Grattis, fnuppis!

Inatt sov jag nästan nio timmar! Detta gör att det känns okej att det var någon som hade en fest utanför mitt fönster i förrgår från 23-04. Det känns lugnt för jag har fått sova och idag har jag bara ett grupparbete som ska färdigställas och en kravalett att gå på.

Min lillasyster fyller även år idag. 11 blir hon min lilltjej! Stort grattis till min fina lillasyster! <3Finaste! :D

Hard work, work!

Jag lär mig nya saker varje dag som jag bor i Linköping. Idag till exempel så lärde jag mig att jag är en underbar kock. Detta visste jag inte men nu när jag står i ljuset av min upptäckt känns det omöjligt att jag inte sett det förut! Idag har jag annars jobbat på ett grupparbete vilket verkar vara det enda vi komer göra på PA-programmet. Det är faktsikt något jag ser fram emot!

Lite oklart vad jag ska göra ikväll men idag ska jag sitta och plugga: gamla föreläsningar och kurslitteratur! Fun, fun, fun!
Hej go vänner!

Försökte komma på vad som hänt sedan senast jag skrev här men det känns som hundra år sedan så det är lite svårt att uppdatera om vad som faktiskt har hänt i mitt liv! Jag kan dock säga att jag lever och andas, har lärt mig laga i alla fall lite mat, har nästan cyklat på människor titt som tätt och haft det löjligt roligt sedan senast! Nu sitter jag här och borde plugga, vilket jag ska också! Tänkte bara att ni ville veta att jag levde!

Har fixat Internet här hemma nu vilket är hur skönt som helst. För hallelujah, vad jag har saknat youtube!

Här är lite av mitt skitiga studentrum!

update

Ligger i min säng i mitt rum... I Linköping! Har spenedrat hela dagen med att flytta från mitt flickrum till mitt alldeles nya studentrum!
Mysigt, mysigt:-)

That's how I roll though!

Sitter just nu och försöker motivera mig själv till att packa ihop mina sista kläder och tillhörigheter. Borde egentligen skriva en lista. Listor är vackra varelser! Idag har jag återigen åkt förbi mitt gamla jobb men idag för att lämna tillbaka min namnskylt, igår endast för att Donken är så himla gosigt!

De två gulliga tjejerna som lite random ville ta kort på mig igår skickade förresten två bilder till mig igårkväll. Mycket snällt av dem tycker jag. Gillar faktiskt bilderna minus mitt pageant-smile. Det är lite crazy pants!


Word, Justin, word!!!

Har kommit över mitt diva-moment med lite Justin Bieber! Magisk kille, det där!!

Justin Bieber - Somebody To Love

Close my eyes and count to ten

Jag har ont i halsen för att jag precis insåg att jag flyttar på lördag. Kastar mig in i det okända och det måste vara det värsta som finns, talat som en sann bakåtsträvare! Egentligen så finns det bara en sak som håller mig samma, när allt känns som att det blir för nytt, för läskigt och för okänt så påminner jag mig om att Cloetta har en fabrik i Linköping med en massa andra sortering

Prisa Gud för det! Blev förresten forograferad av två tjejer idag som gick på någon forografutbildning! Echt cool! Efter det träffade jag Petra och efter den otroligt mysiga fikan började jag oroa mig.

Jag och min snyggsyrra från i tisdags!

Borde kanske ha nappat :(

En kille idag erbjöd sig att köpa en klänning till mig om jag blev ihop med honom... Vad är det med mig och crazy people? På riktigt!!!

Stockholms vackraste byggnad

Hej hopp i lingonskogen! Idag ska jag och min kära mor hänga igen. Göra stan osäker så attt säga! Eller snarare något mysifr museum. Jag är lite insnöad på Moderna eller National Museum men man vet aldrig med mami. Hon kanske känner för att testa något nytt! Usch och tvi, det får jag hoppas på att det inte blir! ;)


I love monday!

Idag har jag, efter lite emotionell utpressning, spenderat dagen med mor min och hade det ytterst trevligt. Vi gick förbi en butik där de ska rama in mammas tavlor som hon köpte för två år sedan och lunchade.

Resterande dag har jag inte gjort någonting. Eller det är inte sant! Jag har funderat på att gå ut och tittat på tv. That must count for something!


We can't all be Picasso

Har jobbat min sista dag på Mc Donalds nu... Sitter i mitt rum med ett permanent frown och funderar på att gå och köpa färg. Jag fick nämligen ett ryck i torsdags och köpte en 80x80 duk och för att kunna måla de jag vill behöver jag ny färg. 

Uppdaterar om hur det gick när jag målat färdigt den men endast om den blev något att hänga upp i granen. Allt för många av mina målningar är sådana som jag vid tio års ålder skulle kasserat och låst in mig på toaletten gråtandes i timmar för!

Fast det här kan jag ju göra bättre! ;)

Bra skit!

Hej go vänner! Idag är det min sista dag på Donken Vällingby så alla ni som hela sommaren har velat komma och hälsa på mig men av någon outgrundlig anledning inte gjort så så är det bara att komma förbi! Är där från 11-17 så komsi, komsi!


Iron Lion Zion - Bob Marley

Jag dör!

Idag har jag varit helt ledig så jag åkte in till stan och träffade Anna som åker iväg imorgon. Vi fikade och snackade en massa skit. Herre min Gud, vad jag har saknat det! Det är något med kombinationen socker och skisnack som får min insida att spinna!

Igår kom Heidi hit efter jag hade jobbat, trots att jag var väldigt trött hade även vi det väldigt mysigt och hon berättade lite om hennes Tysklandsresa. Hon ska komma förbi imorgon när jag avslutar mitt sista pass på Donken och så ska vi fika lite. Just nu ligger jag och skrattar åt det här klippet på Youtube. Jimmy Åkesson vi 1:45!!!


Dregglar seriöst just nu!

Imorgon har jag min näst sista dag på jobbet. Det kommer bli så sjukt sorgligt att sluta, alla människor är verkligen urmysiga och hur ska jag klara mig utan mina pajer? Får kötta i mig a year supply innan jag bär mig av!

It ain't nothing but the truth

Idag står det jobb på schemat. Börjar dock halv två så har i prinip all tid i världen innan jag ska springa iväg. Idag börjar även min sista vecka på Donken. Sorgligt, sorgligt! I sure don't know what I'm gonna do with myself! :(

Soooooocker!

Hej go vänner! De senaste dagarna har jag jobbat som en bajskorv och svettats. Fick finbesök av mina kusiner Lisa och Lasse vilket var hur kul som helst! Mina småkussar som gått och blivit stora, antar att livet är sådant. Hade även besök idag men av det var av la familja.

Just nu sitter lilla jag, tittar på tv och vill ha godis! :(

Kommer seriöst gråta! JAG VILL HA GODIS!

I am special

Idag kommer jag att jobba från klockan fyra till elva så om någon vill komma förbi och beskåda the splender that is me working at Mc Donalds, I highly recommend you stopping by!

You know you want to!;) Men innan jag ska gå och åtnjuta mitt arbete ska Julia ha över en kompis från Linköping. Vilket ska bli kul. Ska självklart försöka att inte skämma ut henne totalt men jag skulle bli väldigt förvånad om jag lyckades!Mamma dissade förresten min middag för några dagar sedan...

Idag har jag klippt gräs, skrivit på uppsägningspapper och duschat. Alla saker jag borde ha gjort i veckan men av olika anledningar har funnit mig själv skjuta upp, no longer though!

Skål och god natt!


Sex on a stick

Sen senaste gången jag bloggade har jag blivit utskälld av en kund och träffat Anna. Fett mysigt att träffa Anna och förvånande lugnt att bli utskälld.

Sitter och leker med syrrans cam. Så här snyggt kan det bli då! :D

 
 

RSS 2.0