Happy new year!

Tänkte lägga upp en bild på hur jags er ut i min utklädnad. Försökte få min familj att hjälpa till men nej, det ville dom inte. Så då tänkte jag:

-Jag gör som alla andra små flickor och tar en bild på mig själv!

Men ack så svårt det var!  Så ni får leva med en bild som inte bara är fjortis utan även inte så bra. Så blir det när man läser bloggar, fjortisbilder hänger liksom med. Egentligen ska jag inte sticka för ens om två timmar men nu är det saker som måste göras. Ännu en gång är jag för tidig. Tur att jag inte är kille! (Någons om missuppfattade vad jag missuppfattade?)

Nej men nej, det är inte Mufasa! Ni borde verkligen skaffa glasögon!

Let's get it on!

Hörde den här låten och var tvungen att lägga upp den. Marvin Gaye är ju inte bara den mest begåvaded människan jag känner till utan även den sexigaste! Jag menar vem kan ha på sig en paljettklädd röd kavaj och va snygg som satan i den? Marvin my man! Efter 4:30 spårar han I love it!


Inför det nya året

Har jag rensat min Ipod så nu har jag 295 låter på den. Helt underbart! Vem behöver mer liksom? Jag och Marvin Gaye kommer äga sönder 2010!

Less is more!

Förvandlingen börjar...

Jag har nu börjar fixa lite med mitt hår och kläder inför maskeraden ikväll. Varför så tidigt kan man fråga sig och svaret är lätt, jag hatar att vara ute sent. Och så är jag löjligt tidig för att jag vet att jag kommer byta kläder, börja gråta och sätta på mig samma kläder jag hade från början den sista timmen. 

Idag har jag sett min kusin för sista gången... i år! Vilket var roligt, min släkt är som den är. När vi satt där och spleade kort kom jag på att jag inte hade några nyårslöften, tror jag skiter i dom om jag inte kommer på något bra. Men nu ska jag chilla järnet tills i kväll. Hoppas ni alla har det stört bra idag och nästa år!


Mina Paint-skills!

Promised myself I wouldn't loose my head

Helt underbar, typ det bästa ever och vart kommer den ifrån? En b-film självklart, källan till allt gott!


Hemma är skönt!

Har kommit hem från Friskis & Svettis, hlet underbart! Jag är verkligen kär i hela saken, what's not to love?

Och hur kommer det sig att det bara är jag som inte är helt besatt av Victorias hemliga show? Verkligen något jag inte kommer titta på idag. Om jag vill titta på tjejer i underkläder kan jag väl bara dregla över valfri American Pie film? Blev nästan lite sugen på att se den men Crossroads kallar! Ni vet den första filmen som Britney Spears var med i. Underbar!

Britney 

Tidiga morgonar är typ det bästa som finns!

Nu gick jag ännu en gång upp för tidigt för att med min mor bege sig till Friskis & svettis, helt underbart! Nästan lika underbart som äldre män, men bara nästan hehe.

Up-up and away-way!


Det där sista var ett jättetöntigt cictat från Spiderman som btw är den bästa filmen någonsin!

Det är sant vad dom säger: män är en bra flaska vin, dom blir bara bättre med tiden!

Jag är kär! I John Cusack, absolut inte för hans personlighet eller talang utan endast för hans utseende! Varför är äldre män så vackra? Jag kan ju bara önska att det finns en gammal man för mig där ute som kan uppskatta min musik och agera ögongodis.

John Cusack är förmodligen den enda anledningen till att High Fidelity va så bra!

Så jävla underbar!

George Clooney, kommentarer är överflödiga!


Igen en vacker äldre man! Grr...

Marvin Gaye, en kombination av den sexigast rösten i världshistorien och ett leende som detta.

Död kanske men jag hade inte bangat!

Hugh Jackman är Guds sätt att be om ursäkt till kvinnor. Män ger oss blommor när dom har gjort något fel, Gud gav oss Hugh.

Den här mannen är anledningen till att jag är straight. Halleluja va han är snygg!

I sure do have high fidelity!

Nu ska jag lägga mig och titta på film. En utav dom jag köpte för några dagar sen nämligen High Fidelity. Men dissade inte jag den nyligen? Jo, det gjorde jag eller insåg att det var för ett tag sen när jag letade upp länken. Min tidsuppfattning har gått och dött under lovet!


Jag tycker min motsägelsefullhet är del av min charm. Säga att man hatar boken och köpa filmen? Självklart!

Eftermiddagsshopping

Nu har jag kommit hem från stan med Becka. Jag hittade en fin rock och en klänning till min nyårsutklädnad som inte riktigt blev som jag hade tänkt. Men sånt ät livet, det här blir också nice!Hehe, ja det är inte riktigt min klänning och det är inte jag i bilderna men det är en gul klänning i alla fall!

Den här jackan köpte jag i alla fall. Tyckte den var nice!

God morgon kära medmänniskor

Jag kan knappt röra på grund av dom där jävla Friskis! Träningsvärk, jag visste att det fanns en anledning till att jag inte tränade. Trots mitt bättre vetande ska jag dit i morgon?!

Men nu ska jag ut på stan med min kompis och hitta min utklädnad till nyår. Jag tror jag har kommit på vad jag ska göra. Jag vill inte skryta men det är fett nice! :D

Hehe, det är min lilla hemlighet...

Det var bättre förr!

Haha, vem säger att man måste köpe en ny mobil? Uppfinningsrika människor är typ det bästa saker som finns. Det och mig själv självklart!

Nostalgi 

Otti gästbloggar

Min lillasyster hade välgrundad åsikt om mig blogg nämligen att hon tyckte att det var för lite Bellman-historier i den, så nu fick hon äntligen skriva en:


Det var en tysk,en norrman och Bellman som skulle bo på hotell. alla rumen var upptagna, men hotellägaren sa att det fick övernatta på vinden om de ville.Han varnade dom att man inte fick vara rädd av säg om man skulle bo där,efter som det spökade.

Tysken sa att han inte var rädd för spöken och gärna vilde prova. men när han kom upp på vinden hörde han en hemsk röst som sa:

- nu  tar jag dig,nu rular jag dig,nu äter jag upp dig

tysken SÅ rädd att han hoppade utt gemon fönstret

sen jick norrmanen upp.han hörde samma skrämande röst:

- nu  tar jag dig,nu rular jag dig,nu äter jag upp dig
norrmanen blev SÅ att han sprang rakt genom vegen.till sist var det Belmans tur att gå ditt.

- nu  tar jag dig,nu rular jag dig,nu äter jag upp dig

Belman hörde att rösten kom från en liten skrub på vinden.han öppnade dören och fick se en liten pojke som satt och åt snor kråkor.

Denna vackra Bellman-historia ville min syster skriva på min blogg. Hon är så duktig! Btw bästa skämtet nånsin?

Det bästa med Sverige?

Har kommit hem efter Friskis & Svettis och en fika med mor min. Friskis är typ det undebaraste Sverige skapat ever! Älska alla gamla gubbar som är där och inte hänger med i den mycket avancerade koregrafin. Vänster fot fram, höger fot fram. vänster fot bak, höger fot bak och sedan lite hopp. Helt underbar en sådan gammal gubbe vill jag bli. Eller tant, får se hur det bli. Det var i alla fall stört skönt! Intensivpass for the freakin' win!Synd att inte Sean var där. Det hade varit en upplevelse!

Now I want you to take a step back... and literally fuck your own face!

Har precis sett filmen Tropic thunder en av de roligaste filmerna på länge! Det går inte att inte älska Jack Black! Am I right or am I right? Men seriöst anledningen till att jag tyckte den var bra kan vara min ökända smak för dåliga filmer och mycket specialeffekter. My inner American went crazy!


Kände att jag skulle byta design på grund av denna film. Älska alla vackra citat!

Dagens läxa

Har precis kommit hem från Stinsen med Fredrik. Syster var där i början men beslöt sig för att dissa oss. Not cool man! Men i alla fall köpte jag tre filmer. När jag stod och betalade insåg jag att jag hade köpt nio filmer i månaden december. Sorgligt? Nja, ganska antar jag.

Idag gav jag ävcen efter för grupptryck(från en person så det räknas nog inte som grupptryck) och testade snus. Riktrigt äckligt. Jag hade förväntat mig en rejäl nikokick men nej. Det enda jag fick var en äcklig smak i läppen och så sved det i mitt tandkött. Fett besviken!

Så idag har jag lärt mig mycket nämligen:

- Snus är äckligt och funkar inte på mig.

- Jag köper alldeles för mycket filmer!


Norrviken - lite finare lite bättre!

Det går nog inte att beskriva hur extremt obekvämt det är att sova i sängen hos min morfar. Det enda sättet jag kan lyckas beskriva det i ord är med dessa(OBS! Kunskap om hur obekväm min riktigt säng är behövs!):

Jag både längtade efter min egen säng och när jag kom hem sov jag skönt(!) i den.

Min säng är en sådan säng som är jättemjuk, tills den kommer till botten där den är stenhård. Att slänga sig i min säng är lite som att göra en magplask från högsta hopptornet... och den sängen sov jag skönt i!

Det är skönt att vara hemma! Nu ska jag till mitt andra hem nämligen Stinsen. Dit ska jag med min syster och min käre vän Fredrik, mycket trevligt!


Låt er inte luras av att den ser skön och städad för den är varken eller!

Civilistion, hur stavas det?

Jag sitter just nu hos mina underbara kusiner. Dom spelar spel och är sociala men jag kände att jag hade saknat min älskade blogg och Internet! Det är inte lätt att leva utan det, jag har nu en nyvunnen respekt för de stackars fiskarna som måste leva utan det.

I jul har jag fått lite saker, blivit slickad av båda mina systrar och fikat. Det är det man gör i Småland nämligen. Fika, inte slickas. Fika gör man hela tiden: förmiddagsfika. eftermiddagsfika och så självklart på-stan-fika. I love it! Nu är man så där härligt gödd.Vad är skillnaden mellan grisar och fiskar? Fiskar har inte Internet och så är jag inte lika vacker som en fisk just nu. :)

Lycka!

Jag är lycklig! Jag hittade ett kafé i Ljungby somhar Internet uppkoppling. Vilket betyder att jag kan kolla mina bloggar! Åh, så underbart!

Det är visserligen inte kaféets Internet, dom skrattade faktsikt åt mig när jag frågade om dom hade det. Men jag är inne på Internet! Lycka!!!


Så här snygg och glad är jag just nu!

And it's hard to say good bye!

Idag är dagen jag kommer försvinna från urbaniserade Stockholm och beger mig av till hålan utanför hålan i Småland. Där ska jag träffa min morfar och fira jul. Jag kommer alltså vara fast på ett ställe med femhundra invånare och ladugårdar.

Vilket betyder att jag inte kommer ha tillgång till Internet fram till den 26:e. Vilket betyder att ni förmodligen inte kommer höra ifrån mig på länge.

Stackars blogg-beroende mig! Hur ska jag klara mig i den stora stora världen?


Varför Gud varför?

Jag har sedan länge haft en teori om att snygga killar antingen är gay eller svin. Som jag sagt tidigare är jag inte bitter! ;) Men anywho jag har sedan nån månad följt en blogg med en löjligt snygg kille. Jag tror verkligen inte att han är gay men lite av ett svin kan han nog vara.

Eller han verkar snäll, lite av en manlig Kissie. Verkar snäll i verkligheten men lite av en röv på sin blogg. Stört snygg fortfarande dock!


Klicka på bilden och kom till bloggen! :)

Help! I need sombody! Help! Not just anybody!

Jag är sjuk eller så tror jag att jag är sjuk. Tycker i alla fall synd om mig själv och som om inte det var nog så måste jag i alla fall köpa en present till min lillasyster.

Vad köper man till en åttaåring?!

Någon som vet?


Mina vackra systrar!

Wah wah wie wah!

Nu har jag fått mitt fina diadem. Niiiiice!

Förlåt för fjortisbilden!

And the bords-sångs-Hitler award goes to...

...moi!

Denna fina utmärkelse fick jag av min syster. Det på grund av att jag har en regel gällande sång runt matbordet egentligen är det inte min regel. Det är min mors regel.
Do not shoot the messenger!

Eller kalla dom inte fina elaka saker i alla fall! Vi bord-sångs-Hitlar har också känslor!

Btw så står det MATBORD på bordet.

Snygga människor!

Jag tittar just nu på "Biggest loser". Någon som är disturbing är Bob en tränare där. Han stod och stönade över en femtio år gammal kvinna och sa åt henne att fortsätta och göra saker.

I for one do not judge, but that is disturbing!


Fast han är ju fortfarande snygg som satan!

The winner takes it all!

Kom på en sak. För några månader sedan hittade jag en blogg. På denna blogg fanns det en tävling. Som jag vann! Nån känt mig länge vet att jag aldrig vinner nåt. Verkligen aldrig. Den recessiva vinna-genen hoppade över mig vilket inte är så farligt. Men jag vann något, ett fint litet diadem.

I love it, I love it and I like it! Det lila fick lilla jag.


Bild från: Dajas blogg

Vissa låtars text ska man bara inte läsa!

Den här låten är så härlig. Säga vad man vill om Jackson familjen men musik kan/kunde dom. Helt omöjligt att sitta still.


Janet Jackson - Feedback

Coyote ugly svek mig ej

Ännu en b-film i min stil. Americans always deliver!
 • Försägbart slut? Check!
 • Tvålfager man att titta på? Check!
 • Dålig musik? Check!
 • En tjock man som dansar? Check!
 • En bitch som blir snäll i slutet? Check!

Tyra Banks spelar i denna underbara film, vad kan gå fel?

Alla filmer borde vara Amerikanska b-filmer

Sitter just nu och tittar på en Amerikansk b-film vid namn "Cayote ugly". Det måste vara en av dom sämsta filmerna som någonsin gjorts. Jag älskar det. Alla filmer borde ha pinsamt förutsägbara slut. Ta filmen som "Jägarna" som exempel. När jag skulle se den var jag trött. Jag såg namnet och Lennart Jähkel och tänkte:

-Åh en rolig och glad film.

När jag sitter och pratar med en vän hör jag någon säga något om att döda henne efter en våldtäkt. Jag blev då blind i mitt raseri och stängde av tv:n. Hur kan man marknadsföra en film som så rolig när den är fett hemsk! Inte okej!


Hemska, hemska film.

Förnekelse är bara ett annat ord för apa

Har precis kommit hem från Stinsen med min mor. Hon bjöd på fika så det var omöjligt att säga nej till en sådan invit, hehe. Leva på sin mammas pengar, check! När vi gick i snöstormen kom jag att tänka på en sak. Nämligen detta:

Människor som kan spela gitarr och tror att det kompenserar för det faktum att dom suger på Guittar Hero är så jävla jobbiga. Jag bryr min inte om om man kan spela "Black magic woman" på gitarr "på riktigt". Det är ju Guittar Hero som är det riktiga måttet på hur duktig man är.

Till alla ni där ute som lever i förnekelse kan jag bara säga detta:

Om tv-spel inte är ett mått på vilken sorts människa man är, vad är det då?


Ta honom som ett exempel. Han vet vad han gör. Han är en bra människa!

Ge mig presenter, jag behöver det!

Jag fick det bekräftat igår. Jag har blivit mutad, med fina presenter. Detta på grund av ett disagreement jag hade för några veckor sedan med en kompis. Den händelsen hade jag sedan länge glömt bort. Jag är mycket men långsint är jag inte. Presenter fick jag i alla fall.

Om det finns någon därute som tycker sig ha betett sig illa mot mig. Ge mig presenter. Jag ljuger inte när jag säger till kidsen jag bedömer i diverse tävlingar att:

-Jag är mutbar!

Men tänk på att jag fick så här fina presenter förra gången. Mina standars är höga ;)


För er som inte ser kan jag berätta att det är en "High school musical"-klubba, plåster med muffins på, muffinsläppglans och en apa? Nej en katt... ah nåt i alla fall! ;)

Sinks for Africa?

Igår släpptes det en bomb i Norrviken.

Först nu när dammet har lagt sig kan jag se klart. Jag behöver inte ens säga att du ska göra som du vill. Hur som helst så önskar jag dig lycka till.

Jag vet att jag kommer sakna dig. Jag kommer att sakna att prata med dig. Ni vet hur man har vissa kompisar som när dom pratar så pratar dom som om inte pratat på evigheter och en plopp dragits ur som i en diskho och det bara forsar ord ur dom? Det kommer jag sakna.

Min diskho kompis.

Om ord var vatten borde du flytta till Afrika och låta stackars barnen dricka!

Melankoli

Passar så fint nu på kvällen. Vackert


Idag har jag upptäckt många saker

Idag så märkte jag att Barney Stinson, har flyttat in på Stinsen! Hur vet jag då detta? Jo, denna affär har öppnat  i köpcentrumet.


Suit up!

Denna film inhandlades som ett tillskott till min och systers Disney film samling. Min stolthet, mitt allt, mitt liv!

Vad gjorde stackars Bambis mamma mor den där jägaren? Inget, jävla asshole!

Här är den... *stolt snyftning*

Vår samling i sin fulla prakt! (Mycket stolt filmägare!)

Vad har jag gjort?

Jag vaknade idag alldeles för tidigt. När jag hade gjort det kände jag ett akut behov att av att kolla Internet. När jag gjorde det såg jag en otroligt störande sak. Det var nämligen en tjej som hade ätit upp alla sina luckor förutom den 24:e i sin chokladkalendern. Jag blev med ens extremt upprörd och önskade att det fanns en "ogilla"-knapp på facebook. Men när jag såg det påmindes jag om min egen chokladkalender...

Jag måste säga, med ånger i mitt hjärta, att den nu är tom.

Sånt här hade aldrig hänt om det var en bättre julkalender på ettan!


Damn you!

Höll på att glömma bort!

Vi hade ju julklappsutdelning idag på skolan. Jag fick en fin liten tandborste och en senilväska. Precis vad jag behövde! Vet inte om tandborsten var en hint om min hygien eller mognad men den där senilväskan behöver jag verkligen! Det är sjukt så mycket saker jag tappat bort. Men no more!Dom som fick present av mig Secret Santa var Kajsa och Alexandra. Dessa fina presenter var ett par handbojor och en fabolös grisnäsa.

Så här glada blev dom:
Ja, Tomten måste hört henne tjata om dom här handbojorna länge...


Vackra Alex, grisnäsan satt som en smäck. ;)

Bara för att

Nu har jag en ny design. Detta på grund av att det kändes lite hyckligt att ha en blomma när jag inte tycker om blommor. Desutom känns det som att Butter mer fångar esensen av min blogg.
Eller vad tycker ni?


Jag? Nej, det är ju Butter! Såg ni inte det? ;)

Jag bitter? Neeej

Idag fikade jag med Kajsa, Sofie och Petra efter skolavslutningen. Efter det gick jag på staden med Kajsa-Bajsa. Det var roligt och jag hittade julklappar till nästan alla i min familj. Jag som hade tänkt skita i att köpa presenter till dom i år, hehe.

Efter det tänkte jag sätta mig på min trofasta buss och åka hem. Jag märker dock till min förskräckelse att min buss är försenad. Men när den väl kommer blir det men ens oviktigt. På sveavägen står bussen still i några minuter. Inte på grund av trafiken trots att det alltid står stilla där. Men bussen står still och till sist meddelar busschauffören att bussen inte rör på sig. Jag kubbar då tillbaka till busstationen och tar nästa buss. Så det tog min hela 1 h och 50 minuter att komma hem idag. Mindre kul...

Något som är stört kul är dock att jag har jullov nu!

Jag som litade på sl, nu är det förtroendet borta... Borta för all framtid.

Det ska väl bli ganska kul att slippa skola i tre veckor...

...not!

Herre min Gud va underbart det ska bli. Tre hela veckor utan jobbiga lärare, kluriga uppgifter och kemi B. Jag är extatisk.

Jag hade en dröm om barnarbete. Efter den hade jag stor lust att sluta handla på H&M, synd att jag precis fått ett presentkort där. Efter det har tagit slut är det finito mellan mig och H&M!


Hehe, fast H&M är ju rätt så nice...


Recept på dryghet?

Ibland kan jag vara lite dryg mot min familj. Ibland har jag rätt till det, ibland inte men visst borde jag inte dryga mig mot dom i alla fall? Men ibland så har jag verkligen anledning. Hur man lyckats trycka in så mycket dryghet i en människa är helt fantastiskt. Jag borde nog fråga Yes, dom är ju experter?

Hehe, jag borde verkligen sluta vara så bitter men jag vill inte!

Dagens fråga

Gissa vem som har glömt bort att blogga idag? Jag!

Hehe, ja så bli det ibland när man är lite glömsk. Idag har jag i alla fall hittat en present till *hemlig*. Som jag berättade tidigare så har vi en "Secret Santa" happening i  min klass. Men det är inte den enda hemliga presenten jag ska dela ut imorgon. Det är ännu en till människa som ska få en present av mig imorgon, den sista skoldagen 2009! Fy satan va härligt!

När jag satt på bussen hem så insåg jag vilka det är som åker min buss, 516.

Livsnjutare.

Om man frivilligt sätter sig på en underbar buss som tar 40 minuter i stället för att sätta sig på ett själlöst pendeltåg som tar ynka 20 minuter är man en livsnjutare. Som jag själv.

Det kanske ser ut som Mowgli men det är jag.

För coolt för att inte visas!

Denna vackra video visade Kajsa för mig idag. Jag blev både rörd och  upplyst med anledningen till min och alla andras existens! Just denna video. Så jävla tung! Jag varken ljuger eller överdriver när jag säger att mitt liv fick mening.

Förbered er på att bli förundrade!

Sälja julgranar

För cirka en timme sedan kom jag hem från att ha sålt julgranar. Den timmen jag har varit hemma har jag spenderat i duschen i ett fåfängt försök att få tillbaka känseln i tår och häl. Väl i duschen märkte jag att min häl var blå! Vem har blåa hälar? Grinchen? Nej, hans är gröna! Ett mysterium...

Men bara illa var det inte. Den första halvtimmen sålde vi fem granar. Det var en och en halvtimme långa väntan i kylan på småbarnsfamiljer som aldrig kom och köpte gran som gjorde det hela lite tråkigt! Det minsta dom kan göra efter att dom förpestar pendeltågsresor med sina skrik är väl att komma och köpa gran!? Apor!


Så här glad var jag i början.


Så här ledsen när jag kom hem!

Ibland händer det

Imorse när jag insåg att jag faktiskt skulle behöva ge mig ut i det kalla vintervädret måste jag erkänna att jag blev lite ledsen. Jag ville ju inte bli kall om fossingarna som jag blev igår, men som en blixt slog det ner,den bästa idén någonsin:

Raggsockor i stövlarna.

Jepp, så nu fryser jag inte om fötterna när jag är ute och sitter och svettas om dom på lektionerna. Win!


Btw så är det en hand bredvid. Inget annat !;)

Julrim

Igår kväll kom ja på ett fett rim till min fina present en ännu ovetande människa i min klass ska få. Vi ar nämligen en "Secret Santa"-happening i min klass. Jag kan omöjligt berätta vad som ska fås men ett smakprov på rimmet kan ni ju få:

Med denna kommer du bli mycket fin
Vi får hoppas det inte blir permanent, har du tagit ditt vaccin?
Annars  kan detta bli din verklighet
Även fast du säkert blir mycket het!

Ja, nu får ni klura på vad det kan vara för fint som kommer ligga i säcken!


Underbart hjärta hjärta hjärta

Så fort jag hörde den här låten blev jag kär. KÄRLEKWintar wonder what?

Idag när jag gjorde ett omprov i svenska kom min lärare fram till mig och frågade om jag frös där jag satt i min kjol och linne. Jag svarade så där klämkäckt att jag inte frös, för jag hade ju stövlar på mig. Och så skrattade vi hjärtligt. När jag gick ut märkte jag att stövlar skyddar mot väta men ej mot kyla!

En annan sak jag lyckats förtränga är att snö kommer inte bara från himlen utan också från sidan. och ibland från marken. Då blir man blöt och får marcara överallt i ansikten och med det följer konstiga blickar från snygga människor på tåget.


Så här fint rann mitt smink sedan när jag återvände hem.


Så här djup snö var det där jag bor, ute på LANDET.

Pust!

Nu har jag precis skickat in min engelska analys om boken "High fidelity" (OBS! läs inte!) Om en och en halvtimme ska jag ha ett prov i svenska. Sedan ska min hjärna på lov! Wuhuuu!


Inte bra!


Så här bra gick det för Kajsa

Underbara morgon

Idag har jag haft matteprov. Det kändes som att det gick apbra men i denna skola vet man aldrig. Men under provet gjorde jag en underbar upptäckt, därav namnet på inlägget.
Mina nycklar som har varit borta i en vecka nu låg i min jackficka! Fatta glad jag blev. Nästan lika glad som när jag såg att det snöade imorse. Plus så hade jag stävlar idag så när jag pulsade genom decimeter snö blev jag inte blöt!

Jag  mina fina stövlar


Winter wonderland

Det är snö ute och inte lite messnö utan snö på riktigt! Gud va jag älskar Sverige på vintern!

Tailand my ass!


Vackert!


Nej, tack!

Nu är det prov, kul!

Retoriska frågor? Nej, tack!

Jag insåg igår när jag skulle gå och lägga mig att jag skriver frågor hela tiden, som jag alltid svarar på själv. Jag har blivit lite av en drottning av retoriska frågor. Men visst har jag? Jo, jo jag tror det! ;)

Kan ni tycka att det är jobbigt då? Hmm, jo det tror jag faktiskt.

Hehe...

Så sitter jag och funderar till sådan här vacker musik.

Plugga?

Jag kom hem klockan tre och då va det råplugg som gällde. Hehe, ja det var tanken i alla fall. Men blev det så? Inte!

Men jag gjorde faktiskt något, jag badade. Det var typ stört nice. Borde göra det oftare. Bada alltså, inte plugga. Eller det borde jag eftersom jag har två prov och en inlämning imorgon men det löser sig. Det gör det alltid.

Nu ska jag titta på "Simpsons" på sexan.


Oh no I di'int!

Idag när jag gick hem ifrån en dag på staden med underbara Kajsa hälsade en man på mig. Log och nickade gjorde han också. Det är väl något bra antar jag men jag kan inte tycka annat än att jag är en misslyckad svart person. Mannen som hälsade på mig var svart. Han är inte den enda man som hälsat eller nickat. Jag blir mest bara obekväm.

Jag tror verkligen att det finns en liten svart person inom mig som vill skrika:

-"Heeeey! What up my BROTHA!?"

Men hon får vara tyst. Vet inte riktigt om jag ska släppa fram henne. Hon verkar vara lite läskig.


Take me home

Jag sitter just nu på en mördande tråkig svenskalektion och har  jobbig mensvärk. Stackars stackars mig! Screw the children in Africa, I'm the one who needs help (and money)!

Hehe, nej men seriöst, synd om mig!!!


Springa till skolan?

Idag när jag gick till skolan såg jag två tjejer som sprang till skolan. Förmodligen för att dom var sena och ville inte komma för sent. Finns sådana fortfarande? Jag skulle i alla fall aldrig springa för att komma till skolan. Man kan springa för att hinna med en tv-serie men skolan, nej usch!

Kom på en sak till idag: Igår var skitkul trots att jag missade både "One tree hill" ch "Gossip girl", jag tror jag börjar komma ur mitt beroende... Jag är chockad.


Det här missade jag igår :(

Tidiga morgontankar

Idag när jag vaknade kom jag och tänka på en sak, om jag var Gud vad skulle jag då göra? Först av allt skulle jag nog göra så att ja aldrig hade finnar. Fett chill det skulle vara! Sedan skulle jag klicka på "undo"-knappen med hela den där kunskapsfrukt-grejen. När jag skulle leda ett folk utan kunskap med porslinshud skulle jag nog vara nöjd.

För vad mer kan önska sig än perfekt hud och en grupp viljelösa zombies? Inget kan jag komma på i alla fall.

:)


Skägg skulle jag också ha, annars skulle ju hela grejen krackelera.

Min spetciella dag

Idag har jag fyllt år. Idag blev jag ett år äldre och två par strumpbyxor rikare. Det känns bra. Det känns bra att jag har helt underbara vänner och en otroligt rolig och barnslig släkt.

För några minuter sedan sa jag hej då till dem, min roliga släkt alltså. Min systers roliga vän Party-Vera var också där. Hon lärde både mig och Jompa(en barnslig släkting) att skanka. Fan synd att jag inte har en video, det var episkt.

Tack alla ni som gjorde min spetciella dag så spetciell! 


Det här är mitt fina presentbord

Tack vare det är jag såhär nöjd och trött är jag idag.

Kom på en sak

Idag när jag var ute och gick kom jag och tänka på värsta smarta idéen som skulle lösa många problem i världen nämligen:

Alla borde börja röka.

Varför skulle man kunna fråga sig och jag har svaret här!
 • Om alla skulle börja röka skulle vi börja dö. Jorden är överbefolkad = ett problem löst!
 • Vi skulle bli i ett större behov läkarvård vilket skulle leda till fler jobb = mindre arbetslöshet.
 • Människor som slutar röka brukar gå up i vikt om man börjar då borde man ju gå ner eller hur? Så övervikten skulle minska = fetma som är en stor sjukdom idag skulle minska.
 • Om vi började röka skulle vi behöva odla mer och då skulle den globala uppvärmningen minska.
 • Människor skulle ha dålig kondition så att ingen skulle orka springa ifrån polisen = mindre kriminalitet.
Listan går att göra längre, men visst låter det som en bra idé? Jag är i alla fall fett stolt! Plus så skulle vi slippa såna där jobbiga hurtiga sportmänniskor.
;)

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Hurra hurra hurra! Hurra hurra HURRA!!!

Hehe, ja idag är den stora dagen. Sjutton det är ju en åldern alla längtar efter. Men det är faktiskt den första födelsedagen jag haft som jag inte blviit besciken på. jag har fått så mycket fint. Fört allt det vackra jag fick igår och i förrgår plus det jag fått av la familja idag:
 • Pengar
 • Lite kläder
 • Hörlurar
 • Datorfordral
 • En pannkastårta
 • Och en massa kärlek ;)
Om några timmar kommer stora feta släkten och jag ska fortsätta min svullarhelg. Just nu sitter jag och lyssnar på Anders och Puttes låt  "Nöjd" och känner mig just så. Nöjd. Stort tack till alla underbara männiksor som har gjort den här helgen helt underbar!


Fina glasögon jag fick av min kusin!

Ny design

Nu är det så galet att jag suttit återigen har tillbringat för lång tid för att fixa något så banalt som min nya design. Fast jag måste erkänna att jag är stört stolt. Hehe, bättre än så här blir det knappast!

Såg den här jättesköna saken från fmylife.com på min dator. Var tvungen att lägga in den!


En mycket spetciell vän

Idag har jag fått den finaste presenten någonsin av min mycket speciella vän Fredrik. Den var dock alldeles för fin, fast det förtjänar jag väl. Fett bortskämd jag kommer bli, nice. Det var i alla fall det bästa wii spelet ever, Super smash bros brawl. Mycket snäll av min mycket speciella vän. Nu ska vi kolla på film "Crocodil Dundee". Bästa filmen någonsin eller inte..? Chillkväll är skiten!

Sitter med mina fina vänner nu och firar the one and only det vill säga mig, hehe. Jag håller just nu på att dö av socker och salt chock. Jag fick inte en utan två(!) jättegoda banankakor av Heidi, en fin afrotastic skivmix av Petra, en vacker "Clean teen"- tröja av Kajsa, en tårta av Anna och en fin liten apa av Becka.

Erik vann, inte okej!!! Jag är otroligt ledsen. Tur att jag har en massa socker att pigga upp mig med. Sooocker!

Nostalgi på riktigt

Satt idag i väntan på fysiken och pratade med två killar i min klass. Då fick jag reda på detta: Det är möjligt att ha bott i Sverige hela sitt liv och missa Kalle Ankas jul. Jag är chockad. Jag var då tvungen att visa dem detta fina klipp och när jag såg det grät jag nästan av lycka. Det är snart jul! Kan knappt fatta det själv stört härligt.So you think you can dance?

Igår fick vi ju genomgå en massa pinsamma uppdrag. Ett av dessa uppdrag var att dansa foxtrot och lägga upp en video på youtube. Sedan gav vi länken till våra lärare så de kunde utvärdera våran vackra dans och skicka ett betyg ner till domarna. Självklart MVG tycker jag!

Jag tycker i alla fall att dom är jätteduktiga ;)

 


Vi är fan bäst och det är inte vi som säger det!

Kände ett stort behov att uttrycka hur bäst min klass är! Egentligen så är vi kankse inte så bra, vi kom >12 av alla metg-skolor i Sverige och två i den i Stockholm. Men vi fick godis. Så vi är bäst och det vet jag för att jag går natur. Natur är ju Sveriges framtid enligt någon tidning, enligt min mamma. Långsökt? Nej då!

Har precis slutat kolla på "Glee", Amerikansk skit-tv när den är som bäst. Helt klart! Älskar den serien. Det är när man ser sådant man inser att man vill bo i USA och va med i en töntig klubb. Min röd, vit, blåa, våta dröm.


Btw det är jag i mitten om någon missade det ;)

Mat är gott!

Jag är just nu stört hungrig! Jag har inte ätit sedan klockan halv åtta! Eller jag åt lite pannkasrester från folk men det räknas inte.

Svar: Nej!

Men nu ska jag äta lite prosciutto innan jag kilar vidare till fortsättningen av nobelfirandet på min skola. Det ska bjuda på snittar(!) därav parmaskinkan, jag hade dött av hunger utan den.

Min klass ägde förresten på tävlingen under dagen. Om vi inte vinner nu blir jag lite smått förkrossad och det vill vi ju inte ska hända, eller hur?

Men nu ska jag äta, önska mig lycka till! ;)

Nobeldagen á la METG

Nu sitter vi hela klassen och springer runt och gör löjliga uppdrag för att få poäng. Löjligt kul! 100 poäng till den som tar med en person som varit på nobelmiddagen. Någon som känner sig manad?

Jag håller by the way på att dö av hunger och det har jag hört inte är så bra. Eller har jag missuppfattat det hela?

Hmm... tricky?

Shit...

Insåg att jag fyller år om tre dagar... Känner mig inte så pepp på min födelsedag måste jag erkänna. Det som ska bli så jävla kul är imorgon. Då kommer nämligen några av mina närmaste vänner hem till mig och jag planerar att ha stört kul! 

Idag ska vi ha en liten happening på skolan. Vi ska alla klä ut oss i kostymer och långklänningar dvs klänningar som går nedanför knäna (långa linnen räknas inte!). Hehe långa klänningar idag är väl lika vanligt i Sverige nu som bonnbrännor är i Afrika!

Menmen nu ska jag kila ner till min älskade tv!

Hörs mer ikväll!

I feel good!

Nu har jag återigen börjat blogga, mysigt. Tänkte egentligen bara säga god kväll och skriva mitt första inlägg i denna blogg.

God kväll!

Självklart måste jag gnälla lite om att jag satt i en timme och pulade med den här designen. Teknik och Internet... inte är det lätt inte ;)

Nu ska jag låta mina hjärnceller vila lite och kolla på dålig amerikansk tv. Underbart!

RSS 2.0