Mannen är ju stilig!

En snabb re-cap av igår: Jag brände inte ner stället och skämde inte ut mig totalt. Vilket självklart räknas som framgång. När jag kom hem åt jag choklad tills jag mådde illa och tänkte på Tywin Lannister.

Idag har jag hälsat på min underbara vän Nadja och imorgon tar min bästa vän studenten. Det enda jag kan klaga över just nu är att min choklad är slut! :(



May only make sense if you're a nerd!

Sitter på bussen mot första dagen på mitt nya jobb och vem ser bussföraren ut som om inte Tywin Lannister! Ett gott tecken, no doubt!

Grät som ett barn!

Idag har jag känt mig ovanligt gnällig så jag tänkte vänta med att blogga tills jag inte var lika mycket av en bitterfitta. Det hände dock inte. Förmodligen för att jag såg det sista Glee-avsnittet i morse och satt och grät. Herre min Gud vad jobbigt det var! Sorgligt, my friends! Sorgligt!


Most humble!

Jag älskar presenter. Det är sjukt roligt att ge bort saker och snart ska jag få göra det för snart tar min äldsta och bästa vän studenten. Nu på fredag för att vara exekt. Galet hur snabbt tiden går. I år har vi känt varandra i 14 år. Det som är mest galet är väl ändå att bruden inte har tröttnat på mig!

Thank God for that! :p



Alladin goes musical, love it!

Go vänner! Idag ska jag ut och träffa min kära vän Anna. Säkerligen med Turkiets bidrag på hjärnan. Jag älskar, så som varje svensk bör, Loreens låt men Turkiet var lätt den bästa låten!

Love Me Back - Can Bonomo

My joy is escalated

Igår var magisk på så många sätt. Först träffade jag min underbara vän Heidi och vi vandrade genom Stockholm i solen och åt glass. Sen skrek jag och min syster som riktiga mentalpatienter varje gång Loreen fick poäng i Eurovision song contest.

Idag har inte varit mindre magisk för det. Vi åt ute idag för att fira att det är morsdag och min bästaste lillasyster var lite tveksam på om hon skulle ta Wallenbergare eftersom hon inte avr säker på om det var pulvermos i. Asså fine att Edsbacka Wärdshus inte är tvåstjärnigt men flickebarnet blev bevarad från halvfabrikat i alla fall! :p


Gullunge!

Vore sjukt kul!

Igår kom mina urgulliga grannar över tittade på film. De är två respetive 4 år gamla. Runt tiotiden började jag bli lite trött, i sann pensinärsanda, men de små liven hoppade omkring och visade inga tecken på sömninghet. Vid tolv somnadse den ena och en kvart senare den andra.

De är verkligen hur söta som helst och det enda som var jobbigt med att de kom hit var hur påmind jag blev om hur senior citizen jag har blivit. Får försöka träna bort det! Fick förresten sjukt stor lust att göra något galet med mitt hår!



Känns fel att slänga den...

Igår när jag rörde mig mot min buss kom det fram en dam till mig och ville prata. Jag antog att hon skulle fråga om en gata eller plats men hon undrade om jag trodde att jag skulle hamna i himmelen eller helvetet när jag dog. Hon var dock vädligt tydlig med att hon inte ville att jag skulle dö. Jag svarade att jag skulle till himmelen, obviously, och gick vidare men hon fastande lite hos mig.

Hon var med i någon missionerande kyrka och seriöst hur många människor kan man omvända på drottninggatan klockan fyra på en torsdag? Jag kan inte annat än att hoppas på henne. Det är något rörande med människor som tror blinit på något som inte är en sanning man delar med samhället.



Not to shabby!

Idag har jag varit ute och ränt. Eller ränt och ränt ute har jag i alla fall varit. Först fixada jag lite med mina linser som jag btw har blivit kung på att sätta i och ta ut. Vilket i och för sig betyder att det tar mindre än en kvart att få in de små liven i ögonen, baby steps!

Efter det drog jag hem till min mammas urhärliga kusin som flyttat in till Gamla stan där jag blev bjuden på lunch. Som om inte dagen varit tillräckligt fabulös fick jag åka min älskade buss hem på min plats. För att göra lyckan total gick även Loreen vidare i Eurovision.



Jag och Otti drog till Thailand

Det är anledningen till att det varit så tyst här idag! :)


True story

Min chef ringde imorse och frågade om jag kunde hoppa in. vilket jag gärna gjorde. Och jag vill inte skryta eller nåt men jag blev inbjuden på ett kalas! Eller, klart jag vill skryta! Fast ännu hellre skulle jag åkt tillbaka 15 år i tiden och kommit dit. Jag saknar att dansa ner för gatan utan att få konstiga blickar från främlingar! :(

Lilla lilla lillasyster!

Igår var jag och hämtade min lillasyster på hennes simträning. På bussen hem sa jag till henne att föräldrar på spanska betydde los parentas. Hon bad mig upprepa det eftersom hon vlle lära sig. Jag kan ju in te spanska men jag är ganska säker på att det jag sa till min lillasyster var skit.

Undrar om hon kommer få det svårt att sortera ut vad som är viktigt som jag lär henne och vad som är los crappo. Det kommer i alla fall inte bli lätt för ungen! Hon är bäst i alla fall!



Mitt rum var städat imorse

Det kan inte bara vara jag som tycker att det är lustigt att det finns risk för snö i norraste delen av Sverige! Det är lustigt men jag tycker samtidgt lite synd om dem. Snö i maj är liksom inte okej. Ungefär som det inte är okej att jag rev ut en tredjedel av min garderob imorse.

Sjukt random eftersom jag inte har några speciella planer...



Sol

Idag lyser solen ute, jag har varit ute och sprungit och om några timmar ska jag till min underbara släkt. Fin dag, to say the least!

Byggnaden till höger är btw Rikets sal, där Jehovas vittnten håller hur. Thought you guys would wanna know!


Fint här ute på landet.

Gud vad jag saknar gnuggisar nu!

Herregud vad jag är trött och helt utan anledning. Eller ja, inte helt utan anledning. Jag och Petra var hemma hos Fredrik med några andra mysiga människor. Sen gick vi hem och sov i min säng. Den sängen har jag haft sedan jag var två år gammal. Eller i alla fall stommen, den är full av Spice Girls-klistermärken och gnuggisar!

Perspektiv

Ibland behöver man lite perpektiv och när jag skriver "man" så menar jag självklart mig. Jag behövde lite perpektiv och nu har jag fått det. Jag tror i och för sig att det kommer försvinna snart men jag tänker njuta av det under tiden jag har det. För det är pretty God damn sweet.

Gyllene regeln, you know

Det är fullt av myror hemma hos mig jus nu. I hallen, i danssalongen och någon enstaka i köket. Detta är bara jobbigt på grund av två saker. För det första har jag bestämt mig för att respektera all form av liv vilket innebär att de små liven får leva vidare. Det andra är det faktum att jag genom mina nya linser ser varenda en av dem. Hellre skulle jag vara lyckligt omedveten om att de klättrade omkring här hemma. :(



I ain't complaining

Musikaler är nog bland det mest fabulösa som finns och det samma kan jag säga om min släkt. Således var gårkvällen det med. Jag har ingen anledning att misstänka att idag kommer bli något annat än fabulös heller. Antar att livet är ganska sweet just nu! :D

Good morning folks!

Jag sov som en apa inatt. Det vill säga om apor tar sex timmar på sig att somna och ligger och vrider sig i sin säng. Fast det var inte en helt bortslösad natt. Jag fick nämligen för mig att klippa av mina toppar när klockan närmade sig fyra. Looks pretty damn good!

Idag ska jag iväg och fixa linser, träffa Fredrik och sen gå på musikal. Känns som att jag kommer behöva ta en siesta!

DE TRE MUSKETÖRERNA

You can take me to the movies anyday!

Mitt liv har varit lite av en berg och-dalbana på senare tiden. Eller inte en berg ochdal-bana för de är ju bara awesome straight through. Mitt liv har varit som Fritt Fall. Fritt Fall är typ det värsta som finns. Man ställer sig i kö för att göra något som inte är kul och är typ en minut av ens liv som man lider igenom.

Men nu har jag klivit av och är påväg därifrån med darriga ben. Har varit lite oförklarligt bitter på senare tiden men allt det non sensen slutade jag med när jag åter såg denna video på youtube!

Bangs - Take U To Da Movies

I'm loving it!

Idag har varit ganska awesome. För det första har jag varit ute och sprungit och för det andra har jag fått ett jobb på donken. Jag har nog aldrig varit så glad över att the prospect att börja lukta frityrolja! :D



Makes me proud

Nu ligger jag hemma i min säng och äter rabarberpaj. Jag älskar min syster men det är sjukt skönt att komma hem. För det första har jag saknat mina fina vänner och min helt fantastiska lillesyrra men jag har även saknat min säng. Jag försöker inbilla mig att det är skönt att sova på Julias stenhårda soffa men det är det inte.

Såg btw The Help men min syster och den var helt fantastisk. Sjukt vacker film!



America style

Hej go vänner! Idag sitter jag hemma hos min underbara syster. Hon är ute och pluggar och jag ligger hemma och fantiserar om godis. Story of my life men snart kommer nog Julia hem och då kan vi gå it och köpa pizza.

Haha känns som att Anna Skipper har massor att lära om kost från lilla mig!


Den här bilden är typ från nyår men better late than never right..?

Feels like Friday!

Jag börjar misstänka att min förkylning inte är en förkylning uatn någon form av en mildare allergi, kanske. För det gick över och sen träffade jag mina kära vänner ute. Hur mysigt som helst. Verkligen urmysigt. När jag hade tänkt sätta mig på sista pendeln hem såg jag att jag hade fått ett sms från min chef som undrade om jag kunde jobba idag.

Självklart kunde jag det så jag har varit på dagis idag och ska till Linköping idag. Mys, mys, mys! :D


haha jag och syrran

Feeling the pain

Känner mig sjuk idag. Jag avskyr att känna mig sjuk. Funderar på att sätta på lite Mariah och lägga mig och gråta med lite Ben & Jerry's. :(

Så grym är jag!

Återigen hej gå vänner! Idag har som jag förutspådde varit fabulös. Vet inte varför men jag har alltid rätt. Måste vara för att jag är bäst! :D

The Avengers... no words can describe you!

Igår såg jag den mest fabulösa filmen ever. Visserligen själv på bio klockan 12 tillsammans med en skolklass bestående av pubertala högstadieelever men fabulös var det! Och så jävla cool! Efter det träffade jag urmysiga Petra och vi fikade. The cherry on top though måste ha varit att åka min älskade buss hem! :D

Idag ska jag iväg och jobba på dagis och sen till Nadja. Känns som att idag kommer bli awesome med! :D


Gammal bild på oss när hon hade en mer exotisk hårfärg! :D

I cannot lie!

God morgon cybervänner! Idag är det en härlig dag ute. Känns som att jag måste ta tillvara på det. Ge mig ut och give 'em hell! ;) Ska äta glass i alla fall har jag bestämt mig för! Det är bra, fullt med kalcium och andra mineraler som är livsviktiga!



I love Sundays!

Idag var jag ute och sprang för första gången på år och dar! Av en slump började jag lyssna på soundtracket till den fabulösa musikalen Hairpray när jag sprang. Visade sig att det är det bästa att lyssna på när man är ute och springer. De första 10 minuterna av min runda dansade jag nämligen fram. Dansade och mimade. Inte lika vackert i minut 32 dock men loads and loads of fun!

Hairspray - You can't stop the beat

Är det allt för sorgligt att skriva "God natt"?

Haha älska att folk besöker min blogg mer när jag inte skriver på den. Nästan så att man skulle kunna tro att jag inte är ett komiskt geni med ett sjukt intressant liv! Nästan! Idag spenderade jag 6 timmar av att vara barnvakt till mina underbara grannar.

Typ det bästa som finns. Man kan gå och leka i en massa lekparker och prata obehindrat om Disney filmer utan att folk tittar snett på en och så är de löjligt goa ungar!


Haha love it!

Cry?

Älska att det blev typ arktisk kyla ute idag. Vad ska en stackars frusen drama queen göra då? :(

SWAG

Så här vill jag gå! Jag vill att min liv ska vaa så fabulöst att jag inte kan låta bli att gå så här bekymmersfritt! :D:D:D



Landet...

Yo, yo, yo! Idag har jag hängt lite på dagis med ett gäng urgoa ungar. Vilket är skitkul men det resulterar i att jag är ganska trött. Så pass trött att jag inte orkar bry mig om att vi har fått myror i danssalongen. Inte små söta svarta utan stora hästmyror.

How fabulous is it not to live on the counrtyside?


Sadface! :(

Glad..?

Solen skiner och allt är underbart. Har väldigt svårt att skaka av mig känslan av att allt kommer lösa sig och bli fantastiskt!



I am not even close to kidding!

Sitter och känner mig ganska nöjd med min tillvaro just nu. Jag känner mig dock väldigt trött men det är inte så konstigt! Klockan är ju efter tio!!! ;)

Wish I had more siblings! :(


Fortfarande trött

Igår var helt fabulös. Först träffade jag min fina och äldsta vän Anna ute i solen. Efter det grillade jag hemma hos Fredrik och fira valborg med fett skönt folk. Eller vi firade inte valborg vilket jag saknade lite. Det ör en så mysig högtid liksom eld, alkohol och löjligt mycket folk. Best combo ever!

Det var i alla fall nice. Något som inte var det var att jag vaknade klockan nio imorse utan att kunna somna om. Tror verkligen att det sitter nån Gud någonstans just nu och skrattar åt mig!:(

Kajsa, Fredrik, Josephine, Moa, Fredrik och Karin.

Jag och Kajsa blev facebookvänner och soul sisters!


Moa som typ hade den coolaste klänningen jag någonsin sett!

RSS 2.0