Crazy ass bitches, how I love you!

Visade sig att trots att regn är mysigt att se på är det inte lika mysigt när det är kallt, hårt, blandat med hagel och forsar mot ens sköra lilla huvud. Inte alls lika mysigt faktsikt och inte blir det bättre av att jag kände mig som en blöt hund när jag kom hem. Hundar råkar ju vara the root of all evil så det är inte direkt något ideal för mig, måste jag erkänna!

Men innan, eller snarare mellan skurarna, var jag och hälsade på Nadja och vi hann till och med gå ut lite. Jag har typ inte varit påen vecka eftersom jag har varit sjuk och det var stört kul att träffa henne, en av mina käraste vänner!


Har inga bilder förutom den här gamla på mina vtå favoritsystrar!

Serenity

Ska gå ut lite på en promenad och njuta av regnet. Regn råkar vara bland det bästa som finns.

George... nothing but love man! Nothing but love to you!

Känner mig i princip frisk idag. Vilket är hur skönt som helst. Finns ingenting som är värra än att vara sjuk. Jag sitter nu och har världens nerdgasam. Det är för coolt för att vara sant!


The things I do for you! :)

Eftersom jag antar att ni alla sitter på nålar och undrar hur det blev tänkte jag lägga upp en bild på det. Allt för er kära bloggläsare! :)Sunset, sunrise, sunset, sunrise?

Kan inte avsluta den här. Vet inte varför men jag kan verkligen inte bestäma mig för vilken färg jag ska ha på himlen... Om någon har en bra idé kan den väl vara superduperübermegasnäll och skriva det! Här eller var som helst egentligen. För jag känner mig så förvirrad!


This made me laugh!


Rejection is one thing, but rejection from a fool is cruel!

Alltså jag tror på att det finns flera olika sätt att definera hur sorglig ens tillvaro gått och blivit. Det är till exempel ganska illa om man som en spänstig tonåring tycker att man är lite crazy om man varit ute en kväll och hinner med sista pendeln hem. Det värsta dock, det som man till varje pris bör undvika är att kolla upp texter till Morrisseys låtar och känna igen sig.

Då vet man att det gått utför! Det är förresten särskilt sant om låten kommer från skivan Viva Hate! :p

Morrissey - I Don't Mind If You Forget Me

Fresh to death!

Det hände lite saker igår som jag ännu inte uppdaterat min kära blogg om. Nämligen att när jag och Petra stod och väntade på bussen igår satt det några killar och rökte på vid stationen. Kändes som om all min barnsliga oskuldsfullhet (finns det ordet?) försvann men så kom jag ihåg att jag är alldeles för barnslig för att det ska hända, so no worries!

När jag kom tvättade jag mitt hår med shampoo för första gången på fem månader. Känns bra faktiskt.

The truest thing I will ever post on the web

Idag var jag och fikade med min fantastiskt vackra vän Petra. Jag satt och gnällde medan hon satt så fint och lyssnade och var underbar. Jag är omgiven av så underbara människor att det gör lite ont ibland. Det är tur det, för som jag sa igår så är världen full av dementorer. Like the true gangstah I am though I just ignore them, they'll grow tired of being little bitches!


Soon, soon, soon!

Det är är min glad-lista. Så när saker är jobbiga ska jag kunna titta på den och komma ihåg allt det bra istället. En väldigt bra idé om jag får säga det själv. I fredags ritade Heidi dit sig själv och tur är väl det. Vissa dagar behöver man bara påminna sig om att man har en mongo-Heidi för att sluta ligga och gråta för att man är lite täppt i näsan.

Så idag känner jag mig pigg och glad. Är nog nästan frisk snart också!


Never been more true, they is fucking everywhere!

Bitches be trippin and dementors be everywhere!I girl's gotta do what a girl's gotta do!

Idag när jag gick till Ica bestämde jag mig för att jag inte borde köpa godis utan något som innehåller antioxidanter så jag kan bli frisk, som till exempel frukt. Så på vägen dit funderade jag på torkade tranbär, banan eller äpple. När jag kom fram kom jag ihåg att mörk choklad innehållet antioxidanter... och att chili kan hjälpa till vid en förkylning.

Så jag satte mig hälsa i första rummet och köpte hem chilichoklad istället för frukt! The things I do for my health!I hear it to!

Imorse när jag vaknade vid nio konstaterade jag glatt att jag sovit tolv timmar, hunnit bli lite friskare och kände mig redo att göra lite mer än igår. Det blir i och för sig inte så svårt med tanke på att jag inte lämnade mitt hus igår och i princip bara rörde mig från tvn till köket för att hämta mat godis.

Idag tänkte jag ta mig ner till Ica. Behöver restock my candy lite! Min kära familj kommer även hem idag så jag får väl passa på att njuta av den absoluta tystnaden tills de kommer tillbaka med sitt skrikande och brakande!

Simon & Garfunkel - The Sound Of Silence

I already know the answer!

Går och lägger mig nu. Är det sorgligt?

Warmed my cold and pained body

Jag blir en jättebebis när jag blir sjuk. Som nu till exempel. Nu ligger jag i min soffa, som jag gjort hela dagen, och tycker så hemskt synd om mig själv! Tur att jag såg det här. Det gjorde min dag! :D


mysigt

Igår var fett mysigt med mina mysiga vänner. De drog hem ganska tidigt men eftersom jag är en pensionär var det ganska skönt. Vaknade åtta imorse med halsont och var snorig. Det är fan inte okej.

Jag hatar att vara sjuk! Även om det bara är lite...

Jag tog inga bilder men det gjorde Jenny.

I am one bis ass nerd!

Idag åkte jag in till stan för att fixa lite småsaker. Av en gammal vana gick jag in på Akademibokhandeln för att kolla om de hade fått in den senaste A Song Of Fire And Ice i pocket, trots att jag hade för mig att den skulle komma i april, men tji fick jag! Den hade kommit in och det gjorde min dag. Jag lämnade affären med ett leende på läpparna och ett telefonsamtal från min chef som bad mig komma in och jobba idag.

Idag blev alltså helt fabulös och bättre ska det bli. Snart (om cirka 2 timmar) några kära vänner hit och jag slipper sitta framför The Voice Sverige och känna mig sorglig!


Kärlek, kärlek, kärlek!

Trött som en as

Somnade framför Grey's Anatomy när jag kom hem från jobbet. Egentligen så är jag alltid så här trött men när man jobbar på förskola har man något att skylla på. Winning!

It's all about the sugar, honey!

Sitter hemma nu och chillar galet till vad som kan vara den sämsta filmen någonsin. Hade typ den skönaste dagen på jobbet började klockan nio till tre och gick till Nadja efter det. Nu är jag helt slut.

Min kära mor kommer även hem idag efter en resa till Belgien. Hon har varit där sen i måndags och quiet frankly så har jag saknat hennes matlagning, har varit tvungen att leva på mackor och flingor! :( Som om inte varm mat vore nog bad jag henne köpa med sig choklad hem! Mmm :D


Inte helt fel...

Helt fucking galet!

Min chef ringde precis och frågade om jag kan jobba imorgon. Hur galet är det inte att jag har ett jobb som råkar vara det roligaste som finns?

Clothes are so 2011!

Idag har jag varit helt ledig. Inte helt fel med lite tystnad ibland. Inte för att det är tyst här hemma. Jag fyller den tystnaden med Sean Banan. Love it!

Satt och zappade lite på tvn och såg att det gick en film på Canal+ Family. I de minuterna jag såg var det gick alla kvinnor omkring med bar överkropp och barnen sprang omkring nakna. Det är allt bra lustigt med barnprogram som sprider en massa stereotyper. Måste erkänna att jag är lite avundsjuk, palla ha kläder på sig liksom!  Vissa saker är bara helt fantastiska!

Sitter hemma och ät trött som ett as. Jag älskar att vara på dagis och kidsen där är helt fabulösa. Det gör mig dock väldigt sömnig. I och för sig så gör det mesta mig sömnig. Till exempel blir jag väldigt sömnig av att inte göra någonting alls.

Satte på den här urmysiga låten nu när jag är hemkommen. Hur härligt som helst!

Axel Algmark - Kyss Mig

A house is not a home

Sitter och tittar på Jersay Shore... I'm underwhelmed! Tror seriöst att jag ska gå och lägga mig. Det enda som skiljer mig från en pensionär är att jag jobbar. Att gå och lägga sig runt tio på helgerna är hur the cool people do it!

Huset är tomt igen btw. Det borde seriöst finnas något avdelning av regeringen som ger pengar till människor som förlorat sin andra hälft. För hur kan människor seriöst förvänta sig att jag ska kunna vara en funktionell del av samhället when I'm one afro short?


Julia och jag som små adorable toddlers!

Quality sister time

Min kära och underbara syster är hemma nu. Egentligen åker hon idag. Sorgligt. Men vi gör i alla fall det mesta av tiden. Vi sitter tillsammans med varsin dator och tittar på tv under tiden hon pluggar.

Jag fick inte ta kort på henne eftersom hon sitter i min fina morgonrock. Så jag tog detta fina kort på mig för att visa hur glad jag är. Så är det när man har ens ena halva hälsar på!Swept a freakin' away

Jag skäms men jag älskar det här. Falsksång och allt! Don't ever start to medicate, ADD is so 2012! :)

I can't not love a set of twins, we're awesome!

Jedward - Waterline

Friday, Friday gotta get down on!

Hej på er go vänner! Idag har varit en helt fabulös dag på förskolan jag jobbar på. Något som jag har lärt mig att älska är det konstanta och då menar jag verkligen konstanta ätandet. Frukt, lunch, mellis  och sen frukt. Me gusta, är det enda jag har jag säga!

Me gusta råkar vara den frasen som jag även skulle vilja använda när jag beskriver mina känslor över att min kära, kära syster som kommer hem över helgen! :D


Mina två favvoryrror! :)

Ain't that the truth!

Jag är just nu så trött att jag inte ens orkar skriva ner de extremt roliga observationer jag gjort om mig själv under dagen. Jag var nämligen och jobbade idag med mina helt fabulösa dagisbarn. Helt underbara men uttröttande. Ska dit och jobba imorgon också.

Nu tänker jag sitta, stirra in i väggen och tänka på alla roliga saker ni går miste att läsa om! Sad, sad, sad! On a completly different note, så älskar jag att bli kallad "fröken" det ordet är så starkt förenat med absolut auktoritet för mig. Nästan att det klingar högre än "verkställande direktör".

God natt go vänner!

Mitt liv är ganska mysigt. Mysigt för att jag har underbara människor i mitt liv och för att jag har ett jobb som seriöst är det bästa som finns. Jag tänker då inte klaga!

Now that's how I pictured God my entire life!

Det finns nog ingenting som är bättre än att knäppa upp byxorna när man kommer hem och då menar jag verkligen ingenting! Det är nog det som är skönast med mitt liv, I'm easy to please!

Sen är det Game of Thrones ikväll. Somewhere there is an old man with a long beard who loves me! I am of course speaking of George R R Martin!

Nej, men for reals. Ge blod!

Var alltså och gav mitt livs blod idag eller mitt livs blodplasma. Som vanligt hade jag ett sjukt dåligt flow i mina slangar. Jag börjar känna mig lite osäker med mina dåliga blodkärl. Jag känner mig som den tjejen som inte fick ha smink i sjuan som alla andra som fick gå utan mascara runt ögonen. Jag känner mig underlägsen till exempel Petra. När hon var där och gav blod var det bara in, ut sprut och slut.

När man jag blir äldre och överger sina gamla komplex får man helt enkelt hitta nya! Jag är alltså allt för nöjd med mig själv, något måste ju vara fel! ;)

Så här glad ser jag aldrig ut när jag ger blod... Bitch pleaza!


Det här gjorde min dag dock!

Old fashioned åderlåtning!

Ska gå och ge blod nu! Måste varit Ginas uppmuntran i Mello! :D

Leave the bloging to the pros, honey!

Idag när jag kom hem efter att ha träffat min äldsta och blondaste vän var det första jag gjorde att förstöra en flaska öl. En riktigt stor flaska också som lämnade ett litet hav av starkt luktande öl med glassplitter i på golvet. Efter den rivande starten la jag mig framför tvn för att dränka mina sorger den fantastiska sörjan som kallas romatiska komedier.

Det gick som vanligt en massa fabulösa saker där och efter det såg jag att den bästa tidningen i världen hade ramlat ner i brevlådan. LYCKA! :DNothing reads "gangstah" like staying in watching Mello

Igår var jag barnvakt åt min lillasyster eller hon var barnvakt till mig..? Svårt att hålla koll på now a days men kul hade vi i alla fall. Vi dansade till Shout it loud tillsammmans och sen fick jag själv stå kvar och skaka på rumpan till underbara Thorsten. Massor med kärlek till den mannen!

Idag har jag varit ute i solen och försökt jobba på brännan. Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på denna låt vid mitt skrivbord, like a boss!

P. Diddy - Bad boys for life

Stiligt!

Igår gick jag ut med Fredrik x 2, Olle, Christian, Jacob och några andra. Det var jättemysigt och lättade mitt trötta pensionärs hjärta som oroat sig över mitt allt för snabba mentala åldrande. Jag har ju i princip alltid varit i alla fall 60 år äldre mentalt än min kropp är men nu känner jag att det skiftar. Jag har nämligen ont i min höft och i min fot. Jag tror att det är efter alla hoppen igår på Friskis...

Det känns ungefär lika okej som strumpor i sandaler!

Olle, Fredrik, Josephine, Jacob och Christian.

Och skratta gjorde jag!

Idag har jag varit med min helt fabulösa mamma på Friskis och Svettis. Det är verkligen hur kul som helst och jag är aldrig lika glad som när jag hoppar omkring i trasiga kläder med människor från 14-80 år i takt tio år gammal tekno. Dock får det mig att inse vilken dålig koordination jag har eftersom jag inte ens kan hoppa och klappa i takt samtidigt!

När jag kom hem stack jag över till Nadja och efter det gick jag ut på en promenad. Där jag gick var det så halt att jag seriöst kröp på alla fyra för att komma någonstans. Det var helt underbart. Jag älskar att skratta och att skratta åt sig själv är typ det underbaraste jag vet! Ain't life grand?

Jag är inte ens en smula sarkastisk!

Idag har jag betett mig som den bästa arbetslösa personen i världen. Jag har varit på arbetsförmedligen där jag var charmig och underbar, åkte ut till Arlanda på en arbetsmässa, även där var jag a vision of perfection, och nu sitter jag och söker jobb. Om det finns något slags pris till människor utan fast anställning borde det hands down gå till mig idag!

Jag var till och med produktiv och klottrade detta när jag satt och väntade 40 minuter på min tur at the förmedling idag. Where my prize at bitches?


It takes a nerd to remain sane

Igår satt jag och mi kära mor och tittade på Game of Throns på ettan. Jag har redan sett alla avsnitt i den serien antal gånger men inte mor min. I sann nördanda blir jag något sjukt irriterad när jag ser den här serien. Jag är ju en smula förälskad i böckerna och när människor påstår saker om den som är fel brister mitt nördhjärta.

Därför kunde jag inte se eftersnacket som jag gjorde förra veckan. De har bara ingen aning om vad de pratar om och det upprör mig mer än jag vågar erkänna för mig själv!


Sånt här nördar jag mig med dagarna i ända!

Fint ute

Typ världens finaste väder och jag har suttit inne hela dagen! Illa, illa! Slår vad om att jag hade varit ute hela dagen om det var regn och blixthalka ute. I've always had a soft spot for crappy weather! Men ska snart till Nadja så då kommer jag ut. Nu tänkte jag uggla inne i mitt äckliga rum ett tag till! :D

Slutet gott, allting gott!

Idag gick jag ute på söder och fikade med Heidi. Det är så lustigt med Heidi för när jag träffar henne känns det som att vi aldrig skiljts åt och nu när hon inte är här känns det som en evighet sedan jag såg henne. Får trösta mig med att vi kommer ses snart, bestämde jag nu!

Efter det gick jag och min kära mor på bio och såg den "nya" Tom Cruise filmen. Jag tyckte den var bra men bara för att jag visste att allt skulle sluta väl. Jag menar, vem vill se en film som man inte vet slutet på? Ett midre bra val från min sida idag var att jag valde att gå ut med min kavaj... Tydligen är det fortfarande inte varmt nog utan en riktig jacka!


Stlig karl är han också!

We sure are amazing!

Jag är med i den roligaste facebook-gruppen. Helt fabulös och absolut inte helt fel att vakna till! And just for the record, I could not agree more!

God morgon, btw!


Det är ju inte för många timmar på en vecka

Dog lite när jag läste det här. God bless America och hitan och ditan men det är ju helt sjukt att en man som kanske kommer att styra över deras 300 miljoner människor kan säga så här korkade saker och fortfarande vara aktuell... Not cool America, not cool!

On a completely diffrent note så var jag ute och sprang lite idag. Stört skönt. Som om inte det vore nog har jag klarat mig i 13 timmar utan socker. Hade ett litet relapse imorse men det var ju länge sen! Får se hur länge jag håller mig nu bara!


Bitch please!

Låg och försäkte sova igår i två timmar Vilket är drygt eftersom jag blir lika retlig och ledsen som ett spädbarn när jag inte får tillräckligt med sömn. Going to be a great day, people!:(

Min styvfarsa föreslog att jag skulle bli ståuppare...

... inte en omöjlighet, alltså! Inte en omöjlighet! Med min komiska talang är det nästan ett brott att inte sprida vidare den glädjen som är min underbara humor!


I'm just to good too be true!

Idag när jag träffade fabulösa och underbara Petra fikade vi. Jag tog en smoothie och en kaka. När jag gjorde det kände jag mig fett nyttig. Det är först nu jag inser att om man anser att en kaka och smoothie är nyttigt har man en ganska kass kosthållning.

With that in mind, tänkte jag att jag kanske borde testa en sockerfri vecka... Är lite skeptisk men vad är det värsta som kan hända? Att jag i en fit of rage and withdrawal klöser av mitt eget ansikte? Det vore sorgligt för mitt ansikte är ju såå fint! ;)Tomhet

Är på väg in till stan och ska träffa Petra. Förhoppningsvis glömmer jag bort hur mycket jag saknade Eric Saade i melodifestivalen i år! :(

Dumbfounded

Mitt rum var städat igår... Vet inte vad som hände här inte!


Vive le rêve

Vaknade klockan tjugo i två idag. Eftersom jag brukar gå upp runt åtta var det en ganska stor omställning. Att jag vaknade så sent kan ju i och för sig vara för att jag kom hem klockan sex i morse. Även det är något jag sällan gör, i sann pensionärsanda.

Igår var asmysigt och jag spenderade stora delar av kvällen med att predrika om min underbara jätte. Min dröm om en jätte har blivit lite av en missionerande besatthet. Den dagen min dröm om en jätte dör kommer vara en sorglig dag!

Let's bowl, let's bowl, let's rock n roll!

Idag har jag varit och bowlat med min mami och lillasyster. Det gick sådär måste jag erkänna. Typ miss, miss, miss, strike, miss, miss. Hur som helst var det kul, kanske inte för Otti dock eftersom jag dansade och sjöng med till alla låtar när det inte var min tur. Jag hade kul i alla fall! ;)

Efter det fikade vi och jag hälsade på Nadja. Det var verkligen jättetrevligt och alldeles för länge sedan eftersom jag varit bortrest. Jag ska faktiskt hitta på något ikväll också. Känns galet att ha planer på en fredagkväll... :P


Vi är fan bäst!

Åh, vad jag har haft det underbart med min fina och helt underbara kusiner. Jag har nu suttit i några minuter och letat efter ord som kan beskriva hur mycket jag tycker om dem alla och vad de är för mig. Det går inte. De är helt enkelt för bra för ord och alldeles för bra för lilla mig. Att jag kan säga det säger mycket om hur jag känner för min släkt eftersom jag saknar känsla för mina egna begränsningar och tillkortakommanden!

Jag kom hem igår efter en sex timmar lång bilresa. Idag har jag spenderat med min fina lillasyster och lagt pengar på skit, det vill säga tuggummi och trevliga saker som godis.


Fina, fina, stugan!


En fin teckning från min sjukt begåvade kusin!


Min andra begåvade kusin Lisa som ramlade typ tio gånger varje dag! Liza, du är fan bäst!

Swarley, Otti och Liza i liften.


Johnny och Liza.


Jompa och min supersnygga lillasysyster!

Liza och Lasse. :)

RSS 2.0