Branäs

Nu sitter jag med mina kusiner och har ätit lunch. Vi har egentligen varit färdiga i typ en halvtimme men det är snorkallt, blåsigt och snöigt ute. Tror vi stannar inne ett tag!

I still believe in fairy tales

Idag åker jag iväg med min kära familj eller snararre med halva min kära familj ner/upp till Värmland för att åka skidor med min släkt. Insåg precis nu att jag har väldigt låga förhoppningar på denna skidresa och det menar jag verkligen inte som något negativt! Det enda jag menar är att jag tror det skulle kunna bli helt fabulöst även om jag skulle bryta armen.

Jag är medveten om att det är ganska korkat men antar att min barndomsdröm, om att komma till skolan i gips och ha en massa människor som skriver på det och ger min uppmärksamhet, inte har dött. Den lever vidare i mig. And I do believe that dreams come true!


Mina vackra systrar för något/några år sedan.

Berörd

Yo, yo kare blogg! Idag åkte min mammas kusin hem till Blekinge men hon kommer tillbaka hit om en vecka. Efter jag sagt hej då till henne åkte jag ut till Tyresö. Vilket var urmysigt. Det enda som är lite onice med Tyresö är att det ligger at the end of the world!

Såg förresten Glee igår. Satt och grät lite. Människor som inte tycker om Glee har antingen inte sett det eller har inget hjärta. Feel sorry for both of them though!



Snart kommer den, snart kommer den!

Kan skulle ju kunna försöka ha en dålig dag efter att ha sett dessa i min trädgård men tror verkligen inte att det hade funkat!

Träffade även fina Petra idag. Petra plus snödroppar.. Helt fabulöst!



HCHF- it's not a diet, it's a lifestyle

Idag är det fettisdagen! Min lillasyster har bett mig att att köpa semlor och vad gör jag inte för den lilla skrutten? Hon var hur söt som helst igår när hon kom hem och är allmänt urgullig. På kvällen kom min mammas kusin hit och hon ska stanna till på torsdag. Hon har utbildat sig till jazzsångerska och ska reka Stockholm lite innan hon eventuellt flyttar hit.

Så sjukt coolt! Idag ska jag iväg till Nadja som jag var ute och hälsade på igår. Har seriöst ont i kindmusklerna efter mitt stora leende som vägrade försvinna när jag hälsade på henne. Jag älskar Stockholm!


Fick förresten för mig att måla den här igår. Kind of like it!

Det är lite kyligt här uppe

Nu sitter jag hemma igen och skakar lite. Kan vara att jag saknar min syster eller så är det att jag precis drack en stor kopp kaffe. Kan lika gärna vara kaffet eftersom min kära syster har fått smeknamnet "klassens bebis" i sin klass. Detta eftersom min syster inte kan bjuda på kaffe utan oboy.

Det var faktsikt hemskt när jag insåg att jag faktiskt sagt hej då till Julia och inte skulle se henne på ett tag men nu känns det bättre. Förmodligen för att jag satte på lite Spive Girls när jag stod och väntade på mitt tåg i centralen. Plus så har jag saknat min vänner! Som är helt, helt fantastiskt fabulösa!

Spice Girls - Say You'll Be There

One can only hope

Nu sitter jag hemma hos min kära syster och tittar på film med henne. Det är så sjukt mysigt och det kommer suga röv när jag åker hem på måndag! :( Sad, sad, sad!

Något som jag saknar dock är mitt socker. Min syster har tillskillnad från mig inget sockerberoende så hon har typ inget godis hemma. Funderar på att tvinga ner henne till Ica och köpa lite ballerina pepparkaka! :)

Woke up feeling like a million dollars

Vaknade med den här låten på hjärnan. Inte hekt fel det och så plus det så ska jag och hälsa på min bättre hälft i Linköping. I do love Fridays!

Macy Gray - I Try

Homecoming

Idag har jag vart lite överallt men gjort vädligt lite. Vilket gör det väldigt konstigt att jag är så pass trött som jag är. Kan nog vara sorgen som kom efter jag läst ut A feast for crows och nu måste vänta till april på min nästa baby. The grief crushes you like waves against a rock on the shore, mercilessly hard and without signs of tiring.

Ska upp och jobba imorgon, så jag måste lägga mig tidigt och efter det ska jag besöka min fabulösa syster i Linköping. :D


Haha senast jag var i Linköping!

In the absence of human touch

Igår, efter jag köpt skivan Viva Hate med Morrissey, insåg jag att jag gillar alla hjärtans dag. Det är den enda dagen då det är socialt accepterat för mig som singel att vara öppet bitter och förståeligt att det enda jag vill göra är att äta godis.

De borde finnas fler helgdagar som den! Hur som helst insåg jag att det bästa sättet att hantera bitterhet är att lyssna på någon som är ännu mer bitter. Som min älskade jättebebis, Morrissey! :D

Morrissey - I'm Throwing My Arms Around Paris

Glad humbug to you all!

Hantverkaren kom och sa att han var tvungen att stänga av vattnet. Självklart tänkte jag och sedan åt jag en apelsin. Inte så där lite fint med en kniv utan grävde runt med mina fingrar och fick juice över hela mig. Nu i efterhand känns det ganska korkat eftersom jag kommer stinka torkad frukt när jag åker in till stan snart.

Aja, saker kunde varit värre. Jag kunde varit kletig, utan möjlighet att tvätta mig och behöva genomlida en dag fylld med hjärtan och lyckliga par. Joke, I love valentine's day!


Fin bild jag hittade på internet.

Ibland tycker jag att jag är sjukt smart!

Svar på detta inlägg från Kisses.se.


And the truth shall set you free!

Idag var jag och jobbade lite på dagis. Barnen fick säga lite vad de trodde och tyckte om alla hjärtans dag. (Vet att det är särskirvet men truth be told vet jag inte riktigt hur ordet ska sitta ihop och jag vägrar lära mig att stava den där styggelsen till helgdag!!!) Hur som helst sa de följande saker om morgondagen:
  • Det är torsdag.
  • Man kan köpa en klänning.
  • Man kan köpa en tröja.
  • Man kan äta popcorn och glass. (Kommer definitivt göra!)
  • Det handlar om hjärtor.
Med det sagt så är det nog så jag kommer spendera imorgon. Good thing being bitter is so charming cause I am a goddess when it comes to being a bitter hag.


Come winter, come spring!

Plusgrade ute och över 20 inomhus? Prasie the Lord! Hallelujah!

Tripping on love, peace and understanding

Det finns en plats i mitt hjärta som är reserverat till den underbara man som uppenbarar sig som Tomas di Leva. Han verkar ju vara den urmysigtaste och gulligaste person som någonsin funnits. Han får mig att glömma att jag ibland kan vara cynisk och det enda jag vill göra är att slänga kyssar till och krama om människor.

Och det behövs det mer av. Tomas, Tomas, Tomas! Om någon någonsin förtjänat en snäll och gosig jätte att bära runt på en och ta hand om en. Då är det Tomas, min gamla granne!


För er som inte ser så flyger Tomas!

Min stackars, stackars bukspottkörtel!

Jag ville bli av med min förkylning och fick höra att man skulle äta gröna grönsaker. Typ som gröna jelly beans? Det tycker i alla fall jag borde funka!


This was so freakin' cool!

Try to wipe that smile off my face. Hade tänkt skriva om hur mysigt jag hade det med Petra, för det hade jag, but little did I know att jag skulle möta min största idol på gatan. Magical! 

Jag är så sjukt starstruck att det inte ens gjorde något att en person tog min plats på vägen hem. Så sjukt coolt!!!


Mind over matter

Idag vaknade jag upp och kände mig sjuk. Jag avskyr att vara sjuk mest för att jag förvandlas till en gnällig, självömkande och svag individ när jag är sjuk. Så efter att jag vaknade gick jag upp och åt en sjukfrukost bestående av c-vitaminbrus, ipren, mjölk med honung och macka.

Nu hoppas jag bara att det stannar vid lite förkylning annars kommer jag ligga med Mariah Careys Hero och tycka synd om mig själv snart!


Dagens bedrift!

Tänkte att jag ville ha åstadkommit något idag innan jag skrev en liten trudelutt här på bloggen, därav mitt försök till en Leia-fläta på huvudet. Jag antar att jag kommer kunna göra ett par såna snyggt om i alla fall några månader.

Och det var min torsdag! Plus att jag träffade Fredrik också men det känns ju inte lika viktigt jämfört med mina flätor!


Suger rush, old friend!

Denna ask fylld med ett half kilo ren kärlek fick jag av min käre styvfar när han kom hem från Amsterdam i fredags. Trots att den är ack så vacker är jag lite oroad, hur ska min stackars bukstpottkörtel klara av all insulintillverkling?

Food for thought, to say the very least!



It is all true

Jag har hört från vänner och bekanta som berättat om hur trötta de var efter att ha jobbat på förskola. De somnade klockan åtta för att de var så trötta. Jag nickade och tyckte synd om dem men jag förstod inte hur trött man faktsikt är för att kunna somna klockan åtta.

Nu förstår jag i alla fall! För så trött var jag igår men no more. Funderar på att gå och simma idag. Förut gick men mest för att värma upp mig eftersom det var snorkallt har inne men inte längre. Jag vill inte skryta eller så men vi har 17 grader inomhus! ;)

Word, Charlie, freakin' word!

Haha alltså chocken i en telefonförsäljares röst när man avslutar samtalet med "Ha en trevlig dag!" är både extremt komisk och tragisk. Egentligen hade mannen flax som fick tag i mig. Jag kom precis hem från att ha jobbat på dagis. Jag jobbar nog i och för sig nu också men har paus och eftersom jag bor 2 minuter från jobbet kunde jag bara gå hem på rasten.

Som Charlie Sheen hade sagt, winning! :D

Never fully recovered!

Påminner mig om när man var tvungen att byta om i killarnas omklädningsrum som barn eller såg Ronja Röverdotter för första gången! :(


14 grader i köket, yay!

Idag ringde min mobil klockan 20 över 8. Det var min chef som undrade om jag kunde komma in och joba vid nio. Eftersom jag aldrig skulle säga nej till att spendera min tid med de helt fabulösa ungarna som går där fixade jag min i ordning i vårt löjliga kalla hem och begav mig dit.

Det är vekligen löjligt kallt här. Om man råkar dra med sig lite snö in i hallen när man kommer hem smälter den inte! Så kallt är det! :(



Paljetter!!

Tänkte skriva en rad om gårdagen och kom på att det enda jag egentligen har att säga om igår är att jag älskar, älskar, älskar melodifestivalen. Av alla kammrar i mitt hjärta, helt fabulöst!

Nu när det är sagt kan jag lägga upp de två bilderna från gårdagen som går att lägga upp. Jag är många saker och bland dem är en värdelös fotograf mycket utmärkande så därför är bilderna så få och av låg kvalite. Fula bilder it may be men det är fina människor i dem!

Den minst suddiga bilden jag har på Anna, hehe!

Jag gick hem i en halvtimme ute i 16- därför frös mitt hår. Fint. Really.

Fresh brud

Ni vet när man sitter och har ont i magen för att man ätit för mycket och sitter och trycker i sig chips? Då, då känner man sig riktigt sexig!

He he he! :D

Old lady no more

Ikväll ska jag ut med Anna. Ut i kjol, magtröja och långkalsonger. Känns nice! ;)

Svaret är, ingen!

Kom på att jag glömde bort en sak igår. Nämligen att äta en semla. Undrar om jag kommer kunna övertala min familj att köpa och förtära sådana ikväll istället. Tror inte det but if I bat my all to long eyelashes they might just! ;)


Vem säger nej till det här liksom?

Fullt normalt!

Ni vet såna dagar där allt flyter på och är allmänt bra? En sån dag har jag haft idag. Tror att det hade med den bitande kylan att göra. Jag har saknat den och äntligen har den kommit till mig! Efter en härlig dag kom jag hem och lagade mat med min lillasyster.

Efter maten satt vi och lekte med maten. Jag idislade sallad och fick för mig att sticka tungan genom en bit gurka. Sedan övertygade jag min kära syster att göra detsamma. Inte helt fel måste jag säga... Inte helt fel!





Matematik.

Igår när jag fikade med Anna hade vi planerat att plugga lite matte. Matte C... Hade glömt bort hur illa jag tycker om matte. Jag tänkte att jag hade ju läst matte D så C blir ju inga problem. Och problem för mig blev det ju i och för sig inte! Kanske värre för Anna som fick osäkra förklaringar till saker som blev ihågkomna med olika svar varje gång jag letade i mitt minne efter ett!

Hehehe...

Hade det asmysigt med Anna btw!

Hela mitt hus har varit tyst i typ en halvtimme. Att jag sitter och knappar på datorn är det enda som låter just nu. Det är ganska skönt för trots att jag sover som en liten bebis är jag trött typ hela tiden. Jag brukar alltid skämta om att jag är en pensionär och jag tror att mina tankar lyckats övertyga min kropp om att den är det.

Och det är väl lugnt! Förutom det faktum att jag får ont i höften när jag simmar (!?), är trött vid tio och akskyr när jag inser att jag inte kan ta pendeln hem efter jag varit ute.

Super old friend

Hej kära blogg! Det farligaste som finns för mig måste vara att ha gott om tid. För när jag har det tar saker som egentligen är mer av en 40 minuters grej 2 timmar! Inte riktigt okej men snart ska jag snart iväg för att träffa Anna. För idag har jag inget annat inbokat. Det krävs egentligen när jag och hon ska träffas eftersom vi kan spendera timmar av att prata skit och ändå inte komma fram till saken!

But that's why I love her, amognst other things of course!


Hahaha Anna...

RSS 2.0