Det är något fel på mig

Igår gick jag emot alla principer och tittade på os. Det var förvånande intressant och roligt! Men jag kommer blåneka det om någon frågar, os suger! Aight? (Sagt med hotfull underton) Och inte nog med det, jag har inte ramlat en ändå gång! Eller mejat något litet barn. Nej nu ska jag ut och ramla på snowboardåkare. Ha det bra kära läsare!

Bilen med familjenpsyk

Just nu sitter jag med min älskade familj på väg till Branäs, skidornas Mecka! Precis som Jönköping är vårt Jerusalem. Så är Branäs creme de la creme av skidbackar.

Överraskning!

Nu åker jag iväg och åker skidor. Så nästföljande dagar kommer ni inte få höra om hur jag gnäller på min vardag utan när jag gnäller på mina kusiner när jag ramlar i backen! Det är alltid deras fel. Även om de inte är med! Det är deras fel!

Wish me luck!


Markoolio - Vi drar till fjällen

Vet inte vad det är med killen men han lyckas pricka min sinnesstämmning. Han måste vara ett geni eller nåt!

Kiss i snön

Det här är nog den finaste låt jag hört i hela mitt liv. Självklart inte lika fin som "Skandalen" med Mattiaz. Men helt klart bland mina topp fem i alla fall! Inte illa pinkat, som det här! Seriöst vem kissar när det är snö ute. Lite som att säga att man inte kan skicka in ett arbete för att Internet strular, via mail! Det är alltså rätt så korkat :D
Skämt å sido den här låten är något stört bra!
Mumford and sons - Sigh no more

Seriösa problem!

Jag kom precis på en sak som är för.. ja det är för något för att inte publiceras. Igår när jag stod på stationen och skulle ta min älskade buss hem (516, den bästa bussen någonsin!) insåg jag att det var rätt så många andra människor som skulle ta min buss. Kvicktänkt som jag är började jag då göra en "stanna-närmast-mig"-blick till föraren. Och det funkade!

Jag har seriösa problem med den där bussen men jag skäms inte över det! Jag älskar dig!Pina colada to the people!

Det börjar seriöst bli vår hemma hos mig. Detta säger jag trots att det ligger ett tjockt lager med snö på mark och hustak och att det fylldes på kraftigt i natt. Jag har bevåg för det jag säger, det är nämligen 0.3 grader ute!!! Jag kan känna bikinismaken i munnen.


Markoolio - Sola och bada i pina colada

Scouting for peeps

Jag får ibland frågor om vad vi gör på scouterna, tänkte langa ett svar. Vi fikar, umgås, klipper varandras hår och så gör vi detta:Jag har aldrig i mitt liv sett något så snyggt! Då pratar jag självklart om min klänning, visst är den nice!

Sommar!

Det är bara 2- grader ute där jag bor, på landet alltså! Så stört underbart. Nu ska jag ut och sola!


So Afrotastic styyyle! ;)

Varför ska allt krångla!

Idag har jag haft en seminarium och ska snart examinera en liten uppgift på idrotten. Jag måste säga att jag är extremt nöjd med mitt val av karriär. Något som är synd med det dock är att det inte finns några mässor som hjälper mig i mitt karriärsval . Alla frågor som flyter i huvudet.

Var ska jag hitta män? Finns det motsvarande "country clubs" i Sverige och om inte vad ska jag göra på dagarna? Om jag vill köpa obscent dyra saker som jag bara kommer använda en gång, var hittar jag det?

Åh, nu blev allt så krångligt! Hur ska lilla jag kunna fixa allt det där?


Åh, min hjälte, slår vad om att det är mat hon har planerat och skrivit upp på sin... vad det nu är!

Varför man aldrig ska berätta saker för sina föräldrar!

Igår samlade jag ihop alla bloggar jag läser i en mapp bland mina favoriter på datorn. Jag kom då fram till att jag läser ca 40 bloggar varje dag. När jag berättade det för mig mamma gick reaktionen ungefär så här:

-Mamma gissa hur många bloggar jag läser!

-Tio?

- Fyrtio! *brett leende*

-... *chockerat ansiktsuttryck och hakan vid golvet* Vad gör du mer om dagarna egentligen?

Samtalet går i en annan riktning men ändå tio minuter senare så händer detta.

-Men serisöst Jessica? Hur har du tid för annat... (En så kallad life lesson hoppar fram och förpestar min tillvaro de närmaste tjugo minuterna, mina syster lämnar bordet och jag börjar längta till att göra skolarbete.)


Min mamma är Charlie Browns lärare!

Ödmjuk förfrågan

Ibland måste man bara bestämma sig och idag gör jag det! Jag tänker blir hemmafru. Nu ska jag istället för att "plugga-för-att-jag-ska-kunna-få-en-bra-utbildning" leta efter en rik gammal man som kan försörja mig och vår avkomma! Jag vill inte vara petig men det är absolut livsviktigt att mannen i fråga är:
 • Rik
 • Lite gråsprängd i håret
 • Har skarpa drag i ansiktet
 • Ögon som man fastnar, drunknar och dör i!
 • Bra gener
 • Störa fötter, det är inte acceptabelt med män som har mindre fötter än mig!
 • Han måste förstå att min kärlek för 516 alltid kommer komma före honom
 • Han måste vara stormförälskad i mig och inse att för att kunna behålla mig måste jag få ha en yngre ursnygg älskare!
 • Han måste säga att jag är rätt även när jag har fel (händer dock aldrig att jag har fel!)
Ja, jag vill inte vara för specifik men om han måste se ut så här! Så om du har någon som passar in på samtliga påstående, släng iväg ett mail eller en kommentar!

Juste han måste vara läkare också!

För och nackdelar

Det bästa med lunch på Mandy's
 • Kyckling och vitlökrulle
 • Det ligger nära skolan
 • Jag får perfekt självkänlsa genom en smaskig juice*
Det sämsta med att äta på Mandy's
 • Vitlök... ja det känns alltid lika fräscht!
 • Vitlök i munnen, vitlök på händerna och på kläderna, CHECK!
 • Ja vitlök... det känns som att det säger allt!
Ja det är ju nice med vitlök, för mig kanske men om man nu ska tänka på alla andra människor så borde jag kanske sluta. Men finns det något bra med att vara singel om man inte får äta vitlök? Nej, det vill jag inte påstå så jag fortsätter med det! Tycker jag känns rättvist!


Dagens paradox

Idag har jag insett vilken miljökämpe jag är. Igår när jag duschade insåg jag att jag inte rakat min ben på *host* månader och detta har lett till att jag har fått tätt växande vegetation där. Ni hugger ner regnskogarna i Amazonas och jag gror nya på min ben! Jag får visserligen skogshuggarben med det... paradoxalt värre!Roliga länkar

Idag när jag kom hem fick jag ett meddelande från en vän... Med en inte alls misstänksam länk, den borde jag gå in på, eller hur?

Nej men seriöst idag åkte jag med en kyla hem, en kyla som följde med in! Men nu börjar mitt hus tina upp. Vilket är skönt. Jag har tröttnat lite på denna vinter, jag vill ha sommar!!


Eller skulle jag trycka? Jag är ju lite sugen på nakenbilder ;)

Min enda kärlek!

Idag tog det cirka två timmar att ta sig till skolan. Det brukar ta ungrfär 40 minuter. Det ska tydligen vara jättedåligt men det tycker inte jag!

Jag älskar sl och alla dess förseningar!

Det är skönt, seriöst vad gör jag i skolan som är nyttigt? "Inget!" säger ni, ja ni kan ha rätt. Det finns ett klarare syfte med att sitta på den bästa bussen någonsin (516!!!) i en timme. Älska min morgon!


Åh skola, va roligt...

Snart ska jag dra mig till skolan. Ute är det svinkallt men jag funderar på om man ska sätta på sig sin varma fulis-jacka eller sin rock. Jag lär frysa ihjäl med min rock men vill jag ha på mig den röda fula?

"Hmm, livet är fullt av nariga val inte sant?"

(Btw kommer det där citatet från den bästa filmen ever!)

Känsel är för nördar

Jag kom för inte så länge sedan hem från att ha stått ute i kylan frivilligt i en och en halvtimme. Vad hände där kan man ju fråga sig! Och jag har inget vettigt svar bara: "Jag är dum i huvudet!" och "Jag känner inte längre mina tår, men ärligt seriöst, vad har man dom till egentligen?!"

Niiice :D

Så här illa är det (nästan) ute där jag bor, på landet!

Nya drömmar?

Idag har jag försovit mig och förätit mig på sprutgrädde. Herre min Gud va det är äckligt! Stört gott i början men nu är det inte värt det längre.

Jag har också sett ett avsnitt av How I met your mother översatt av Queen-Ingela. Det är kanske något jag borde bli, översättare. För det finns inget värre än dåligt översatta filmer. Anledningen till att jag tycker det är förmodligen för att jag bara ser en massa b-filmer som blir översatta av presoner som Queen- Ingela och The-mad-king-Tomas. Jag som översättare... It would have been legen- wait for it- dary!


Jag i framtiden? Hemmafru drömmarna bleknar...

Crazy hair story!

Angående att jag sa att jag var söt och underbar som barn. Fick under middagen med familjen reda på hur jag var back then. Tydligen har jag aldrig varit lyckligare än den gången min syster hamnade på sjukhus med en sticka i fingret eller den gången hon grät när mammi skulle sortera ut de flätorna hon hade i sitt hår.

Bakgrund: Som barn var min syster extremt håröm. Hon grät varje morgon när hon skulle borsta håret. Som resultat av detta fick hon in flätat hår i sitt egna så hon såg ut som Pocahontas. Jag var dock inte så håröm så jag fick ha mitt tråkiga, lockiga korta och inte alls Disney-prinsessehår. Jag var otroligt avundsjuk så när hon va tvungen att ta ut det och det gjorde ont var jag nöjd. När hon senare fick ännu kortare hår än mig var jag ännu nöjdare.

Ideal barn? Ja, men visst... Jag är i alla fall bättra nu..? 


I have both the crazy eyes and crazy hair!

Winter wonderland

Idag har jag tillsammans med mor min trotsat vädret och gått i den bitande kylan. I den vevan insåg jag att jag älskar vinter! Jag har tvivlat under de senare dagarna men vintern och kylan är stört nice! I love it, I love it and I like it!

Något som är mindre underbart är det jag ska sysselsätta mig med nästföljande timmar, vilket är plugg. Wish me luck! En sak som är för rolig som jag måste berätta är att min mamma har skaffat facebook. Hon är så söt!

Dissa? Hell yeah!

Do you know?

Har precis tittar på det kanske bästa programmet någonsin I didn't know I was pregnant. Det fick mig att oroa mig trots att jag verkligen inte är det!

Tänk att vakna upp en morgon och ha apont i magen och någon timme senare ligga med en unge i famnen man alltid kommer ha? Jag pratar ju alltid om att stjäla ett barn men att faktiskt ha ett. Hmm, det verkar lite jobbigt. Jag var visserligen söt och helt underbar som barn men mitt barn lär bli jobbigt!Night fever night fever!

Idag har jag gjort följande:
 • Väntat i en timme i kylan på ett tåg som vägrade komma
 • Träffat fyra helt awesome människor från min gamla klass
 • Förfrusit fingrar och hjärna i den bitande kylan
 • Ätit tårta
Jag säger att over all har min dag varit bra. Nu ska jag med min syster och vi ska precis som alla andra i Sverige ha lite Dolph-feber i kväll med godis och chips! Niiiice!


When I say dance, I mean dance woman!

Jag förstår inte riktigt denna fascination av vinter OS som pågår i Kanada? Så stört tråkigt! Varför kolla ett gäng människor i tighta kläder som åker skidor när man kan spana in Gudrun Schymans snygga ben i Let's dance?

Ingen som har ett vettigt svar? Nej, jag tänkte väl det! Nästa fredag räknar jag med att ni alla tittar med mig, hejar med mig och dreglar över David Helenius tillsammans med mig nästa fredag!


Dansa som Cissi tiv 0:40. Så jävla bra! :D

Till söstra mi!

Detta är ett dikt dedicerat min vackra syster:

Det finns alltid folk som vill oss jämföra
Vi är lika, olika och konstiga får vi jämt höra
Vi båda vara helt störda i huvudet
Och inte bara det du stinker svett
Jag älskar dig trots att det är jag som bäst
Jag vet att jag är ditt allt, för utan mig skulle ditt liv vara pest
Alla vackra sånger vi tillsammans kan skapa
Du betyder mest din lilla apa!


Help me?

Jag har tröttnat på min design på bloggen men jag är för dålig på att ändra den. Någon som kan hjälpa mig?


Sneeela?

Mina om-planer!

Idag har jag haft prov. Ja, jag säger bara att det är bra att jag har en massa back-up-planer!
 • Om Sverige skiter sig flyttar till USA
 • Om det skiter sig flyttar jag till Syd Afrika
 • Om det skiter sig flyttar jag till Nigeria
 • Om det skiter sig flyttar jag tillbaka till mammas källare
 • Om det skiter sig skaffar jag en massa katter som jag sedan kan kasta på folk på stan
Som sagt är det viktigt att vara förbered! Är du det?

Drömmen lever vidare!

Idag är jag stört bitter. Detta på grund av att jag har ett prov imorgon, ett seminarium nästa vecka, matteprov, svenska inlämning och en idrottsuppgift. Jag säger det:

Jag skulle bli hemmafru!

Vara hemma och städa, diska, spendera pengar och ta hand om mitt barn/lämna bort det till en barnflicka. Nice!

Det finns en första gång för allt!

Mina kära bloggläsare igår gick jag och la mig klockan åtta och somnade (hör och häpna) klockan åtta. Jag tror inte att jag har varit så här lycklig i hela mitt liv. Någonsin! Jag tror jag ska gå ner och vara trevlig nere vid frukostbordet.

Eller jag ska försöka i alla fall. Liiite.

Ha inte för höga förväntningar jag är ingen morgonmänniska, ingen kvällsmänniska heller... Vad är jag!? 

En apa?

Apor på bussen

Könsord vad sur jag blev idag på min buss. En liten skitunge trängde sig före mig och tog min plats. Jag höll på att börja gråta, skrika och skälla ut honom på en och samma gång. Det kan ju ha funnits mer än den lilla skitungen som triggade igång dessa känslor. Några av de sakerna kan vara: att jag är ett litet mensbarn, jag frös och var blöt eller att jag var trött som satan! Men sur blev jag i alla fall. Hoppas du får herpes i ögat!


Hoppas du har rikigt fina ögon som blir alldeles äckliga nu, din platsstjälande parasit!

Svenska rapp?

Jag vaknar upp, ah, solen skiner igen. 
Dags för mig ooch gitta från lägenheten
men först alltid en dusch, 
inte lukta usch. Står högt i kurs för det är 
Glassigt!


Eller vaknade jag idag? Hell no! Säger som jag sagt förut: sömn är för nördar. Tänkte säga att jag ska ha prov snart men det ska jag inte. Jag har prov om tre timmar till min lycka självklart. Glassigt!

Mange Schmidt - Glassigt

Kemi B i mitt hjärta

Nu sitter jag här... vaken och har pluggat kemi i snart fyra timmar nu. Jag tänker plugga fram tills min klocka ringer klockan sju. Jag bara råkar vara en sådan människa som älskar att plugga och tanken på att vara utan mitt plugg hela natten kändes  tung? Nej, nej så är det inte. Jag precis som alla andra sane människor gillar inte skolan men nu sitter jag här i alla fall... Fan va jag är bitter!


Den här bilden visar jag för mig själv så fort jag funderar på att somna. Har paus till tre nu, tror jag ska förskaffa min lite socker/koffein/KNARK!

Fettisdag eller bittertisdag?

Jag är en otroligt bitter människa. Lite som en bittermandel tar jag mig genom livet. Nu råkar det vara så att tisdagar är extra bittra. Detta på grund av mina och Karins små guldklimpar. Varje vecka dör något inom mig när jag träffar våra små änglar.

Ikväll ska jag vara uppe hela natten och plugga fysik! Jag tycker verkligen inte att ni ska tycka synd om mig, för det gör inte jag! Jag får skylla mig själv min lilla slinka ;)

Men nu, PLUGGISH!


Det där är jag fast lite mörkare och det där är mina kids fast dom är mer djävulusiska.

Tisdag morgon

Idag på tåget insåg jag avgång på Karlbegsstation är en ekvation av följande varabler:

 • Sittplats i förhållande till dörren.
 • Hur lång tid man ställer sig upp efter tåget har lämnat Solna.
 • Hur villig man är att tränga sig skämlöst.

Jag burkar sitta rätt så nära dörren, ställer mig aldrig upp tidigt men att tränga mig är något jag som Stockholmare gör ständigt och utan skam för den delen! Så jag ligger rätt så bra till när jag pendlar på morgonen. Finns det ett bättre sätt att börja morgonen än att tränga sig framför oskyldiga och trötta männniskor?


Serious messege!

Jag ska helt sluta vara seriös på Internet. Anledning: Man kan vara precis vem man vill här och jag väljer att vara sorglös. Så jag tänker sluta. Inte för att jag är seriös ofta IRL heller men nu tänker jag sluta upp med det helt.

I love it, I love it and I like it!


Ungefär så här seriös tänker jag vara!

I just saw an elephant fly!

Nu är jag hemma från min skolas aktivitetsdag. Vilket är stört skönt! Varför an inte alla dagar vara som den här? Vafan ska vi ha prov till!?

Måste bara säga att jag tycker att de flesta stora bloggare är rätt så trista men det händer att jag tittar in och kollar vem som bråkar med vem. En blogg som jag verkligen klassat som fjortisblogg steg något enormt i mina ögon idag nämligen Dessie. Hon lyssnar på Sam Cooke, visste ni det? Det fick jag veta när jag läste hennes blogg.


Den här låpten är visserligen inte den bästa... men ändå!

Aktivitetsdag i skolan

Idag har min skola bestämt att det ska vara en aktivitetsdag kring dagen-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Vilket i och för sig är rätt så nice. För det betyder att jag slipper lektioner och som den skoltrötta lilla tonåring jag är hoppar jag upp och ner av lycka.

Förra året kom fråga-Olle Olle och förgyllde våran dag. Undrar vad som händer idag? Den som lever får veta!


Min enda kärlek 

Duschen kallar!

Har precis insett att jag glömmer bort att duscha. Det är alltså inte så att jag tänkte att det var tre dagar sedan jag gjorde det. (Är det länge förresten?) Utan det bara blir så. Men nu ska jag ta itu med det. Nu ska jag inte bara duscha, jag ska slänga mig in i duschen och löddra som jag aldrig löddrat, med mitt 100% black owned balsam!


Det kanske inte syns men det står: THE PROUD LADY 100% BLACK OWNED

Pluggsöndag

Dagen blev annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Min kära vän bestämde sig för att bli sjuk så jag har  köpt mig lite tid. Det jag inte har köpt är en present... Skyller på att jag är singel och att det är alla hjärtans. Det är inte lätt för oss stackare.

Så idag har jag pluggat!? Vilket jag förresten måste göra eftersom det blir apmycket prov nästa vecka. Och vi vet alla att det inte går att plugga utan musik. Så nu ska ni få höra det vackraste jag någonsin har hört!


Sexy cat - Alte och Robin Lamonade


En dag till alla hjärtan

Om fyra timmar ska jag räcka över en present till en kompis som blir arton snart. Ja juste den presenten... Den som jag ar köpt... OCH slagit in! Nej, men vilken present är det jag pratar om? Den finns inte. Vet inte vad jag ska ge henne, en kram? Det är ju faktiskt alla hjärtans!

Men seriöst! Vad ska jag ge till henne!? PANIK


Från oss alla, till er alla: En riktigt glad alla hjärtans dag! (Vem visste att jag va schizo?)

Sockerabstinens

Jag skrev inte så mycket igår för att jag var helt inne i min sockerabstinens. Jag slutade nämligen med det igår... Gick ju som det gick med det. Suger is good for me! Tror inte jag ska hålla på med sockeruppehåll, känns lite ohälsosamt och sånt håller jag inte på med!

Socker ska det vara.

Kan ni inte bara hör hur det krasar mellan tänderna? Kras, kras, kras!Fina syster

Det har varit lite illa på bloggfronten några ett tag nu. Jag tänker inte lova att det ska bli bättre, det ska bara bli det! Den bittra singelkvällen var nice, inte alls lika bitter som jag hade hoppats men fett kickass.

Idag har jag varit och shoppat med min syster. Det var tänkt att jag skulle köpa en present till en kompis men det hittade jag inte. Istället hittade jag lite saker till mig själv som i och för sig är mycket bättre! Vi fikade också och jag drack absurda mängder te. Vilket resulterade i att jag kan också informera om att jag nästan gjorde en Jessica på tåget hem!

Det kanske inte såg så gott ut men det var det!

Berg och-dalbana

Idag har varit som en berg och-dalbana. Jag har verkligen bettet mig som en klimakteriekärring. I love it, I love it and I like it! Jag har åkt skridskor och sett ut och gjort ljud som en gammal tant i min grenrem. 

Snart ska jag gå ner och möta Gustav och våran BITTRASINGELKVÄLL ska äntligen börja. Om någon som ska komma läser det här så vet detta: Vi är inte här för att ha kul, vi är här för att vi är bittra!

Så har man klippt sig

När jag satt och tittade på Glee fick jag en otroligt stor lust att klippa av mig mina slitna toppar. När jag satt och funderade på att klippa av mina slitna toppar fick jag en jättestor lust att raka av mig allt hår på sidorna av mitt huvud!

Men när jag satt där mitt inne i mina våta drömmar kom jag på att jag inte bara skulle ångra mig imorgon. Jag skulle börja gråta och låsa in mig i mitt rum för att komma ut antal månader senare med ett severe case crazy eyes. Så jag struntade i det.

Haha not, gammal bild! Vad kan jag säga, vi Anderssonare är väldigt fotogeniska ;)

Oups!

Idag glömdes det kläder till gymnastiken, rackarns rabarber! Inte är det lätt att bo i ett i-land, bara problem var man än vänder huvudet! Men jag får väl göra det bästa av situationen och plugga... haha! Vi får se hur det går med det. Annars finns det ju alltid navlar att pilla i!

Alla hjärtans dag för oss (bittra)singlar!

Jag insåg idag att jag läser en av de förmodligen dummaste bloggar jag någonsin har läst. Det är Kissies lillebrors blogg. Om man inte tycker om hennes blogg så är det för att hon provocerar. Om man inte tycker om hans så är det för att killen in är den gulaste bananen i klasen, om ni förstår vad jag menar. För att ni ska förstå vad jag menar så måste ni läsa detta inlägg!

Han är för rolig. Vi singeltjejer har mycket att göra
 • Sitta och bittra oss med våra vänner.
 • Klappa våra trogna katter.
 • Äta obscena mängder glass och sjunga med Bridget Jones.
 • Kasta ägg på par på biografer!
Så mycket att göra. Så lite tid. Min alla hjärtans kommer vara fullspäckad!

Här drygar vi oss

Idag när jag gick på tåget förundrades jag över en tjejs klädsmak. Mest för att den var otroligt ful. Jag själv har inte heller nån vidare smak så jag brukar inte döma andra men den här tjejen... Asså sakerna hon hade på sig var inte så hemska, det var kombinationen av dem som inte funkade. 

Eller vad vet jag? Det kanske är en komplimang att jag inte gillar det! ;)


Vet inte om det syns på bilden men tjejen har på sig en pälsmössa, pälsväst, flerfärgade leggings, en halsduk som går till knäna, en röd väska med fransar på samt ett par fransbeklädda mockaskor!

God morning sunshine!

Idag gick jag upp en halvtimme innan jag behövde det egentligen. Jag måste vara i skolan en timme innan jag behöver eftersom min skola är ambitiös och ska "rädda världen"(en aktivitetsdag). Trots detta är jag inte gnällig, bitter eller sur som fan. Jag är överlycklig, mest tack vare det paket med Bregott jag köpte igår. Det finns inget annat smör.

Som går att äta i alla fall. Blä på de andra äckel"smören". Blir så jävla upprörd! (Hehe nej men jag är inte gnällig, bitter eller sur! Varför säger du det?) ;)Cash flow!

Alltså jag säger bara, om jag tjänar 32 öre på mina videobloggar kan ni ju bara gissa hur mycket jag tjänar på min blogg! Ka-ching!

Det är ni läsare som gör att jag kan leva en så fabolös livsstil. Tack ni underbara tusentals läsare! Puuuuuzz!
Ni som inte ligger på golvet nu och skrattar har ingen humör! Inte ens lite! ;)

Att göra en Jessica

Jag är så stört trött. Kan ha något att göra med att jag har släpat åtta liter mjölk och riktigt smör (JAY!) upp för mördarbacken. Självklart kan det faktum att jag gjorde en Jessica på bussen hem också vara en anledning.

Att göra en Jessica går ut på att dricka en massa saker(att föredra om det är drycker) när man kommit in till stan. Därefter sätta sig på sin buss och då inse att man är lite kissnödig. När det är tre stationer kvar hem inser man att man inte kan klara sig längre och slänger sig av bussen och kissar på Ica Maxi. Det stället har räddat mitt liv flera gånger.Jag älskar dig Ica Maxi Häggvik!Min största kärlek

Jag ska lämna hemmet om 20 minuter. Jag sitter just nu och kollar bloggar i min pyjamas. Borde sminka mig och sätta på mig kläder men jag pallar inte. Åh vad jag saknar 516, den bästa bussen någonsin! Pendeltåg suger verkligen röv, oups... 

Jag älskar dig!


Det här är visserligen inte min buss men ni får kisa lite! Vill btw att ni ska veta att denna bild sparades i mappen "människor som finns"!

Somebody to love

Jag har både bra och en dålig musiksmak. Jag älskar personligen all musik jag lyssnar på men visssa låtar vet man är dåliga. Typ som Backstreet Boys, EMD och denna låt. Ni vet att ni älskar dem! ;) Men jag gillar den här, fett skön låt!


Somebody to love - Leighton Meester (Feat. Robin Thicke)

Vad jag inte gör för naturen!

Jag har precis kommit ur duschen. Jag fick nämligen veta att det var ofräscht att jag inte hade duschat sedan i fredags. Är det verkligen så? Det var ju ändå bara tre dagar sedan... Okej det är äckligt men so what! Jag gör det för miljön *host* *host*. Men verkligen! *inte

Men men imorgon är det prov. Ni kan bara tänka er hur överlycklig jag är över det! Hoppar upp och ner i ren extas!

Måndag morgon, suck!

Åh vad jag inte orkar skola idag. Jag orkar skola lika mycket som jag orkar människor som stinker bakisäckel när jag sitter bredvid dem på pendeln på morgonen. Kan ha något att göra med det faktum att jag har sämst morgonhumör. Jag bröt till exempel ihop imorse när Julia tog det sista ur det goda smöret och jag var tvungen att ta äckelsmör.

Stört onice!

Vila i frid

vi lyser alla
vi lyser med glädje när vi är här
vi lyser med saknad när vi är borta
du lyser nu trots att du är borta
du lyser med en stark saknad
du lyser med en stark glädje
ditt ljus kommer aldrig blir glömt
du kommer aldrig bli glömd

Nothing's gonna stop me from reaching my dream!

Blev en otippad söndag det med. Jag hade tänkt slava med kemiboken men tydligen hade jag lovat att jag skulle träffa en Fredrik och två kids från Sundsvall Jocke och hans tjej. Som btw var dom coolaste människor jag någonsin träffat (Den var till dig Jocke, bäst för dig att du läser det här! MORR!)

Men nu ska jag i alla fall plugga lite? Jag ska försöka i alla fall. Varje gång jag börjar händer det något som distraherar mig. Det kosmiska flödet vill inte att jag ska få bra betyg, det vill att jag ska bli hemmafru! Något jag skulle vara stört bra på!


Så här ska jag sjunga och städa!

Otippad lördag

Gårdagens utveckling var otroligt otippad. Två vänner som jag inte träffat på två år kom förbi och vi såg på Melodifestivalen. Egentligen låter det inte så otippat men jag hade planerat att sitta ensam, lyssna på All by my self och äta glass. Melodifestivalen var btw var under förväntan. Jag vet inte hur jag lyckas lura i mig själv varje år att det är bäst när jag varje år blir motbevisad?

With that being said will I watch next saturday? Hell yeah!

Motsägelsefullhetens drottning, det är jag det! Idag ska jag i alla fall plugga lite tills min familj kommer hem.

R.I.P. tystnaden i mitt hus!Cha cha (Krillebooi) - Boom brothers

Tänkte att ni kunde få njuta av denna vackra låt!

Min hemlighet får ni aldrig veta!

Jag är lite av en trollkarl. Jag har alltid varit en duktig magiker men efter mina sju år på Hogwarts har mina kunskaper verkligen utvecklats. Brevet som ändrade mitt liv för alltid!

Imponerad?

Nu ska jag bli duktig!

Igår ställde en dryck till det för mig. Inte igen kan jag säga dock. Jag ska bli duktig. Jag ska börja bete mig som den scout jag är. Jag ska börja ha på mig knästrumpor, shorts, scoutskjorta och en vacker hatt.Inte okej!

Snus är äckligt Petra! Det är fan inte okej! Fett snusk!

Heidi var borta men nu är hon här. Fredrik och Kajsa står och pratar. Sofie dricker trokadero. Gott!

Med Hjalle!

Twister är kul!

Jag är bäst på Singstar!

Gris <3 :)

Prinsessan och grodan

Nu har jag kommit tillbaka från den bästa filmen på länge!

Prinsessan och grodan

Typ den gulligaste Disneyfilmen på länge. Det behövde jag i detta vintermörker. Snart kommer mina kära vänner komma hit och jag ska försöka övertala dem om att Let's dance är nice. Det är dock ett uppdrag som är dömt att misslyckas. Tur att jag har fått i mig nog av barnvänlig och en aning löjlig underhållning ikväll.


En sån där tjej jag skulle vara den enda som ville vara när man var liten och lekte prinsessa, fett cool!

Chockerande nyhet!

Idag gick jag till Stinsen med min syster där kpte jag lite godis och mat inför helgen. Där hittade jag en lapp som den mest IQ-befriande människan skulle förstå. Tydligen innehåller en Jordnötsruta nötter! Någon annan som är i chock? Stackars godistillverkare som tvingas sätta upp såna där lappar. Var bor vi egentligen någonstans USA?


Bra att dom förtydligade det där! Vem vet vad som skulle hända annars?

Looking like a fool!

Det bästa med att ha en pappa som typ ingen har träffat är att man egentligen kan säga lite vad som helst om killen.

Alternativ 1: Han är 50 cent.

Alternativ 2: Han kan inte vara i Sverige nu för han är Amerikas presindent!

Alternativ 3: Han gör något så viktigt som att skriva och producera b-filmer i Hollywood.

Alternativ 4: Han är denna man. General Larry Platt och är typ den coolaste människan ever!

My papa ain't nobodys fool. He sure as hell don't look like no fool either!

Oh boy, oh boy, oh boy!

Idag har jag druckit cirka 1 liter mjölk. 6 dl av dem var i form av Oboy. Jag har aldirg gillat oboy emn nu har de kommit ut med en ny smak som utlovar med kakaosmak. Jag vet inte om det var så att det smakade med eller om jag inbillade mig det, men gott var det!


Typ så här, fast det fanns ingen betonggrädde i Norrviiiiken! Synd!

Uppenbarelse!

Jag har under mina senare år levt ett faderslöst liv. Tyck verkligen inte synd om mig, jag har nämligen fått två mammor. En som bar mig i åtta månader och 24 dagar och en som visar sig i form av min tvillingsyster. Förut har jag bara tyckt att det var irriterande men nu förstår jag. När Julia påminner om att jag inte ska vända om dygnet, klockan tio på kvällen och säger att jag ska komma ihåg att plugga så är det hennes modersinstinkter som hon inte kan kontrollera.

Vem hade kunna tro det.. två mammor? Men visst läste man om ett barn som hade burit på sin tvilling i magen när hon/han föddes för några år sedan? Visserligen var den "barnet" bara en käke och lite hår typ men det är uppenbarligen möjligt! Vi borde kanske skicka in något till nobelstyrelsen? Det här är ju helt fantastiskt!En varm vinterdikt!

Fick en otroligt stor lust att skriva en dikt. Det enda problemet jag kan se med detta är att jag är sämst på att skriva i dikter men det skiter jag i.

It's gonna be legen- wait for it- dary!

Den får heta - Kalla Sverige-vinter-dagar

När du inte är här skyller vi på stora oljebolag
nästan så att man tror att det var du som gav oss tv var dag
du kommer hit och styr och ställer
barnen får höra att nu är det vantar och mössa som gäller
vi älskar och hatar men gnäller nog mest
för nu kan vi inte i våra skyhöga klackar gå på fest
du är varm du är kall och ändrar dig ständigt
som den där Kate Perry låten man lyssnade på tills det blev skämmit
nu när fjortis-hemsidor(playahead) har haft sina glansdagar
kommer kidsen vara tvungna att gå ut när du haglar
att se dem lida i kylan kommer ge oss ett gott skratt
när vi sitter inne, fikar och bloggar dag som natt
visst finns det många som försöker komma undan och smiter
men ingen lyckas undkomma den iskalla, benhårda svenska vargavintern!

Thank you! Thank YOU! Really it's to much! (don't stop!)


Ni applåderar, seriöst det är för mycket, NOT!

Mina laster

Idag fick jag helg. Jag kommer inte vista mig i skolan tills på måndag. Så stört skönt! 

En annan sak jag insåg idag är att jag är beronde av många saker. Löjliga saker som ingen annan orka bry sig om.
 • Bloggar, jag läser alldeles för många och vill ha mer! Om det är någon som känner till någon bra är det bara att säga till!
 • Socker, men det är bara min Amerikanska sidas fel. God bless it though! Måste erkänna att jag är lite av en socker-slampa and I love it!
 • Nagellack idag köpte jag tre till. Till de andra fem jag har köpt, den här månaden! Det värsta är nog att jag kommer tröttna på det om kanske typ en vecka?
 • Glee eller random Amerikansk serie/film. Jag och filmer har ett speciellt förhållande. Jag älskar dem men det ger inget tillbaka! Hur ska jag veta att de inte bara leker med mina känslor? Vill ha svar men ändå inte, jag älskar ju dem!
 • Mina dåliga skämt, så som den där uppe. Förlåt!
Det finns säkert många fler men det känns som att det räcker med de där... for now!

Här drar jag GRÄNSEN när det gäller godis! Fast det ser gott ut *dregel*

Nu har jag bestämt mig

Jag har sedan jag tagit hand om kids varje tisdag i snart ett år insett att mina äggstockar ryker när jag blir arton. Seriöst, jag kan ju bara stjäla ett barn om jag nu så gärna vill ha ett när jag blir äldre!

Jag menar visst dom små skitarna är helt underbara men att först klämma ut en, låta den förstöra min kropp och sen va fast med jäkelskapet i arton år?! Nej, visst låter det jobbigt?

Bitter? Nej, är jag verkligen inte! APA!


Dom kan ju rita fint i alla fall!!!

Min tisdagskväll!

Om det kanske inte märkts tidigare så kan jag inleda med att säga att jag är en väldigt bitter människa. Det i kombination med en timmes sömn och ett gäng skrikande guldklimpar*host* skitungar*host*.

Jag tror inte att mina kids kommer gilla mig så mycket idag. Jag tror inte jag kommer gilla dem så mycket heller dock, min små skitungar Sömn är för nördar!

Inatt sov jag en timme. Det hela började efter jag insåg att jag efter flera timmar av Glee tittande inte skulle få mina åtta timar sömn så tänkte jag:

"What the fuck, jag kommer ändå vara trött imorgon jag kan ju lika gärna vara uppe hela natten."

Och det var jag, nästan. Vilket resulterade i att jag går omkring som en zombie idag. Nu har jag dock lektion men längtar till när skoldagen slutar, om fem timmar. Joy!

Beroende

Jag har varit vaken hela natten. Jag har legat i min säng kollat på Glee, duschat och nu tittar jag på How I met your mother. Jag har seriösa problem.

Hi my name is Jessica!

Hi, Jessica!

I'm a series-a-holic!The first step to recovery is recognition?

Nya ögon here I come!

Insåg precis att jag är tvungen att kisa när jag har på mig glasögon. Behöver kanske nya?

Ögon alltså glasögon verkar ju lite omständigt. Det var ingen bra kvalité på mina ögon alltså! Det är väl bara att välja och vraka? Det finns ju så många och ett par kan väl någon avvara lilla mig?
RSS 2.0