Stockholm är bäst men Köpenhamn är väl helt ok

Helt sjukt att jag spenderade min morgon i Danmark. Det går inte riktigt att tänka sig nu när jag är hemma i mitt jättevarma rum i Sverige. Det är även sjukt att tänka sig att jag åker till Frankrike nu på söndag. Sen bliur det slut på resandet. Det är utmattande!

Eftersom det var den sista dagen i utlandet idag på ett tag tvingade jag min syster att ställa upp på en tursitbild med söta elefanter de hade målat och ställt ut över hela Köpenhamn.


Vackra Julia i underbara Köpenhamn


Julia och Otti på tåget hem.

Jag är proppis

Att äta middag idag var underhållande. Vi fick vänta rätt så länge på vår mat och när den väl kom var det inte vad vi beställde, plus så fick vi eftersätten samtidigt. När vi sa att vi ville ha det vi beställt förklarade de att vi hade fått det andra för att det vi beställde skulle ta längre tid. De som satt vid bordet brevid oss skrattade och berättade att de hade väntat i två timmar på sin mat. De hade glömt bort deras beställning. Lite Hell's Kitchen style! :p

Annars har jag shoppat med min syster idag och jag överlevde det! Jag älskar att shoppa och jag älskar min syster men när man lägger ihop dem... Lite som att dricka rödvin med halleflundra. It does not work sweet cheeks, the combo is deadly suicidal!


Haha så här går det när man ville lägga upp en bild på sin nya klänning. Psyko-sisters!


Snygga Julia, Otti och mami.


Otti som för en gångs skull såg glad ut på bild. Hon ser alltid döende ut annars.


Julia och mami.

Det är sant ju!

Att äta middag här ute i Köpenhamn innebär för mig att äta tills jag nästan spricker. Så det gjorde jag med en vegetarisk hamburgare på en restaurang här med la familia. Sen gick jag och Julia ner på ströget och tittade på vilka affärer som fanns. Jag kände mig fattig och luffig vilket är vad jag kommer känna mig i morgon när vi går in på Gucci och Louis Vuitton. Jag är liksom fattig och utan stil, inte riktigt Chanel material om man säger så!

Några andra bilder är denna kan jag inte ladda upp men vi gick förbi ett ställe som hette Heidis och då var jag tvungen att ta ett kort! Vi gick även förbi en Disney-butik. Jag blev exalterad och min röst gick upp några oktaver. Julia sa att hon alltid blev besviken när hon gick in i Diseny-butiker, de har ju ingenting för folk i vår ålder! :P


Copenhagen fo Helvede!

Åh vad jag har haft det härligt under midsommar. Först var jag hos min morfar som hunit bli 92 och springer omkring som en pigg 70 åring. Efter det åkte vi ner till Skåne med min löjligt mysiga släkt vilket var sjukt mysigt. Vi sov hos min mormosrs tvilling som snart fyller nittio som är helt galen. Hon har bättre hörsel, syn och minne än vad jag har.

Plus så är hon en äkta hemmafru.In något Montazami tjafs utan fo real. Nu sitter jag i Köpenhamn med mina systrar och mami på ett myisgt hotel. Inte fy skam det!

De dansade i folkdräkt på midsommar.


Mamma óch Julia som åkte en "galen" attraktion på Tivoli.


En Ursula-dräkt till Build a Bear som finns här i Danmakr. Coolest outfit ever!


Otti, mami och Julia.

Deepthoarting a cock meat sandwhich

Idag vaknade jag klockan nio av att det åskade sedan dess har jag lallat runt på Collegehumor.com. Jag borde kanske packat eftersom min familj åker till Småland idag. Vi kommer vara borta i en vecka så det är nog vettigt att tänka igenom vad jag packar but that just ain't me!

Efter Småland ska vi till Skåne och hälsa på lite släkt sen drar vi till Danmark. Min söta lillasyster packade frädigt i förrgår. Hon har sina saker i en Longchamp väska. Eller som hon sa det: "Typ en IKEA-kasse.":D



Flower power

Idag har jag betett mig som en femåring med min lillasyster. Jag ville nämligen måla mina naglar och bestämde mig för att göra små blommor på alla mina naglar. Inte bara är det nog bara femåringar som vill ha blommor på naglarna. Det ser även ut som att en femåring har gjort det. Fast inte om man kisar vilket jag gör hela tiden så för mig är det lugnt!

En annan bra sak är att jag insåg att mina harembyxor är lämpliga att ha när jag ska träffa Nadja idag. Vilket är tur det för I was running out of 85 year old appropriate clothes in my closet!


Hare Hare

Idag träffade jag mysiga Petra och vi fikade. Vi satt och snackade skit och kom fram till att jag drömmer drömmar som inte är okej. Sen gick vi och kollade i en fett skum butik som ligger i gamla stan. Där köpte jag ett par harembyxor som jag kommer ha som en byxdress i somar.

När jag var i stan kom jag på att jag kunde åka min buss hem. Kärlek. Det var så fabulöst, jag hade kunnat dö på den bussen och dö lycklig. Sen när jag kom hem tvingade jag min lillasyster att ta kort på mig så jag kunde lägga upp lite bilder på min älskade blogg. 

Haha älska flaskan i hörnet på bilden!

It doesn't have to make sense to be true

Det finns få saker i mitt liv som känns som att de spelar roll. Både på gott och ont. Det är skönt att slippa känna sig stressad eller ångest över viktiga saker man inte finner inom sig att bry sig om. Det är skönt att bygga sitt liv och framtid med fria tyglar och kunna göra lite som man vill. Lite tråkigt är det ibland dock att det man gör inte spelar så stor roll.

Men då har jag Nadja. Nadja är den äldre damen jag hälsar på två gånger i veckan och går ut med. Känns som att jag har sagt det en miljon gånger men herregud vilken häftig tant hon är. Det känns verkligen som att det jag gör är viktigt. Plus så är hon jättetrevlig och den enda personen jag känner som är lika virrig som jag är.



Flashing in public

Idag var jag och badade med min lillasyster. När jag gjorde det hände något helt galet. Jag tyckte att det var kallt och jag frös. That never happens! Som om inte det vore nog visade det sig att min nya baddräkt är genomskinlig och jag visade min nipple i princip hela tiden. Fun.

När vi kom hem såg vi Hercules med Julia. The joys of Disney! :D


Skitsnygg men... I'm no!

Kung fu awesomeness!

Idag var jag och såg Kung Fu Panda 2 med mina två systrar. Den var sjukt awesome and I'm proud to say att jag hade gåshud under större delen av filmen. Den andra satt och och skrattade lungorna av mig. Helt fabulös!

När vi kom hem försökte jag övertala Julia och Otti att gå på en promenad i regnet men de ville inte. Regn som är så fantastiskt. Lite kallt var det kanske. Kallt och blött men fett värt det!



Oy vey

Idag var jag ute med min fina syster och shoppade. Eller Julia shoppade. Själv har jag insett hur fattig jag är och att jag inte har råd att köpa saker.  Vilket är deprimarande eftersom jag hittade ett fint läppstift som jag letat efter men antar att jag får vänta men att köpa det! :(

I may smile on the outside ut I'm crying inside!


Crazy ass dreams

Idag hade jag tänkt övertala min syster om att gå till Stinsen men eftersom hon varit där två dagar i rad ville hon det inte. Vilket är förståeligt, Stinsen har typ tio affärer så efter första dagen har man i princip sett allt som finns att se. Det kan i och för sig vara rätt så mysigt att gå själv plus det så verkar det regna! Åh, vad jag älskar regn! :D

Jag hade btw en konstig dröm om en kille från min gammla klass i natt. Jag drömmer i och för sig alltid fucked up dreams. Antar att även det är del av min charm! ;)



Where's my amish clothes when I need 'em?

Igår vid tio drack jag en halvliter te. De två timmarna som följde drack jag två liter vatten. Detta resulterade i att jag gick på toa fem gånger i natt. Jag skulle säga att jag nu har lärt mig min läxa och inte kommer göra om det men om jag känner mig själv rätt kommer jag hinka vatten ikväll också. It's so tasty and delicious!

Idag gick jag och min syster och lämnade tillbaka en ring hon köpte på Guldfynd. Där träffade i den kanske otrevligaste människa inom serviceyrken jag träffat. Kudos till henne för det är ine lätt! Jag har träffat många otrevliga människor i butiker. Nu är den enda utmaningen som kvarstår idag att hitta något passande att ha på mig. Jag har liksom tre långa klännigar och två är over kill och den andra har jag använt redan. Antar att jag får ha på mig byxor... :(



Playsuit up!

Som jag förutspådde orkade Julia shoppa längre än vad jag gjorde och jag tvingade/bad snällt om att vi kunde fika. Efter det köpte jag en playsuit på H&M och en baddräkt på Lindex. 


Min snygga syrra!


Det här regisserade Julia mig.


This one's all my though, Top Model you know!

Up, up and away way!

Snart ska jag iväg med min kära syster och shoppa med min syster vilket alltid är en upplevelse. Jag skulle vilja säga att jag är en ganska energisk person men jämfört med min syster on a shopping spree I have about the same energy as my cat, which is suprisingly and appallingly little!

Åldrandets baksida!

Nu har jag kommit hem från en dag ute i Tyresö. Planen var att vi skulle gå och bada men så blev det inte. Det var rätt så kallt och molnigt. Inte för att det har stoppat mig tidigare. Antar att jag börjar bli gammal! :( Vi satt istället på Heidis balkong och snackade skit, vilket inte är helt fel. Nu tror jag dock jag ska gå och köpa lite godis och titta på House. Helt fabulöst!





Ut till vischan!

Snart ska jag åka ut till Tyresö och sola och bada. Eller eftersom det är fullt med moln ute där jag bor och väderprognoserna lovar regn så är väl det enda jag vet säkert att jag ska ut till Tyresö. Men att bara när det regnar är ju i och för sig skitmysigt, kanske blir lite bad i alla fall! :D

Being VIP won't change me

Det visade sig att det som var det svåraste jag gjorde idag var att hittade något i min garderob som är passande att ha på sig när man ska umgås med en 85-åring. Det lyckades jag med dock. Hon tyckte att min kjol var jättefin. Vilket känns bra, då är det bara att jag har på mig den alla andra gånger jag ska dit. Praktsikt och ekonimiskt!

Som om inte det vore nog så är jag enligt den här VIP. Sug på den, suckers!


Coolness

Väntar på att jag och min syster ska ut på promenad. Det lär ju ta ett tag för min syster är fett seg!(Hoppas du läser det här JULIA!) Jag ska nämligen hem till min fasters kompis mamma och gå ut med henne på kvällen. Jag var där igår och träffade henne för första gången och ska dit idag igen.

Hon måste ju vara en av de coolaste människorna jag träffat. Hon har bott i Finland, Sverige, Turkiet och Etiopien. Hon var där men sin man och barn och hjälpte till att bygga upp det landet och gav dem gratis sjukvård. Sjukt häftigt!



Grattis Johnny-boy!

Så igår följe jag med mina föräldrar upp på landet för att fira min kusin som fyllde 15 förra fredagen. Min släkt är verkligen hur mysig som helst och vårt landställe också! Jag badade för första gåne i år. Åh, vad jag älskar att bada. Så mycket att jag struntade i att jag borde väntat en eller två veckor med att bada i en sjö för min piercing. 

Men det jag kommer ju vänta i alla fall en vecka tills nästa gång jag badar så den hinner nog återhämta sig! Annars har jag läst ut den senaste True Blood boken och thank God att serien kommer börja sändas i USA om två veckor! Hur hade jag annars klarat av min abstinens? :(


Love it!

Jag har min mobil nu

Idag har jag legat i solen med mina systrar och min mami. Som om inte detvore nog så har jag börjat läsa den nya boken om Sookie Stackhouse, lycka! :D

Igår tog min kusin studenten vilket var sjukt kul. Jag älskar de här studenttiderna och jag kommer sakna dem skitmycket, kallskuret 4-evah!! Sen gick jag ut med några tjejkompisar och tog ett glas. 


Jag är ju sämst på att ta kort men ett tog jag på Petra och sen egofotade Hedi en massa ;)

Ny mottagning idag

Nu ska jag springa iväg och träffa Anna som jag ska få låna en mobil av. Att vara utan mobil är rätt så lugnt. Lite jobbigt bara att man inte vet om någon försöker nå en. Inte för att det är så många människor som försöker nå mig i vanliga fall men nu är det så!

Annars var det helt fantastiskt att se min syster ta stundenten igår. Hon är så himla grym! :D

Grattis!

Idag tar min underbara, fantastiska och fabulösa tvillingsyster studenten. Hon är den grymmaste personen som finns och typ den viktigaste.

GRATTIS!



Rest in peace, whatever you were!

Idag har jag varit och klippt gräs hos min farfar. När jag gjorde det lyckades jag bli biten av mygg, en humla flög in i min tröja (?), jag förstörde en myrstack och körde över en mus. Tror jag i alla fall, en mus, fågel eller vass. Jag undersökte inte så noga eftersom det vra rätt så nasty. Stackars mus/fågel/vass! :(

Minus alla incidenter med djuren så var det i alla fall fett mysigt att klippa gräs. "Mysigt" känns som fel ordval men med mina begränsade svenskakunskaper får det stå så!

Dog btw lite när jag såg den här videon!

Måste springa

Idag var jag uppe med tuppen för jag ska ner till min farfar och klippa hans gräsmatta. Hard working gurl! Älska att jag gick upp för två timmar sedan och nu är sen. Eller jag måste springa ner i alla fall. Tidsplanering är väl inte min starkaste sida!

Noll i självinsikt är sexigt, Justin Bieber också RAWR

Satt och läste igenom mina blogginlägg från förra året för att försöka hitta när jag köpte min mobil och halleluja va jag tyckte att jag var rolig! Fanns inte ett inlägg där jag drog ett otroligt charmerande och roligt skämt. Lite som nu. Hoppas att jag aldrig vaknar upp och inser hur tråkig jag är!

Självinsikt är för töntar och det finns inget värre än en tönt! I wanna be funny forever. Which I am, mission accomplished! :D



Att snylta på sina föräldrar

Så idag är det nationaldagen. Jag brukar inte gå ut då men idag gjorde jag ett undantag och gick med min mami och lillasyster och shoppade lite. Eller jag shoppade inte. Jag är ju inte längre en fattig student utan fattig arbetslös och har väl egentligen inte råd att köpa saker! :(

Det var i alla fall mysigt och så fick jag en ram till en tavla jag fick av underbara Heidi när jag fyllde år (för sex månader sen). Lär väl ta ett till halvår innan jag hänger upp den på väggen. Slow and steady wins the race, as they say in America!


Filmen var bättre, för mycket penis i den här!

Jag älskar musikaler men Hair var lite för mycket låtar och kaoz. Typ fem meningar dialog som jag inte fattade ett skit av och en massa penis. Herregud vad det var mycket penis i den där musikalen! Kändes lite som att jag hade smugit mig in på Adolf Fredriks omklädningsrum!

Men jag hade det apmysigt med mina tjejer och nu har jag ätit en massa nypotatis med min familj. Potatis är ju typ det godaste som finns! :D

Let the sunshine in - Hair

I got life!

Snart ska jag iväg och titta på HAIR. Åh, musikaler måste ju vara det underbaraste som finns! :D



Planer

Idag har jag legat och jobbat på min bränna. Jag nämde tidagare att det är två saker jag såg fram emot. Att ta studenten och att bli brun. Nu när jag har checkat den ena kan jag satsa helhjärtat på den andra. En annan sak jag kom på är att jag ska kötta på att få en praktikplats på National Musem. Hur coolt vorde det inte att jobba där? :D


Stockholms vackraste byggnad?

Sjukling

Haha precis efter jag hade sagt att allt var skitbra mådde jag helt plötsligt illa, låg i min säng och svettades när det var 26 grader och sol ute. Efter att ha sovit bort härliga soltimmar gick jag runt och var lite grinig. Vore det fredag utan att jag gick omkring och sprutade galla på alla? Nej, nej, nej!

Nu ska jag lägga mig i min säng och slötitta på Gossip Girl. Sen ska jag sova. Det har varit alldeles för sena kvällar för den här tanten! :P



It's a beautiful day

Igår kom mina fina vänner över och vi gjorde pizza. Min pizza dröp av fett men det är väl så pizza ska vara? Kolhydrater och fett! :D Alla sa att igår skulle vara hemsk. Jag trodde att jag skulle ligga i fosterställning och hyperventliera. Kan jag säga att det hände inte.

Istället är det sol och underbart. Det känns inte ens jobbigt att jag är arbetslös än! Det kommer väl till hösten! :D


Jag är ju sämst på att ta bilder men den här kom upp åp facebook från slutskivan. Osminkad, i en vardagsoutfit och platta skor. Party! ;)

För vi har tagit studenten!

Igår tog jag och världens finaste klass studenten. Jag har skrikit på flak, blivit nedsprutad med öl, blivit förkyld och dansat med min underbara gammla skola på slutskiva. Just studentdagen är nog den bästa dagen i mitt liv. Så mycket sjukt härliga saker har hänt mig och den dagen är fortfarande den bästa. Mina underbara vänner, familj och grannar gjorde verkligen min dag fabulös.

Kärlek till er. Kärlek till friheten. Kärlek till att vara arbetslös, helt utan erfarenheter och naiv som man bara kan vara innan man upplevt livet på riktigt. Allt är möjligt!



RSS 2.0