Oh I'm so tired!

Idag när jag vaknade insåg jag att jag har gått och fått fyra enorma finnar i mitt ansikte. Antar att det har att göra med en total brist på ansiktsrengöring under sommaren och därför har jag nu spenderat morgonen med att ta hand om mitt stackars ansikte!

Sen ska jag ut på en promenad tänkte jag. Får se hur det blir med den dock efter det ska jag besöka Nadja och sen ska jag vara barnvakt till mina urgulliga grannar. :D

Otack är världens lön!

Haha Otti blev jättebesviken när hon fick mina presenter. Alltså så besviken att hennes halvhjärtade försök att dölja sin besvikelse inte ens övertygade mig. Hon fick strumpor och trosor imorse. Hon blev seriöst gladare över dem än min present. Tur för både henne och mig dolde jag min besvikelse över hennes genom att gå in på toaletten och gråta lite. Då kom jag på att hon kunde få kvitton och byta sakerna.

Hon fick en bok som jag hade läst som barn och älskat och en låda jag köpt på panduro. Jag tänkte att vi kunde gått tillbaka dit på lördag så kunde hon välja ut glitter, färg och paljetter att dekorera den med. Men det ville hon inte. Så från och med nu kommer jag bara köpa presenter till mig själv. Works for me to!


Om det ser ut som att jag vill strypa henne är det för att det vill jag!

Don't feel like picking myself up right away

Hade tänkt att gå ut på en promenad idag som jag gjort varenda dag i snart en månad men så bara tvärvägrade min hjärna. Jag vill verkligen inte gå ut. Jag älskar att gå! Det är liksom det jag skriver i mitt cv på intressen. "Jag gillar att gå och jag älskar att vara ute i den svenska naturen."

Well not today. Idag vill jag bara gnälla och vara hemma och äta godis. Men då måste jag gå ut och köpa det! Life sure is one hell of a bitch!

The Temptations - I wish it would rain

Grattis finaste, underbaraste lillasyster!

Idag fyller min lillasyster år. Igår gick jag ut och köpte en present till henne. Är det hemskt att jag vill att hon ska tycka om den för att jag gör det så mycket? Hoppas inte! :p

Dagen till ära har jag rakat benen för första gången på vadå? Två månader. Känns lent och ovant. Det lär ju dröja antal månader innan jag gör det igen so I might as well enjoy it!


Hehe, vad kan det vara! :p

Min katt är ett geni!

Igad hände något magiskt. När min lillasyter kom hem från skolan idag att jag och lyssnade på musik i mitt rum. När det var dags att göra mig i ordning för att gå till Nadja tänkte jag gå på toa men såg att någon hade glömt spola. Jag sa då till min lillasyter att hon måste komma ihåg att spola. Hon sa att hon inte hade varit där sen hon kom hem.

Vi var ensamma hemma och någon hade varit på toaletten utan att spola. Inte jag, inte Otti. Det fanns bara en till som hade kunnat göra det och det är min katt. Min lilla, stora, tjocka katt. Som på något mirakulöst sätt lärt sig använda toaletten. Jag känner mig lite som hon Grilled Cheesus-tanten. Det vill säga lite galen men det är fortfarande fett coolt!



Crazy cat lady on the loose

Såg precis det nya True Blood avsnittet. Dog lite. Do och grät. Innan det var jag ute och gick. Ute vid Bögs gård. Känns som att det är allt jag gör nu för tiden. Går, söker jobb, tittar på serier, går, träffar Nadja och läser skitböcker. Vore inte helt fel om jag kunde få ett jobb någonstans. Jag behöver nog lite stimulans. Found myself talking to my cat the other day... Scary!


Men söt är han i alla fall!

Nej, nej, nej!

Klockan är typ halv tolv, jag har varit uppe en timme och min mami ligger fortfarande och sover... Vilket med tanke på att hon igår sa att jag sov länge! Guess the joke's on you know mama! Igår var i alla fall jättetrevligt med mina mysiga grannar.

Jag testade kräftor för första gången och alltså... Det kanske är gott men det ser så sjukt nasty ut att jag vet inte vad. Jag åt sjtärten mer går ju inte! Suga på ett dörr djurs bröstkorg? I think freakin' not!!!



Otti, je t'adore

Min kusse har nu konfirmerat sig och fått en massa paket, inte fy skam det heller! Som vanligt var vi ute i god tid och satt längst fram, tidspessimst style! Nu ska vi snart över till grannarna på kräftskiva. Life is good.


Konfirmaden himself, Johnny-B!

Jag och min vackra lillasyster


Otti, Otti, Otti! :)


Jag och Micke. Visst ser jag ut som en asiat på den här bilden!

Farfar, Larsa och Fia

Säger man "Grattis"? För i såna fall, grattis Johnny!

Så blev det min kusins konfirmation. Vilket betyder att jag inte längre ser ut som en uteliggare. Det kan jag ju inte klaga på! :)

Vanity is a much valued virtue is it not?

När jag kom hem satt jag och målade naglarna och så kom jag på en sak. I ett avsnitt av Glee försöker Mercedes få Kurt att gå till kyrkan och lyckas genom att säga att han kan sätta på sig en snygg hatt. Jag är lite likadan. Jag går omkring här hemma och ser ut som en luffare så när jag väl kommer ut vill jag klä upp mig.

And what better place to do that then in a church? För är det inte det krykor handlar om? Utsida och att se bra ut! I've got christianity all figured out.


Both funny and smart, crazy!

I'm strong enough!

Åh, herregud vad jag har varit produktiv idag, trots mögel-incidenten. Jag har gått och hjälpt mina föräldrar köpa en present till min lillasyster som fyller år snart, klippt gräs hos min farfar och hälsat på Nadja. Och nu sitter jag och dör av hunger. Busy day I tell you! :D

Har btw börjat följa ett program som heter Hundred push-ups. Jag ska gå och bli riktigt krallig!



Sad, sad morning!

Oftast när jag äter frukost brukar jag äta jättemycket. Jag älskar frukost och kan seriöst äta hur mycket som helst, även efter att jag är mätt. Men inte idag. För idag när jag ätit färdigt det som skulle bli min sista macka funderade jag på att ta en till. Då såg jag av det var en liten fläck mögel på den. 

Mold just happens to be the ultimate appetite destroyer!



Vad vore mitt liv utan collegehumor.com?

He he he!

Notera Jedward-postern på garderobsdörren!

Nu har jag kommit hem efter att ha träffat min fabulösa vän på söder och fikat! Vi gick omkring och tittade i de fina butikerna som finns där och jag hittade en fin topp. Eftersom jag är fattig just nu fick jag låna pengar av min sugar mama Heidi.

Efter det hade jag ett långt samtal med Anna på telefon då vi undrade vilket år det var. Vi kom dock fram till att det är 2011. In case y'all didn't know! Sen gick jag till Nadja. Herregud vad jag har saknat henne i veckan! Det var verkligen jättekul att träffa henne.


Så här fin var toppen jag Heidi köpte idag. :)

Magical wonders!

Igår hände något magiskt. Jag satte på mig ett par gamla jeans. Inte för att jag trodde att de skulle passa men för att jag ville sova men det var för tidigt för at somna och jag var uttråkad. Och de passade! Så nu ska jag ha jeans på mig och hoppas på bättre väder! Jag ska nämligen gå ut med Nadja man jag tror inte hon kommer ha så stor lust att gå ut om det regnar!

It's pizza night!

Så idag har jag sokt jobb och gått omkring. Självklart ringde jag till mamma efter jag jobbletat eftersom jag ville ha en till klapp på huvudet. Vilket jag fick. Om bara alla var så tillmötergående med att ge mig vad jag vill!

Idag gjorde min mami pizza. Jag tycker lite att det känns som helgmat men jag tänker inte klaga! Nobody likes a winer!



Konstiga drömmar!

Drömde en drom i natt. Jag skaffade en till anchor under mina andra två och den var sne. Alltså riktigt sne och jag sa det men killen som gjorde den sa att den inte var det och vägrade ta ut den. Och jag blev arg. Något jag blir mycket sällan, iiriterad är jag i princip konstant men jag blir typ aldrig arg. Efter det drömde jag om Jedward. Jag vinkade och de vinkade tillbaka. It was beautiful!

Jag har btw kommit på ett bra sätt att hantera att Julia är borta. Jag skriver. På en text. Works fine for me. Den här mannen är btw helt fantastisk! Love him!


Det bästa med den här mannen är att jag inte längre känner mig bitter

Idag har jag varit otroligt hurtig. Jag gick upp relativt tidigt för att åka in på ett friskis och svettis pass med min mamma. Dock var det ett tag sedan jag tränade vilket ledde till att jag stod och svettade som ett as med ett gäng tillsynes oberörda 40+are.

Efter det åkte jag hem och åt en massa lunch. Nu tänkte jag dra iväg på en promenad. Tror jag ska fråga Otti men jag får väl anta att svaret är likadant som det var för tio minuter sedan men kanske nu med lite förstärkningord som vore opassande att skriva ut här.

Morrissey - That's How People Grow Up

Vem ska sjunga "7th Heaven" med mig nu?

JAG HATAR ATT VARA UTAN MIN TVILLING!

Happy B-day Swarlos!

Idag fyller min käre styvfar 47 år. Vilket firades med frukost på sängen idag med paket och tårta klockan sex. Jag måste btw slå in presenten jag och Julia köpte till Swarlie för några veckor sedan. Borde verkligen slå in den men först ska jag njuta av ett helt tyst hus. Det mest fantastiska i världen!

Årets bedrift!

Känner mig väldigt vuxen och mogen som sökt jobb idag. Funderar på att ge mig själv något fint som en belöning. Men inget verkar vara nog. Får istället gå och berätta det för mamma så hon kan klappa mig på huvudet med tårar i ögonen och känna sig stolt. För sådant gör föräldrar. Det tänker jag i alla fall säga till min mamma.

En klapp på huvudet har aldrig skadat någon! Förutom en bebis kanske med deras fontaneller! De får man vara försöktiga med!!!


Usch!

Bitch please!

Igår målade jag mina naglar lila med min systers nagellack (all access-kort) men efter att Otti tvekat när jag frågade henne om man såg ut som en häxa med det tog jag bort det. Inte för att jag borde lyssna på henne, tveklöst tycker bruden inte mycket om mig. Igår när vi skulle sova så sov vi i Julias säng (all access-kort), låg hon och sparkade på mig och höll mig vaken till tre.

De som känner och sovit tillsammans med eller i samma rum som mig vet att när det gäller min sömn är jag en riktig bitch. Jag har minst tre vänner jag bett att gå och dö för att de störde min sömn. Tyvärr är det något jag står för än idag! Står man mellan mig och min sömn får man skylle sig själv!



Walking in the rain

Idag gick jag till Stinsen i för små stövlar... Inte att rekomendera på väg hem blev jag illa tvungen att ta av mig skorna och gå barfota hem. Efter det var jag barnvakt åt min lillasyster och vi såg på Hannah Montana the movie. Det var faktiskt inte jag som valde film, hade jag fått välja hade vi sett Superman returns!!!


Blött och mysigt! Nice! :D

All access

Haha sitter och lyssnar på "Rain over me" tittar ut och inser att det regnar. "Regnar" känns som ett lite för svagt ord. Det känns lite som att himmlen öppnade sig och började kastadspy vatten. Typ som en första fjortisfylla á la regnmoln. Idag ska jag i alla fall ut i regnet och träffa Anna. Sen ska jag vara barnvakt till min lillasyster.

Men just nu ska jag in i Julias rum, utnyttja mitt all access-kort och leta upp något fint nagellack! :D


Fett gammal bild på mig med godiständer i munnen. I've always said I was the funny twin!

When I see their happy faces smiling back at me!

Bästa med att Julia har flyttat:
  • Jag ger mig själv ett all access-kort till hennea garderob
  • Jag kan äta hur mycket nötter som helst
  • Jag kan klä mig hur jag vill utan "ska-du-verkligen-gå-ut-så-där"-blickar
  • Jag slipper få mitt hjärta krossat varje gång jag frågar om hon vill höra Jedwards nya singel och får ett "nej"
Sämsta med att Julia har flyttat
  • Vem ska nu sjunga introt till 7th Heaven med mig?
  • Vem ska jag ge en menande blick när min mami går over board?
  • Vem ska hjälpa mig att undvika att se ut som en hemlös person innan jag går hemifrån?
  • Vem ska jag baka maräng och göra vaniljkräm med nu?
Antar att jag kan leva utan mi syster i några år. Särsklit nu med mordeniteter så som mobiler, Internet och facebook. 

Jag och Julia förra året på Gotland

We each gotta go our separate ways

Idag vinkade jag av Julia som åker till Linköping för att plugga. Hon hade packat en stor väska som på vägen ner till stationen gick sönder. Eftersom vi är såna tidspessimister i vår min familj hann Julia springa hem och hämta en likadan väska hemifrån. Vi packade om på tåget in mot stan och vi hon hann med sitt tåg. På väg hem insåg jag att jag var på väg hem med en trasig och tom stor väska och att Julia var på väg mot sitt nya lärosäte med en hel väska innehållande hela sitt liv.

Lite svårt att inte övertolka den symboliken. :p Inte är det lätt att var tvilling. Tror att det jobbigaste kommer vara att sluta säga "vår", "oss" och "vi" om allt. Folk kommer tro att jag är schizo!

Dreamgirls - Hard to say goodbye

Tomater och systerlöshet

Har precis kommit hem från en otroligt mysig kväll med Petra. Det första jag gjorde när jag kom hem var att plocka ut diskmaskinen och sen åt jag två tomater. Igår klockan halv sex fick jag reda på att min syster åker till Linköping för att plugga. Hon åker idag, blir det. Galet vad jag kommer sakna henne!

KRASI!

This could have been awkward!

Idag när jag gick omkring i mitt hus och dansade i underkläder till Jedward som alla andra vanliga människor hörde jag att dörren låstes upp. Lite tidigt för min lillasyster så jag satte på mig lite kläder för att undersöka vad som hände. In kom en drös med ungar som Otti hade tagit hem från skolan. Skitkul. Tur för dem att jag håller mitt dansande till mitt rum annars hade de kunnat stöta på något traumatiserande när de kom in.

Annars ska jag ut till Nadja senare idag och sen ut och träffa Petra. Vilket är bra för jag är lite smått irriterad just nu och behöver något roltigt att se fram emot!


"Love your siste, she good to you." Försöker komma ihåg dessa visdomsord från min underbara Marvin!

Rörigt inlägg people...

Har precis kommit hem från att träffa mysiga Heidi och fikat med henne samt att ha blivit hårt och skoningslöst dissad av en person via sms. (Hoppas att du läser detta och vet att jag gråter floder här ute på landet!) (Legit, crying... rivers!) Att träffa Heidi var i och för sig hur kul som helst. Känns som att det var evigheter sedan. Men tror inte det var det. Time seems to be moving faster when you're unemployed!

Efter jag kommit hem gick jag in på jakeandamir.com och dog lite av skratt. Delvis för att jag har dålig humor men även för att det här är guld!


Tiresome

Försökte komma på vad jag har gjort idag och kom fram till att det inte är något. Gått på en promenad och sprang lite men annars nada. Inte ens läst eller suttit inne på Internet och slösat timmar på Collegehumor.com... Crazy, behöver något att göra asap! Inte ens att lyssna på Jedward känns som nog! :(


En bild på mig och Heidi från början av sommaren. Fina vänner jag har!!!

I sure do talk like a grumpy old lady

Idag skulle jag gjort Amerika stolt. Inte bara har jag konsumera kläder, jag har även konsumerat en massa bea. Den amerikanska livsstilen måste ju vara den bästa, fett och prylar. En sak som jag märker när jag går ute på stan är att modet med transparanta toppar verka hålla i sig. Vilket är en stor sorg för mig.

Man skulle ju aldrig sätta på sig ett par genomskinliga byxor så varför ha en genomskinlig topp? Det förstår jag då inte! Haha, jag är verkligen en gammal tant!

Min nya topp

Don't forget to take notes!

Idag har jag varit uppe sedan halv tio och snart ska jag iväg med systra mi och köpa lite bomull. What a crazy life I do live! :O

Bi-shit Jone!

Idag var jag med min syster och shoppade med min kära syster. Jag köpte två par trosor som jag tyckte var söta som jag nu insåg är rätt tantiga! Det är jag och Bridget Jones! :)


Haha dog lite!

Är det såna här killar Swarlos varnar mig för när han pratar om onda killar? Nu måste jag ju verkligen köpa deras skiva!


Jag är världens största tönt

Herre min Gud vad jag gjorde saker. Köpte en ny mobil, åt sushi med mami, gick med Anna på stan, var inne på national museum, såg på Captain America och gick ut med några kompisar. Det var så sjukt roligt och jag träffade min gamla gamla klasskompis som jag inte sett på evigheter. När vi rörde oss hemåt stötte jag på en annan person från samma klass som jag inte sett på fyra år. Krazy!

Nu när jag skrivit om det där ville jag bara viga ett stycke till det coolaste jag sett på sjukt länge. Något som gjorde ett så stort intryck på mig att jag kände hur mitt blod skiftade färg, efter det kommer mitt blod förevigt vara vitt, rött och blått. Captain America... Ord finns inte och även fast jag hoppas och så gärna vill att jag inte ska mena det här så gör jag det: Ett sånt lyckorus som jag kände de sista minuterna av den filmen är bara ekvivalent med det jag kände när jag tog studenten!


Karin, Emelia och Lolo


När Lolo fick för sig att skriva på min arm


Min nya mobil

7 am waking up in the morning

Vad gör jag uppe i denna Guds färgätna timme? I don't know but I do know that it's stupid! Eller det är väl en överdrift. För snart tänkte jag dra iväg och titta på National Museum som jag bara sagt att jag sla göra i fyra månader. I do take my time to get things done!



Pizza och blaskigt vin

Igår hade jag det fett mysigt med mina fina tjejer. Först åt vi på Vapiano och sedan gick vi och såg Bridesmaids. Den var bra. Ingen Spiderman eller Sagan om ringen men definitivt bra! Mitt under filmen slutade ljudet fungera men det börjae funka efter några minuters uppehålll. Tack vare det fick vi en gratis biobiljett på vägen ut från biografen.

Den ska jag nog använda när jag går och ser Captain America med Fredrik på fredag. And let's be honest en film om en Amerikansk superhjälte lär ju knäcka den jag såg igår. Amerikinsk patriotism när den går som längst det vill säga är som bäst! :D


Heidi och Petra

Söt bild på min katt jag tog igår tw!

Purple rain

Idag ska jag ut med Heidi och Petra för att äta middag och se Bridesmaids. Eftersom jag varken klätt upp mig eller träffat mina vänner på rätt så länge så har jag redan klätt på mig och fixat mig inför ikväll. Over kill, skulle man kanske kunna säga och ack så rätt man skulle ha!

Nu ska jag gå omkring fixad och färdig och läsa lite skit hemma. I vanliga fall hade jag gått ut i regnet men eftersom jag redan fixat mitt hår går det inte! Life sure ain't easy!



Läslus

Så nu är den färdigläst och jag låg och suckade av glädje i slutet. För det finns inget som är bättre än att veta att något har ett lyckligt slut och få läsa det. Hehe, så rolig är jag! :p Snart kommer min syster vara med på Allsång på Skansen så det borde jag gå och kolla på.

Efter det funderar jag på att börja läsa något riktigt värdelöst som Princess Diaries... Litterär skit är nog det underbaraste som finns! :D



Decisions are the worst

Idag vaknade jag tjugo över tio vilket ger mig en massa tid att hitta på något under men vi får se hur det blir med det. Det är inte så att det inte vore kul men jag är obotligt lat och känner mig ganska seg. Plus så har jag bara några få kapitel kvar på min bok. Inte för att jag inte vet hur den slutar, hehe!

Kanske försöker få ut min syster på en promenad men det blir nog ganska svårt!

Hur kan jag säga nej till detta?


Thank God for happy endings!

Idag hade jag planer på att göra något med min dag. Istället vaknade jag halv ett, läste min bok och tittade på det nya True Blood avsnittet. Jag kollade btw upp hur mi bok slutade igår på wikipedia. Vad skulle jag göra utan den hemsidan? Vänta tills jag läst ut en bok? I think not.

Snart beger jag mig iväg för att träffa Nadja men innan dess ska jag läsa lite mer. Usch va skönt det är att läsa en bok när man vet hur den slutar! :D


Lingon jag tog kort på nere hos min morfar i hans skog.

The world is filled with Bond villains

Har varit nere hos min morfar och haft det jättemysigt. Igår hittade jag en Jane Austin bok vid namnet Mansfield Park. Jag börjar nu inse att det finns en god man och en man som ska vara ond. För så är det i Jane Austin böcker men jag börjar fatta tycke för den som ska vara dålig. Han är ju helt bedårande!

Det är som min styvpappa Kalle sa när vi var nere i Frankrike. "Det finns vissa tjejer som gillar onda killar." När jag och min syster var visade oss oförstående till det påståendet skrattade han och sa att att det var bra. Tydligen ville han inte att vi skulle veta av de onda killarna i världen. Antar att mina drömmar om The Anti-Christ forever now is shattered!


Back to my roots!

Snart drar jag iväg till Småland och hälsar på min gamla och söta morfar. Hope y'all donät miss me to much!

Nappy hair

Egentligen hade jag tänkt fortsätta platta mitt hår idag men istället ska jag gå med min lillasyster och bada. Vilket kommer betyda att de två timmarna jag la ner på mitt hår igår kommer vara förgäves, talk about self sacrifice!


Gammal bild på jag och min finaste lillasyster!

Det är inte bara pride som inte är straight den här veckan!

Älska att det tog mig en och en halv timme att få det så här "rakt". Kanske är mitt hår sådant som vägrar vara något annat är afro. 

(Btw best joke ever in the headline!)


All is possible in the fabulous life of me!

Så igår var jag på Gröna Lund med mina systrar och Swarlos. Typ det roligtaste som finns. Vi stod i kö i typ en timme för den nya berg och-dalbanan Twister som var skitkul. Jag var lite rädd att den skulle vara som Kvasten, en timmes kö och två minuter besvikelse men icke. Fast i kön stod vi i och för sig bakom en kille som hade ett sånt grovt fall av mjäll... Det var brutalt!

Men idag ska jag fortsätta med mitt glamorösa liv det vill säga: städa, söka jobb, platta håret och besäka Nadja.


Den enda bilden jag tog men den är ju fin!

Complete one-eighty!

Idag var jag ute med Nadja. Jag kände aldrig min mormor så bra. Hon bodde i Småland, vi hälsade på flera gånger om året men jag var för liten och sen blev hon för dålig för att jag verkligen skulle kunna lärt känna henne som person. Jag vet inte varför men jag skämms lite över att skriva det här men Nadja känns lite som den mormorn jag aldrig lärde känna. Jag hade känt henne hela min liv och Nadja bara en sommar men hon är verkligen hur härlig som helst.

Från en sak till en helt annan var jag senare med mina systrar och plockade bär hos min farfar. Där såg jag en snigel som var helt orange och seriöst såg ut som en bajskorv... Nasty!




Åh krusbär! :D

This is the face of unemployment

Idag ska jag söka jobb. Glamorous!



This is why I love America!


RSS 2.0