Eller nästan färdig i alla fall!

Nu har jag precis skrivit färdigt alla mina student tackkort. Det tog mig bara, vadå, två månader? Great things take time you know! Nu får vi se var dagen tar mig. Solen lyser ute så jag borde kanske gå ut men samtidigt så är det så svettigt, varmt och kvavt i mitt rum. Tough choice!Cried like a baby!

Igår var jag ute med Petra och tog ett glas vin och hae det aptrevligt. Först var det askul att träffa Petra men det var även kul att få klä upp sig lite och för en gångs skull skippa lodarlooken! Jag blev till och med tilltalad som "damen i färg", vilket i och för sig fick mig att tänka på "Tant Brun, Tant Grön och Tant Gregelin", men jag blev smickrad i alla fall!

Idag har jag varit sjukt huslig. Damsugit, svabbat, tvättat och sytt hela dagen. Och nu har jag precis sett färdigt "Pass it forward" aka den finaste filmen någonsin. Nästa gång jag ser den ska jag strunta i de sista fem minuterna. Sitter alltid och gråter som ett litet barn då.Tror att det var "Afrikas historia" men vem vet!

Försöker klura ut vad jag har gjort de senaste dagarna nu när man sitter framför datorn men om sanningen ska fram vet jag inte ens vilken dag jag senaste uppdaterade och var hemma. Något som jag dock vet med säkerhet att jag inte skrivit är att jag kommit in på en utbildning. Eller en flumkurs som Jan Björklund säkert hade sagt. Jag sökte nämligen bara sådana kurser! Jag vet dock inte vilken eftersom jag inte kan gå in på studera.se. Men jag har fått hem ett brev från SU.

Det lär väl komma fram senare. Men nu ska jag titta på True Blood. Det har ju ändå lega ute i två dagar utan att jag tittat på det! :O

Only love can conquer hate

Jag är den mest naiva människan som finns. För jag tror att det inte finns något som inte går att fixa med kärlek. Jag är barnslig, omogen och helt hopplöst troende på detta. För jag tror på människan och människans förmåga att sprida kärlek och att älska. Det är löjligt och som sagt otroligt naivt men jag skulle inte ge upp min tro till människan för något i världen.

Mina tankar går till Norge idag.

Kan vara en spoiler av Harry Potter!

Har varit uppe på landet nu och chillat galet. Jag börjar tappa perspektiv på tid. Antar att livet är sådant när man är arbetslös! Jag har i alla fall varit hemma nu i någon timme och jag har redan börjat städa. Städning är lite min grej men att laga mat å andra sidan. Det är nästan sorgligt så dålig jag är. Förstör lite mina hemmafrudrömmar! :(

Men men. Snart ska jag iväg och träffa Nadja och sen ska jag sitta hemma ensam, städa, gråta och äta choklad. Kanske titta på en romantisk komedi och kasta kuddar på tvn á la Legally Blonde! :D Jag vill btw inte se HP 7.2 längre! Asså inte okej att döda min babe. :(

Born to be a housewife!

Idag kom jag hem ifrån landet med Heidi. Det första jag gör när jag kommer hem är att gå in på collegehumor.com, googla "rengöra ugn" och börja storstäda köket. Efter att ha dammsugit, skurat och diskat i några timmar går jag och besöker Nadja. Vilket var sjukt trevligt. Nu när jag är hemma igen fortsätter städningen av köket.

Det finns få saker i livet som ger mig större lycka än ett rent kök, skulle vara att diska i sådana fall!


It ain't being cocky if it's true!

Yo, yo yo!

Nu när jag är hemma kan jag ju passa på att informera om mitt spännande liv. Johan och Fredrik kom hit igår och vi såg Fantomen på Operan, typ the best movie ever! Idag gjorde jag pannkakor till frukost och då insåg jag en sak. Jag är bäst på att göra pannkakor. Verkligen bäst! Snart ska jag tillbaka ut till landet men inte innan jag får se det nya True Blood avsnittet som är så sjukt grymt.

Long time, no blog

I fredags fyllde min kusin år. Så då åkte jag ut till landet. Där åkte jag go kart för första gången i mitt liv. Det var så sjukt roligt. Visst att jag åkte rätt in i några gummidäck och nu är min rygg täckt av blåmärken men det var sjukt värt det! Jag har aldrig fått blåmärken förut. Not because of lack of trying, on the contrary! Blåmärken, solbränndhet och näsblod är saker jag aldrig upplevt förut!

Men det har jag nu och jag är en bättre kvinna av det! True story! Snart kommer Fredrik hit så jag ska få träffa honom på första gången på fem år känns det som. Hur som helst ska det bli riktig nice.

 


Birthday girl

Igår skulle jag åkt upp till landet men istället åkte jag ut till Tyresö och var med Heidi men Tyresö är ju nästan landet så det är väl typ samma sak! Idag ska jag ut och träffa Anna som fyllde år igår, sen ska jag till Nadja. Sen måste jag åka ut till landet för på onsdag åker släkten ut till Åland. Och vad skulle jag göra utan en ganska dyr tax-free?
Bästa viden ever btw. Känns som att jag skrivit det förut men de är ju alla awesome!

Stor matsäck!

Igår var jag hemma hos världens mysigaste Heidi och åt en massa mat och snackade skit. Efter Frankrike har min matsäck vidgats ut och jag kan i princip äta hur mycket som helst! Funderar på att åka till USA och bli någon slags mat-ätar-champion. Jag har ju inga planer inför hösten så det är ju definitivt ett alternativ!

Idag ska jag klippa gräs hos min farfar och sen åka ut till landet. För att åka tillbaka igen på tisdag. Nog för att det är lätt att åka upp till mitt land men jag gör det kanske för mycket. Det blir lite over kill!
Update: Jag kan inte stava!

Fransk musik!

Home at last. Frankrike var helt underbart. Första gången jag var där avskydde jag det. Andra gången tyckte jag att det var helt fantastiskt och det åller jag fast vid att det är fabulöst! Det bästa med Frankrike är dock inte maten, snygga killar eller Sephora utan deras musik! Fransk rap i mitt hjärta för alltid!

Laisse tomber tes problemes - Collectif Métissé

Adios amigos!

Nu sticker jag till Frankrike. See you Thursday!

Från hjärtat

Idag var jag med fina Anna och gick omkring på stan. Efter det gick vi förbi vår gamla skola med en blomma och lämnade ett kort till en gammal lärare till oss som gått bort. Ena sekunden skrattar vi åt minnen och sedan slås man över... Något, jag vet inte vad. Inte sorg, eftertanke eller skuld. Inte ens en blandning av alla de sakerna. Det finns inga ord i något språk som kan beskriva det och det vet jag trots mina väldigt begränsande språkkunskaper.

Hans Markén var en av de mest fantastiska människor jag någonsin lärt känna. När jag var nära tårar för att jag trodde att jag inte skulle få det betyg jag ville ha slog han mig i huvudet med en tidning, sa att jag var en idiot och pratade med mig tills all den besvikelse och skam jag känt var ersatt med hopp och skratt. Alla de gånger han har kallat mig dum i huvudet, pekat "fuck you" till mig och skrattat åt mig. Jag kan inte tänka mig att jag hade överlevt hödstadiet utan dem.

Allt är så dramatiskt då, varje misstag är ödesdigert och inget skulle någonsin kunna bli bra igen. Hasse fick mig att ta ett steg tillbaka och skratta åt allt, skratta åt mig själv och det gjorde han med. Jag är ledsen för de som aldrig kommer lära känna honom. Vila i frid underbara Hasse!Hip hop ain't that aweful, now is it?

Crazy ass people. They is everywhere. Ruining your morninga. Välkommet!

Kanske inte hade den bästa morgonen men snart ska jag iväg och träffa min äldsta och bästa vän Anna. Då går det ju inte att vara på dåligt humör! :D


När jag fyllde 6 och hade Mc Donalds-kalas.


När jag 12 år sedan fyllde 18. Världens finaste vän!

Skitiga naglar

Idag har jag varit ute och faktsikt gjort saker. Jag klippte gräsmattan hos min farfar. Förra gången jag gjorde det körde jag över något som jag trodde antingen var en mus, vass eller en fågel. Visade sig att det var ingendera utan en råtta. Härligt att den låg kvar som en liten supris när jag klippte på baksidan!

Efter det gick jag och besökte Nadja. Det var som vanligt jättekul att träffa henne. Men nu känner jag att jag gjort nog med vettiga saker idag så nu tänker jag lägga mig och titta på Gossip Girl. Kom förresten att tänka på den här låten igår. Love it!

Scotty doesn't know - Lustra

RSS 2.0