min syster att hon är läskigt lik en apa. Bevis
 • Hon gillar att äta banan, apor gillar att äta banan!
 • Hon skriker något stört mycket, apor skriker något stört mycket!
 • Det enda som är skillnaden är att min lillasyster inte kan kasta bajs!
Det hela gick så långt att jag nu har sagt att hon får kasta bajs på mig om hon nu kan det. Detta kom jag fram till fem minuter innan jag sa till henne att det inte är okej att spotta på mig. Motsägelsefullhet is dah shet!

Denna bild är stulen men ack så nice!

"Även hjältar har dåliga dagar!" HAHA

dsc01449 (MMS)

"Även hjältar har dåliga dagar!" HAHA


How to be bitter and amazingly charming at the same time

Insåg idag hur bitter jag är. Jag är så bitter att när folk kallar mig bitter skrattar jag lite men tänker att jag inte alls är bitter utan en realist! För det tycker jag att jag är. Bitterheten är lite som en super size meny i Usa. Den kommer liksom med vare sig man vill det eller inte.

Självklart vill jag ha det. Att vara bitter är del av min charm! Jag är bitter som Lily Allen och tro mig, det är charmigt! ;)


Fuck you - Lily Allen

Promenad

Efter att ha kommit hem från självmordsuppdraget som var en promenad, pluggat ännu mer matte och tittat på Lady Gagas senaste video känner jag mig rastlös. Ska kanske gå ut på ännu en promenad. Med snö i håret påminner jag läskigt mycket om en hund, en känsla som jag saknar! Promenad it is!


Förhoppningsvis luktar jag inte som en!

Konsten att vakna efter åtta

Idag vaknade jag efter klockan åtta. Vilket var ungefär det skönaste jag gjort på länge! Igår när det var sol och vår ute satt jag inne och slösade den dagen med plugg. Även idag ska jag plugga men det är i alla fall pissväder. God bless swedish spring!

Juste min familj planerar en resa till Nice, nice!Botox

Kom på en sak som jag kommer sakna. Att röra på mina ögonbryn. Jag rör nämligen något löjligt mycket på dem, höjder de små liven, rynkar dem och allt annat jag kan göra med mitt vackra Mc donalds-M.

Det är ju så att när man blir en rik hemmafru kommer jag behöva använda löjliga mängder botox, vilket kommer leda till att jag inte kommer kunna röra ansiktet alls förhoppningsvis.

Jag får väl passa på nu då!Pluggdag eller?

Idag vaknade jag klockan tjugo i åtta. Kände att jag hade sovit tillräckligt och gick upp och åt frukost. Denna dag ska jag uggla inne i mitt rum med syster min och plugga. Om inte någon har något bättre jag kan gör? ;)

Nej, men kemi och matte. Here I come!Nu testar jag att mmsblogga!

dsc01444 (MMS)

Haha värt inlägg? ;)


Make up for men?

Kom och tänka på en sak när jag stod och rakade benen i duschen, som btw var lång overdue. Skulle tippa på att det var i Oktober mina ben blev rakade senast. Gäller att pälsa på under vintern!

Men det jag tänkte på var detta: Smink på killar. Jag bryr min verkligen inte om om killar har finnar eller ojämheter i ansiktet och om jag var kille skulle mitt pizzaface vara synligt och inte dolt under smink. Jag har väl tänkt att det inte är så vanligt bland den gemene mannen men oj så fel jag hade! Jag såg det nämligen på en kille i min klass idag.


Är detta framiden? I know not but I like it!

Regelschmerzen

Idag gick jag hem från skolan efter två lektioner. Jag hade något extremt ont i magen. Först tänkte jag stanna i skolan och bita ihop men när jag började gråta när jag inte hittade min lärare insåg jag att det kanske var bäst att gå hem.

Nu sitter jag här hemma och önskar att jag hade lite socker. Gärna socker i något men om jag inte hittar det tänker jag inte vara petig. 


Åh jag vill ha!

Fredags morgon

Idag har jag haft en underbar morgon! Jag vaknade för en gångs skull på rätt sida, en sida jag inte visste jag hade. Detta ledde till att jag var trevlig mot min familj på morgonen!? Helt galet! Inte nog med det, på väg ner till tåget såg jag även min katts avkomma, han var inte kastrerad sina första sju levnadsår. Resultat: mitt grannskap är fullt av nougatfärgade små katter.

Min medeltida vän

"Man måste inte älska den. Man använder ju kvinnan bara för att föröka sig" - Fredrik

Haha, min kära vän får mig alltid att känna mig så bra. Trots att det är det är lingonvecka.Starka-Jessica

Idag ska jag tillsammans med två tjejer i min klass hålla i ett Michael Jackson pass på gympan. Jag är ju något otroligt otränad så det lär ju gå bra... Haha nej men nu skojade jag är lite av en Popeye, stört stark alltså! Spenat i mitt hjärta. Men nu måste jag springa, school is calling!I ain't nobody's loser!

Idag när jag hämtade min otroligt söta och underbara lillasyster retade jag henne för att hon var långsam och sa att hon var en snigel. Hon tyckte nog att jag var lite barnslig men lät mig hållas, ett tag i alla fall. Sedan gav hon tillbaka och sa att även jag var en snigel och att jag var en loser, för hon var snabbare än mig då. Men det jag hörde var "loser singel".

Haha, hon är så söt min syster. Och fel har hon också. Jag är en bitter singel! Stor skillnad ;)


Bildens relevans i det här inlägget går att diskutera men skulle en loser posa så där vackert? I don't think so, Mister!

Sommar snart?

Idag var jag jättepigg när jag vaknade. Vad hände liksom? Nu segar jag som satan. Skyller på datorer och att det var har börjat snöa! Pms-väder vi har i Sverige just nu. Men jag tror på sommaren!Ge mig!

Körv

Idag har jag ätit korv. Innan idag var det kanske ett år sedan jag gjorde det. Detta på grund av att korv är något av det värsta jag vet. Ja, gott är det i alla fall inte.

Tittar på Cougar Town nu. Vet inte vad jag tycker om det men det jag är en tv-nörd så jag lär älska det.


Fet diss!

Dagens lärdom

Idag har jag inte bara luktat sallad jag har även ätit det! Om inte det var nog så har jag lärt mig följande:
 • Olivolja är svårt att skölja ur håret och inte värt någonstans!
 • Hemmafru lär bli mitt enda karriärsval.
 • Jag kan äta cashew nötter som legat i min väska i x dagar
 • Kemi B suger röv
Shit, vad man lär sig i skolan. Jag förstår inte att det finns folk som klagar på den!


... is da shiiit! :D

Gi-Jessica

Idag hade jag olivolja i håret i en halvtimme för att det skulle bli mjukt och olivigt. Efter att ha luktat som en sallad i kväll hoppas jag att det fungerar. Om det är bra får jag väl hålla mig borta från vegetarianer, så de inte äter upp mig... Jag är ju en sallad!


Haha, det är inte jag tokungar! Det är ju en sallad! ;)

Feelings nothing more then feelings

Nu känner jag bara för att få ut en massa ord, känslor och annat gojs i mitt huvud så jag kommer bara skriva lite random ord som beskriver mitt humör just nu.

Apa, trött, glad, apa ,barnslig, kall, lat och sist men inte minst apa.


Typ jag just nu ingen aning om vad som är vad.

Slumdogs

Igår såg jag Slumdog Millionaire med min kära syster. Jag har nog aldrig varit så glad och utom mig samtidigt. Ful-snygga killar is dah shit, säger bara Jamal! Men den var något otroligt vacker. En underbar och lite förutsägbar film.

I like it, I like it and I love it!
It's complicated

Idag har jag sett It's complicated med mor min. Den var awesome! Kom till och med på mig själv med att tänka att det vore nice att vara skild. Eller det verka vara jobbigt men hon ägde ett bageri. Hur jobbigt kan hennes liv vara egentligen?Lycka till!

Igår var jag lite bitter över vad som hände i Melodifestivalen. Nu tycker jag bara lite synd om henne. Vi kommer ju hata henne om det inte går bra för henne. Och trots att hon har en bra låt så kommer låten förmodligen inte vinna. Hon är ju så ung. Men good luck!Vad händer Sverige?

Att titta på omröstningen i Melodifestivalen är smärtsamt. Och inte bara det, min baby Alexander Rybak har gått och sunkat ner sig. Grymma öde!

Un-break my heart! And freakn' learn how to vote! 

BITTER

Kattfan

Imorse när jag hade gått ner och ätit frukost såg jag en fläck på mitt lakan. Jag luktade på den och insåg att det var anledningen till bebislukten i mitt rum. Min katt har uppenbarligen kissat i min säng... för över en vecka sedan! Det sorgligaste måste väl vara att jag inte har reagerat på det.

Haha kattkiss = bebis? Jag har seriösa problem! 


Det här är visserligen inte min katt men det där är typ som min lilla tjockis! Min kisse var faktiskt inte inne, jag blev jättechockad!

Insane people

Satt  med min familj och Bex the greatest aka Sveriges sanna härskare och tittade på Let's dance. Min styvpappa tyckte att Molly skulle dissa Erik för Jonathan. Vem i sina sinnes fulla bruk skulle dissa en manboy för en dansare!? Noone, I tell you no one!Det är jag Rebecca som skriver nu :D

Det var en gång en gorilla
fan va han gilla att pilla
på Camilla
detta gilla inte Pernilla
den imbicilla
hon bodde i en
lyxvilla
vilket Camilla ogilla
som bodde i
den pyttelilla
hålan Norrviken
usch va denna dikt
rimma illa

God bless Sweden!

Snart är dagen vi alla har väntat på! Melodifestivalfinalen, vilket långt ord! Borde kanske särskriva, men nej. Melodifestivalen är en av de många anledningar som gör att jag är stolt över att vara svensk. Det och sandwich lussebulle! 


Mums!!!

Dyra läppstift

Oh my lord vad jag är trött! Jag vill bara lägga mig ner och sova men jag måste plugga och städa mitt rum. Vet inte vad som är värst. Lite som pest eller kolera. 

Idag köpte jag ett nytt läppstift i sann Maria Montazami- anda. Och jag bröt en liten regel jag gjorde för mig själv förra gången jag köpte läppstift. Nämligen att inte köpa ett som är stört dyrt! För mig i alla fall, 290 kronor på ett läppstift är lite svårt att berättiga.Men snyggt var det i alla fall ;)


Me like!

False alert

Jag är lite av en hypokondriker. Sjuk var jag kanske inte igår men jag mådde lite dåligt i alla fall men no more. Nu känns allt bara prima. Mycket tack vare att jag gick och la mig klockan tio igår! I love it, I love it and I like it!

Jag hade en underbar dröm om semlor i natt... Mitt sockerberoende är för mycket. Tror att jag ska gå och fixa en sådan idag. Självklart ska jag inte göra en utan köpa den. Kapitalism i mitt Stackars stackars mig!

Jag tror att jag börjar bli sjuk. Jag hatar att vara sjuk. Det enda jag gör då är att sova, viska med Mariah carey och tycka något enormt synd om mig själv. "And then a hero comes along, with the strength to cary on..."

Hihi, jag måste tillägga att det är jag som är hjälten Mariah sjunger om! Och inte bara det jag är också en martyr. Ingen förstår mitt enorma lidande så jag måste hålla det på insidan. Självömkan var det eller? ;)

Mariah Carey - Hero

Glad

Idag har jag haft en underbar dag. Inte bara för att det känns som att allt bara flyter på utan också för att jag fick åka min älskade buss. Och när jag kom hem var det helt tyst i huset vilket råkar vara min favorit sak. 

Något annat som gör mig glad är att se min syster lida med Matte D. Skadeglädje 


Jag saknar den hat matten. Den var nice! :)

High on life

Jag känner mig så hungrig på livet! Jag vill bara gå ut och ta en tugga liv. Kanske äta upp hela grejen! Jag vill veta allt. Jag vill ta kontakt med människor jag inte träffat på nästan 13 år. För jag vill ha svar. 

Jag älskar verkligen allt i mitt liv just nu, till och med skolan! Vad är det för fel på mig, är jag hög? Ja det kan man fråga sig och ja det är jag. Hög på livet!


Det här är visserligen en gammal bild men ungefär sådär känns allt just nu! :D

Jag vill också kyssa Robert Pattinson!

Idag när vi åt lunch fick min vän Malin pressa läpparna mot allas våran Robert. Obs, detta är alltså ett dåligt internt skämt men dom dåliga interna skämten som ingen förstår är ju faktiskt bäst!

Men trots att Robert och jag inte har slaskat tryne så blev jag otroligt glad när jag såg vad som hade hänt med Pressbyrån på Odenplan! Ännu ett plus är att varje vecka jag går till mina änglar så får jag mindre och mindre ont i magen och viljan att slå dem minskar även. Skåååris!


Jag är inte avundsjuk!

Banaaaan! :D

Matteprov

Idag hade jag ett matteprov. Jag skulle säga att det gick bra men vi vet alla att om man säger det får en en one way ticket to IG-town är there's no going back! Och även om det är fint där så här års så har jag annat jag måste göra. Någon annan gång!

Men nu ska jag ut till mina så änglar!

Mama I'm coming home

Jag förstår inte hur jag har kunnat vara så dum. Jag dissade Svenska Hollywood fruar hela förra säsongen. Först nu inser jag vilken jubelidiot jag har betett mig som! Det är ju helt underbart! Mitt liv har varit så tomt, var är min kudde för 4000 kronor? Men allt var ju inte en dans på rosor. Säger bara läppstift och jag som ibland klagat på mitt liv...


Det var tur att hon hittade ett nytt där, annars vet jag inte vad jag skulle göra med mig själv.

Bootylicious

Jag har seriösa problem med socker. Jag kan förneka det så mycket jag vill men sanningen är att jag börjar skrämma min själv och har inga planer på att ändra mig! Om jag ska gifta mig rikt kommer säkert killen/gubben vara ett basket case och sådana gillar tjejer med lite junk in the trunk, am I right or am I right?


Det är det där jag siktar på. Booty to the licous, to the bootylicous!

Bring me the fika and I will make the porch

Jag känner mig som en kvinna. Nu när jag har satt ihop min första IKEA-möbel själv. Jag känner mig färdig. Det finns inget kvar att lära. Jag är i princip en byggarbetare. Mina meriter är ju självklart inet bara att jag kan sätta ihop en relativt lätt möbel utan även att jag älskar att fika!

Kanske något jag ska satsa på? 


Han såg i och för sig inte så glad ut. Återigen en suddig framtid.

Jag hatar dig!

IKEA... *morr*

IKEA-pussel

Jag mami och Kalle har idag köpt en bokhylla från IKEA. Egentligen var det inte så svårt att sätta ihop den men trots det så är den fortfarande inte ihopsatt. Herregud, vad Ingvar Kamprad inte ville att det skulle vara lätt för oss snåla IKEA-handlare.

Men visst ser han mysig ut! Farbror mys! Mys farbror Ingvar!


Tack farbror Ingvar för alla billiga bokhyllor och köttbullar!

Save me from boredom

Idag måste jag göra något av följande saker:
 • Plugga
 • eller, gå till Stinsen med mor min
Jag hoppas på det sistnämnda för då slipper jag plugga. Men något säger mig att min mamma inte skulle gå ut någonstans med mig om hon visste vad hon räddade mig från, matematiken. Nej usch, jag får trösta mig med att jag har Sam Cooke.

Fin man han är min baby!

Fredrik, Fredrik, Fredrik...

Jag fick precis höra av en kompis att den här bloggen handlade för lite om honom och hans fåfänga så jag tänkte att det kan ju inte skada att skriva lite om honom.

Han är lite dum i huvudet. Han har nämligen blivit bjuden till våra kronprinsessas bröllop eftersom han är scout men det tänker han dissa! Och vaför? För en usel kurs han kan gå nästa år. Jag blir så upprörd. Vad händer med dagens kids? :(

Inte okej alltså!


Sluta se så jävla nöjd ut din apa!

There are only two men who truley understand women...

... and it's niether Ben or his friend Jerry. It's my peeps Marvin and Sam. I love you guys! You are freakin' AFROTASTIC!


Sam Cooke - Wonderful world


Marvin Gaye - Trouble man


Peace and love babys!

I like it, I like it and I love it!

Jag är extas! Jag har slutat undra för vad för slags människa jag är och har bara accepterat att jag är 100% ren extas! Och varför kan man ju då fråga sig? Jo, det går nämligen ett rykte på nätet att Zac Efron ska spela Peter Parker i kommande Spider-man film!

Det är visserligen knappt ett rykte och min källa på detta är Veckrevyn men bara för att det är ett löst rykte och jag kommer gå in i väggen när jag får reda på att det inte stämmer så tänker jag inte sluta hoppas!Nej utan jag tänker vara ren extas i några veckor till eller tills någon bursts my bubble! Zac Efron som Spidey...


Me freakin' like!

Inte är det varje dag jag...

Idag har jag inte varit så produktiv som jag hade hoppats. Men det hade jag räknat med så det är lugnt! Trots att jag knappt har gjort något så har jag ändå lyckats med vad jag antar är det viktigaste jag någonsin kommer ha gjort i mitt liv. Jag köpte Vecko Revyn. Det kanske inte låter som någon vidare bedrift men min favoritbloggare är med i det här numret!

I love it, I love it and I like it!


Bilden har jag tagit från Daniels blogg.

Dagens mysterium

Just nu sitter jag och lyssnar på den kanske bästa låten som någonsin gjorts i min pyjamas. Jag borde sitta på pendeltåget in mot stan, bänka mig på stadsbiblioteket och plugga. Tror jag kommer åka snart också. Anledning: Det luktar bebis i mitt rum. Vet inte hur, vet inte varför men shit va det luktar spädbarn här.World wide problems

Nu sitter jag här med en gåta som får alla andra världens problem att verka något otroligt oviktiga! Jag är nämligen både hungrig och apmätt samtidigt. Vad är jag egentligen? Ingen vet! Jag har sagt det förr och säger det igen, det är inte lätt att bo i Sverige!

Tror att jag ska ta ett äpple... eller vill jag? Aaargh! Beslut ät det värsta som finns.


Men visst ser det gott ut? Mums :D

Snygga skidlärare

Något jag kom på nu när jag hungersvammlar är detta:

Skidlärare borde alla vara snygga!

När jag var och åkte skidor tittade jag alltid lite extra när det svischade förbi en skidlärare och majoriteten såg
antingen bra ut eller så har jag låga standards när det gäller killar. Men de som var fula, vad hände där? Det minsta jag skulle begära om jag la ut pengar på en skidlärare är att jag har någon att obejktifiera men avklädande blickar men nej det ville de inte ge mig. Lite själviskt av dem, don't you think?


Vad ska jag säga... inte okej helt enkelt!

Stockholm i mitt hjärta

Idag fick jag på en lång tid gå upp när jag ville så jag skulle kunna känna mig utsövd. Detta ledde till att jag gick upp klockan kvart över nio. Jag har sagt det förr och säger det igen, det är något fel på mig!

Idag är det mycket som händer jag ska ut med mina systrar och shoppa lite använda kläder. Off to Beyond Retro! Något jag verkligen har saknat när jag har varit bortrest från Stockholm är den allmänna respektlöshet och disharmoni som råder på pendeltåget men nu äntligen.


Visst kan man känna värmen och kärleken!

Inget konstigt allt!


Vi drog till fjällen

Här har vi min tid i Branäs i bilder. Eller inte allt. Vi lärde oss några användbara fraser på danska: for helvede, for satan, skiderøv och my personal favorite for fan! Det enda jag kan ha missar är det bästa ordet ever, orpon!!!

I den här duschen trängdes vi 14 personer, en dusch på 2 minuter var en dödssynd!
På morgonen var det högtryck på denna lilla vackra toalett.
Det är så otroligt vackert uppe i Värmland! Eller nere, eller till väst eller var det nu ligger.
Haha, asså undra vad som hände för att den här skylten skulle sättas upp?
Kanske detta? En vuxen kvinna som ramlar i liften, pinsamt! ;)
Trots att det var nice där så har jag saknat att gå omkring i mina tjugoåriga kalsonger och klia mig i rumpan! Eller hur var det nu igen? ;)

Hemma!

Nu är jag åter hemma till civilisationen bor från liftköer, snö i strumporna och sjukt overprized mat. Under tiden för våt skidåkningar har jag lyckats med följande:
 • Fått fem blåsor på min vad
 • Drivit något enormt med våra älskade grannar i söder, Danmark.
 • Krossat min kära släkt i en omgång charader
 • Käkat köttfärssås och spagetti fyra gånger
 • Efter att med stor möda och smärta dragit bort ett plåster insett att det är dags att skörda skogarna!
Åkt skidor har jag ju också gjort och ramlat men det kändes inte riktigt som att det var lika viktigt som ovanstående! Fast det viktigaste som skett måste ha varit när vi kom hem och det visade sig att våran lilla kisse hade bajsat i min systers säng. Hon blev arg och jag tyckte synd om henne... men det är ju så roligt!

Visst ser han lite nödig ut min lilla katt?Förlåt folket!

Förlåt för sämst uppdatering på senare tiden. Jag skyller på min kusin Johnny, allt är hans fel! Hans och apelsiner, dom ska alltid förstöra för mig! *snyft* Men när jag kommer hem ska jag uppdatera sönder och langa lite bilder. Nu ska jag fortsätta lyssna på min lilla lilla syster som sjunger fint till Katy Perry.

RSS 2.0