Bara lite oorganiserat

Igår kom min pappa in när jag jobbade. Blev typ helt chockad och eftersom min kropp är sjukt seg är det först nu jag kan ta in det. Har inte sett honom på x antal år men han verkade må bra och det är ju fint mer än så kan man väl inte begära.

Börjar klockan tre idag så har i princip all tid i världen innan jag börjar. Funderar på vad jag ska hitta på för kul! Ska nog hoppa in i duschen. Har läst någon stans att det är bra för immunförsvaret!

Min syster kallade det här kaos. Jag blev faktsikt lite sårad. Kaos my ass!

Pigg som en lärka

God morgon kära människor! Snart ska jag springa ner till tåget och åka till jobbet. Efter det ska jag träffa Fredrik. Lär känna mig lagom fräsch men jag orkar inte riktigt bry mig! Fresh to death, my ass!


Om bara världen snurrade kring mig...

Idag har jag varit ute på stan med min syster. Jag hade tänkt att sova ut eftersom jag började jobba klockan fem men jag vaknade nio. Det sorgligaste med detta är att detta är mitt sista år som tonåring och jag kan inte ens sova efter tio.

Tur att jag är en egocentrisk drama queen annars hade man ju kunnat tro att jag inte är en vuxen människa! :(

Fell your pain, sister!

Min snyggsyrra!

Min dag har varit fabulös. Jag har varit på bio med min underbara lillasyster, promenerat med den andra och rakat benen för första gången på månader!


Leaving me behind!

Idag bestämde jag och min fabulösa lillasyster att vi ska gå på bio imorgon efter jag har jobbat. Det finns få saker i detta liv som jag gillar me rän att visa upp min underbara lillasyster så det ska bli skitkul. För på torsdag åker den lilla skiten iväg till landet och lämnar mig ensam.

Kommer bli tomt utan min lilla Snoppi!


I hear you!

Idag är jag ledig så jag ska åka in till stan och fönstershoppa lite med min syster. Egentligen så har jag pengar för en gångs skull så jag kanske köper något. Fast samtidigt så känns det dumt att bränna alla pengar dagen efter jag fått dem...
 
Efter det ska jag till Nadja men nu måste jag klä på mig eftersom jag ska åka om en kvart! En stor tischa går nog inte hem i stan!
 
50 Cent - Window Shopper

We are though, for reals!

Idag, go vänner, kom min familj hem. Tror jag förstod nu hur mcyket jag faktiskt har saknat dem. Eller jag förstod det nog när jag satt och hade ett långt samtal med mina två systrar. Vi satt legit och hade en seriös diskussion om saker jag inte ensa hört dagisbarn prata om och då har jag jobbat på dagis i fem månader.

I don't know what to say, we're bat shit crazy!

Bild från förra året när vi var i Danmark

Fina familj

Det som jag märkt att jag har en tendens att göra nu när jag är ensam hemma. Jag äter sjukt mycket godis. Godis, kakor och choklad. Nästan att det kommer bli jobbigt när min familj kommer hem och jag kommer tvingas äta normal mat.

Jobbigt för mig, bra för mina njurar!


Glad midsommar

Igår åkte min kära familj till London och jag blev lämnad hemma själv, gråtandes. Efter det köpte jag godis, chips och lyxskagen för tvåhundra spänn. Heidi och Siri kom hit och vi ritade och hade det mysigt.

Imorse vaknade jag dock och var trött och seg i kroppen. Känner mig fortfarande lite dålig men förhoppningsvis går det över! Palla vara sjuk liksom!

God morgon, anywho!

Idag ska jag iväg till jobbet. Sen är jag ledig i två dagar! Kommer att bli så löjligt skönt. Fast jag kommer nog att sakna min älskade 179! :(

Igår när jag kom hem åt jag förresten Ben & Jerry's och tittade på nya True Blood. Pretty awesome night!


Oh, so fresh!

Ska snart dra till jobbet. Tror att idag kommer bli hur bra som helst. Detta trots att jag har citron i mitt hår. Fick för mig att lägga i det i mitt hår igårkväll så nu har jag citronköttbitar lite överallt i håret. Egentligen bryr jag mig inte så jättemycket. Jag får bara hoppas att det inte syns allt för mycket, för trots att jag inte tycker det är så är det väl lite ofräscht?

Men vad vet lilla jag!


Y'all know it's true!

Har haft en löjligt mysig dag med Heidi. Vi har gått omkring i solvarma Stockholm och ätit pizza på ett otroligt sunkigt ställe. Jag har även lyckats få skavsår på båda mina hälar. Idag var helt fabulös och jag älskar verkligen min otroligt fina vaniljbjörn men det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet och rutiner imorgon.

Förresten så syns vi på fredag när vi ska måla på baksidan och vara konstnärliga. Cause that's just how I roll!







Tisdags morgon

Hej go vänner! Idag är jag ledig och ska träffa Heidi. Vi ska dock ses klockan ett vilket betyder att jag har sjukt mycket tid innan vi ska ses. Turns I don't do well with to much time on my hands. För när jag har mycket tid på mig tar allt jag gör sjukt lång tid.

En halvtimme på att borsta tänderna? Standard! Det här innelägget tog till exempel två timmar att skriva...



Den är seriöst borta! :(

Imorse hade jag så där löjligt mycket tid för att göra min i ordning. Vilket självklart ledde till att jag droig ut på tiden framför youtube. Detta i sin tur ledde till att jag slängde ett öga på klockan och insåg att jag skulle lämnat dörren 5 minuter innan och att jag inte hade klätt på mig än.

Som tur var är jag en tidspessimist och hade trots att jag missade mitt tåg gott om tid när jag kom till jobbet. Sitter just nu i mitt rum och förundras över hur äckligt det har blivit. Gammal disk, kläder och skit överallt. So not fashion! Hittar inte ens min mobil så jag kan ta kort på hur stökigt det är!


Barn är så intuitiva och intelligenta


I happen to be a big fan of rain

Kom hem från jobbet igår klockan ett. Vaknade halv nio idag och har legat stilla hela morgonen, slösurfat och ätit godis i min säng. Snart ska jag iväg med min mami och hitta på något fint i regnet. Hur mysigt som helst!

Glee cast - Singing in the rain / Umbrella

Mama, that ainät even possible!

Idag gick jag upp klockan sju och for till jobbet men tji fick jag! För jag skulle tydligen inte jobba på morgonen så jag åkte hem. Lustigt nog hade jag ett leende på läpparna när jag åkte som inte ville försvinna. Jag har nämligen blivit lite förtjust i min nya buss, 179.

Den går genom ungefär olika förorter och tar 40 minuter. Under dessa 40 minuter får jag höra nya språk, se spännande huvudbonader, burkor och sjalar. Jag älskar det. Det är som att jag får upptäcka en helt ny sida av Stockholm jag inte sett förut. Ska snart få se den igen eftersom jag jobbar sju. Antar att jag är den enda 19åringen som inte har något emot att jobba lördag natt!



Otippad kväll

Har vart och jobbat idag och nu sitter jag och är trött. Jag är liksom alltid trött men det kumlinerar alltid någon timme innan jag ska sova och avtar helt när jag väl ligger i sängen. Hade tänkt att titta på matchen med min familj innan jag kom ihåg att fotboll är mördande tråkigt så jag nöjer mig med att höra Julia skrik nere i danssalongen och med hjälp av dessa tolka mig fram till ställningen.

Vi fick förresten in en fågel idag i vardagsrummet genom skorstenen. Efter några timmar fick vi ut den men den dog på vår uteplats. Jag och syrran bergavde självklart Kråkis och hade en kort begravning med psalm och dikt.


När det fortfarande fanns hopp! :(

Känner mig lite dum nu...

Imorse blev jag väckt klockan sju av att min lillasysters väckarklocka hade gone mental och ringde som en tok. Jag hörde det. Inte min syster. Eftersom det var andra dagen i rad och att jag är en väldigt dryg person när jag blir störd i min sömn gick jag in i hennes rum, stängde av väckarklockan och snäste åt henne att stänga av den själv.

Efter det låg jag i min säng med pulsen i tinningen och hoppades att hon skulle somna om. I hate to admit it men jag är verkligen inte en mysig person när jag blir väckt. Nu är jag uppe i alla fall och ska till jobbet snart! Wish me luck!



Du rör inte Skorpan, ditt vidunder!

Idag har jag varit och jobbat. När jag kom hem käkade jag middag och gick sedan ut på promenad med Fredrik. Först gick vi till en lkepark och gungade sen köpte vi glass och gick vidare till en annan lekpark för att gunga.Jag kände mig lite som en liten flicka som hade fått en ny barnvakt som var fast beslutsam om att vara den snällaste barnvakten, ever!

Tog den här fina bilden i lekpark nummer 2. Visst ser han ut lite som Skropan cirka tio år efter slutet på Bröderna Lejonhjärta? 


Time for business, bitches!

Idag, på min lediga dag, gick jag upp klockan sju för att se min lillasysters skolavslutning. Det var hur kul som helst och jag skämde ut min lillasyster med kindpussar och pinsamt nostalgidravvel. Standard alltså! Efter det gav jag blodplasma lite så där spontant eftersom Petra var lite sen.

Imorgon är det back to business! Which I happen to love!

Flight of the choncords - Business time

Bara för att vi är så jäkla bäst!

Vart och jobbade idag och fixade lite ärenden. Kom hem för typ en kvart sen. Nu är jag så trött att det seriöst gör ont att hålla ögonen öppna så jag tänker lägga mitt söta lilla huvud på min kudde och sova! :D

Imorgon har min finaste lillasyster skolavslutning och efter det ska jag träffa Petra. I am not complaining!



Kunglig morgon

Sovmorgon idag. Vaknade runt nio och kände mig som en kung. Idag ska jag uträtta lite ärenden och sen ska jag jobba vid fyra. Vet inte riktigt vad jag ska göra med all tid. Kanske lära mig att jonglera. Det vore skitkul! :D

Min stackars, stackars bukspottkörtel!

Har varit och jobbat idag i princip hela dagen. Eller halva dagen spenderades av att ta mig till jobbet och resterande där. Jag har nämligen en ny buss nu. Jag åker från ändstation till ändstation och älskar det. Ofta glömmer jag bort vart jag är påväg när jag sitter på min buss. Det gör jag och äter godis! :D

Gör det nu med! Love it!



Löjligt hundrädd!

Ska till jobbet snart. Eller snart och snart om 20 minuter. Tur att man är tidspessimist annars hade jag inte hunnit skriva här innan jag stack till jobbet! Igår blev jag btw överfallen av en chihuahua, helt galet! Jag var ute och gick med Nadja och så springer det fram en liten råtta som skäller och biter mig i fotknölarna. Hundägaren kommer någon minut senare och tar bort den.

Mina händer skakade våldsamt i några minuter och min teori om att hundar är onda är förstärkt. Annars överlevde jag utan smärre skador! Borträknat det massiva hålet i mitt hjärta, självklart!

True dat!

Ska snart iväg och träffa Nadja. Känns som att det var en evighet sen. Herregud vad jag har saknat henne! Hon är utan tvekan den häftigaste person jag träffat. Hon ger mig alltid så goda råd när jag är där. Till exempel att jag inte ska skaffa en pojkvän och stadga mig utan gå runt och ha kul, i alla fall minst tills när jag blir trettio!

Låter som något jag kan kirra! I do like to have fun! :D



Just overflowing with joy right now!

Träffade fina Heidi igår efter jag hade jobbat. Satt ute och filosoferade om framtiden. Jag tror jag kommer gilla den. Det finns inget man kan inte ändra sitt förflutna och under den tiden fanns det lite man kunde göra för att påverka i alla fall jag. Jag var både liten och försynt men idag och tiden som ligger framför mig kan jag göra till vad jag vill. Det är otroligt skönt! :D

Jag är lite av ett kontrollfreak så det passar mig utmärkt!


Typ såhär glad just nu!

So long!

Yo! Igår var jag och jobbade på dagis och när jag kom hem var min hjärna så bränd att jag istället för att slösurfa och blogga satt och tittade på Kate & Leopold. Då vet man att man är trött för en sån film är inte en jag-är-i-mina-sinnens-fulla-bruk-film!

Nu ska jag iväg igen! See you soon!


He he he!

Tänk positiv

Ingen svensk flagga till jobbet idag men det gick bra i alla fall. Fast jag är trött som ett as och känner mig lite som bilderna nedan. Sjukt oskarpa!




Grattis kära medmänniskor!

Läste ut boken igår och jag måste säga att min absoulta favoritsak med den var hur verkliga karaktärernas känslor kändes men hur absurt allt annat var. Jag vet inte hur andra är men jag läser för att försvinna in i en ny värld i några timmar. Helt fantastiskt att försvinna så och då vill jag ju inte komma till en värld där saker är smutsiga och är sorgliga!

Idag är det Sveriges nationaldag också. Vet inte riktigt hur jag ska fira. Gå till jobbet endast iklädd en svensk flagga, mayhaps?


Word!

Bra bok!

Idag har jag varit ledig, lånat böcker om immunförsvaret och Immanuel Kant jag aldrig kommer läsa och fikat med min syster. Ligger just nu och läser en urgullig bok av en svensk författare som jag köpte för ungefär ett år sedan. Kände att jag var tvungen att vänja mig vid tanken att läsa den ett tag inna jag högg in!

Imorgon ska jag jobba och mysa över det faktum att det är Sveriges nationaldag. Tror det behövs mer mys i världen mer mys eller godis!



I is kind, I is smart, I is important!

Det är så mycket som gjorde min dag idag. För det första satt jag med mitt nya mantra på mina 40 minuter på bussen, alla trevliga människor jag jobbar med och mina urgulliga kunder. Till exempel en familj som kom in sa att jag gjorde ett bra jobb, förmodligen för att jag har en "Ny i kassan"-skylt men fortfarande hur gulligt som helst.

Mitt nya mantra kommer förresten från filmen The Help som jag såg med min syster. Jag älskar det men jag måste dock erkänna attd et var svårt att hålla masken när jag såg mig själv i spegeln ochs a det högt. Men what ever works, works right? :p



I like the rain

Är det lite väl optimistiskt att ha med sig ett par solglasögon ut idag? Inte för att jag har på mig solglasögon om det är 30 grader och gassande sol men de lär ju inte skada. Ska hjälpa Fredrik att hitta present idag och sen ut och jobba igen. Typ hur kul som helst btw!

Sitter nu och lyssnar på den här låten. Det var min lilla kusin Larsa som presenterade den för mig. Egentligen är den ganska dålig men jag kan inte låta bli att älska den i alla fall!  

Akon - Oh Africa

Come by, vettja!

Sticker till jobbet snart. Ut i regnet med stövlar och seglarjacka. Keeping it skogsmulle!

You were the sister I chose!

Att se Anna ta studenten var på hur kul som helst. Jag ska inte säga att det var bättre än att själv ta studenten men det var något av det häftigaste jag upplevt. Hon är en tjej som jag skuttat omkring med gummistövlar i vattenpölar med, pratat om hur dålig stil det är att någon får 50 kronor i veckopeng, varit pubertal med, bråkat med och nu börjar vi närma oss att bli vuxna ihop med.

Jag lever ett liv fyllt av fantastiska människor men den resa jag haft med Anna med upp och nedgångar är en av de häftigaste. Hon är sjukt viktig och utan henne hade jag blivit tokig.


Anna med kameran på en klassresa i trean, den 30:e maj. Tio år sedan... För ett decenium sedan var vi bästa vänner. Vet att jag kommer säga detsamma om tio år igen!

Herregud Anna!

Nu har jag precis sett min fina vän ta studenten. Höll på att börja gråta. Lyckades dock hålla mig. Jag spar tårarna till det som verkligen betyder något, det vill säga, Game of Thrones! Hon tar studenten nu, så där precis ett år efter mig. Helt galet!



RSS 2.0