En dag kvar!

Idag skulle Heidi kommit hit så jag bakade kakor. Hon kom inte men det var lugnt eftersom kakorna blev sjukt nasty! Så istället har jag köpt presenter till lite lärare och legat och solat. För om det är något som jag ser fram emot just så är det att bli brun! Sen är det definitivt ett plus att jag tar STUDENTEN IMORGON!!!


No hassle nu dock!

Jag dör!


Love you the most!

Min mamma kom precis in i mitt rum, sa att jag luktade svett, frågade om jag inte hade råd att köpa en deo och gav mig en ... Well, thank you mom. Nu ska jag dofta rosor!



Om två dagar är jag arbetslös!

Idag var jag ute i en sådan löjligt god tid att jag som tidspessimst till och med kände mig töntg. Note to self, måste lära mig att komma försent oftare! Efter jag kommit i löjligt god tid fixade vi lakanen som ska vara på vårt flak och jag satte flikar på Johans ansikte.

Sen fikade jag med mina guurls och köpte nipple covers. Ska man ha en hippieklänning på studenten måste man gå all in! :p


Palla stressa!

Om tio minuter ska jag gå och köpa ut min dator i skolan och måla lite lakan. Just nu sitter jag i en ansiktsmask och pyjamas. Tidspessimist kanske men att planera tid är jag inte bra på!

I wanna do bad things to you!

Efter en sjukt mysig middag med min fina familj ska jag nu sätta mig och titta på True Blood. Gamla avsnitt. Gamla avsnitt jag sett flera gånger. Some things never gets old. Sitter brevid min syster samtidigt och tittar på vampyrer samtidigt som hon tittar på Dirty sexy money. Sociala familjen!



Hon bet mig!

Igår var awesome! Precis som min klass är! Vi är verkligen bäst. :)

Min mamma ringde mig på tåget hem och sa att vi skulle äta ute idag. Jag tänkte inte så mycket på det men när jag kom hem frågade jag vad anledningen till att vi skulle äta ute var. Tydligen är det morsdag idag. Hehe härlig dotter jag är! ;)

My och Tove



Jessica och jag


Alex och Max

Ego-Jessica


Carro och Petra

Jessica, jag och Alex
Johan och My

Tidspessimist

Snart (om en timme) ska jag dra. Eftersom jag är världens tidspessimist börjar jag känna mig lite stressad. Jag har ju med mig allt som jag behöver men man vet aldrig! Vad behöver man egentligen ha med sig? Egetligen spelar det inte så stor roll . Jag ska liksom vara borta i en dag. Man klarar sig!

Jag tar btw studenten på onsdag. Om fyra dagar. Shiiit va galet! :D

Graduation goggles - on!

Idag varken ska jag eller borde göra något vettigt. Jag ska chilla galet, köpa chipis och sen åka ut till Värmdö och ha en sista grej med min klass. Min klass är helt fabulös, shit pommes frittes vad jag kommer sakna alla.



Jag vill börja med att säga att Miljana, I know!



Det andra jag vill säga är att det är stor skillnad på irländarna jag tittat på på youtube! Both fabulous! :D

Jedward - Lipstick

Ed Byrne! :)

Jag är en konstnär

Efter jag hade haft min sista fysiklektion lämnade jag det här fina meddelandet till mina kare fysiklärare. Trots att fysik b har varit ett pain in the ass kommer jag sakna honom sjukt mycket. Världens bästa lärare om inte det vore nog så är han sjukt rolig.

Knappt så att man hann med någon fysik. Skämten flödade om inte från Per så från fysikboken. För minst 50% av allt man läser i fysik b måste ju vara ett skämt!


I'm on my way

Idag har jag legat ute i solen och blivit fett brun. Jag låg ute med mina babys Sam, Marvin och the Temptations. Sen gick jag ut på en promenad med min syster. När vi kom hem lagade jag mat till la famiglia, which makes me the best daughter ever! No denying the truth!

Ska ut och träffa två kompisar om nån timme. Eftersom jag inte har min stenåldersmobil kan jag tvinga med stackarna på bild och säga åt dem att se glada ut. Like a true friend.

The Temptations - Get ready

Crazy ass shit!

Idag är jag hemma. Ska gå ut och lägga mig i solen och jobba på brännan. Jag vill ju inte vara blek på studenten som nu är om mindre än en vecka! Helt galet. Jag har liksom läst 2500 poäng. 2500 timmar skolarbete, minst och snart är det slut. Helt sjukt. Snart är jag arbetslös.

Nämde jag att det är helt galet?



The posers taking a walk

Var ute med min kära syster i sommarsolen på promenad. Vilket typ är äckligt mysigt. Eftersom jag är sämst på att dokumentera mitt liv med bilder utan bara langar google bilder på diverse saker tog jag fram kameran och tvingade min syster med på litefjortisbilder!

The things I do for you guys! ;)


Jag och min skitsnygga syster! På tal om saker som är snygga...


... min mobil! KÄRLEK!

Regn är ju helt fabulöst

När jags att i skolan fick jag ett sms om att min mobil hade kommiy tillbaka. Så jag gick av en station tidigare på pendeln, gick till The Phone House bara för att få reda på att jag inte kunde få min mobil eftersom att jag inte hade min låneladdare med mig! :( Så jag gick hem, vilket tog mig cirka 40 minuter.

Nu när jag kom hem började det regna. Vilket gjorde mig lite sugen på att slänga mig på cykeln och åka till PH och få tillbaka min underbara mobil.



Wake up in the morning feeling like P. Diddy

Jag är så sjukt taggad på livet just nu! Så sjukt taggad på allt faktiskt, vilket inte är helt fel må jag säga! Kan vara att jag känner så för att jag lyssnar på världens vackraste musik just nu. Min Sam Cooke! 

Det enda problmet jag kan se i mitt liv just nu är vilket läppstift jag ska ha på mig idag! Decisions are the worst!:(

Åh, vad grymma ni är!

Har precis kommit hem efter att ha sett min kompis band uppträda. Eftersom jag glömde kamera och min mobil suger röv har jag inga bilder men dom var så jävla grymma! Tror jag kommer ha träningsvärk imorgon i kinderrna för att jag log så mycket. :D

Den här bilden har jag tagit från facebook.



Känner mig som en nåldyna

Idag var en sjukt mysig dag. Jag pratade med min fysiklärare, som jag kommer sakna sjukt mycket till hösten,( :( ) och så hade jag en världelös religionslektion. Jag gjorde verkligen ingenting på den lektionen. Sen åkte jag och träffade Heidi och fixade min andra anchor och det besöket innehöll mer religion än min lektion. Många löften till Gud när man har låg smärttröskel och ska sticka hål på kroppen! :P

Nu ska jag plugga vad det nu är jag måste göra för i kväll ska jag se min kompis band spela.



Måndag

Swarlos skrämd nyss livet ur mig. Jag satt och tittade på Jersy Shore och plötsligt hör jag hur det knackar på fönstret. Då var det han som ville informera om att två igelkottar were having a good time ute vid trappen. Självklart går jag dit för att kolla bara för att se att det är tre.

Fett skön avslutning på den här dagen. Träffade mysiga Heidi idag och åt lunch vid någon bro på söder.



Intresseklubben antecknar

Inatt sov jag sjukt bra! Bättre än jag sovit på två hela nätter. Jag har nämligen inte vågat sova på min anchor för vem vet vad som skulle kunna hända?:( Inte jag i alla fall så jag offrade mig och sov på rygg i en natt. Dock kommer jag behöva göra det igen när jag gör en till nu i veckan. Den ser så ensam ut på min mage.

Om en timme ska jag in till skolan och hålla ett föredrag om efterkrigstiden... Ja, that ought to be fun!



Under pressure

Har kommit hem efter att ha varit hemma hos mina kusiner. Mina kusiner som dissar min lånemobil och inte vet vilka Jedward är... Not okay man! Just not! Annars har jag som vanligt spenderat allt för mycket tid inne på youtube och tittat på mitt favorit ADHD-tvillingpar.

Det och så har jag skrivit om Hoa Hoa och Elf Ukman i en religionsuppgift. School is so much fun, like ridiculously fun. Fun like Friday!


Han ser ju så söt ut!

Att vara gnällig är del av min charm

Jag var tvungen att lämna in min baby. Den gick inte att ladda och nu är jag fast med en skitlånemobil! Varje gång jag ser den får jag lust att börja gråta. Ungefär som när jag tittat på Fantomen på Operan. Den är så sorglig!



Aliens from planet Jedward

Igår när jag såg den här videon och dog av skratt kom Swarlos in i mitt rum och frågade hur jag mådde. Han hade trott att jag satt och grät men ack så fel han hade! Jag satt och fnittrade som Tommy i Pippi Långstrump. Hur man inte kan älska det här är beyond me!

Crazy ass shit!


You just got anchored!

Jag höll mig inte så jättelänge med min "låt den vara"-policy men nu är det bekräftat att den är apcool! Nästan lika cool som mitt plåster.

:D:D:D




Jag är så cool att jag dör!

Min mamma var väldigt lugn med min anchor. Det var faktiskt min syster(?) som hade svårast med mig och en mage med en liten fin sten på sig. Dock satte jag över för lite penagar så jag ska tillbaka och sätta i en till nästa vecka. Vet inte om det var min extremt låga smärttröskel eller om det faktsikt skulle göra lika ont på andra men det gjorde sjukt ont. Killen sa att det skulle göra löjligt lite ont... Ja, eller hur var det nu?

Smärta eller inte så var det värt det. Cool at last! :D

Är sjukt sugen på att rengöra och langa en bild nu men den får vänta tills ikväll! :)

Det är ju så coolt!

Funderar på att piecra mig idag. Vet inte rikitgt om jag vågar. Smärta är ungefär det läskigaste som finns! Men jag tror jag gör det. Vill man vara fin får man lida pin. Plus så börjar jag känna mig lite som en tönt. Alla av mina vänner är piercade utom jag. Septum, medusa, rook och en massa andra i örat jag inte vet vad dom heter!

Lär bli intressant att se om min mami förskjuter mig! Man vet aldrig!



Inte bra att äta kakor till lunch? Come again!

Jag mår typ illa, allt snurrar. Tror jag börjar bli sjuk. Jag bli alltid sjuk till helgerna. Anus på det!

Preaching to the choir!

Jag vaknade klockan sex imorse och kunde inte somna om. Jag kan alltid somna om. Trots mitt enorma fönster med sitt enorma ljusinsläpp coh en nioåring som skriker om dataspel men inte idag. Sjukt drygt. Visst att jag inte tycker om att vara stressad med jag kan leva med det. Anledningen till det är för att jag alltid sover som en gris. No more though, huh?

Sad beyond recognition! :(

The Perishers - Having trouble sleeping

Pengar rullar in som de ska

Så där på vägen hem gick jag in och köpte en trisslott. Vann 50 spänn. Om jag nu bara hade så mcyket tur på mitt prov skulle det vara perfa! Nu ska jag fortsätta slöskriva på min religionsuppsats och chilla framför storbloggarna.

Jag är förrsten nog världens snällaste människa. Jag lånade ut min miniräknare till en kille i min parallellklass. Guds bästa barn? En ängel? Så kan det mycket väl vara med tanke på hur genom god jag är! :D


If all I had to do is dance for my life, it would be much easier

Jag hade den värsta mardrömmen inatt. Eller egentligen så hade jag två. What up med det liksom? Jag gillade mina drömmar förut. Dom var fabulösa och helt underbara. Såg precis att det regnar ute. Whoever is out there, thank you! Regn är ju verkligen det underbaraste som finns! :D

Nu ska jag in och skriva prov. Wish me freakin luck people!

Relating in more than one way

Det blev ingen kakdeg! :( Jag var för lat för att fixa det. Istället låg jag och tittade på Glee i sängen, vilket borde vara brottsligt. Det är löjligt fint väder och jag sitter inne? Inte okej. Tror jag går ut lite och försöker bli lite brun.

Jag har börjat drömma önskedrömmar. I natt så drömde jag att någon sa att jag hade blivit brun och innan dess att en lärare sa att mina resonemang var fett smarta. Han är liksom en lärare som alltid ser bekymrad ut men inte när han sa att jag var smart. Now that is why I love to dream!

Professional dreamer - Looptroop

Ursäkta min franska!

Idag har jag fortsatt med att vara produktiv med mitt plugg och så var jag ute och sprang med min kära syster. Funderar på att gå och göra lite kakdeg, lägga mig i min säng och titta på någon dålig film... Jag har ju tränat och det jag vill ju inte förlora min rumpa! :O


Rubriken har btw verkligen inget med inlägget att göra! :D

Love comes in the strangest shapes and sizes!

Jag är upp över öronen förälskad i Word 2011! 



Scary shit!

Idag på provet var jag sjukt nervös. Så nervös att när min lärare gick omkring om tittade i folks formelsammlingar för att kolla att vi inte hade fuskat slutade jag andas i några sekunder. Jag hade själv inte skrivit in något i min formelsammling men det kändes som att någon annan hade gjort det. Som när man åker till USA och de frågar om man har lämnat sitt bagage utan uppsikt.

Jag hade lämnat den utan uppsikt. Vem vet vad som skulle kunna hänt med den? Det var lugnt dock och nu har jag bett till alla gudar som finns om att jag klarade provet. One ought to be listen!



Not cool dude, not cool at all!

Sitter hemma och pluggar. Ska in och göra ett prov i skolan senare idag. Om jag blev en stor fysiker när jag blir vuxen skulle jag uppfinna en tidsmaskin, á la Einstein, åka tillbaka i tiden och hindra alla fysiker från att upptäcka det dom gjorde. Physics has only brought misery! And misery is so 2010!


Why the long face Mr Einstein? Realized that your discoveries are mindfucking future innocent generations?

Fysik är nice!

Idag har jag varit produktiv. På riktigt! När jag kom hem satte jag mig och råpluggade fysik sen gick jag ut och sprang. Stört skönt. Förut förstod jag inte människor som tycker om att jogga but I have seen the light people! The light is awesome! :D

Nu sitter jag ännu en gång på youtube och tittar på de underbara klippen som finns där. On top of that så är det fint väder nu. Mysigt! :D


Exciting shit!

Heartbreak och bilder

Igår var jag på systra mis skiva. Jag skulle vara Marge I Simpsons. Tydligen var det inget man såg! :( Jag som hade lagt ner min själ och hjärta i min utklädnad. Så om mina kusiner läser det här vill jag bara säga det här:

"Sticks and stones breaks my bones but it's the words that make me cry!"

Något jag lärde mig dock var att det spelar ingen roll om det verkar vara en lång kö till garderoben. Det är värt att stå de extra två minuterna för att slippa ha med sin kavaj överallt! Annars var det en apnice skiva! Mindre nice att gå upp i morse dock! :P


Gustav, Anna, Maria, Cicci och Lolo.


Lolo blir bondefierad!


Jag, Anna och Maria på tåget in till staden.


David, Jacoc, Emmeline, Gustav, Julia, Marie och Anna.


Anna, Cicci, Lolo och Maria på Collages uteplats.


Haha den här bjuder jag på! :p


Ville, Rasmus, Victor, Micke och Matilda. Tror även att jag är någonstans i bakgrunden.

Gustav och Emelie

Sorry Donald!

Jag vet att hela min blogg i princip är youtube-klipp. Youtube-klipp och klipp från Collegehumor.com men vad kan jag säga? Jag hänger alldeles för mycket där för mitt eget bästa. Det finns så sjukt mycket bra skit där också. Typ som när the most powerful man in the world makes fun of the most ridiculous hair, I mean man, in the world! :D


I've got my lipstick on

Hela morgonen har varit som i en dimma. Det enda jag kommer ihåg är att Eric ägde ESC igår och så har jag haft Lipstick på hjärnan hela dagen. Dt gör lite att jag förlorar hoppet på min musiksmak. Jag gick från att ha en bra och orginell musiksmak till att lyssna på skitdålig, mainstream och kommersiell musik. But I love it!

Det är ju liksom en sång om mig. Lippstcik to the people! Typ en manlig, blond, gymnastisk och ADHD verision av mig och Julia! :D



You still my baby!


Min babylicous!

TAGGA!!! Eric min baby!

You. Got. This. In. The. Bag.

Eric Saade - Popular

Please don't take my sunshine away

Efter mitt misslyckadeförsök att plugga på ett bibliotek åkte jag hem för att plugga. Nu har jag suttit här med skolarbete och te. Typ obscena mängder te. Ungefär två och en halvliter. Nu mår jag bara lite illa. Så nu tänker jag gå ut i solen för att bli av med det.

Jag är väl inte den enda som vet att sol hjälper mot illamående. Sol hjälper i princip för allt! Feber, stress, finnar, illamående och tristess. True story!

Jimmie Wakley and Sunshine Girls - You Are My Sunshine

Löjliga saker som jag mig irriterad

Tydligen tycker vissa att det är okej att sitta och prata i ett bibliotek. Prata högt och sjukt onödiga saker. "Vi går och köper en red bull" , "Kan vi inte gå till Mc Donalds?", "Jag blir så jävla arg på min mamma!". Jag vill inte låta som en gnällig bitch men seriöst? Det är sjukt respektlöst. Dagens ungdom.

"Barn ska synas men inte höras"? Staring to sound pretty good right about now...

Sommarregn

Det regnar ute. Det mest fantastiska som finns. Åh, vad jag älskar Sverige. Ett bättre land med mer fascinerande väder får man leta efter! :) Nu ska jag ut och gå! Jag älskar regn.



Produktiva bruden

Idag var jag ute på stan med systra mi och Lollo. Då köpte jag en gammal väska, ett halsband, en kjol och en studentklänning. Allt var second hand vilket får mig att känna mig lite bättre. Visst att jag är en del av konsumtionssamhället men det är i alla fall gamla kläder!

Funderar lite på vilken av de två studentklänningarna jag ska ha på studenten. Amish eller hippie? Det är ju frågan... Här är i alla fall mönstret på min nya kjol. Fett cool! :D 





Viktiga människor

det finns en sanning som jag inte gärna delar
kanske för att den i mitt liv en allt för stor roll spelar
jag har svårt att släppa in och svårt för att höra
ensam är stark, det är skrämmande att låta andra beröra
trots det har jag människor som oumbärliga
utan er vore mitt liv inget liv att leva
ni är helt fantastiska det säger jag inte tillräckligt
jag älskar er alla att ni vet det är viktigt!












Angelic people is everywhere

Det kom fett med folk till min filosofilektion. Inte för att jag själv gjorde så mycket på den lektionen. Satt mest och tänkte på vilken underbar människa jag är som gav blod. Så osjälvisk och genomgod! ;)

Sen när jag kom hem försökte jag springa men det gick typ inte. Då kom jag på att man skulle ta det lugnt första dygnet efter man gett blod. Guldfiskminne! :)


Gammal bild på mig och Becka. En bild som jag tycker verkligen visar hur fabulös och änglalik jag är! :D

Goody two-shoes

Idag har jag gett blod och nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Känner mig som en good girl. Dock sitter jag ensam i ett klassrum och väntar på att min lektion ska börja. Känns som att det kommer bli en ensam lektion! :( Börjar tvivla på att min lärare kommer att komma!



Y'all think of this when you play on your iphones!

Haha jag dör! Fabulöst!


Svärd och ballonger

Såg precis den nya Glee-avsnittet. Helt klart bättre än att var ute i solen och "njuta av det fina vädret". Sånt är för losers. Efter det hjälpte jag min syster med hennes svenska hyllningstal till Walt Disney *torkar bort en stolt tår i ögat* och sitter jag nu och tittar på Lord of the rings - The two towers coolest movie ever!

I love it, I love it and I like it!



Soul i solen baby!

Skönaste dagen på länge asså! Först skrev jag ett fysikprov som kändes helt okej. När jag kom hem gick jag ut och sprang lite nu ligger och äter cashewnötter i solen. Johan sa idag att jag var för lite i solen!? Jag lever  i och för solen. Det finns liksom bara en anledning till att jag orkar vara positiv i vinetrn och det ör att jag bunkrar upp med sol på sommaren! :D

Det här ligger jag och lyssnar på nu. Awesomeness!

Lonley Island - Sam Cooke

Moma's gon' luv me now!

På religionen insåg jag att min mobil var borta. Lite jobbigt måste jag erkänna men det kändes som att den skulle komma fram så det var lugnt! Efter skolan åkte jag med Petra och fikade. Ytterst mysigt var det och då insåg jag att det faktum att min mobil var borta faktsikt var ganska illa. Och det faktum att mina skor var i ett sånt skick att de skulle se slitna ut på Munspelsmannen. Så jag bestäma mig för att köpa nya skor.

När jag kom hem satte jag min i solen när det blev tråkigt gick jag ut och sprang. När jag kom tillbaka hittade jag min mobil under mitt täcke, slängde mina skor, tog en välbehövd dusch och gick och la mig i solen igen. Nu ska jag plugga fysik! 


Fun, fun, fun, fun!

Idag fick jag reda på att min familj ska åka till Frankrike i sommar. Jag vet inte vart men det betyder att det är en till stad som jag måste lära mig var den ligger där nere. Räckte det inte med Nice liksom? Egentligen borde jag lärt mig var Paris ligger när vi var där men jag var så liten då! Och med tanke på att jag är till hälften Amerikan vore det kanske rent ut sagt oförskämmt om jag lärde mig var huvudstaden i Frankrike låg!?

Annars så har jag haft en samhällsredovisning idag och tittat på collegehumor.com. God bless America humor! :D



It's a crotchless burka!


Why are you so jealous?

Den här videon är så oändligt fin! :)

If I were a boy - Beyonce

My name is Jessica and I'm a pretentious douche

Just nu sitter jag och läser om segregation i skolor och tycker att de flesta undersökningar är platta och ointelligenta, vilket kanske är lite ironiskt med tanke på att jag inte var säker på hur man stavade det ordet. Eller så är det så att jag inte riktigt tror på någon sorts statistik. 70 % hit och 43% dit det handlar ju om människor och inte om siffror!

Nej, men jag får anpassa mig till vad som är vedertaget och sluta bete mig som en pretantiöst arshole. Det lär bli svårt, in runs deep within me to behave just like one. Lolos skiva igår var förresten skitmysig! Musiken var dock ganska dålig den första timmen. I'm all for crappy music but why overdrive?


Anna, Cicci, Lolo och Julia.


Bilhjälmar och oöverkomlig hunger

Idag på stan med Heidi åt jag lite lunch som bestod av en kaffe och en brownie. Det var sjukt nice och mysigt att sitta i en park med det men det har resulterat i att jag nu är hungrig som en liten röv och det är långt till maten! :( Hur ska jag överleva? If worst comes to worst får jag väl bara genomföra kamikaze för att avsluta lidandet.

Haha Julia letade lite efter en hatt till hennes utklädnad idag. Då visade Swarlos sin hattsammlning. Bestående av en bilhjälm. Haha skönaste hatten ever!

Lånad bild men så här fin var den!

Klädbyte!

Åh jag har bytt kläder kanske tio gånger nu! Jag hatar kläder. Idag ska jag ut och träffa Heidi på en seriemässa. Sen ska jag på skiva. "Gå som en sång"... Får se hur jag gör. Jag lyssnar ju på fett random musik. Ingen kommer fatta något! :p

Nej, nu måste jag springa. Smell y'all later!

P.s. Jag bytte kläder fyra gånger under tiden jag skrev det här inlägget... D.s.

Epifani x2

Idag kom jag på två saker. Det första var att det är lite synd om mina skor som i princip är sönder. Eller sönder och sönder. Det är kanske 10% hål och resten är intakt. Är de sönder då? Nja, jag tror mer på de gamla principerna om att verklgen använda något tills det är inte går att använda. Dagens ungdom...

Det andra är att det är rätt så synd om min lillasyster. Det kan inte vara lätt att ha mig som storasyster. För det första är jag sjukt omogen. Det finns nog inte många nioåringar som måste leva med en storasyster som beter sig som en sockerhög, bokstavskombinerad, femårig liten pojke.



Sjukt grym video!

Sol, Lady Gaga, rätt läppstift och fredag. Det är ju i princip omöjligt för den här dagen att bli dålig. Kommer ni ihåg när det var provocerande när hon dansade i underkläder? Nu skulle jag bli chockad om hon hade kläder på sig under en hel video. :p

Lady Gaga - Judas

Socker, mjölk och ljus

Mina kakor blev helt fabulösa. Om man ska tro min syster i alla fall som in addition to that also claimed that I am the best sister in the world. Och henne kan man lita på! Hon har varit scout och en del av scoutlöftet är: "En scout är ärlig och pålitlig.". Vilket man säger med ena handen på hjärtat och den andra i pannan.

Om man inte kan lita på ord som yttrats under sådana förutsättningar vad kan man då lita på? :)

Sojamjölk och kakor! :D


Först stum av beundran och vördnad!

Och det här är anledningen till att jag typ aldrig har bilder i bloggen. Jag är sämst på att ta foton!

I am a bottle full of kindness

Nu har jag varit ute på en promenix med min kära syster. Hon påpekade att jag inte hade bakat åt henne på aslänge så vi svängde in på Ica och köpte lite mörk choklad. Nu ska jag baka choclate chip cookies åt henne. World's best sister, I know! :D

The ultimate chocolate chip cookie

Good bloody morning!

Imorse vaknade jag av vår stora klocka som står i rummet under mitt ringde. Den ringer på varje timme och den ringer så många gånger som klockan blir. Jag tänkte gå upp klockan sju så jag fick en smärre panikattack när jag hörde klockan slå nio gånger. Jag gjorde mig iordning (LÄS: slänge på mig kläder och borstade tänderna) och kastade mig till tåget.

To make a long story short så fick jag fel instruktioner av Sls kunstjänst och virrade omkring i centralen och Hamngatan i en timme. Sen kom jag fram efter ett mycket känslosamt samtal till min mamma, hehe. Efter jag hade genomfört labben åkte jag hem och lagade en sjukt nasty pasta. Nu sitter jag och tittar på Supersize vs superskinny. Samtidgt som jag återhämtar mig från den sämsta morgonen någonsin!


Crazy!

Obeskrivlig smärta!

Jag känner mig lite gnällig. Mest så är jag det för att jag har ont i magen och mår illa. Nice... verkligen! Det är tur att det kommer ut ett nytt Glee-avsnitt idag som jag kan kolla på annars hade jag säkert börjat gråta. Jag har väldigt lätt att ta till tårar när det gäller sjukt löjliga saker! Typ som när jag grät när jag tittatde på Prinsessan och grodan. Fett sorglig film! :( 

Men jag ska inte se Glee idag. Det ska jag göra imorgon för idag ska jag plugga fysik. Fysik som är så kul! :D



I can go bigger!

Jag har precis hällt i mig en kopp choklad som måste varit minst 1000 kalorier. Det var en härlig blandning av kakao, soyamjölk, grädde, honung och choklad! :D Jag har ju bestämt mig för att jag ska bli tjock i alla fall. Asså riktigt tjock! Inte "det här kan man gå ner med träning och en hälsosam kost"-tjock utan på rikitgt, America style!

Tänkte gå med i BBW, löka och bli matag! :D Nice!!!


Preach!

a message to my beloved readers

Nu sitter jag i skolan brevid jobbiga Sofie... Hon är så himla jobbig :(
Iaf ville bara säga... FUCK YOU ALL!!!!

Update: Jag har blivit blogg-rapad :(

Dagens snuskigaste!

Idag hade jag religionsexamination om islam. Jag var lite osäker. Jag är ju i princip dement och det är en massa nya ord på ett språk jag inte kan... Mitt minne svek mig som vanligt men jag log och såg söt ut och i slutändan är det väl ändå det som räknas?

Sen gick jag och Petra och fikade. När jag satt på tåget hem var det en tjej som åt salad. Vilket ör helt okej. Men hon smaskade hela resan och löjligt högt. Det är så sjukt nasty!!! Jag satt seriöst och bad till gud att ge mig styrka att inte läxa upp henne! Vem sitter och smakar på tåget? Jo, en nasty ass person, that's who!



Nu är det svensk vår!

Hahahah vädret!

Platon, åh Platon!

Kom och tänka på en sak så här på kvällskvisten. Nämligen detta:

Enligt Platon finns det en idévärld. I den världen finns alla ting som finns i världen, fast bättre. Vilket betyder att det finns kan finnas en stol i vår värld men i hans idévärld finns den ultimat stolen. I vår värld finns det bara ett eko av den perfekta stolen.

Världen vi lever i idag upplever vi genom våra sinne. Vårs sinnen är begränsade. Människan har inte perfekt syn vilket innebär att ingen kommer kunna uppleva ett objekt som det är i verkligheten utan kommer använda sina otillräckliga sinnen som referenspunkt. Det finns även andra djur med syn och hörsel som är överlägsen vår. Vi upplever inte världen likadant eller med samma förutsättningar. Bilden av världen är alltså subjektiv, inte likadan för någon eller några.

Inte olikt Platons idévärld är den världen vi lever i ett eko av vad som är riktigt. Den objektiva världen, den fysikska, är alltså något som vi inte kan föreställa oss. Något som är bortom våra sinnen och sunda förnuft. Vilket kan innebära att vi faktiskt lever i idévärlden fast är oförmögna att uppleva den.

Finns säkert sätt att såga sönder den här teorin på men jag kommer inte på ett enda just nu! Förmodligen för att jag är

1. så himla smart!!!

X. fett trött.

2. envis och värgrar inse att det finns en möjlighet att det bara är dravell

Tror jag väljer nummer :1! :D

Downside to being chocolatey in Vanilla City

Det som är sorgligast med att ha en blogg är när man får det på svart och vitt hur mycket skit man gör och hur lite vettigt. Idag till exempel var det vettigaste jag gjorde att adressera och frankera mina inbjudningar till min studentmottagning. Eller jag ska göra det... Snart...

Annars så hade jag en liten fläta idag som took me back to day care. Jag hade alltid såna här flätor när jag var yngre. Dock var mitt hår för kort vilket ledde till att det stack ut runt mitt ansikte som en gloria. Lawd knows I know not how to care for my hair. Ibland önksar jag att Oprah var min mamma. Hon kunde förklara hur jag ska ta hand om mitt hår!


I miss you already!

Nu sitter jag här i skolan och njuter. Varför skulle man kunna fråga sig men det känns ju sjukt onödigt eftersom jag är i skolan. Kan man inte njuta när man är här liksom??? Igår var jag bitter och att fråga sig varför är lika onödigt på den frågan. Mest för att jag är en sjukt bitter människa. Det är del av min charm! :D

Men snart slutar jag. Funderar på vad jag ska göra. Lida i väntan på nästa skoldag? Ja, det är väl det enda man kan göra! :(

Care face!

Idag är det en månad tills jag tar studenten. En månad tills jag blir arbetslös. Oh my lord! Vad gör man då liksom? Jag tror att jag kommer precis som idag sitta och chilla med ansiktsmasker. Fett värt. Idag har jag haft på mig alla mina sex ansiktsmasker och tre skrubs. Finns det något jag inte kan göra så är det saker med måtta!

Igår var Heidi och Julias kompis Therese här och firade valborg. Vilket var sjukt mysigt! På dagen var jag åå stan med Anna som spottade mig i ögat! Vet inte varför men det händer ofta. Varför liksom?


RSS 2.0