I love old people

Nu har jag gjort något vettigt! Känns helt galet. Vem är jag? Kanske är det min inre scout som vill komma ut och vara duktig. Kanske kommer jag leda gamla farbröder över vägen framöver. Kanske kommer jag oja mig över dagens ungdom och gnälla på min ömma rygg! Men vänta, det där gör jag ju redan! Tant-Jessica!Jag är bitter på måndagar, märks det?

Idag hände något som inte hänt på flera månader. Jag har nämligen rakat benen. Det är förvånansvärt tidskrävande och jobbigt. Killar som klagar på att dom har sitt lilla ansikte som måste rakas kan ju hoppa upp och ta sig! Typiskt män att få det som är lättare och klaga. "Ååååh det gör så ont att bli sparkad mellan benen och så måste jag raka mig!" Bu-hu-hu! Cry me a freakin' river!


Hon gnäller då inte! :D

I love Mondays!

Nu blev det måndag igen. Så jag har längtat hela helgen! Det är något med att gå upp klockan sex på morgonen som tilltalar till något djupt inom mig, mumma!


I don't like Mondays - Boomtown Rats

Vet inte vad som är up med videon men texten förblir ändock vacker!

My face may be stone hard but my heart is breaking!

De hade ställt in Glee de jävlarna. Om jag någonsin haft någon som helst respekt för människorna som jobbar på tv 4 är all den borta nu. Tv 4, jag hatar dig!

Ta ifrån mig allt jag älskar och bryr mig om
Ta ifrån mig serien där alla känslor uttrycks i sång
Ta ifrån mig mitt liv och sedan låtsas det inget om
Visa istället ett program där hästar löper i långa språng
Att några bryr sig om dessa bestar gör mig vrång
När det tog mitt kära Glee ifrån mig blev mitt hjärta hårt som betong
Detta blev en hatdikt till tv 4
Era handlingar bränner mitt hjärta som den dödligaste syra!

FUCK YOU!

Fuck you - Lily Allen

Den här låten går på repeat just nu här hemma. APOR! :(

Sunday = Gleeday!

Nu har jag gjort det. Suttit hela dagen (nästan) och läst boken Dvärgen. Den var faktiskt ganska bra. Deprimerande och läskig? Ja, det med men intressant. Nu ska jag chilla gärnet fram tills att Glee börjar. Glee som jag har missat nu under en allt för lång tid. :(

Ich vermisse dich!The dvärg in the garden!

Eftersom 99% av gårdagen spenderades i sängen tänkte jag idag bryta det mönstret och sätta min ute i solen och schteeka. Eller jag ska egentligen läsa en bok men jag är ju kvinna, jag borde kunna göra två saker samtidigt!

Så nu "Dvärgen"!She's the man? I'm the freakin' man!

Idag har jag legat och sovit i min säng som en vanlig 94-åring. Jag var ju på min fasters 50-årsfest igår och jag tror att det blev lite för mycket. Därav att jag var helt värdelös idag. Men tro inte att det faktum att jag inte gjort något vettigt idag kommer få mig att göra något av nån större vikt ikväll, nej jag ska se på film och äta fruxo!


Looks awesome!

Let the music be your guide

Nu har jag slutat skolan. Precis som alla andra dagar har jag inte gjort en enda vettig sak. Verkligen inte en enda and  I love it! Nu ska jag tönta mig med min musik och sen ska jag hem till min kära kusin där vi ska preppa lite inför fekket (min faster femtioårsfest) ikväll.

Hade btw betygssamtal med min engelsklärare. Det gick ungefär så här:

-"Jacob har du tid att prata betyg med mig i en minut?"

-"Ja, jo visst. Du har mvg. Så färdigt."

Så borde alla mina betygssamtal gå till. Tror att jag ska informera mina andra lärare om detta! Nej, nu mer underbar musik. 


Sam Cooke - Cupid

God bless thursdays!

För en gångs skull gjorde jag vad jag sa att jags kulle göra. Vilket var att inte göra ett skit och sen sova. Jag ska i och för sig sova nu men jag tycker fortfarande att det räknas! Och snart är det helg. Idag blev så jävla grym, för det första så gjorde jag något jag sa att jag skulle göra (Är fortfarande i chock!) och för det andra är det fredag imorgon. Beautiful day - Sizzla

Så jävla rätt Sizzla! Undra om han heter det på riktigt!? Schyssta föräldrar... ;)

Pusta ut!

Idag hade jag min biokemiredovisning, vilket innebär att en stor sten har lossnat från min rygg. Apskönt! Inte bara för att det är jobbigt att alltid vara lite stessad utan också för att jag är rätt så svag. Jag orkar knappt röra mig utan extra vikt och en stor sten, den var inte lätt! (Förlåt för det extremt dåliga skämtet men har man dålig humor så har man!)

Nu har jag efter ungefär tre timmar bestämt vad jag ska ha på mig för kläder imorgon på min fasters 50-årsfest. Skönt! Nu ska jag göra inte ett enda skit och sen ska jag sova! Nice!


Jag har faktiskt fått höra att jag är en sten en gång. Det väljer jag att ta som en komplimang!

Kötta för fan!

Idag har jag gjort i princip två saker, en sak som är väntad och en som inte är så väntad. Jag fuckade upp med sl och åkte fel. Det andra är att jag har varit aktiv skrikit "KÖTTA" på människor i min klass kanske ett hundratal gånger och så sprang jag när jag kom hem. Om det inte vore för att jag tappade bort mig imorse hade jag trott att jag blivit en sån där person som "har läget under kontroll och är duktig"!

ALDRIG!

Jag åkte fel trots tydliga instruktioner. ...

dsc01540 (MMS)

Jag åkte fel trots tydliga instruktioner. Någon som är förvånad? ;)


Skärpning folket!

Precis nu när jag var inne på Kissies blogg insåg jag att jag får alldeles för lite fanbilder. Inga faktiskt! Vill inte vara elak men ni läsare kan vara de elakaste läsarna någonsin! Om inte ni börjar göra fanbilder kommer jag vara tvungen att göra det och det kommer bara vara sorgligt! Är det det ni vill? :(

APOR!


Fett ledsen!

Wish me luck!

Nu är det nationella i matte C. 

Äntligen! Matte C i mitt <333 4 EvAaaAAa!

Do you wanna be on top?

Nu är det Top Model. Jag tror inte att det finns något som är bättre än att titta på ett gäng 18-åringar skrika och hoppa upp och ner när de får brev från en läskig gammal modell. Me likey!


Crazy? Maybe but the girl takes awesome pics, fo sho!

Att ha fel är inte lätt!

Nu har jag precis som alla andra tolvåringar sett både Twilight och New moon. I'm not overly impressed. Meeen jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gillade dem och lögner sådant håller inte en duktig kristen på med. Slår vad om att det är en av de sju dödssynderna och dem vill jag inte jävlas med!


NOTE: Jag borde inte slå vad, jag hade fel! :(

Jag har noll självdiciplin

Nu ska jag in till stan och sjunga vackert om min faster. Look out Stockholm!

Still sugar buzzed!

Det va sjukt kul hos Malin igår. Jag fick se halva Avatar och så fick jag äta cheesecake. Så länge man matar mig med socker klagar jag aldrig. Tyvärr kommer idag inte vara lika fet som igår mest för att nu måste jag verkligen plugga för senare på dagen ska jag in till stan och skriva en låt med kusinerna mina. Tur att det inte finns någon sol som kan lura ut mig!


Fett cool film!

Pepparkaksgumman

Idag var det meningen att jag skulle plugga, slå in en present och äta middag hos en kompis. Istället för att plugga har jag legat och stekt i solen. Min bonnbränna som jag fick i Hamburg börjar försvinna, niiice! Jag börjar i stället se ut som en pepparkaka. Plugget kommer snart men först ska presenten slås in.GALEN KVÄLL

Fredag kväll och här sitter jag med min familj och tittar på en film på femman. En film jag sett kanske tio gånger. Det är i och för sig inte så mycket för mig. Jag har nog sett 27 dresses tjugo gånger. En film jag inte ens gillar. Hehe, nej men nu går jag nog och lägger mig, klockan tio. Score!
I forgot what it feels like, to be normal

Det här kan vara den gladaste låten jag hört i hela mitt liv. Blir så jävla glad av den. Kanske för att den var med i Oc som kan vara den bäste serien ever. Haha, nej det är den inte men det ändrar inte att låten är jävligt skön! Och nu är det fredag vilket betyder att jag slipper se insidan av skolan på två hela dagar. There is a God after all!

Rooney - I'm Shakin'

Fysikprov, så jag har längtat!

Snart ska jag ha prov i fysik. Det kommer gå åt helvete men lite helvete har väl aldrig skadat någon? Alla de människor som enligt bibeln brinner i helvetet, de lider väl inte? Tror jag inte det minsta! De njuter i värmen precis som vi gör nu i sommar Sverige!


Niiiice! :D

Lite wein och lite drägg

Jag är just nu fett sur på min kompis, du vet vem du är! Han har betett sig som en liten apa eller rättare sagt en STOR apa. Egentligen har han väl inte gjort något som är så jättehemskt men stryk borde den pojken ha!

Så nu har jag fått morra av min lite. Nu tänkte jag stjäla lite bilder från facebook från Hamburg och langa till er hängivna fans! ;)


Haha en fräsch natt i Hamburg på vårat hotellrum!

Godis jag stal från en restaurang. Hehe tattarunge? Hell yeah!

Detta är när jag vann i armbrytning över Nina. Jag är typ som Bamse, fast med öl men var är min serietidning? :(

Här hade jag somnat efter vad som kan ha varit den bästa dagen i mitt liv. Dagen vi spenderade i Cuxhaven.
NOTE: Cushaven är en stad i Tyskland men även en synonym till orden: tråkigt, deprimerande, sorg och DÖD!

Att paddla kajak.

Nu är jag hemma från campingen. Det var jättemysigt. Jag glömde bara två saker och lyckades få upp en eld. Man kan kanske tro att eftersom jag har varit scout i snart nio år att jag borde kunna få upp en brasa men så är inte fallet. Jag är faktiskt en ganska dålig scout, hehe! ;) Man skulle ju kunna tro att det största som hände på resan var den magnifika elden men nej. Det var att jag inte föll i vattnet! Sug på den ni!

Up, up and a-way-way!

Nu, nu är det dags att åka ut och campa. Packar ihop mina saker nu. Vi ska ju bara vara borta över en natt så det känns som att man inte behöver så mycket saker så jag lär ju frysa i natt men jag klarar mig nog. Jag är ju en VIKING! ;)

Nu ska jag packa färdigt och sedan bege mig ut i naturen. Vi får hoppas att jag inte välter i kajaken eller rättare sagt får vi hoppas att jag inte blir så blöt när jag gör det. God kväll

Haha imorgon ska jag ut och campa med skolan. Ut och paddla kajak... Det lär ju gå bra. Jag är ju något otroligt duktig på att paddla kajak. Känner mig lite sjuk men jag tror bara det är min inre hypokondriker som skriker och det är en röst jag inte känner mig helt motvillig till att kväva, hehe! ;)

Nej, nu ska jag sova, upp med tuppen imorgon!


Haha fett cool!

Köttigt värre!

Nu sitter jag här i skolan i varma sommar Sverige. Jag har något enormt mycket i skolan just nu! Tror jag ska gå och kötta lite socker snart behöver det. Älska att folk håller på och träna inför beachen 10' och jag har ätit socker och druckit öl typ konstant i fem dagar. Hehe, jag kommer vala sönder på stranden. Niiice!


Chilla satan på stranden!

Haaaamburg!

Så nu har jag varit i Hamburg, haft stört kul, lärt mig häva öl och fixat mina naglar. Någonstans där försvann 2000 spänn också. Så nu är jag fattig, som ett svin eller mer som en äkta student. Något som det funnits rikligt av i Hamburg har varit fula jeans. Jag tror ite jag sett en ändå fin jeansrumpa i Tyskland! Fett sorgligt!


Astraölen från Hamburg... "Mellan himmel och helvete." Dom är speciella tyskarna dom!

Adjö!

Shit snart åker vi. Snart åker jag till Hamburg, helt sjukt! Det känns skitkonstigt! Jag vet inte om jag kommer ha tillgång till Internet i Tyskland så nästa gång vi hörs blir kanske om en vecka. Om så blir fallet vill jag att du ska veta att jag älskar dig bloggen och att jag kommer sakna dig varje dag jag är borta!Mitt lilla stackars rum!

Imorse fick jag en konstig drift. Helt plötsligt ville jag städa mitt rum. Inte för att det någonsin kommer bli städat. Jag ser mitt rum lite som ett working progress. Lite som Norra länken. Jag börjar 2007 och blir färdig 2015. Ungefär, om allt går enligt planerna. Och om jag bor hemma 2015 har saker uppenbarligen inte gått enligt planerna så räkna inte med ett städat rum då! :p

Hehe, nej men jag tror på att mitt rum en dag kommer vara städat. Precis som jag vet att jag åker till Hamburg imorgon. Har nog glömt att skriva det här. Gjort det nu dock!


Awesome!

"Hej jag heter Otti och jaaaag läser tidningar!" Hmpf!

Idag när jag skulle hämta min lillasyster tänkte jag att det kunde vara kul att köra en tävling upp för mördarbacken inte visste jag då att det skulle vara så pass nära att hon slog mig. Min lillasyster är åtta... Inte nog med att hon är snabb som ett as, hon läser även tidningar. Något jag aldrig gör.

Vet inte om det är jag som är fett fail eller om det är hon som är helt awesome. Skulle dock satsa mina pengar på att det är min underbara och världens finaste lillasyster som är fantastisk! Hehe var är världen på väg eller rättare sagt var är jag på väg!? :p


Intellektuella bruuuden!

Inte är det rättvist någonstans!

Jag kom på en sak som jag undrat rätt så länge. Varför det finns så många snygga läkare men min är... ja inte jättevacker? Jag är ett av Guds barn som verkligen förtjänar en snygg läkare! Fett fail på min tycker jag i alla fall. Mer snygga läkare till folket! Och när jag skriver "folket" menar jag MIG!"Det är ju inte så att jag kan ringa dig och fråga om du vill skjuta kaniner!"

För några minuter sedan åkte de finaste killarna någonsin härifrån. Jag tror inte att det går att varken hitta eller beskriva hur underbara de killarna är men guld är ett bra ord att beskriva dem med. Haha störda fuckers! Men God bless 'em!


Världens finaste killar, fett gammal bild!

One step forward!

Haha gjorde precis ett personlighetstest. Ringade in de som verkade intressanta!


Ser ut som att min dröm bara kommer närmare och närmare! :D

Good morning starshine!

Igår när jag åkte hem från Heidi kom jag på en tunnelbana där majoriteten av människorna kom från Lady Gaga konserten. Vilket var intressant, de flesta var utklädda jättefint. Men det bästa med den resan var att tjejen som satt framför mig satt och sjöng något otroligt vackert. Jag fick rysningar i magen. Vet inte hur jag ska beskriva det men vackert var det!

Nej nu ska jag öva på en låt från en underbar musikal, nämligen denna:


Så jävla värt! :D

Snabb uppdatering

Nu sitter jag hemma hos Heidi och leker hemmafru. Det känns bra. Idag ska jag ta det lugnt och chilla med mina kompisar. Berättar mer om igår senare. Nu ska jag in i köket laga mat! My housewife dream so close I can taste it!

Helg snart!

Ändå sedan jag hittade den här sidan har jag börjat min morgon med en visning av videon på den. Den har gjort min morgon, varje morgon! Säger bara att det är tur att människor kom på den underbara idéen att sjunga och agera samtidigt. Vad skulle jag göra annars med mitt liv då om jag inte var besatt av musikaler? Börja sticka?

Nu engelska nationella, ska faktiskt bli rätt så skönt. Inte för att vara den som är den men jag missar både matte och fysik. Sounds like a amazingly good deal to me!

Innan tant skulle sova ville hon gnälla lite, enjoy!

Nu sitter jag här hemma och lyssnar på Little Richard. Haha den killen verkade vara helt störd, gifte sig med sin 13-åriga kusin... Säger väl rätt så mycket om en person? Men nice musik gjorde killen, Elivs släng dig i väggen. Klockan är nio och jag känner för att gå och lägga mig. Ännu ett tecken på att jag egentligen är 70? Ja, förmodligen :p

Nej men fuck att vara vaken och slötitta på tvn. Nu går jag och lägger mig.


Lucille - Little Richard

Kan vara det bästa jag sett, ännu ett tecken på att jag är 70 år! :D

Dåligt minne? Nej... eller va sa du?

Dålig timing och inget fokus är nog de två saker jag skulle beskriva mig själv med just nu. Tydligen ska jag på något mattecenter imorgon, det hade jag het glömt bort! Min glömsla har gått från skrattretande till skrämmande till komisk. What's a girl got to do, aight?


Haha här ska vi sitta och jobba matte... solid! :p

You are my life now

Nu sitter jag här på matten och det är ungefär lika roligt som man kan tro att matte d är. Otroligt roligt alltså, anledningen till min existens om jag ska vara helt ärlig. Matematik är den vackraste formen av kommunikation mellan människor och min ledstjärna i livet. Så som Betlehms stjärna visade vägen för de fyra vise männen leder mig matematiken genom livet! 


I LOVE YOU!

P.s. Den som tar min seriöst måste jag ta ett snack med. Hur låga tankar kan man ha om mig? :( d.s.

This guy is possimpably awesome!

Känner mig lite sliten och inte alls taggad på skolan så jag tänkte lyssna på den här låten för att pigga upp mig. Funderar helt seriöst på att skriva en likadan till mig själv och sätta på repeat. Hehe, fett värt liksom! För att inte nämna awesome!


Att välja att behålla mina äggstockar

Nu har jag kommit hem från mina kids. Trots att de flesta av mina guldklimpar får mig att vilja rycka ut min livmoder finns det några (4) som jag avgudar. Så himla gulliga ungar!

Sarr även och tittade på Ugly Betty med min syrra. Helt underbar serie. Nästan så jag också vill ah tandställning... nästan ;)Sova eftermiddag?

Nu sitter jag hemma. Var förbi stadsbiblioteket och lånade två böcker samt bad dem beställa hem tre andra. Alla av Buchi Emecheta. Hon är så jävla grym! Jag känner mig jävligt lugn. Kanske lite för lugn, hur ska jag kunna plugga när jag bara vill sova? Borde kanske göra det.


Väääärt!

Woke up this morning

Vaknar igen till Andrews vackra musik och känner mig trött. Igår när jag vaknade för drygt ett dygn vaknade jag och kände att "Nu ska jag gå upp, skönt!", idag när jag vaknade var det inte en tanke som slog mig mer ett otydbart mönster av bokstäver och morranden.

Morgonmänniska.... inte så mycket. Det vet min stackars familj eller det är inte synd om dem om de försöker prata med mig på morgonen. Vem pratar med folk innan tio och förväntar sig ett vettigt svar? No sane person... I'll tell you that!

Dear lord, tell me this is NOT serious!


A true freakin' genius!

Nu sitter jag och pimplar än en gång Fantomen på operan. Kan jag hjälpa att det är en av de vackraste filmer jag någonsin sett? Nej, det tycker jag verkligen inte! Andrew Lloyd Webber är en GUD! Haha fett söt liten farbror!God give me courage to show you, you are not alone

Insåg en sak just nu, av 10 spellistor på Spotify är 6 av dem soundtracks. Jag har seriösa problem med musikaler. And I don't freakin' mind, dom är ju helt awesome! Jag tror att om vi skulle brista ut i spontansång oftare i verkligheten skulle vi vara mycket lyckligare!

Ta till exempel Fantomen på operan. Han dödar en massa människor, kidnappar en killes tjej och försöker sedan döda honom. Men den här killen tar det lugnt och lever sitt liv i fred utan att försöka/lyckas döda fantomen. Det skulle inte hända här! Tell you that, my friends!Viva la 80-talsmusik!

Känner mig glad och optimistisk. Kan vara tack vare The proclaimers. De har inte bara gett världen en låt som kan vara den bästa någonsin, de har även med den låten gett mig en inre lycka som bara dåliga romantsika komdier lyckats med förut.


The Proclaimers - I'm gonna be (500 miles)

Onödiga dag

Min korta frihet har firats med tvätt av strumpbyxor, städning av rummet och så har jag klippt mig. Vet inte varför men varje gång jag klipper mig blir det någon slags spontanklippning. Jag klippte dock inte mycket ville bara bli av med den sträva känslan mitt hår börjat få.

Nej, nu ska jag ta och släpa mig ner till tvn och fortsätta vara ovettig!

Kulmen på mig religion!

Oh my God, oh my God, oh my God, OH MY GOOOD!

Det ser ut som att jag får ha huset för mig själv. Om bara för några timmar så är det helt underbart. Det finns en Gud and praise the hell out of Him! Thank you Jesus!

Jag tycker att det är skönt att vara hemma själv, kanske märks lite. Tänker bara säga det här sen är jag färdig:

Lord had mercy on me! Nuf said!


God bless you, God!

Körslaget!

Nu sitter jag hemma med la familja och tittar på körslaget. Trots att jag aldrig varit ett stort fan av Marie Picasso ändrades det idag. Fett härlig tjej. I'll keep my fingers crossed. Kalle Moraeus, *SUCK* nuf said!


Skön brud!

Dagens morr

Här i veckan köpte jag en deodorant från body shop. Jag tänkte att det är väl bra för de testar inte på djur och alla deras saker brukar vara bra. När jag kom fram till kassan visade det sig att den kostade 95 kronor smålänningen i mig suckade av djup smärta men jag köpte den i alla fall. Bara för att inse att det är sjukt dålig!

Det står att den ska skydda mot doft alltså inte svett men det gör den inte nu är jag lite bitter. Nästa gång blir det Lidl deodorant. Mark my words!RSS 2.0