Förvånansvärt pigg tjej!

Igår när jag var och simmade insåg jag något som jag lyckats förtränga. Nämligen att det är jobbigt att simma. Me no likey. Det enda som var roligt med att simma var de få gånger jag simmade om pensionärerna och bastun efter. Förr hade jag inte sagt nej till ett liv i vattnet men nu tror jag att jag håller mig på land!

Idag var jag och jobbade lite på dagis vilket betyder att det är ett under att jag är vaken nu. Barn är hur gulliga som helst men de sliter verkligen ut en!


Word!

Keep my fingers crossed!

God morgon! Idag är jag uppe med tuppen och tänkte gå och simma. Vilket egentligen är ganska äckligt med tanke på alla hormonstinna småpojkar som kissar i poolen och sprejar sönder stället med axe. Men dit ska jag. Hoppas på att jag inte får någon sjukdom!

Cheers!

What you gonna do?

Angående inläget nedanför så hade jag tänkt skriva något om mitt liv men så kom jag på att jag inte har ett så det blev ett inlägg och Stephen Colbert istället. Han är ju för fabulös! :D

Stephen Colbert, nuf said!
















Not okay, man! Not okay...

Igår var jag hemma hos urmysiga Heidi och träffade urgoa Kajsa och Petra. Jag sov över där och åt en massa pannkakor med sylt, grädde och lite ofrivillig kurry. Nu ligger jag i min säng. Trött som ett as med en skål innehållande twix, snickers, nötter och torkade plommon. Jag planerar ligga kvar här titta på någon serie och sedan gå och lägga mig innan alla i min familj.

Haha ibland funderar jag på om 90 verkligen är min metala ålder... Kanske en väldigt trött sådan!

Nice..!

Vissa saker är inte okej...

Hej kära blogg. Idag köpte jag äntligen min fina fina bok. Det kan verkligen slå mig ibland vilken nörd jag har gått och blivit. Sedan förtränger jag det för att senare få i ansiktet igen. Helt stört!

Nu ska jag iväg och träffa Petra och se Fredriks band spela och sen hem till Heidi. Inte en helt fel fredagskväll!


Cool tjej! ;)

Känner mig som 80!

Igår trodde jag att jag skulle få lön men tji fick jag! Det visade sig nämligen att jag hade 7,45 på mitt konto. Inte mycket kan man göra med den summan I tell ya! Men jag hade det urmysigt men Anna. Idag var jag och besökte fabulösa Nadja som fyller år idag. Nu ligger jag i min säng och håller på att somna. Sad cause it's true!

Nej, det är jag som är en nörd...

Goder morgon kära människor. Idag ska jag träffa Anna och köpa en ny bok, A feast for crows. For all of y'all who don't know what that is, all I can tell you is this: IT'S FUCKING AWESOME!

Eller så är det jag som är riktigt fucking nördig. Kombination av båda, mayhaps? :)

Your gentle hearts could not bear it!

Jag vet att ni har suttit på nålar hela dagen och undrat vad jag har haft för mig för kul. Jag kan säga att jag har provjobbat på ett dagis och varit hos Nadja. Jag hade tänkt skriva en annan sak men så kom jag på att det vore alldeles för personligt och lite äckligt så jag håller det för mig själv!

Varsågod!


Fin bild jag tog när jag var ute och gick.

Jag tror inte ni förstår hur nördig jag är...


Otti, Otti, Otti!

Min lillasyster friend requestade precis Eric Saade på facebook. Jag dör!!! Så söt!!!

Sjukt godtyckligt!

Igår hände något sjukt otippat. När jag var ute på en promenad med min kära mor såg jag en mygga singla ner i snön. Den försökte förgäves flyga med svävade sakta mot snön och förmodligen mot sin död.

Lite random så där i mitten av januari! Don't you think? :D

Herregud vad det är vitt ute!

Hittade denna fina, fina bild på min syster när vi åt årets första semla med med min kära syster. Känns lite avlägset idag då jagistället för ett mysigt kafé sitter i kalla, snöiga Stockholm. Idag var jag och hälsade på min underbara vän Nadja. Det var verkligen hur mysigt som helst! :)


Skön brud!



"I drink it when I’m happy and when I’m sad. Sometimes I drink it when I’m alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I’m not hungry and I drink it when I am. Otherwise I never touch it - unless I’m thirsty."
- Lily Bollinger

Han vet vad han pratar om!

Nu är jag hemma från min kära syster. Och så har jag sett sista avsnittet av Stjärnorna på slottet. Vad återstår nu... skaffa ett eget liv? Det låter ungefär lika frestande som att sluta med mitt älskade socker. Tror jag väntar lite med båda!

Som Kalle Anka skulle sagt, Varför göra idag det man kan göra imorgon? :D

Temat var "white trash"

Igår var jag ute på en kravall med min kära syster och hennes vänner. Min syster hade på sig en sån där fin overall som jag fnissat åt när de klädde KTH studenter uppe i Stockholm. Idag gcik jag till IKEA och det enda jag köpte var lite lingonsaft. Måste nog säga att det var ett av de onödigaste timmarna jag spenderat i en butik!

Nu sitter jag och väntar på att Julia ska komma hem från sin föreläsning med Simpsons och choklad. Under tiden sitter jag och lallar med Julias webcamera. :D


Here I come!

Nu sticker jag till Linköping! :D

Beauty lies not in the beholders eyes but in the faces of all my friends

Igår överlevde jag mitt blodgivande. Jag gick dit med min fina vänner Petra och Fredrik. Efter jag hade gett plasman så fick jag ett fint bandage kring min arm. No worries there. They came when i saw a spot of blood on it. Roligt att jag inte har något problem med att få en nål i armen och ge bort några deciliter blod men så fort jag ser en liten röd fläck på ett plåster börjar jag nästan gråta och mitt huvud börjar snurra.

En väldigt selektiv rädsla för blod måste jag säga! Och sen väldigt snygg bild på min väldigt snygga vän Petra!


Hur cool är inte jag?

Idag efter en lång natts sömn har jag bestämt mig för att jag inte tänker hålla på med såna där tönterier då jag försöker sluta med mitt älskade socker. Inte för att vara sådan men är det inte lite av en hädelse att förneka att förtära något som är en gåva från moder natur!

I will do no such thing! Ska gå och ge blodplamsa snart. Det tar typ fyrtio minuter och under den tiden tänker jag nörda mig med min fabulösa och nördiga bok om kungar, svärd och drakar.



Making promises you can't keep is cool!

Mitt lilla sockeravbrott räckte i ungefär 12 timmar. Försöker bestämma om jag tycker att det är sorgligt eller inte. Tror att jag bestämmer för att jag inte bryr mig! Socker är min absolut enda brist och det kan jag leva med. Jag träffade Petra idag vilket var urmysigt!

Senast jag träffade Petra var typ en månad sen. Förväntade mig nästan några gråa hårstrån och ett kraftigt sigande hårfästa. No such thing were to be seen though!


Typ den äldsta bilden på mig och Petra under en tid då jag hade kort hår.

Why do this to myself?

Ska försöka att klara mig utan socker i fyra veckor nu... Känner med varenda fiber i min kropp att jag inte vill men antar att någon gång måste man sluta misshandla sina inälvor och varför inte nu?

Usch, tvi, blä!!!


Känner mig ungefär så här glad...! :(

The smart answer is "no"!

Idag har jag virrat omkring som vanligt. Varit ute och gått lite med min mamma och hälsat på min enastående vän Nadja. Just sitter jag och äter godis, förstör min aptit och sniffar på kallt kaffe.

Vad mer kan man begära av livet?

This is the end to the road I'm on, no complaints!

Jag hade såna storslagna planer för mitt bloggande idag. Jag hade tänkt ta en massa fina bilder igår (did not happen) och så tänkte jag blogga lite fint om det (also did not happen). Men jag börjar misstänka att avsaknadet av egna bilder i mitt bloggande är vad ni älskar. Det som får er att komma tillbaka. Och det vill jag ju att ni ska göra!

Idag har jag spenderat alldeles för mycket tid på youtube. Jag passerade gränsen av timmar vad som är okej att titta på auto tuneade videor. Tur att det är del av min charm!


Jon, Jon, Jon hur fabulös är inte du!?

Charlie Sheen, USAs svar på Torsten Flinck. Vet ungefär lika lite om dem båda. Det vill säga typ inget men helt fantastiska är de båda!

Idag ska jag göra något som jag sällan gör. Nämligen ge efter för den rösten av den 19åriga unga tjej och gå ut med mina vänner istället för att sitta hemma och titta på Bingo Lotto. Tar kanske till och med lite egna bilder istället för att låna från Internet! But either way old is the new young, am I right or am I right? Right! Right..?


God, give me the strength not to act like a stuck up bitch!

I am pulling a so called all nighter. Which sucks cause I love my sleep. Förhoppninsvis kommer jag inte bete mig som en liten apa imorgon men gudarna vet att jag blir lite av em diva när jag inte får min sömn. Chamigt, jag vet! ;)


It aint pretty when I don't get my sleep!

Tur att jag älskar regn!

Dagen är fylld av möjligheter, möjligheter och fukt. Läste precis på min mobil att det är 95% luftfuktighet ute. Då behöver man ju verkligen inte ta en dusch! Tror faktiskt att det är mindre fukt per luftenhet när jag duschar!

Life is so sweet, dear friends!

Hej min underbara blogg!

Idag är jag på ett ypperligt humör. Varför undrar ni och svarat har ni här nere. Mitt veganska godis. Nu ska jag proppa i mig en massa sötsaker i munnen och proppa mitt huvud fullt av rationaliseringar. För visst kan godis inta vara onyttigt om det är utan fett!



TACK ANNA!

igår hände något magiskt... Jag var inne i stan med min kära vän Anna. Vi hade gått omkring och lallat omkring som bara två tonåringar kan när hon kom på att hon ville köpa ett Par glasögon. Vi går in i till en optiker, hon hittar ett Par glasögon och när vi står i kassan blir jag ögonblickligen och djupt förälskad i ett glasögonfodral.

Förstå min förvåning när Anna säger att hon ännu inte har gett mig eN födelsedagspresent och att fodralet kan få bli den om jag vill. Jag piper till som en exalterad treåring och efter några minuter är jag ägare till det finaste och COOLASTE glasögonfodralet någonsin!


Önskar att jag var blind för mina egna tillkortakommanden

Hade tänkt att skriva att jag var ganska produktiv idag, för det kändes det som men sedan insåg jag att jag gjort två saker idag. Lämnat tillbaka lite tekoppar på Indiska och träffat min vän Nadja. Det gör kanske dagen mer meningsfull är gårdagen men att kalla den produktiv känns lite som ett slag i ansiktet på alla de människor, som finns där ute, med arbetsmoral.

Trots att det inte är en dag som går till historien, (Om folk inte bestämmer sig för att tillbe mig som en gud och skriva ner mitt liv!) så var den fett mysig och sådant ska man inte underskatta!


Har som vanligt ingen egen bild att dela med mig men den här stilga bilden räcker mer än väl! ;)

Dude, I can handle it!

Vissa dagar känner man sig som en totally bitchin' rockstar from Mars andra dagar not so much! Today, I regret to inform you, har varit i stil med de andra dagarna. Jag har varit seg och trött, inte ens hysteriskt roliga och onödiga youtube-klipp har gjort att jag piggnat till!

Could be the fact att det är svinkallt här ute på landet där jag bor eller så har min 19åriga kropp sprungit ikapp med mitt uråldiga sinne och försvagat mig. A riddle which we may never answer! :(


Only the brave dare cut their own hair

Imorse fick jag för mig att klippa håret. Jag hade fått en sån där härlig trekantfrilla och det är ju inte så vackert. Nu har jag istället en härlig jag-klippte-mig-själv-hemma-med-en-kökssax-frilla vilket är snäppet stiligare!

Efter det åkte jag in till söder och fikade med finaste Heidi. Vi hade det hur mysigt som helst, jag beklagade att att jag inte längre har Askungen hemma och drällde omkring på stan. Nu har jag insett att det är fredag. Tror jag tänker förtränga det och sitta med min familj framför tvn och äta godis!


Har verkligen ingen bättre bild än denna. Tur då att Marvin Gaye är så himla fabulös!

I'm back bitches!

Känns lite jobbigt att skriva här. Jag känner mig som en dålig förälder som inte längre har tid med sitt barn och glömt bort det i några dagar. Egentligen vill jag komma med en cykel till er eller låta er äta godis på vardagarna för att sedan kunna lägga min lilla bloggpaus bakom mig.

Men nu sitter jag har framför min dator igen. Vi har som sagt inte haft något internet här hemma på en månad och efter det har jag bestämt mig för att ta tillbaka allt illa jag sagt om teknik!

:D:D:D

RSS 2.0