Kaffe och sol

Efter två mysiga lektioner i skolan åkte jag med några polers och fikade på Espresso House. Eller jag fikade och min fika bestod av kaffe och en massa rök á la modelldiet. Jag satt den mesta av tiden och fantiserade om mat och att få springa när jag kom hem. Så jag tror inte att den dieten skulle funka för mig. Vissa testar den där "modell för en dag" med att ta några foton. Jag dricker kaffe och andrahandsröker lite och får testa på hur det skulle vara att vara modell på riktigt. Score!

Nej, nu ska jag ut och springa. Sedan ska jag äta en massa mat och njuta av det äckligt fina vädret! :D



Singing don't worry

Igår var jag fett duktig. Inte bara det att jag var i skolan och på stadsbiblioteket. Jag fixade även mina glasögon som har varit sönder i... ungefär så länge som jag har haft dem. De var inte sönder så att man inte kunde ha på sig dem utan bara så att det var irriterande och det kan jag leva med.

Antar att jag är en sådan där människa som kan leva med det mesta, för att det för det mesta löser sig. Och åter igen löste det sig. Det måste vara min kvinnliga intuition som fladdrar!


Three little birds - Bob Marley

Awesomeness on top of awesomeness

Idag att jag och väntade på min buss från klockan tre till halv fyra. Inte nog med det, jag slutade klockan två så jag kunde varit hemma klockan tre. Jag måste definitivt bli bättre på att prioritera min tid!

Inte för att min buss inte helt underbar men jag kom hem en och en halvtimme senare än nödvändigt... Kan tänkas vara lite onödigt. Lite kanske. Jag fick i och för sig en halvtimme där jag pratade med min kära vän Anna. Jag försökte få henne att köpa en onepiece. Gick sådär. :p


Echt geil!

Grattis till världens finaste lillasyster!

Jag har i och för sig redan grattat min lilla lillasyster redan  men det räknas inte förens man har skrivit det på Internet, så...

Grattis min älskade, älskade Otti!



Kärlek till er alla men mest till dig min baby!

Nu har stora feta släkten varit här och firat min lilla fjärt. Det var jättekul att träffa alla och jag visade min baby för min ena kusin. Min baby är då min Twilight-väska. Jag funderar dock starkt på att ge bort den eftersom det är liiite sorgligt att jag köpte den men hur kan man låta bli? Den är ju för underbar!


Edward I love you! :D

Gammal och-mogenish

Det blev varken matte eller joggning idag. Istället gick jag till Stinsen med min syster. För första gången som jag var ute och shoppade med min syster tröttnade jag inte efter tio minuter i olika butiker med henne. Jag brukar alltid säcka ihop som någon random tvååring efter vi vart inne i två butiker.

Jag säger det, jag börjar mogna och bli gammal!

Sunday

Eftersom min lillasyster fyller år imorgon ska vi ha lite släktkalas idag. De kommer hit vid fem så om jag hade planerat göra något idag borde jag börja göra det nu. Jag hade vaga planer från igår att både hinna plugga och springa... Jag får se hur långt den ambitionen tar mig. For now ska jag i alla fall fundera lite på vad jag ska ge min lilla apa i födelsedagspresent och lyssna på musik!


Borde kanske ge ungen nåt sånt här?

Nu sprider även jag falskheter på min blogg!

När jag var ute och sprang idag stötte jag på ett äldre par de sista fem minutrarna. Damen tittade upp mot mig,log och sa "Jobba på nu". Ett löjligt stort leende spred sig på mitt ansikte och jag skyndade mig hem. Gud va jag älskar gamla människor!

Det här är by the way videon från i torsdags när jag va ute med scouterna och min fina syster. Videon är tagen från hennes blogg.

 

Det är btw jag som skriker högst och falskast!

Kåda och fästingar

Igår åkte jag med familjen ut till landet. Det var mysigt minus bilkön i två timmar och en fästing. Något som är lite sorgligt dock är att man märker att det börjar bli kallt och mörkt. Det gick i och för sig en bra film i sensommarmörkret, Me myself and Irene. God bless Jim Carey. Han är så stört rolig.

Igår köpte jag även ett par örhängen som var gjorda av kåda. Det tyckte jag var väldigt fränt! ;)



Onödigt tidig men mysig morgon

Idag har jag sovmorgon till typ ett men eftersom jag glömt att lämna tillbaka mina biblioteksböcker måste jag lämna tillbaka dem idag. För jag fick både en påminnelse och en mycket ogillande mamma igår. Visst att böckerna skulle vara inlämnade i början av juni men det är ju lätt att glömma bort!


Jag får ta min älskade buss dit! :D

Paddling och vacker sång

Nu har jag kommit hem från paddling med scouterna och min syster. Jag börjar förstå människor som tror att scouter är störda i huvudet, för det är vi! Helt störda och lite läskiga. Vi spelade in en jättefin video som Julia håller på att ladda upp på videofyme just nu. När den kommer upp tänkte jag stula den och visa den här! :D

Ingen förtjänar att missa den!


Bilden som ni ser här är olovligt lånad av min systers blogg! :D

Die morderne Hausfrau

Idag slutade jag som sagt efter min första lektion så var hemma vid två. Har sedan dess pluggat med min kära syster. Vi har dock mest pluggat biologi b som är en kurs jag inte läser längre. Jag har alltså inte pluggat så mycket själv hehe. Istället har jag sytt in min kjol. Som den hemmafru jag är!



Stressig morgon

Idag har jag sovmorgon till elva och då har jag en lektion. Sen slutar jag. Jag vill inte påstå att torsdagar är en dag jag tycker illa om. Tvärt om är det en av de vackraste dagarna som finns!

Nu sitter jag i samma sits som de flesta dagar den här veckan. Jag har nämligen 25 minuter tills jag ska gå och jag sitter fortfarande osminkad i min pyjamas. Undrar om det ska bli någon tradition? Time will tell!


Fysik = kärlek

I wanna do bad things to you

Var ute och sprang med min kära syster vilket var stört nice! Efter att ha ätit kopiösa mängder mat satte jag mig för att titta på tv. Jag hade tänkt plugga meeeen det visade sig att det är roligare att kolla på tv än att nöta  enhetscirkeln! Så istället tittade jag på ett skitbra True Blood avsnitt. Jag följer egentligen inte den serien men det avsnittet var awesome!



Nobody's perfect

Idag blev jag väl medveten om två saker. För det första älskar jag min fysik och mattelärare och för det andra är mitt sockerberoende (som jag för ett ögonblick trott att jag blivit kvitt) är större än någonsin! Socker, socker, socker! Även solen har fläckar, antar jag. ;)



Organiserad och välprioriterad morgon

Gud va jag var nära att ta en sovmorgon idag. Jag älskar både samhällskunskap och matte men att börja dagen med dem båda är kanske inte att föredra och att plus det gå upp klockan sex är inte heller så mysigt. Men så är det när man bor ute på landet.

Jag ska sitta på ett tåg om 25 minuter och sitter fortfarande i min pyjamas osminkad. Känns bra!


Beck - Loser

Jag trodde ända fram tills i sommras att de sa "pendeltåg"... :P

Hej, jag är en 90-årig tant som heter Agda

Tror jag ska gå och lägga mig nu. Känner mig så stört trött och sömn har jag hört är ganska bra mot att bota trötthet. Men det kan ju bara vara skit också, man ska inte lita på allt man hör! Men det lär ju inte skada att testa. Matte blev det inte men jag tog fram böckerna. Ett steg i taget, ett steg i taget...

From hagga to hurtbulle in 30 minutes

När jag kom hem var jag trött, bitter och helt slutkörd. Jag hade planerat att publicera ett riktigt bitterfitta inlägg men så bestämde jag mig för att gå ut och springa. Nu är jag inte alls lika bitter, fortfarande bittrare än de flesta människor men inte en läskig bitterkärring. Helt galet!

Nu ska jag vara hurtig och gå och plugga matte. Vilket är något jag borde gjort för ett halvår sedan. Bättre sent än aldrig, right? ;)


I princip jag när jag kom hem.. hehe!

Äckliga parasiter!

Shit va trött man blir utav att gå i skolan. Jag hade tänkt gå ut och springa för att bli lite piggare men bara när jag gick de fem minuterna från tågstationen fick jag två myggbett på armen! Vet inte om jag är så taggad på att bli parasiterad av äckliga blodsugare så får se hur det bli med joggingrundan! Kanske senare ikväll, hehe ;)

Men nu ska jag gå och göra en uppgift jag fick att göra till imorn. Någon annan än jag som tycker att det är underbart att skolan har börjat?


Six o' clock in the morning

På plussidan är jag inte lika trött som jag trodde att jag skulle vara när jag började gå upp tidigt igen. På minussidan var jag tvungen att gå upp klockan sex i morse. Svårt att avgöra vilken sida som vinner! Antar att det faktum att min första lektion är matte d tippade över vågen till de negativas fördel. Verdammt!


Lovley!

Cool stuff, peeps!

Har precis sett en av de coolaste filmerna någonsin! Att jag tycker att det är en av de coolaste sakerna sedan WWJD-smycken säger kanske mycket om vilken tönt jag är men lite bryr jag mig. För när man är i närvaron av awesomeness är det svårt att känna något annat än medlidande för alla andra ovetandes men oroa er icke. Er dag skall komma! :)


Dreggel!

Trött på att vara fattig som ett svin

Nu har jag kommit hem efter att ha varit duktig och planerat vad vi ska göra i höst. Snart jag börja skriva på mitt CV. Jag har inte jobbat mycket *host* inget *host* men nu ska jag söka jobb lite här och där och så får jag se vad som händer. Det vore inte helt fel med lite cashflow! ;)


Eller kanske behövs det inte. Pengar växer ju på träd, eller hur?

Nu var det klippt

Jag har varit otroligt effektiv så här på morgonen. Jag har både firat min käre styvfar Swarles som fyller år idag och så har jag klippt mig. Inte mycket men bara de värsta kluvna topparna. Det var ju ändå ca 20 månader sedan jag klippte mig... Känns som att det var på tiden! ;)

Jag har egentligen lust att klippa mig kort men jag kommer inte göra det... För shit va det inte är snyggt när det växer ut! Om jag någonsin klipper håret kort kommer det vara för att göra en "Brittney" och för att få alla galna paparazzis att sluta följa efter mig!


Snygg som fan fortfarande!

En natt med sjöhäxan

Jag kändes inte helt malplacerad i kyrkan. Jag såg till och med en av ledarna som hade en kortare klänning än vad jag hade! Kanske borde jag skicka vidare länken där de skrev om passande kyrkkläder?;)

Nu sitter jag hemma och är fett seg. Både i kroppen och knoppen. Ännu ett bevis på min sorgligt höga mentala ålder. Ska dock gå ner och med min syster titta på "Lilla sjöjungfrun". Den filmen måste ju vara en av de underbaraste som någonsin producerats. God bless America!


Jag har alltid sett mig själv lite som Ursula. Kanske för att hon är sen och skär awesomeness? Maybe so, maybe so!

Passande kläder

Idag ska jag på min kusins konfirmation. Det blir nog nice men jag har lite ångest över vad jag ska ha på mig. Vad är church appropriate? Har jag något som är det? Google ger mig inga svar. Det enda som kommer upp om man googlar "church appropriate clothing" är en massa läskiga katolska forum.

Aja det ger sig. I värsta fall får jag sitta längst bak, be och tänka på mina synder!


Kolhydrater, fett och en tjej med rumpa som gör bort sig

Det var skitkul att träffa min gamla fina vänner! Jag försökte dra ur dem lite skvaller men fick inte reda på så mycket. Inte mycket alls faktiskt! Nästan så att jag ska kräva nästa gång någon kommer över hit att de har något saftigt att berätta! Inte för att jag har så mycket skvaller bara pinsamma historier, hehe ;)

Vi gjorde pizza och såg på På spaning med Bridget Jones. Det filmen inger mig hopp. Jag är nämligen precis (nästan) som henne och hon slutar inte ensam med antal katter! Kanske finns det hopp för mig med? :O


"What ever you do, don't iron your hair!"

Allt börjar om igen

Det var inte hemskt att vara tillbaka i skolan. Det var skitkul att träffa mina fina vänner och kul att se hur i princip ingen har förändrats drastiskt över sommaren. Nu sitter jag hemma och ska fixa lite inför ikväll när två av mina kompisar ska komma hit. Tror jag ska ut och springa hoppas det kan falla lite regn på mig då! :D

Nej, allt känns väldigt bra just nu! Till och med inkluderat att jag har börjat skolan. :O Kanske börjar jag växa upp i alla fall.


Long distance runner - Promoe

I was gonna go to school but then I got high

Okej jag överdrev igår. Ångest var det inte. Kul är fel ord men inte helt vedervärdigt. Igår när jag var på scouterna fick jag reda på att min farfar har ett bra rykte på vägen han bor. Han bor nämligen på samma gata som en utbytesstudent från Australien som kanske ska börja i min scoutkår och det första han fick höra när han kom dit var att den gamla mannen på hörnet var väldigt snäll.

True that! Men nu ska jag börja skolan... AWESOME!


JAG BÖRJAR SKOLAN IMORGON!

Ångest! :p

Pure awesomeness

Det var verkligen helt awesome igår! Tjejsnack, skumpa och solbullar. Och jag mår helt klart bättre än jag förtjänar! Hehe nej men jag mår faktiskt väldigt bra. Så bra att jag funderar på att gå ut och springa.

Heidi var lite rädd att jag skulle gå lite till överdrift med mitt springande och typ sluta äta. Jag tror verkligen inte att det kommer hända med tanke på att enda anledningen till att jag springer är för att jag ska kunna äta vad jag vill. Det vill säga socker! :D Men men här är lite bilder från igår.


Fina Heidi med tre apor!

Haha tre apor igen Heidi, jag och Petra. Självklart har jag ett fast tag om datorn ;)

Att testa nya saker

Idag komer det till skilland från igår faktiskt hända något. Jag ska nämligen hem till min fina vän Heidi och äta middag. Det ska bli stört kul. Inte nog med det, idag svalde jag inte heller någon insekt när jag var ute och sprang. Jag är rätt så säker på att en åkte in i min näsa men det räknas inte. Nej, nu ska jag gå och duscha. Inte för att jag har något emot att lukta svett meeen man måste ju testa något nytt ibland liksom! ;)

Har haft den här awesome låten på hjärnan hela veckan!


The Presets - Are you the one?

Min fina datorsladd! :(

Några plommon blev det inte men jag och syster fina bakade kakor vilket är stört mycket bättre! Nu sitter vi och tittar på Förtrollad och jag förstör stämningen med mitt datorgrejande. Min datorsladd har förresten dött! :( RIP my brother, I'll pray for you!


Pure awesomeness!

Morgonstund har guld i mun

Idag har jag varit ute och sprungit utan att medvetet fått en insekt i munnen! :D Så jag mår bra och inte bara det jag gick även och la mig igår vid elva. Att mentalt vara 90 har definitivt sina fördelar. Jag menar vem kan gå och lägga sig innan tolv när man är under trettio? Tror jag ska manifestera min ålderdom ikväll och äta lite torkade plommon.


Niiice :)

Fun, fun, fun!

Idag med min kära syster var skitkul! Eller jag vet inte om man kan kalla ett besök på IKEA kul men det var jättemysigt i alla fall! Jag har nog aldrig innan idag varit på IKEA utan att ha lekt kurragömma eller hoppat i sängarna. Idag tänkte jag knappt på det. Mognadstecken? Neeeej! :D

Jag har också svalt minst tre insekter när jag var ute och sprang... Motion dåligt för hälsan eller äckligt är det i alla fall!


Min snygga syster!

God bless early mornings!

Nu har jag väckt och sett till att min lillasyster kommit till fritids. Nu väntar bara väntan på Julia. Vi ska nämligen ut till IKEA idag och trots att hon brukar vakna rätt så tidigt så väntar jag mig inte henne förens några timmar! Jag skulle ju kunna göra de saker jag sa att jag skulle göra igår men inte gjorde såsom plugg och min kalender... Eller så skulle jag kunna titta på tv... Tricky one, tricky one indeed!


Ultimate cake off! :D

En bitter haggas bekänelser

Nu är jag ARG! Eller arg är jag inte men självömkande och bitter. Alla och verkligen alla vänner (okej inte alla) går omkring och blir i förhållanden. De lämnar mig som en ensam bitter singel and me freakin' no likey! Inte för att jag har något emot att vara singel men det är tråkigt om alla är jobbiga och lyckliga i sina förhållanden. :(

Stackars, stackars mig! Jag har ju i och för sig Heidi. Men det skulle inte förvåna mig om hon snart lämnar mig för the dark side as well. Well, you better not!

I'll be watching you!


Mysväder

Man vet att det har varit snuskvarmt när man vaknar upp en morgon, kollar ut, ser att det är grått på himlen och ett stort fett leende sprider sig på ansiktet. Idag ska jag ut på stan med Bechs. Jag som egentligen behöver plugga och fixa framsida till min nördkalender! Antar att jag får fixa det ikväll istället.


Jag och Bechs för tre år sen. Roligt hur mycket som har förändrats men ändå verkligen ingenting alls! :p

Dedikerat till...

... min käre vän Fredrik som tyckte att jag inte hade skrivit tillräckligt mycket om honom i min blogg. Han tyckte att han skulle få en egen kategori. Så mycket är jag inte villig att ge honom men en fin liten dikt kan jag nog klämma fram!

Vi har alla en del av oss vi vill hålla borta från allmänhetens flottiga fingrar
I ditt fall är det ditt hår du oss alla från att röra hindrar
Och fint kan jag inte säga emot att det är
Men att skita ner det känns mer som du, min vän och proletär
Att säga att din stad är döden är inget du har emot
Det är fel men jag betvivlar att det på din åsikt går att råda bot
Kanske var det något som sas eftersom det är mot etablissemanget
Och visst borde inte staten och kapitalets väg endast vara kantat med sammet
Så var rösten och svaret på frågan som tyst viskande genom väggar ljöd
Var rösten som skrikande svarar, låt ej Skavlan gå mot sin död

Varje gång jag träffar Fredrik säger han att jag borde skriva mer om honom. Förhoppningsvis räcker det här! ;)


Coolaste saken ever?

Det var skitkul att träffa Fredrik! Skitkul och fett vettigt eftersom jag hittade en kalender. Jag har köpt kalendrar i snart tre års tid och aldrig använt dem men nu tror jag att det blir ändring på det! jag har nämligen köpt den töntigaste kalendern som går att köpa, en träningskalender... Det är seriöst mindre töntigt att ha en hästkalender!

Hur som helst ska jag pimpa den lite med nån fin bild på mig själv så det blir nog awesome! ;)


Typ en sån här fast för i år, om jag inte redan hade en töntstämpel feel free to put one on me now!

You are not forgotten, compeletly

Kära blogg, igår blev du bortglömd men så är det när man drivs av en tjej vars tankekapacitet ligger på samma som en nedgången pensionär. Alltså inte som min 90-åringa morfar, han är för klar. Riktigt cool faktiskt. Jag har ju känt honom i dryga 17 år och han har alltid varit tyst men i år har han börjat skämta. Visserligen bara samma skämt. Hans paradskämt if you will.

Idag sitter jag och taggar på att träffa Fredrik med min underbara musik! Om bara alla hade lika bra musiksmak skulle världen vara en mycket bättre plats!


Marvin Gaye - Let's get it on

Crazy treehuggers

Idag har varit jättehärlig. Jag har sprungit, cyklat och umgåtts med Anni-punani. Den tjejen har alltid sjukt mycket saker att berätta och hon får alltid mina historier att verka fett töntiga! Vilket är väldigt illa för det är fett coolt att vara scout och krama träd!


Värsta coola bruden, jao!

Härliga morgon

Idag skulle jag träffat min kära vänner Bechs och Anna. Men Bechs langade feta dissen för att hon var sjuk. Anna ska jag träffa först vid fyra så jag tror jag går ut och springer lite men bara så lite att det inte räknas!

Akuta problem

Jag lovade mig själv att jag inte skulle köpa något idag och det gick väl bra. Så där i all fall. Jag köpte bara en liten playsuit från Beyond Retro och den lilla räknas väl inte? Nej, det var precis det jag tänkte också! Tydligen har jag inte bara problem med socker utan även shopping.

Den var ju nice men när jag testade den insåg jag att jag har ungefär lika stora behag som John Travolta. Det är Blå hajks fel! Jag ska aldrig träna igen i hela mitt liv.


MUMS!

God morgon

Idag ringde Johan och väckte mig vid kvart över nio. Väldigt uppskattat måste jag säga. Verkligen. Tack Johan! ;) Men det var väl bra att jag blev väckt dock eftersom jag ska ut och träffa Petra idag. Nu sitter jag och tittat på Ronja Rövardotter och det måste ju vara den bästa filmen någonsin. Eller det bästa skriket i alla fall. Mattis 


1:18, bäst!

Natttankar

Jag har funderat lite på mitt sockerberoende. Förut var jag övertygad om att det var något jag borde "tagit under kontroll" eller "slutat med" men nu har jag tänkt om. Det är inte så att socker är en drog som kokain. Visst att man kan kalla det "den vita drogen" men så farligt är det inte! Plus så tror jag att socker är lite av ett plåster på såren från Gud. Vi får inte känna lust men socker får vi vältra oss i!

För visst är det så de skrev i Bibeln för en herrans massa år sedan? True that!


What Jesus would freakin' do!

Principbrytande dag

Nu har jag varit ute och sprungit igen trots att jag vet att det är dåligt för mig. Om jag inte ser upp kommer jag skada mig någon gång och det vore inte okej. Jag har hela mitt liv gått och propagerat för att man inte ska träna på grund av skaderiskerna och nu gör jag det själv! :(

Kajsa var här btw. Det va skitkul att träffa henne igen. Hon ska ut nu på torsdag på någon festival. Det blir hennes tredje. Jag fattar inte hur hon pallar. Jag är trött som ett as och kommer inte göra något vettigt eller ansträngande resterande dagar att mitt sommarlov i alla fall


En bild på mig och Kajsa jag stulit från facebook. :)

Practice makes perfect

Idag började klockan åtta med att jag lämnade min lillasyster på fritids. Det följdes av att min tvilling mådde dåligt. Nu ska jag städa upp i mitt rum tills när Kajsa kommer hit vid två. Jag funderar på att baka lite småkakor till när hon kommer hit. För min dröm är ju som sagt att bli hemmafru och det kräver arbete och träning!


Bildlänk

Så jävla grym


Confessions part II

Jag har något av en bekännelse att tillkännage. Idag när jag kom hem försvann jag ut på en joggingrunda. Jag hoppas verkligen inte att jag kommer bli någon slags tränings-junkie. Det finn tillräckligt med sådana i världen. Jag tror dock inte att det kommer att bli så eftersom jag är obotligt lat and loving it!

Mina stövlar läckte btw så de ska tillbaka. Tretorn är apor! :( 


Never!

Fresh and clean

Idag ska jag ut och göra stan med min fina vän Heidi. God knows vad vi hittar på, förmodligen går vi runt och irrar på söder. Det känns jättekonstigt för för första gången på en vecka har jag smink på mig och känner mig fräsch. Helt galet! Den som uppfann duschen ska ha en kram och en stor blöt kyss på kinden. Tack, tack, tack!



Dåliga stövlar i dåligt väder...

Snart ska jag bege mig ut på en promenad med min syster. Vi ska nämligen testa om mina stövlar läcker. Jag köpte ett par nya stävlar till Blå Hajk och de läckte. Så jag lämnade tillbaka dem och fick ett par nya som jag kunde ha på lägret. Och de läckte också. Lycka! Tretorn har mycket att svara för...


SÄÄÄMST!

Något för mig kanske?

Nu har jag kommit hem från en joggingrunda med systra mi. Det var faktiskt riktigt nice. Vem hade kunnat tro att alla vänner jag har som talat om "hur skönt det är att träna" hade rätt? Inte jag kan jag säga i alla fall. Kanske skulle det kunna vara något för mig. NAWT!

Jag håller mig till andra nice saker, såsom bakning. Eller åtminstone bakverk! :D


Niiice! :)

Cutting egde stuff

Jag har spenderat hela dagen med att plocka undan saker och städa. Något jag inte gör särskilt ofta. Detta mest på grund av att min koncentrationsförmåga ligger på samma nivå som en tvååring och att städning är löjligt lätt att glömma bort men även för att jag är något otroligt lat! Jag har funderat lite på det och kommit fram till att om jag nu ska bli hemmafru måste jag jobba lite mer på städandet och diskandet.

Det här kanske kan bli en städ och-diskblogg? Det låter ju skitroligt men man vet ju aldrig. Kanske sitter jag inne på nästa stora internetfenomen: hushållssysslor!



Hej, hej, hallå!

Hej min sjukt negligerade blogg! Nu är jag hemma från mitt läger och jag kan meddela att det enda användningsområdet för alcogel blev bakteriedödande på mina händer, duktig som jag är! ;) Det var ett stört kul läger som gick något otroligt snabbt.

Trots att det var stört kul så är det skönt att komma hem till toaletter som spolar vatten och duschar. Sedan är en skön säng och möjligheten att torka blöta kläder också något jag saknat liiiiite!



RSS 2.0