Tending bars and singing showtunes

Varje gång jag går på teater går jag därifrån och tänker att det är något jag måste göra oftare. Visserligen gör jag det aldrig men precis så kände jag igår. Ååh, vad jag älskar musikaler!

Efter det hade mina päron ett coktail-party med våra grannar. Jag och syrran var bartenders och jag gjorde det grova misstaget att jag shakade en gin och tonic. En drink med kolsyra... Mina strumpbyxor vart härligt klibbiga resten av kvällen. Idag var tanken att jag skulle gå och träna. Istället har jag ätit en massa mat och chillat like a maniac.


Haha så här fin blev den inte! :P

Morning has woken

Igår kom några kompisar hem till mig och vi hade en bitter singel kväll. Egentligen var den inte så bitter men de är nybörjare på att sitta och vara bittra så jag antar att de fick ett godkänt. Men det var mysigt. Nu ska jag iväg och gå på teater. Djungelboken på Stadsteatern.

Såg den för några år sedan och då var den awesome. Väntar mig inget mindre nu! :D



Fredag

Idag har jag inte gjort mycket. Jag har tränat och traffat Anna. Vilket i och för sig var sjukt mysigt. Som om inte det vore nog mysigt så åkte jag min underbara buss hem och på den träffade jag min kusin Rasmus. Han har åkt min buss i ett halvår nu och fattar inte grejen! Helt sjukt! :O

Plus detta så hittade jag ett jättefint läppstift på Kicks. Fabulöst! :D


Don't know much about biology

Nu sitter jag här på min enda lektion idag och är lite konfunderad. Helt plötsligt idag valde min dator att börja fungera. Vet inte riktigt vad jag ska göra med det. Bara vara glad kanske? Tror jag satsar på det. Glädje är ju inte överskattat, vill jag påstå i alla fall! :D


Sam Cooke - Wonderful world

Hard work, work

Idag har jag en lektion och imorgon är jag ledig. Känns ungefär som om jag haft tre lektioner den här veckan. Inte för att jag tänker klaga men det känns lite konstigt. Borde snart bege mig till skolan och fixa min virusinfekterade dator. Stackaren har vart oanvändbar i snart en vecka och jag har inget gjort.

Årets datorägare? :)


Haha jag borde kanske skyddat mig bättre?

Wonderful glee

Min dag har besått av lite träning och mina systrar. Efter att jag tränat fick jag lite dåligt samvete. Men det kändes definitivt bättre efter jag ätit en semla med systra mi. Man måste ha balans i vardagen och vad är ett träningspass utan en tillhörande sockerbomb efter? Inget, nada, nothing!

Men nu sitter jag hemma och väntar på att Glee ska börja på kanal 11. Avsnitt jag redan sett men dom är ju så bra! :D

I'm quit the worker bee, am I not?

Idag vaknade jag tre timmar efter utsatt tid så efter lite tänkande kom jag fram till att idag får bli en presonal day. I sure have missed those! Jag har ändå lite bankärenden och annat jag måste fixa så I might as well do it now.



Killing nazies

Inte mycket har hänt i mitt liv sedan jag uppdaterade förra gången. Jag är kanske lite smartare, snyggare men fortfarande lika fantastisk. Som alltid. ;) Nu sitter jag med min syster och tittar på Inglorious Bastards. Nothing like a little slaughter and nazi dismembering to help you relax! :D



I mitt försvar är de bättre på skivan

Fick precis reda på att de musiken jag gillar är den samma som min mormors tvillingsyster brukade sätta på när hon skulle ha fest. Åh, men vad kan jag säga? Min gammelfaster har bra musiksmak. ;)


Tuxedo Junction - Mahattan Transfers

Up in the morning

Om minuter ska jag ut och träna skivstång med Heidi. Varför kan man fråga sig. Ett svar har jag dock inte. Jag har funderat på om det är ett underliggande självhat som liger och bubblar under ytan, att jag kanske är en sån där människa som gillar smärta eller att jag hoppas på en snygga killar på passet.

Även om det kanske visar sig att det var anledning nummer ett som fick mig att gå upp klockan 9 idag hoppas jag innerligt på trean! Let's face it, jag behöver se lite snygga killar! Jag har svår brist just nu. :(


Lördag på söder

Idag var jag med mysiga Heidi och fikade på söder. Eftersom jag valt att bli en seriös bloggare tänkte jag ta ett kort på henne där hon satt så söt med sin sallad. Detta ville dock inte hon men som den mästerfotograf jag är lyckades jag ändå få till denna vackra bild på henne! :D

Jag hittade även en jättefin ring inne i omklädningsrummet i en liten butik. Så fin att min flinka fingrar var tvungna att ta hand om den! Lämnad ensam av sin förra ägare. Vilket svin, vem gör sånt liksom? :(


Haha så fin, så fin! :)

Gratis är inte bara gott utan fint också! :D

Underbara människa


Mein Komputer ist tot sein

Min underbara skoltyska sa precis att min dator är död! :( Eller död är den inte men infekterat av ett virus. Vilket suger! Det suger häströv! In the words of a true lady!


Jag skulle skriva rest in peace men det skulle inte vara äkta! Jag hatar den här datorn! :(

Charming fella!

Ett slick för ett slick", "Ett bett för ett bett" och "Ingen sång för matbordet" är de enda regler vi har i mitt hem. Länge under min uppväxt har jag saknat regler hemma men nu har vi ju en gäng bra regler. Dock finns det inget som reglerar "Lejon Kungen" uppsättningar när vi äter middag.

Och vad vore en middag utan mig och min syster som Mufasa och Scar?


Spider sense!

Cool brud idag med min nya underbara vackra tröja och min spidermanklocka! Coolast i klassen var jag ju redan men nu om möjligt så är jag det ännu mer! :D


Ödmjukhet fick precis ett ansikte utåt

Jag måste vara den bästa vän en man kan ha! Inte nog med att jag är trevlig, givmild och en underbar person! Jag är också otroligt tacksam. Efter jag blivit bjuden på bio, gnällt liite, satt mig på tåget hem efter jag dragit stackars Fredrik till fel ände av tåget kom jag till denna insikt. För det var just då jag kom på att jag inte tackat honom för att han bjudit mig på den mest awesome filmen ever!

Som sagt världens bästa och vackraste kompis finns här under! :D



Good moning star shine!

Jag är så jävla glad. Mest är jag glad över att jag fick åka min buss hem men också för att jag fick prata med en jättetrevlig tant på vägen hem. Jag kan ju inte heller påstå att det faktum att jag ska gå på bio idag med min kära vän Fredrik gjorde mig ledsen det heller! :D

Jag köpte även den finaste finaste tröjan idag som fick mig att sjunga och dansa på stan! Jag sjöng och dansade seriöst på stan för att den där tröjan var sååå vacker! :D


Pigg som en lärka

Nu är det morgon och inte bara morgon utan det är även en tidig morgon. Tidig blev min morgon för att jag kan ha en matteredovisning idag som jag måste gå på. Nu börjar det där med att inte kunna läsa worddokument bli lite jobbigt!

Egentligen är jag ju en gammal tant så att gå och lägga sig tidigt kommer naturligt för mig men nu har jag fastnat för Gilmore Girls, en serie från 2001, som pågick i 7 säsonger! Jag kommer aldrig bli färdig med den. Och min stackars sömn får lida! :( Grymma öde!!!

Gilmore Girls

Jag känner att det är min skyldighet som bloggare att sprida intressant info i cyberrymden

Tänkte att nu när jag i min nya anda med bloggning deklarera lite intressant fakta om lilla mig. Eller egentligen bara en sak men det var så himla intressant att det räknas som minst trettio och det blir ett fett långt blogginlägg don't ya think? Jag kan inte öppna word-dokument på min dator!

Helt ärligt talat är det lite skönt. Är det hemskt? Ja, definitivt eftersom att mitt skolarbete får lida! :( Ändå ack så... vad är odet jag letar efter? Skönt? Ja, that's the one!


Plugga? Varför när sådant här intressant finns att läsa?! :D

Mrs Bloggah?

Funderar på att börja blogga igen. Hmm... Vem vet? Min blogg var ju helt fantastisk förut. Magnifik, underbar eller bara perfekt! Orden slutar inte komma! That's life for a mega star I guess though!



RSS 2.0